Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Γράμμα από το Λεσβιοβούλιο

Αγαπητέ ομοφοβικέ βουλευτή,

Ετάραξες τα νευρα μου!
Εμάτσιασες τον χαρτη των θεμελιωδών μου δικαιωμάτων και συγχίστηκα!
Σου μιλώ απο το Λεσβιοβούλιο και μόλις ετέλιωσα την συνάντηση που είχα με τον εαυτό μου και με μένα! Η απόφαση που επάρθηκέ και ψηφίστικε ομόφωνα, ήταν να σας γράψουμε αυτην την επιστολή, για να σας υπογραμμίσουμε, να σας υποδείξουμε, να σας υπενθυμίσουμε και να σας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, αλήθειες, συναισθήματα και καταστάσεις!

Κατ' αρχήν, σας παρακαλώ όπως μην με ξαναπαρομοιάσετε με κτηνοβάτη, παιδόφιλη, νεκρόφιλη και ότι άλλο αισχρό σας μπει στο νου(;)!   Έχω ακούσει να με βρίζουν αλλά να με λαλούν κτηνοβάτη και παιδόφιλη ή νεκρόφιλη, πρώτη φορά μου συμβαίνει!!! Είναι κάτι παραπάνω από βρισιά, γιαυτό σταματήστε το άμεσα! Δεν έχω κάνει ποτέ σεξ με τσούρα, σκύλα, γάτα, νεκρό ή με άτομο κάτω των 18 ετών! Μήπως τελικά είμαι στρέιτ? Με έχετε βάλει σε πολλές σκέψεις!

Επίσης μην στελνετε επιστολές εκτός του γραφείου σας, επειδή διασύρεστε ανεπανόρθωτα και εκτός Κύπρου και βγάζετε τα μάτια σας μόνος σας και ρεζιλεύετε τους ανθρώπους που σας ψηφίσανε! Τούτο λαλώ το έτσι μεταξύ μας φιλικά αν θέλεις να ξαναφκεις βουλευτής (αν και δεν νομίζω), μετά τα τόσα κουλά που έχετε πει, το ένα μετά το άλλο!  Αλήθεια πως τα έχετε καταφέρει? Ξυπνάτε νωρίς?

Με εντυπωσιάζει η αναίδεια σας να λέτε ότι θα εργαστείτε και θα αγωνιστείτε σκληρά για να μην εγκριθεί το σύμφωνο συμβίωσης ή γάμου μεταξύ των ομοφυλόφιλων ατόμων! Αύτό δείχνει να μην σέβεστε τους ομοφυλόφιλους ψηφοφόρους σας! Μην μου πείτε ότι μόνο ετερόφυλόφιλοι σας εψηφήσαν! Αν όντως έχετε κανένα μηχάνημα ή εμάθετε κανένα τρικ που σου δείχνει αν ο άλλος εν ομοφυλόφιλος ή στρειτ πολύ θα ήθελα να μου πείτε πως και γιατί. Υπάρχει μια γκόμενα που με ενδιαφέρει αλλά δεν κατάληξα αν είναι γκέι ή στρειτ και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κίνηση ή να την ξεχάσω!

Αν από την άλλη δεν θέλετε ή δεν θέλατε την ψήφο των ομοφυλόφιλων ψηφοφόρων, θα μπορούσατε να το πείτε ξεκάθαρα πριν τις εκλογές και να μην περιμένετε να βγείτε και να τους διασύρετε με τις άκυρες σας δηλώσεις! Θα χαιρόμουν πολύ, αφού το έχετε δηλώσει και πάμπολλες φορές ότι είστε ευθύς άνθρωπος και λέτε την γνώμη σας χωρίς να κρύβεστε, στις επόμενες εκλογές να διαφημησετε τους σκοπούς σας και τον αγώνα σας εναντίον των ομοφυλόφιλων! Τί λέτε?  Υπάρχουν πολλοί "ομοιοί" σας, που θα σας συμβούλευα να δημιουργήσετε και κόμμα (απο τα τόσα λίγα που υπάρχουν στην Κύπρο)!

Μην ξεχνάτε ότι για τον παχουλό σας μισθό έχω συνεισφέρει και εγώ και άλλοι πολλοι ομοφυλόφυλοι! Αν δεν θέλετε ή δεν καταδέχεστε ούτε τα χρήματα μας, παρακαλώ, άμεσα όπως υποβάλετε κανένα νόμο που να απαγορεύει ρητά και δια ροπάλου, την φορολογία των ομοφυλοφίλων! Να τα πέρνετε μόνο απο ετροφυλόφιλους που τους υποστηρίζετε και δουλευκετε για το καλό τους!
Δαμέ εν μας θέλετε εμάς, θέλετε τα λεφτά μας?

Σταματήστε να λέτε ότι σας έχουν θίξει και σας διασύρουν με ασάφειες και άλλες βλακείες επείδη πρώτος το πράξατε εσείς, με το να διαδίδετε ότι τάχα στηρίζετε τα ανθρώπινα δικαιώματα και σέβεστε τους ομοφυλόφιλους, αλλά θα αγωνιστείτε ενάντια στο δικαίωμα γάμου ή συμβίωσης των ομοφυλοφίλων!

Καταγγελίες για ρατσισμό υπάρχουν!  Καμμία δεκαριά μαλλον! Γεγονότα που δεν έχουν καταγγελθεί υπάρχουν αμέτρητα! Κάντε μια προσπάθεια να μάθετε, να ρωτήσετε, να σας πουν! Αν περιμένετε να φτάσει καμμιά καταγγελία στο γραφείο σας, θα είναι απο μένα που αντιμετωπίζω τον ρατσισμό απο σας!

Ασχοληθείτε με το γκολφ ή το κούρεμα του γρασιδιού σας και μην ξαναασχοληθείτε με τα ανθρώπινα δικαιώματα! Θα επιζήσουμε και χωρίς εσας!  Άστε άλλους που γνωρίζουν καλύτερα τι σημαίνει άνθρώπινα και μετά μαθαίνετε και την λέξη δικαιώματα!

Ευχαριστώ που όχι μόνο με ξυπνάτε απο τον λήθαργο που ήμουν, αλλά με πεισμώνετε να άγωνιστώ και να πολεμήσω για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, διαφυλικών κλπ

Θα συμβούλευα  τους "ομοίους" μου να αποφύγουν να ρίξουν ψήφο στους ομοφοβικούς βουλευτές, προέδρους κλπ, και να ψηφίσουν Ανθρώπους και όχι κόμματα! Αν βέβαια θέλουμε να απολαμβάνουμε και εμείς όλα τα δικαιώματα μας και να γεμίσουν οι βιτρίνες των φωτογραφείων με τους γάμους μας!

Σας διαβεβαιώ κύριε ομοφοβικέ βουλευτά ότι αν αυτό τον αγώνα τον χάσω εγώ απο σας, θα τον κερδίσουν τα παιδιά μου, απο τα παιδιά σας! Παιδιά που θα μάθουν να σέβονται την διαφορετικότητα, τους "όμοιους" και τους "ανόμοιους" τους!

Μετά τιμής και εκτίμησης (όση έχει μείνει)
Η Πρόεδρος Λεσβιοβούλιου

ΥΓ. Ειμαι ενάντια στην κακοποίηση και θανάτωση των ζώων, αλλά το αρνάκι μου το προτιμώ στον φούρνο, με πατάτες και ψιλοκομμένη ντομάτα, (αν με πιάνετε)!!

11 σχόλια:

  1. Poli orea epistoli. Elpizo na pesi sintoma sta xeria tu. :P
    ps1: ekino to mixanima anixnefsis omofilofilon tha itan para poli xrisimo. :)
    ps2: sixaritiria gia to block. to ixa anakalipsi tixea ektes ke mu eftiakse ti mera. elpizo na vriskis elefthero xrono ke tin empnefsi na grafis.. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ/ή,
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
    Ένα μικρό κόμεντ είναι μεγάλη ώθηση.
    Να διασκεδάζεις πάντα...ιδιαίτερα όταν μας δανίσει ο κος βουλευτάς το μηχάνημα του!
    :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Οντως, συγχαριτηρια! κ γω το ειχα ανακαλυψει προσφατα το μπλογκ σου κ το διαβασα ολοκληρο απνευστι! μπραβο, συνεχισε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Polla kalo....efyres me....elpizw na tou to ekames email...perkei taraxoun tziai tzieinou ta nevra tou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα το αναρτήσω στην ιστοσελίδα της www.acceptcy.org :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ανώνυμος: Σευχαριστω πολύ :)

    @Κυπρολέων = ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ :P
    Πολύ καλό το γράμμα σου στους ευρωβουλευτές!
    Όχι δεν το έστειλα δεν έχω το μαιλ του! Αν το έχει κάποιος πρόχειρο θα το στείλω! Να περιμένω απάντηση toy λαλείς? :P

    @Πέτρος: Χαρά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με έχουν καλύψει ήδη οι προλαλήσαντες! Απλά υπέροχο!
    επίσης, φαίνεσαι δυνατή πένα: θα μας ενδιέφερε να έγραφες για την ιστοσελίδα μας (www.acceptCY.org), αν το ήθελες κι εσύ φυσικά :)
    μπορείς να έρθεις σ'επαφή μαζί μας στη διεύθυνση
    info@acceptCY.org

    και συνέχισε να γράφεις έτσι όμορφα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση Γιώργη!
    Βεβαίως και θα μ'ενδιέφερε η Αξέπτ, μπορώ να βοηθήσω και σε άλλα διάφορα επίπεδα.
    Θα επικοινωνήσω το συντομότερο...(μετά το ματς :P)!
    Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Blog mou, oi dieuthynseis tou Them einai:

    athemistocleous@parliament.cy

    kai

    a_themistocleous@hotmail.com

    tha eisigoumoun na tou kaneis CC k sta 2 email (autos apanta apo to hotmail tou)

    steiltou to, perki tou taraxeis k keinou ta neura tou!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. episis Blog, an den eisai idi mporeis na gineis melos stin istoselida tis accept gia enimerwsi k symmetoxi stis syzitiseis :) [k an eisai k sto facebook sto group gia ton Them] :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή