Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Looser


Έσιει που τα χτες που έχω ακκεφκιές! Εν ξέρω τον λόγο! Όι εννεν γυναικολογικό!
Μάσιετε να με πάρει που κάτω τζαι παλεύκω το! Ότι τζιαν κάμω μεστην ζωή μου εν είμαι ευχαριστημένη! Άμαν αλλάσω παραστάσεις, εν ούλλα καινούρια  τζαι ενθουσιάζουμε!...Για λλίον βέβαια τζαι ύστερα πιάνει με τζείνη η σκέψη που λαλείς θέλω σταθερότητα να ξυπνώ μεστην ρουτίνα, να τζοιμούμαι μεστην ρουτίνα, να εν ούλλα υποέλεγχο, να ξέρω τι εννα γίνει αύριο, μεθαυριο...! Άμα μπω στην ρουτίνα είμαι χάππυ για λλίον , τζαι ύστερα θέλω καινούρια πράματα, καινούριο αέρα τζαι ξανά πουτην αρκή!
Εν ξέρω ίνταλως τα εκατάφερα μεστην ζωή μου αλλά τούτο το πράμα θα ευχομαι , τζαι θα γίνετε! Άραγε είμαι μουρμούρα?

Τούτην την εφτομάδα έπρεπε να πετώ που την χαρά μου, να είμαι ούλλον όρεξη, είχα προγραμματισμένα πράματα αλλά εν θέλω να κάμω τίποτε! Κάθε μέρα λαλώ αυριο τζαι αυριο, τζαι το αύριο εν το θωρώ να έρκεται! Έπεριμενα τόσο τζαιρο για συγκεκριμένα πράματα τζαι τωρά θωρώ τα να ερκουνται να με βρίσκουν, τζαι καταλαμβάνει με μια απάθεια! Κανονικά έπρεπε να κάμνω πάρτυ τζαι να διώ κουτρουμπέλες! Άραγε είμαι αχάριστη?

Οι διακοπές τζαι η δουλειά εν συνδυάζουνται! Η δουλειά εν δουλειά! Οι διακοπές εν άλλο πράμα!
Σπαταλώ τις ώρες μου σε ανούσια πράματα μόνο τζαι μόνο για να μεν κάμω τζείνα που πρέπει!
Ώσπου θωρώ να τζυλά ο χρόνος τζαι να μεν ενεργοποιούμε νευριάζω! Να πάρουμε τον χρόνο 2μέρες πίσω? Όι πως αποφάσισα να ενεργοποιηθώ, αλλά εν τζαι ξέρεις ποττέ! Άραγε είμαι τεμπέλα?

Τελικά ο άνθρωπος αλλάσσει! Σήμερα ξέρεις τον εαυτό σου τζαι αύριο καθόλου! Ακόμα τζαι τζείνα που φοάσε να γίνεις, γίνεσε έστω για λλίο! Μόνο που αν το συνειδητοποιήσεις, ποτυλίσσεσαι πάνω τζαι λαλείς κανεί!

 Η ζωή θέλει καλοπέρασει! Η δουλειά εν ευλογία! Σήμερα είμαι μια λούζερ τζαι ευχαριστήθηκα το!Αυριο (ή μεθαυριο) εννα είμαι μια γουίνερ τζαι εννα είμαι πιο χαρουμενη! Εν τζαι γίνεται να εν ούλλα μια γραμμή!

3 σχόλια:

  1. τον τελευταίο καιρό, είχα το ίδιο πρόβλημα, παραπάνω που βαρεμάρα τζιαι απραξία, τα πάντα όλα μου φαίνονταν τα ίδια και τα ίδια. Η μόνη λύση πιστεύω είναι να βάλεις καινούργιους στόχους, να βρείς κάτι σαν χόμπυ/παιχνίδι, κάτι με στόχους που μπορείς να "κερδίσεις". Εγώ για παράδειγμα, ξανάρχισα να έχω όρεξη χτες που κατάφερα να βρω δουλειά και έχω σαν στόχο να μαζέψω λεφτά. Θα μπορούσες να αρχίσεις ένα παιχνίδι πχ στο facebook, ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, ένα βιβλίο ή κόμικ, έναν αρκά ρε κουμπάρε που εν τζιαι αστείος. Ή ακόμη τζιαι να αποφασίσεις ότι θέλεις να βελτιώσεις με κάποιο τρόπο το μπλογκ σου τζιαι να γυρέψεις το θέμα. Νομίζω το να κάμεις ένα που τούτα εν να σε βοηθήσει να φέρεις τα μίλια σου για λίο τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Malnic
    ε, καταρχάς καλή αρχή στη δουλειά!
    Που τις λύσεις που μου προτίνεις αρέσαν μου ο στόχος ο δικός σου, εξεκίνησα τον πριν 4 μήνες να είμαι ειλικρινής τζαι τωρά εν τζινο που ψιλοβαρέθηκα! Ο αρκάς άρεσε μου επίσης τζαι βάλεις με σε σκέψεις να ξεκινήσω συλλογή με τα βιβλία του (πάντα ήθελα)! Τα υπόλοιπα θεωρώ τα γουέιστ οφ τάιμ(εκτός το σημείο με το μπλογκ)!
    Θένκ γιου για το κούντημα, σήμερα αποφάσισα να κάμω καμμια δουλειά (Θεού θέλοντος), να πάρω τα πάνω μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή