Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Εκπαιδευοντας...την λεσβία!


Έσιει πολλά πράματα που τα θκιαβάζουμε τζαι εν τα λαμβάνουμε υπόψην μας!
Ακούμεν τα, ξανακούμεν τα, ξέρουμεν τα, αλλά εν τζαι αντιλαμβανούμαστε τα πλήρως! Τουλάχιστον εγώ, έκοψα τον εαυτό μου πολλές φορές να μου συμβαίνει τούτο το πράμα!

Η ομοφοβία είναι άγνοια τζαι εγίνηκεν το σλόγκαν μου!

Εθκιάβασα τζαι ένα ποστ στο φεισμπουκ για μια μάνα που έπρησεν το κοπελλούι της ότι η ομοφυλοφιλία γιατρευκετε (σαν να τζαι εν αρρώστια, τς, τς), τζαι ότι εννεν καλό πράμα! Το κοπελλούι της επειδή ήταν γκέυ έππεσε που το γιοφύρι τζαι επέθανε! Άμαν ανάλυσε η μάνα την ομοφυλοφιλία τζαι εμορφώθηκε, ήταν αργά τζαι εμείναν τις οι τύψεις!

Εν όπως τον τζαιρό που οι πρωτινοί άμαν επουμπούριζεν τζαι έβρεσιε ενομίζαν εν ο θεός Χαλούμπα (λέμε τώρα), τζαι εθυμώθηκεν τους! Η γιαγιά μου ελάλεν μου τουμπαρίσκουν τα σύννεφα, γιαυτο πουμπουρίζει τζαι πάντα εσκέφτουμουν αν τα σύννεφα εν τυφλά, αν έχουν άδεια οδήγησης, ή αν φορούν γυαλιά !

Ήξερα για την ομοφυλοφιλία, αφου είμαι ομοφυλόφιλη, τζαι συνήθως πάντα εθκιάβαζα για να μάθω για μένα, αλλά τζαι αν είναι οι υπόλοιπες λεσβίες εν σαν εμένα! Αν κάμνουμε τα ίδια πράματα, αν σκεφτούμαστε τζαι νιώθουμε τα ίδια πράματα, αν κάμνουμε σεξ με τον ίδιο τρόπο κλπ! Μετά γνωρίζοντας τζαι άλλες λεσβίες, αλλά τζαι κάμνωντας σχέσεις εκατάλαβα ότι είμαι νορμάλ! Μια λεσβία σαν ούλλες τις άλλες , αλλά τζαι μοναδική! Με τον δικό μου χαρακτήρα , τον δικό μου τρόπο σκέψης, τα δικά μου ενδιαφεροντα τζαι τα δικά μου πιστευω!

Η γνώμη μου για τους μπαισεξιουαλ δεν ήταν τζαι η καλύτερη! Ίντα σόι ανθρώπου εν τούτο που πάει τζαι με άντρες, πάει τζαι με γεναίτζιες! Εν μπορει να αποφασίσει? Εν ότι κάτσει? Τζαι δηλαδή άμα εν με άντρα, αύριο μπορεί να πεθυμήσει γεναικα τζαι να μεν το σκευτεί θκυο φορές?
Εν είχα γνωρίσει ούτε μπαισεξιουαλ άτομα να τα ρωτήσω στα ίσια! Ήταν να το κάμω γιατί ήταν μια απορία που είχα πάντα!
Εν ξέρω για ποιον λόγο, αλλά τελευταίως εθκιάβαζα να καταλάβω την ψυχολογία τους! Να γνωρίσω τούτο τον άνθρωπο που εν είχα ιδέα πως λειτουργεί! Εσυνηδητοποίησα ότι εν το ίδιο με μενα, με σένα! Μα έτσι απλά? Τόσος κόπος  για το τίποτε? Τόσο θκιάβασμα για να συνειδητοποιήσω ότι αν ερωτευτεί έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου τζαι χωρίσει (για 1000 λόγους που μπορεί να χωρίσει ο καθένας με την σχέση του),  η επόμενη σχέση που θα κάμει μπορεί να είναι ή αντίθετου φύλου ή του ιδίου φύλου παλε!

Επίσης απο τα στερεότυπα τζαι το τι άκουσα που μιτσιά, εν ότι οι γκευ άντρες εν κατζιασμένοι! Ελαλούσαν μεν τους περιπαίξεις, διοτι μπορεί να σε σκοτώσουν! (Γκλουπ!)
Τούτον έσιει βάση βεβαια γατί ποσο να ακούει ένας άνθρωπος να τον περιπαίζουν οι αμόρφωτοι? Μια μέρα εννα αρκέψεις να τσιριλλάς όπως τον πελλό! Εγνώρισα πολλούς γκευ άντρες! Πελλάρες ούλλα! Ένας γκέυ άντρας εν το ίδιο κακός ή καλος με έναν ετεροφυλόφιλο! Αν έσιεις νου κατάλαβε!

Γιατί το άλλον με τις λεσβίες? Εν ούλλες αντρογεναιτζιες τζαι μπορεί να γαμήσουν τζαι άντρα! Ε κανεί ολαν! Σιγά τον γαμιά! Αφου εν λεσβία εν της γιουτά ο άντρας λαλούμεν! Έσιει λεσβίες που νομίζεις εν καραστρέιτ! Μαλλούδιν, νυχούδιν, φουστούα τζαι ππέφτουν οι αρσενιτζιοί στα πόθκια τους αλλά εν γυρίζουν να τους δουν! Μεν λαλείται πελλάρες!

Τραβεστί! Τα άτομα που πάντα ξιάνουμεν τα ή αφηνουμεν τα πιίσω γιατί εν λία τζαι γιατί εν τα θωρούμε συχνά!Κακώς!!  Έν εγνώρισα κανένα τεθκιο άτομο αλλά ψοφώ να γνωρίσω! Μοιάζει μου λλίον απρόσιτο, που πρέπει να προσέχω τι λαλώ γιατί μπορει να με πάρει τζαι να με σηκώσει! Άγνοια? Στερεότυπα? Ναι! Εν που άκουσα που άλλους, που τους είπαν κάποιοι άλλοι! Ξέρω ότι ένα ποσοστό έχει σαν επάγγελμα την πορνεία! Έτσι ενει? Ποιός ηξέρει! Αλλά τζαι πάλε αν το σκεφτεις λογικά ποιος θα τους εδιούσε δουλειά? Εσύ θα έπιανες τραβεστί στο κατάστημα σου, στο γραφείο σου? Να μεν πατά κανένας γιατί εν τραβεστί? Μπορεί εσύ να την αγαπάς τζαι να λαλείς εν χρυσό πλάσμα! Οι αλλοι ούλλοι? Εννα μείνεις μόνος σου να παττήσεις! Ε, που να πάει να δουλέψει? Ότι μεινίσκει! Πορνεία!

Αν είσαστε ετεροφυλόφιλοι τζαι "επήετε" μιαν, θκυό , ή τρεις ή πέντε φορές με άτομο του ιδιου φύλου, γιατι ήσαστουν πίττα, ή γιατί εγιουτήσαν οι καταστάσεις ή για άλλους λόγους που εν με κοφτουν τζιόλας εν τζαι σημαίνει ότι είσαστεν γκέυ ή μπαισέξιουαλ! Απλά ήταν εμπειρίες! Αν το κάμνεις μιαν φορά τον μήνα όμως ή αν το πεθυμά η ψυσιή σου...ε... κάτσε σκέφτου, διερωτήθου τζαι  θκιάλεξε την ευτυχία σου!

Ομοφοβία υπάρχει τζαι στα ΛΟΑΔ άτομα, όι μόνον στους ετεροφυλόφιλους! Άμα αρκέψεις να θκιαβάζεις τζαι να ενημερώνεσαι, να γνωρίζεις κόσμο τζαι να έσιεις τη σκέψη σου πάντα ανοικτή, συνειδητοποιάς ότι ο θεός Χαλούμπα εν τζαι υπάρχει! Τα σύννεφα εν τζαι ττουμπαρίσκουν επειδή εν τυφλά, ή εν ηξέρουν να οδηγούν! Απομυθοποιείς κάποια πράματα τζαι εν πιο εύκολα στο νού σου να τα καταλάβει τζαι να τα εμπεδώσει! Φτάνει να θέλεις να μάθεις τζαι να μεν κολλήσεις στις κουβέντες της γιαγιάς σου της Τταλλούς που σου ελάλεν πριν 30 χρόνια που επήεννες να την δεις στο χωρκό!

ΥΓ1.Οι όροι πανσέξιουαλ τζαι πολυσέξιουαλ εσυγχήσαν με τζαι άφησα την μελέτη στη μέση! Εννα συνεχίσω το θκιάβασμα που εννα έχω περιέργεια πάλε!

Ενα τραγούδι για το χειμώνα - Τζίμης Πανούσης





3 σχόλια:

  1. πάνω-κάτω περιγράφεις τζιαι το δικό μου ταξίδι αναζήτησης τζ'επιμόρφωσης. Τζιαι τζιαμαί που εσκέφτουμουν να σου πω να κάμεις τον τίτλο "εκπαιδεύοντας τον γκέυ", αντιλήφτηκα ότι βασικά ο τίτλος θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν "εκπαιδεύοντας τον άνθρωπο". Γιατί αυτό είναι βασικά που χρειάζεται. Και το όλο τελικά εκπηγάζει που τον φόον που έχουμε για το (κάθε) άγνωστο. Έσιει θκυο-τρεις μήνες που γνωρίζω τρανς άτομα, τζιαι εσυνειδητοποίησα ότι νοιώθω κάπως. Λλίον άβολα. Λλίον περίεργα. Λλίον να μεν ηξέρω τι να πω τζιαι πως να συμπεριφερτώ για να μεν κάμω κάτι λάθος τζιαι να πληγώσω με τη συμπεριφορά μου. Στην τελική, τούτον που εκατάλαβα εν αθρώποι σαν εμάς. Μπορεί μεν να τους καθορίζει μια πτυχή τους, αλλά εν τους ορίζει τζιόλας.

    έχεις δυνατό γράψιμο πάντως! Πράβο σου τζιαι καλό σου απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω εν ανόητο να μεν συμπαθάς μια μερίδα κόσμου γιατι απλά έτσι σ'εμάθαν! Καλύτερα να μάθεις τζαι αν συνεχίσεις να έχεις τις ίδιες απόψεις τουλάχιστον εν να είναι δικές σου τζαι θα έσιεις τζαι επιχειρήματα να τις στηρίξεις(απευθυνόμενη γενικά)! Το "ξεστράβωμα" επιβάλεται στους τζαιρούς μας! Τζιεγώ νομίζω θα ένιωθα άβολα αρχικά, να κάμω 1-2 κουβέντες με τρανς!
    Να 'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή