Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Σίκκιμε!

Είπα στα μισά μου ποστς ότι το μπλογκ μου εν η ψυχοθεραπεία μου! Έπρησα σας ξέρω το!
Πρώτα κάμνω το για την ανάγκη μου να πω/γράψω ότι μπαινει τζαι γυρίζει μες τον νου μου!
Μετά για την ανάγκη μου για δημιουργικότητα τζαι να σκοτώνω την ώρα μου, που τις παραπάνω φορές εν περνά τζαι σπαταλώ την έτσι για να την σπαταλώ!

Τον τελευταίο τζαιρό ήβρα τζαι άλλους λόγους!

Νομίζω υποσυνείδητα ίσως εν μια προεργασία που κάμνω για το coming out μου στην οικογένεια μου! (Λαλείς?)

Άμα το ξανασκεφτώ νομίζω ότι είναι τζαι η ανάγκη μου να ξαλειφτεί  η ομοφοβία τζαι θέλω να νιώσω ότι έβαλα τζαι εγώ το δαχτυλούι μου στην εξαφάνιση της! Τούτη η διηγηση τζαι η καταγραφή κάποιων προσωπικών συναισθημάτων τζαι εμπειριών, ίσως εν επειδή θέλω να σας δείξω τζαι να σας αποδείξω ότι η ομοφυλοφιλία εν τζαι τίποτε τρομακτικό! Στην ομοφυλοφιλία υπάρχει έρωτας, σεξ, αγάπες, χωρισμοί, αγωνίες, φλερτ τζαι ότι άλλο μπορεί να ζει ένας ετεροφυλόφυλος! Εν έσιει καμμιά διαφορά!
Οι ομοφυλόφιλες αγάπες τζαι δεσμοί εν τζαι πιο ψευτικοι που τις ετεροφυλόφυλες! Εξαρτάτε που τον άνθρωπο τζαι όι που την σεξουαλικότητα του ή το φύλο του!

Άλλες φορές νομίζω εν που τις ενοχές ή τις ανασφάλειες που μπορεί να φορτώνουμε υποσυνείδητα που μόνη μου ή που την κοινωνία τζαι τα λόγια των άλλων άθελα τους ή τζαι με την θέλησητους, τζαι μπορεί να τα γράφω για να τα ξαναθκιαβάζω τζαι να νιώθω καλύτερα! Να σας δείξω ότι εν έκαμα τίποτε άτιμο!

Μπορεί να τα γράφω για να τα θκιαβάζουν οι πιο νέοι, τζαι να νιώθουν καλύτερα, όπως τότε που ήμουν τζαι εγώ 16 ή 18 τζαι εν ήξερα τζαι πολλά πράματα! Εν ήξερα αν υπάρχουν τζαι άλλες λεσβίες στην Κύπρο! Μάλλον εν για να τους πω ναι σιορ, έσιει πολλές, είμαι τζαι εγώ δαμέ! Ηρεμήστε τζαι εν είσαστε μόνες σας!

Μπορεί τζαι να είναι για να πω σε όσους εν δέχουνται την σεξουαλικότητα τους ότι εν τζαι έγινε τζαι τίποτε! Κοίτα με εμένα που τα γράφω τζαι θκιαβάζουν τα άγνωστοι! Γίνε ευτυχισμένος τζαι μεν καταπιέζεσε!

Εν για τους άλλους γκέυ που τα γράφω? Εν για τους στρειτ που τα γράφω? Εν για μένα?
Εν ξέρω τελικά ποιος εν ο πραγματικός λόγος!
Τζαι στην τελική εν νομίζω να κόφτει  τζαι κανέναν!

2 σχόλια:

  1. Να τα γράφεις για σένα. Αυτό είναι το σπουδαίο. Από τη στιγμή που σε βοηθά και το διασκεδάζεις γιατί να χρειάζεται να εξηγηθείς. Απλά συνέχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν παντα το πρώτο τούτον ευτυχως!
    Δευτερον ότι τζαι να κατατάξω απλά εν δευτερο!
    Απλά ανάλυσα γραπτώς τις σκέψεις μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή