Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

"Λεσβιακό" πορνό για στρέιτ (Ακατάλληλο, 18+)

Ο δεκάλογος της "λεσβίας" πορνοστάρ, που σέβεται τον εαυτό της!
10 βήματα προς την επιτυχία για το Όσκαρ!


1. Σαν καλή λεσβία, όταν το κάμνω με την παρτενέρ μου, πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 3 δονητές παρα τω πλευρώ μας, σε διαφορους χρωματισμούς και μεγέθη, αν θέλουμε ποττέ να φτάσουμε σε οργασμό! Ο ένας τουλάχιστον δονητής πρέπει να είναι "διπλοκόρωνος", (λαλεί τζαι ένας φίλος μου)


2. Αν θα το κάμουμε πρωινή ώρα, πρέπει να είμαστε πίμπο με κοτσούθκια, φουστούα καρώ, (οι κλάτσες οι ψηλές επιβάλλουνται) τζαι να κάμαμε σκαπούλα που το κολλέγιο. 


3. Αν το κάμουμε οποιαδήποτε άλλη ώρα πρέπει να μοιάζουμε με τις τελευταίες πουτάνες πολυτελείας!


4. Aν το κάμω με την κολλητή μου, στάνταρτ θα είναι η πρώτη μας φορά και σε πειραματικό επίπεδο, που στο τέλος θα μας αρέσει τζαι τις θκυό!


5. Το πειραματικό επιπεδο εννοούμε ότι ξέρουμε τα ούλλα, ξέρουμε τον τρόπο, είμαστε άνετες, κάμνουμε ούλλες τις στάσεις, (λόγω ενστίκτου πάντα) και συμπεριφερούμαστε σαν να τζαι εν έσιει άυριον!


6. Πάντα κάμνουμε το στο σαλόνι με ανοικτά μπλάιντς, μπαλκονόπορτες, εξώπορτες (αν θέλουμε να έρτει κάποιος να μας "τιμωρήσει")!  Αν θα το κάμουμε στο υπνοδωμάτιο, πάντα βεβαιωνούμαστε ότι δεν είναι κλειδωμένη η πόρτα, αλλά ελαφρως ανοικτή!


7. Οφείλουμε με την φίλη μου να ικανοποιήσουμε όποιον μαντράχαλον έρτει να μας "τιμωρήσει" που κάμνουμε τα δικά μας, επειδή σαν λεσβίες που είμαστε "πάμε" ΚΑΙ με άντρες! Ηλεκτρολόγους, γειτόνους, πελεκάνους (οτιδήποτε μάστρος) και φίλους της οικογένειας. (η λίστα εν τελειώνει πρέπει να βάλω όμως κάπου τελεία)! 


8. Στην όλη διαδικασία πάντα τσιριλλούμε όπως τις πελλές, γιατί όσοι πιο πολλοί μαντράχαλοι μας ακούσουν τζαι έρτουν, τόσο το καλύτερο! Αν φτάσει τζαι έρτει ένας, δυστυχώς ποττέ εν έρκεται κανένας άλλος! Αν έρτουν θκυό μαντράχαλοι, ποτέ εν έρκεται τρίτος!


9. Στο τέλος πάντα λαλούμε ευχαριστώ για την "βοηθεια" τζαι ότι ήταν ότι έπρεπε η "τιμωρία"! Άξιζε μας!


10. Το πρωκτικό επιβάλλεται σε όλα τα παραπάνω! Λεσβία χωρίς πρωκτικό, εν λοάτε λεσβία!






Η επιτυχία του "λεσβιακού" πορνό για στρέιτ, καθορίζεται απο:


1. Το πόσην ώρα εγέλαν μια λεσβία (χωρίς εισαγωγικά), που το εθώρε!


2. Έκαμες την τζαι εδιερωτήθηκε ότι τα πλείστα πράματα που έκαμες εσύ, τζείνη ούτε καν τα σκέφτηκε, αλλα ούτε  καν σκοπέφκει να τα κάμει!


3. Έκαμες την να νομίζει πως εθώρε ντοκυμαντέρ για την αναπαραγωγή ενός σπάνιου και φανταστικού είδος  ανθρώπου, ζώου!


4. Η επιθυμία της για σεξ βρίσκεται στο 0!


5. Ένας στρειτ ψάχνει εναγωνιωδώς να του κάτσει μια λεσβία, αλλά η μαλακία τελικά τυφλώνει και εν επήρε πρέφα ότι λείπουν τα "εισαγωγικά"!



4 σχόλια:

  1. Xaxa, polla kalo, egrapses pale!! :) i.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι τέλεια, είσαι τέλεια! Τούτον το γέλιο εχρειάζουμουν το πολλά. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :))))) Φενκ γιου κοπέλια! Το συναισθημα ότι κάποιος παίρνει χαρά τζαι γελά με κάτι που γράφεις εν παίζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχισε να γραφεις για να γελουμεεε
    =D

    ΑπάντησηΔιαγραφή