Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Η μανα εν πάντα μάνα

Είχα μιαν πολλά αγχωτική, μπίζη μέρα τζαι για τα θέματα που εβουρούσα ενόμιζα ήταν να είναι τζαι αξέχαστη! Επισκευτηκα καινουρια γραφεία τζαι υπηρεσίες που θα μου εκάμναν εντύπωση!
Μπα! Τα ίδια πράματα! Ίδιος κόσμος, ίδια ψυχρά γραφεία σαν να τζαι εξαναπία άλλες 100 φορές!
Φευκω να πάω σπίτι τζαι σκέφτουμαι ότι τελικά τίποτε δεν με εντυπωσίασε!
Εν ο τρόπος που τα έχουμε στο νου μας? Που νομίζουμε εν ουάου αλλα στην τελική τίποτε το εντυπωσιακό?

Σαν οδηγώ, βλέπω μιαν μάνα να περπατά μπροστα τζαι να κρατά το παιδί της που το σιέρι τζαι να μπαίνουν σ'ενα μπακάλικο!
Έκαμεν μου εντύπωση! Εξαναγύρισα εξαναείδα τους τζαι ένιωσα μιαν συγκίνηση! Εθαυμασα τζαι τους θκυό!

Η λεπτομερής εικόνα ήταν μια μάνα με άσπρα μαλλιά, μπορεις να την πεις τζαι ηλικιωμένη, εκρατούσε που το σιέρι τον γιο της, ο οποιος ήταν άνω των τριαντα τζαι με ειδικές ικανότητες! Μόλις εγύρισα ξανά μπροστά μου, ήρτε μου ένα κοντινο πλάνο μόνο τα σιέρκα τους να κρατούν ο ένας τον άλλο, σφιχτά-σφιχτα!
Η μάνα έφκαλε μου ένα δυναμισμο, επαρπάταν αποφασιστικά τζαι εξεσιύλησε ο δρόμος αυτοπεποίθηση! Έμοιαζα ένα μηδενικόν μπροστά της, τζαι εγώ τζαι ούλλοι όσοι ήταν γυρώ μου! Ένιωσα ούλλην τζείνη την ασφάλεια που πρέπει να νιώθει τζείνο το παιδί άμα κρατά το σιέρι της μάνας του! Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα ενιωσα τούντα συναισθήματα τζαι επεράσαν 700 σκέψεις που τον νου μου!

Εντυπωσιάστηκα που μια γεναίκα τόσο καθημερινή, χωρίς να μου μιλήσει, χωρίς να με δει, έκαμεν με να νιώσω ότι πρέπει να πάω τζαι να πιάσω την δική μου μάνα να την αγκαλιάσω τζαι να την φιλήσω! Να της πω ευχαριστώ, γιατί σαν την μάνα εν έσιει τίποτε στον κόσμο! Εν όαση στην ζωή μας!

Ξέρω η δική μου η μάνα εν να γελάσει άμαν εννα πάω να την φιλήσω χωρίς λόγο! Αρέσκει της όμως, τζαι πιο πολλά αρέσκει της να μου λαλεί πράματα που ξέρω! Η μάνα εν πρώτα μάνα τζαι ύστερα γεναίκα! Έτσι εν οι μανάες της Κυπρου! Έτσι αρκέφκουν τα κηρύγματα....

John Lennon - Mother

4 σχόλια:

  1. Μπράβο! Πολλά ωραία τζαί ευαίσθητη η προσέγγιση μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *σου. Τζαι ας προσθέσω αφού εδώθηκε μου η ευκαιρία πως εν υπέροχο συναίσθημα να ξέρεις πως άγνωστοι αθρώποι γυρώ σου έχουν την ικανότητα να διούν σημασία σε τόσο φαινομενικά μικρά πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή