Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Cypriot Lover!

Θυμούμαι που ήμουν σπορούι τζαι επήαιννα πρώτη δημοτικού, εν ήξερα ίντα που σημαίνει λεσβία, ούτε αν έπρεπε να αγαπάς κορούα ή αγόρι αναλογα με το τι είσαι! Πάντα έκαμνε μου εντύπωση που ούλλες οι κορούες αγαπούσαν αγοράκια, ούλλα τα αγοράκια κοριτσάκια, αλλά εγω σταθερά αγαπουσα κορούες!
Εν τζαι ήξερα γιατί, αλλά εν με έκοφτε τζιόλας!Η μάμα μου εν με ερωτησε ποττέ αν αγαπώ κανέναν στο σχολείο, (ήταν διακριτική που παλιά), έτσι εν έτυχε να το αναφέρω ποττέ!

Θυμούμαι στην τετάρτη τάξη του δημοτικού περίπου, εγώ εσυνέχιζα το φκιολί μου, αλλά εν ήθελα ν το μάθει κανένας! Εδημιουργηθήκαν μου ενοχές (εδημιουργήσαν μου τες μάλλον η κουλτούρα τζαι το περιβάλλον)! Εν ξέρω πως και γιατί αλλά είχα μάλλον συνηδητοποιήσει ότι είμαι νάκκον "αφύσικη"! Εν γίνεται να αγαπούν ούλλες τον Γιωργάκη τζαι εμένα να μου δημιουργεί εμετουλίαση! Αφού η Κωστούλα ήταν θεά, ήταν όμορφη, αεράτη, μελαχρινούα εν γίνεται να τα εθώρουν μόνο εγώ τζαι ούλλα τα αγοράκια!

Ένιωθα όμως ότι ήμουν τζαι υπερτατον ον, αφού εμπορούσα να της μιλώ, να κάθουμαι μαζί της, να καμνουμε παρέα, να είμαι πάντα στην ομάδα της τζαι να μεν μας παρεξηγά κανένας, ούτε να μας περιπαίζουν "λαβ φορ έβερ"! Τα αγόρια εν είχαν τούτη την εύνοια! Την επόμενη χρονιά ερωτευτηκα ακόμα μιαν! Είχα την προηγουμενη μεστην καρκιά μου, αλλά η δευτερη ήταν καστανόξανθη, εμετακομίσαμε τζαι κοντά, τζαι έκαμνα βόλτες έξω που σπίτι της με το ποιλατούιν μου πέρκει την δω καμμια φορά! Πάντα έφκεννε μια άλλη στο παράθυρο που άλλο σπίτι (συμμαθήτρια τζαι τζείνη) τζαι ενευρίαζα! Εν την ήθελα τζείνη! Ήταν σβηστή! Έκαμνα τόση φασαρία να φκει λάθος άτομο??

Τζιαμέ που εστύλωνα το ποϊλατίν τζαι έκαμνα φάρσους με ένα πάθος, (αφού επαρασύρτηκα πόσο μεγάλοφάρσο μπορώ να κάμω), θωρώ στο "χρυσό" παράθυρο την λεγάμενη. (Έτσι το έφκαλα για να της δείξω ότι την αγαπώ, άσχετο αν δεν έμαθε ποττέ, ούτε για την αγαπη μου , ούτε για το "χρυσό")!
Εφκήκε η λεγάμενη μπει μιαν παουρκά (το όνομα μου εννοείται), τζαι έσουζεν τα σιερούθκια της να με σιαιρετίσει! Ήταν να φυρτώ! Εχάρηκα τόσο πολλα που εξαπολήσα το τιμόνι, έσουζα τζαι εγώ τα σιέρκα μου να την σιαιρετίσω τζαι να της δείξω ότι οδηγώ τζαι χωρίς σιέρκα! Όι εν έππεσα κάτω, ούτε μου έπεξεν πουρού κανέναν αυτοκίνητο! Αντιθέτως εκατάφερα τα να κάμω το σιόου μου, τζαι αμέσως έφια τζαι άφηκα την τζιαμέ να μεν νομίσει ότι εν για τζήνη που επία!

Ύστερα που λίον τζαιρό ερωτευτηκα μιαν που τις καλλύτερες φίλες της λεγάμενης, αφού ήταν πιο κοντά στο σπίτι μου τούτη (σχεδόν δίπλα)! Εν εχρειάζετουν να πιάσω κανένα ποδηλατίν να κάμω τα ωραία μου μεστον λάλλαρο, αφού εμπορούσα να θωρω το σπίτι της που την βεράντα μου! Επέτυχα την πολλές φορές την καινουρια να φευκει να πάει ιδιαίτερα τζαι εντελώς τυχαια (αλήθκεια ήταν τυχαία), να είμαι έξω στην αυλή τζαι να με σιερετά πρώτη, τζαι η πεθερά να μου να μου χαμογελά!

Ήρτεν ο τζαιρός που ήταν να πάω γυμνάσιο τζαι εστεναχωρεθηκα πολλά γιατι οι μισές που τζείνες που ερωτευτηκα, ήταν να παν σε άλλα γυμνάσια! Εν τζαι ήταν τζαι λλίες πίστεψε με! Η πρώτη μέρα στο γυμνασιο ήταν θεική! Είδα φίλους που είσιε να δω, που την πρώτη δημοτικού τζαι ετσιάττισε ναμπουμε τζαι στην ίδια τάξη! Εν είχα ερωτευτεί καμμια γιατί επεριεργάζουμουν τες ακόμα να θκιαλέξω την καλλύτερη! Ξαφνικά θωρώ τζείνη την πρώτη που ήταν στην καρκιά μου, να περνά που δίπλα μου τζαι να με αγνοεί παντελώς! Ουτε ένα γεια?? Επληγώθηκα! Επήρα τα όμως τζαι είπα ότι έτσι για να μάθει τζαι να μεν μου κάμνει την καμπόση θα ερωτευτώ άλλη καλλύτερη! Δυστυχώς ο έρωτας εννεν όποτε θέλεις! Έκαμα λλίον τζαιρό να σταματήσω να την σκέφτουμαι τζαι να εβρω άλλη λεγάμενη! Ήταν δύσκολο! Επιβεβαιώθηκα ότι έγινε ψιλομούτα αφού εν εσιερετούσε καμμιά που τις συμμαθήτριες του δημοτικού! Εμένα τούτες οι συμπεριφορές εν μου αρέσκουν τζαι έτσι έσυρα την τζαι επήε που την καρκιά μου!

Επιτέλους είχα ξαναερωτευτεί μιαν μιτσιά πολλά ντάουν ττου έρθ! Το κακό ήταν ότι εν ήμουν μόνο εγώ ερωτευμένη μαζί της αλλά τζαι το μισό σκολείο! Εν εκατάλαβα ακόμα γιατί τζήνη που μου αρέσκει να αρέσκει σε άλλους 200ιους!  Ήθελα την δική μου! Να είμαι μόνο εγώ ερωτευμένη μαζί της!
Να μεν τα πολλιλοώ, επροσέγγισα την, έκαμνα της χιούμορ, ήμουν πολλά προσεκτική μαζί της τζαι ευγενική! Εκάλεσε με τζαι μιαν φορά σπίτι της να πάμε το μεσημέρι να μας ταίσουν οι γονιοί της , αλλά εν ήθελα να μπω σε έτσι δεσμεύσεις που μιτσιά, τζαι εν ήμουν έτοιμη για γάμο! (καλάν εν αθώα που μου το είπε, αλλά εσιει χάζι να σκέφτεσαι ότι σε βολεύκει :P)!
Όχι εν της είπα τίποτε, ούτε έμαθε ότι ήμουν ερωτευμένη! Ήταν έρωτας που έκαμα πολλά! Έμαθα που ήταν το σπίτι της τζαι έπιανα τον ανιψιό μου για παρέα να πάμε πέρκει την δω! Περιττό να πω ότι το σπιτι της ήταν στο γαμόσιηστο τζαι ώσπου να το έβρουμε εχαθηκαμεν πολλές φορές! Εδιασταυρώναμε κυρίους δρόμους αλλάσαμεν περιοχές, είχαμε τζαι την έννοια μεν μας δει ο παππούς μου τζαι φωνάζει που ξομακρίζουμεν τόσο πολλά! Εσκέφτουμουν την τζαι εγεμώναν τα μάθκια μου!  Έμαθα το τηλ της τζαι έπιανα τζαι έκλεια το μόνο να ακούσω την φωνή της! Ήμουν τζαι ντροπαλούα τζαι εν είχα δύναμη να της πω γεια σου εγώ είμαι! Μια φορά που το αποφάσισα απάντησε μου ο τζιύρης της τζαι είπε μου ότι εν ήταν μέσα! Ήθελα να της πω όσα νιώθω, αλλά εν είχα την δύναμη τζαι εζορίζουμουν πολλά! Μια φορά έπιασα τζαι μια βελόνα τζαι εχάραξα πάνω στα σιέρκα μου τα αρχικά μας! Έσιει  σχεδόν 20 χρόνια τζαι ακόμα φαίνεται μια γραμμούα! Τα υπόλοιπα επουλωθήκαν! Είπα το του ανιψιού μου ότι αγαπώ την τζαι τα αρχικα εν για τζείνη που τα έκαμα! Ελάλουν του τον πόνο μου τζαι εμιλούσαμεν! Μετά αππώθηκε, είπε της γιαγιάς μου ότι εχάραξα τα για μιαν μιτσιά τζαι ευτυχώς έσωσα το τζαι έφκαλα τον πελλό!

Τούτον το φκιολί με τον έρωτα μου εσυνεχίστηκε για 2 χρόνια ώσπου μου ανακοινώνει η μάνα μου ότι εννα αλλάξουμε γειτονιές τζαι σκολείο! Εγίνηκεν πανικός στο σπίτι! Ετσιρίλλουν εφώναζα, έκλαια! Εν ήθελα να αλλάξω σκολείο πάλε αφού εγυρισα 3 δημοτικά τζαι είπα της "εν με αφορούν οι επιλογές σου"! Εν ήθελα να την χάσω με τίποτε τζαι έστησα πόιν!"Εννεν σωστό εκ μέρους σου να με βαλλεις κάθε λλίον σε έτσι διαδικασία" είπα της μάνας μου! Είπα το της μιτσιά ότι παίζει να φύω που το σκολείο τζαι εστεναχωρέθηκε!Μεν φανταστείτε ότι έριξε τζαι μαυρο δάκρυ ή ότι εκρατησεμε σφικτα μεστην αγκαλια της άλλα τουλάχιστον έδειξε μιαν ευγένεια! Εζούσα 3 μήνες του καλοτζερκού στην αγωνία τι εννα γινεί! Η μάνα μου έκαμνε αγώνα να έβρει άλλο σπίτι να μεν αναγκαστώ να αλλάξω σκολείο! Ελυπήθηκα την  τζαι επροσπαθούσα να χωνέψω ότι παίζει να μεν την ξαναδώ! Τότε έφκαλε τζαι ο Ρακιντζής το "κάνω μια ευχή" τζαι έλιωσα το άκου άκου ! Σαν να τζαι εγράφτηκε για μας ελαλούσα!
 Ανακοινώθηκε ότι εννα μείνω στο σκολείο , αλλά εννα μετακομίσουμε! Χέστηκα που εννα μεινίσκω φτάνει να πιέννω στο συγκεκριμένο σκολείο! Σε ένα χρόνο εξαναμετακομίσαμε δίπλα στο σκολείο τζαι ένιωσα σίουρη ότι εν θα τύχει να την ξαναχάσω ποττέ! Επήαμεν όμως λύκειο τζαι εθκιαλέξαμεν διαφορετικούς κλαδους! Εν με έκοφτε γιατί άμα ήθελα να την δω ήταν τζιαμέ! Αραιώσαμεν σιγα σιγα ώσπου επόκατσεν η όλη ιστορία!

Κοντα στο καινουριο μου σπίτι εσίνιαρα μια μιτσιά που μου άρεσε τζιόλας! Επιάσαμεν την κουβέντα εκάμαμεν τζαι παρέα ! Μιαν φορά που είμαστουν έτσι κοντα κοντά λαλεί μου κολώνω να σε φιλήσω?
Λαλώ έσιει χάζι τωρά!!!! Είπα να το παίξω νάκκον πελλή! Εφύρτηκα τάχα που τα γέλια του στυλ ίντα μαλακία είπες τωρα! Έπεισα την ότι εν θα έκαμνε έτσι πράμα, έτσι για να το πάρει πατριωτικά τζαι να το κάμει! Το τρικ επέτυχε τζαι έδωκε μου ένα πεταχτό φιλούι πάνω στα σιήλη! "Έιδες λαλεί μου που το έκαμα"? Αππώσα την λλίον να το ξανακάμει! "Ξανακάμνω το λαλεί μου"? Που τζιαμέ τζαι τζει εν αθυμούμαι αν έδωκα μέσα εγώ ή τζείνη ΠΑΛΕ, αλλά θυμούμαι ότι ήταν πολλά ωραίο! Εν έχασα ευκαιρία έσυρα την πάνω στο κρεβάτι τζαι ότι έγινε έγινε! Ήταν η πρώτη φορά που εξελίχτηκε ο μονοπλευρος μου έρωτας σε έρωτα με ανταποκριση! Επεράσαμεν ωραία τέσσερα χρόνια έν μπορώ να πω!

Είτε εμάθετε το κοπέλλες, έιτε όι εγώ ένιωσα πολλά ωραία συναισθήματα τότε που σας ερωτευτηκα!
Αθώα τζαι γλυκά!

2 σχόλια: