Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

YΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ....



Υποκρισία είναι να φκάλει επίσημη ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ να λαλεί....
"Ο Δημοκρατικός Συναγερμός τάσσεται εναντίον της επέκτασης του θεσμού του γάμου, κατά τρόπο που να καλύπτει τις περιπτώσεις ομοφυλοφιλικών ζευγαριών όπως και του θεσμού της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια."


.... να προσθέτει με περηφάνεια ότι.....
"Το Εκτελεστικό Γραφείο σέβεται, όπως σημειώνεται, τη βασική θέση που υιοθετείται στις πιο πάνω ευρωπαϊκές αποφάσεις ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του κάθε ατόμου είναι μέρος της ταυτότητάς του και αποτελεί δικαίωμα που κατοχυρώνεται τόσον από τη Σύμβαση Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όσο και από τον Ευρωπαϊκό Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, όπως έχει ενσωματωθεί στη Συνθήκη της Λισαβόνας."


....τζαι στο τέλος να καταλήγει ότι....
"Επίσης καταδικάζει κάθε ενέργεια που παραβιάζει την αρχή του σεβασμού της προσωπικότητας και των δικαιωμάτων του κάθε ατόμου και καλλιεργούν αρνητική στάση εναντίον ομοφυλοφιλικών προσώπων. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός τάσσεται κατά παντός είδους δυσμενούς διάκρισης, κοινωνικής απομόνωσης και κοινωνικού αποκλεισμού ομοφυλοφιλικών προσώπων."


Δηλαδή?......Καταδικάζει τον ίδιο του τον εαυτό?...Φάσκουν τζαι αντιφάσκουν?
Εμπορούσαν να αφαιρέσουν την τελευταία παράγραφο για να μεν φαίνεται τουλάχιστον τούτη η αντίθεση!
Να καλύψουν λλίον τούτη την υποκρισία!  Εννεν ευγενικό αν μη τι άλλο!  Ακολουθούν τζαι εκλογές παιθκια....
σας παρακαλώ φτίαξετε λλίον την ανακοινωση σας τζαι ξαναστείλτε μας την!  
Γιατί δεν εκανονίσετε καμμιά συνάντηση, έτσι για να ακούσετε, να δείτε, να σας πουν και την αντίθετη πλευρά! Εννεν έτσι που γίνεται στις συνομιλίες? Οξά τρώτε πίνετε μόνο? Εννεν με τα λεφτά των ομοφυλοφιλων που πλερώνεστε?
Οξά τα ριάλια μας εν βρώμικα τζαι ξεχωρίζετε τα για να πληρώνουν τον μισθό του πρόεδρου για να μεν πει κανένας την κουβέντα του τζαι να έσιει να κάμει ο πρόεδρος μιτά μας ? 


Όταν λαλείτε "καταδικάζει κάθε ενέργεια που παραβιάζει την αρχή του σεβασμού της προσωπικότητας και των δικαιωμάτων του κάθε ατόμου και καλλιεργούν αρνητική στάση εναντίον ομοφυλοφιλικών προσώπων¨
τι ακριβώς εννοειται? 


Τον Θεμιστοκλέους που προκλητικά ανάφερετε ότι θα κάμει ότι περνά που το σιέρι του τζαι θα εργαστει εναντίον τούτων των ατόμων? Εννοείται ότι αν δείτε κανένα να μας κλωτσά τζαι να μας φτύνει εννα επεμβείτε?? Το τράβημα των μαλλιών εν τζαι τούτο μεσα εννεν? Ακόμα αν μας πει τζαι κάποιος ανώμαλους ή συγκρίνει μας με νεκρόφιλους και άλλους αρρωστημένους?

Μήπως λειτουργείται με βάση των παναρχαιων σας αντιλήψεων τζαι μύθων? 
Ανανεωθείτε λλιον επειδη οι γκευ δεν είναι αρρωστημένα άτομα, δεν κάμνουν σεξ με όποιον έβρουν, δεν κακοποιουν μωρά, δεν εφεβραν το AIDS για να τιμωρήσουν την ανθρωπότητα και άλλα πολλά που εφκήκαν που ομοφοβικα μυαλά!


Διερωτούμαι αν είσιετε ένα κοπελλούι ομοφυλόφιλο, αν θα συμπεριφέρεστουν το ίδιο απάνθρωπα ή αν θα το ξανασκεφτεστουν για να δείτε αν τελικά τούτοι οι άνθρωποι εν τζαι ζητούν τίποτε σπουδαίο , ζητούν απλά τα δικαιώματα τους!


A! Τζαι να θυμάστε ότι δεν είσαστε απλα εναντίον των ομοφυλοφυλικών ατόμων, επειδή ούλλοι οι ομοφυλόφιλοι έχουν τζαι οικογένειες, φίλους, συγγενεις,  τζαι στην τελική μπορεί να τους επειρεάσουν τζαι να εμφανιστούν πιο πολλοι που το 10% που νομίζετε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε! 
Οταν εν θα σας ικανοποιουν τα ποσοστά των ψήφων, θυμηθείτε να το γυρίσετε τζαι να μας υποστηρίξετε, τζαι εν πειράζει αν οι πλείστοι σας ψηφοφόροι ειναι ετεροφυλόφιλοι!  
Να φκέιτε τζαι να πείτε με το γνωστό σας ύφος "ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ !!!"
Ούτος ή αλλιώς εσάς εν τζαι στοιχίζει σας τίποτε είτε ταχθείτε υπέρ είτε κατά .... φτάνει να μεν χαννετε ψήφους! Εννεν??? Α?????



4 σχόλια: