Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Το όνειρο των ονείρων μου!

Ούλλοι έχουμε ένα όνειρο κρυφό αλλά τζαι φανερό που παίζει να μεν πραγματοποιηθεί ποττέ!
Ε, το δικό μου εν η οικογένεια! Πάντα θα ήθελα να κάμω μεγάλη οικογένεια! Το πιο λλίον 4 κοπελλούθκια! Το ιδανικό εν 6 μεν πω τζαι 7!
Όχι βέβαια σενα διαμέρισμα μόνη μου να μεγαλώνω τους ροκόλους τζαι να τσιριλλώ όπως την πελλή! Θα ήθελα να τα μεγαλώνω με την βοήθεια της γυναίκας των ονέιρων μου! Να έχουμε μιαν άνετη ζωή τζαι να μπορούμε να τα μεγαλώνουμε τζαι να γελούμεν με τις μαλακίες που να κάμνουν τζαι εννα μας λαλούν!

Γενικώς πάω τα καλά με τα μωρά! Κάμνουμε πολλήν παρέα, τζιλιούμαστε χαμέ να παίξουμε, προσπαθώ να θωρώ με τα μμάθκια τους, κάμνουμε ανακατωσιές, βρίσκουμαι ηλίθια πράματα για να γελούμε, τσακωνούμαστε, κάμνω τζαι την έξυπνη πολλές φορές επειδή ξέρω παραπάνω πράματα τζαι περνούμε μια χαρά!

Φαντάζουμε ένα σπίτι μοντέρνο τζαι χάι τεκ, όπως το μικρό σπίτι στο λιβάδι σε καινούρια βερσιόν!
Πράσινο γυρώ μας, με τεράστια αυλή τζαι πολλή γρασίδι για να μεν καταφατσελλώνουνται τα κοπελούθκια τζαι 5-6 σιύλλους γιατί είμαι τζαι φιλόζωη! Εννα έχουμε τζαι πισίνα μπροστά που το σπίτι, αλλά πίσω η αυλή εννα δική μου γιατί θέλω να φυτευκω ραπανούθκια,κόλιαντρο, τοματούες τζαι άλλα λαχανικά, γιατί εν τζαι τούτο παρτ του ονείρου μου!

Εννα μάθω τα κοπελούθκια να μεν παέννουν πίσω να μου τα κατακόφκουν, αλλά κάθε Κυριακή θα πιάνουμε το καλαθάκι μας τζαι θα θωρούμε τι "εψήθηκε" για να το κόφκουμε με προσοχή, να τα ποτίζουμε τζαι να τα περιποιούμαστε για να αποκτήσουν συνείδηση για την φύση!

Ας υποθέσουμε ότι εν Κυριακή σημερα τζαι παίρνετε μάτι την αυλή μου!
Η γενέκα των ονείρων μου (έτσι εννα την λαλώ για να χαϊρεντίζετε), κάθετε στην βεράντα πάνω στην σούσα-καναπέ τζαι θκιαβάζει το βιβλίο της! (Ξέρω το εν χωρκαθκιό η σούσα τζαι εν κολλά με το σκηνικό, αλλά έθελε την τζαι εν εμπορούσα να της αρνηθώ)!
Θκιαβάζει ένα βιβλίο που εν πολλά πληκτικό για μένα τούτο το χόμπυ, τζαι εγώ είμαι νάκκον απομακρυσμένη, κοντά στην πισίνα που εν τα μωρά, τζαι πέφτω σ'ενα κρεβατούι με την μιτσιά μου την κόρη τον βενιαμίν της οικογένειας! Εν θκύο χρονών τζαι ο μιαλλίτερος μου γιος εν 11!  Ναι, ναι εκάμαμε τα (εν ηξέρω πως, μεν με ρωτάτε ανούσιες λεπτομέρειες ) κοντά κοντά! 1-2 χρόνια έχουν διαφορά ο καθένας! Ήταν λλίον ζόρι στην αρκή  αλλά μετά το δευτερο εσυνηθίσμαεν τζαι έγινε μας χόμπυ να έχουμε μιτσιά μωρά! (Πείθω?)

Οι μιτσοί κάμνουν πολλή καρκασιαλίκκι μεστην πισίνα τζαι η μιτσιά μάσιεται να τζοιμηθεί!
Μπει μιαν παουρκά ο τρίτος μου γιος τζαι αρκέφκουν τζαι τσακώνουνται με την τέταρτη μου κόρη επειδή καταλάθος εχτύπησε του με το κρεβατούι τζαι ήπιε νερό ο φτωχός! Αρκέφκει τζαι κλαιει η κόρη γιατί έκατσε της ένα βουζουνόπατσο η πιο μιτσία μου κόρη που έκαμε έτσι μαλακία τζαι ήταν να πνίξει τον αρφό της! Εν καρισιεύκουμε γιατί θέλω να μαθουν να τα βρίσκουν μόνοι τους, αλλα η γυναίκα όνειρο ποτιλίσσεται πάνω τζαι μπει μου τις φωνές ότι εν τους γλέπω καλά τζαι δέρνουντε!

Εξηγώ της ότι εν έγινε τζαι τίποτε τραγικό αλλά τζείνη επιμένει να σιήζετε τζαι να σαλαβατά ότι έκατσε να θκιαβάσει ένα βιβλίο τζαι εκαμαμεν της την κκελε της καζάνι, με τις φωνές τζαι τα κλάματα! Εν διώ σημασία τζαι αφήνω να περάσει έτσι να μεν τσακωθούμε μπροστά στα μωρά!

Ο έκτος μου γιος (εν 7 που έχω τελικά), φκαίνει που την πισίνα τζαι βουρά όπως τον πελλόν να κάμει "πόμπες"! Εν τζείνο που σηκώνει το ένα του πόιν τζαι αππηδά μέσα για να φκάλει νερό! (όποιος εκατάλαβε εκατάλαβε)! Παίρνω πάνω μου αφού εν εγιώ που του τα έμαθα τζαι καμαρώνω που κάτω που κάτω! Ο μιτσής πέφτει πάνω στην δυτερη μου κόρη (καταλάθος) τζαι η δευτερη κόρη κουπανιει τον! Επειδή τούτος εν τζαι σηκώνει πολλά πολλά εν περήφανος για να κλάψει(επήρεν που λλόου μου), τραβά την που τα μαλιά τζαι προσπαθει να την πνίξει(δαμέ επήρεν που την γυναίκα των ονείρων μου)!

Ξαπωλώ την μιτσιά τζαι βουρώ να γλυτώσω την άλλη μου κόρη, αλλά επρόλαβε ο κέρβερος τζαι είδε το σκηνικό! Σκέφτουμαι ότι εκάτσαμεν ούλλοι πάνω τζαι κατίσιη μας! Μπεί μας τις φωνές τζαι φκάλλει τα κοπελλούθκια ούλλα έξω που την πισίνα για να τους κόψει το παιχνίδι τζαι να τους τιμωρήσει! Στέλλει τους ούλλους για μπάνιο τζαι για τιμωρία μου τζαι μένα βάλλει με να λούσω τζαι τα 6 μωρά! (Ο μιάλος λείπει σήμερα επίεν βόλτα με την γκερλφρεντ του)! Η μιτσιά εποτζημήθηκε άρα εμείναν μου 5 κοπελούθκια να λούσω!

Περιττό να πω ότι εκλαίαν ούλλοι που ετέλιωσε έτσι άδοξα το παιχνίδι στην πισίνα τζαι εκτός που τα λουσίματα είχα να σκουπίζω τζαι μίξες τζαι να τους παρηγορώ! Είπα τους ότι την άλλη Κυριακή ο κέρβερος εννα λείπει τζαι εννα μπούμε που το πρωί στην πισινούδα να παίζουμεν ως την νύχτα! Εκάμαν χαρά τα φτωχα τα μωρά μου!

Εποφκάρτηκα ώσπου να τους μαζέψω να λουθούν τζαι ο ένας εγέλασεν μου τζαι εποτζημήθηκε άλουτος πάνω στον καναπέ! Η γυναίκα των ονείρων μου εθύμωσε γιατί  ετάτσωσε τον καναπέ ο μιτσής με τις χλωρίνες τζαι τωρά εν φκαίνουν (Τι της ήβρα τζαι επαντρευτηκα την ενας Θεός ξέρει)!
¨Ελουσα τους 4 τελικά τζαι ύστερα επεινάσαν! Είπε μου να παραγγείλω έτοιμα γιατί εβαρκέτουν να μαειρέψει (εμένα εν μου περνά)!

Οι μιτσιοί εν εθέλαν πάλε πατατούες τζαι χάμπουργκερ τζαι έτσι είπα τους όποιος θέλει καπηρούες να έρτει στην κουζινα να μαειρέψουμεν! Αππωθήκαν τζαι εβουρήσαν τζαι οι τρεις! (το τεταρτο κοπελλούι εποτζημήθηκε κάπου!)

Αφου εφάμεν σαν οκογένεια, έβαλα την να πλύνει τα πιάτα, εν έσωνα άλλον εγώ τζαι επήρα τα κοπελούθκια να τζοιμηθούν να ησυχάσουμε λλίον τζαι να κόψουμε καμμιά κουβέντα σαν ζευκάρι!
Μόλις επιτέλους έκατσα δίπλα της άρκεψε μουρμουρκόν ότι εν εξεκουράστηκε καθόλου, ότι εν της βοηθώ, ότι απομακρυνθηκαμε σαν ζευκάρι, θέλει ναπάμε διακοπές χωρίς τα κοπελούθκια και διαφορα άλλα!

Είπα της ότι εν φκαίνουν τα ριάλια μας τωρά τζαι να κάμει λίην υπομονή ως τον Αυγουστο που εννα παν καλύτερα τα πράματα! Άρκεψε την μουρμούρα πάλε τζαι απείλησα την ότι αν δεν σιωπήσει εννα δώσω τον ρόλο της γυναίκας των ονείρων μου σε άλλην!
Κάτι επήε να πεί αλλά εν εκατάλαβα τζαι ύστερα εξύπνησα!

7 σχόλια:

  1. Sou efxome mia mera na pragmatopiithi to oniro ton oniron su. :)
    Apla skeftu to lio, 7 kopellouthkia en lio polla. En na thelis na ta pniksis mesa sti pisina..
    K ego ena paromio oniro exo (ennoite me max 3 kopelluthkia k 2 skillous- en tha fkume p ti zoi). :D
    Keep dreaming and keep writing. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ontos en polla apragmatopoiito oneiro ta 7 kopelloythkia! En giafto poy opoias pw 7 sikonete tzai fefkei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά έχεις μεγάλη βλάγγαν κ'εσύ!!!
    Άλλο στα όνειρα όμως,,,κ άλλο στην πράξη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nai exeis dikaio! Prosgeionei me o gios mias kollitis mou! H proti ora en mia xara stin defteri ginetai tatsizis tzai tsakonoumaste!
    Ama sou deixnoun agapi omos theleis na valeis ta klamata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ooh, this post was so sweet,
    and fun to read, too :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα !!!! κατι τετοιο ζω με τρια παιδια !!! και χωρις τη γυναικα των ονειρων μου.... προχθες ανακαλυψα το μπλογκ σου και το πηρα με τη σειρα. μεχρι τωρα ταυτιζομαι αρκετα μαζι σου.. μου αρεσει πολυ το χιουμορ σου ! keep on writing ! Elisa

    ΑπάντησηΔιαγραφή