Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Τζείνες οι στιγμές...μετά που δύο χρόνια

 Τζείνες οι στιγμες που αντιλαμβάνεσαι ότι το μπλογκ σου εγινε 12 χρονών τζαι μπορουν να το παρουν οι επομενες γενιές να μελετήσουν πως συμπεριφέρουνταν οι γκέι τις περασμένες δεκαετίες, πως ερωτοτροπούσαν, τι ετρώαν και πως επερνούσαν τις ώρες τους.

 Τζείνες οι στιγμες που αντιλαμβάνεσαι ότι ο κόσμος πλέον εν πιο φωτεινός τζαι πιο πολύχρωμος, γιατί τζιαμέ που πάει να σκοτεινιάσει πετάσσεται η Φόξυ να επαναφέρει το φως τζαι το χρώμα που επήε να χαθεί. Η Φοξάρα παραδίδει μαθήματα πως να γίνεις καλύτερος άνθρωπος στο ΤικΤοκ τζαι μπορεις να την ακολουθήσεις δαμέ. Βέβαια διά τζαι ερωτοσχεσο συμβουλές, λαλεί τζαι λίο τα ζώδια. 

Χρωματιστό φαναρούι για να φωτίζει σκοτεινά μυαλά, κρατά τζαι η Κατερινα Εμμανουήλ, μπορεί να την ακολουθήσετε δαμέ.

 Τζείνες οι στιγμες που αντιλαμβάνεσαι ότι ενας σημερινός 15χρονος, εχει γνώσεις που εσύ απόκτησες στα 35 σου.

 Τζείνες οι στιγμες που αντιλαμβάνεσαι ότι αν τα έκαμες σκατά στη ζωή σου πολλές φορές, τουλάχιστον έκαμες πολλά καλή επιλογή στους φίλους. Μα πάαααρα πολλά καλή.

 Τζείνες οι στιγμες που αντιλαμβάνεσαι ότι πλέον ο χρόνος σαν να τζαι πάει πιο γλήορα ή απλά η ζωή εν μιτσιά. Πότε ήμασταν 20, πότε εφτάσαμεν τα 40. 

 Τζείνες οι στιγμες που αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να μουντάρεις λίο παραπάνω, να κάμεις τζαι να ζήσεις όσα θέλεις, όσα ονειρευτηκες τζαι όσα γουστάρεις, χωρίς άλλο overthinking γιατί εν το μόνο πράμα που σε κρατά πίσω. Τζαι αν δε γινει ετσι όπως το σκέφτηκες εν πειραζει. Εν να γίνει άλλο...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου