Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Πάω πίσω στις γεναίτζιες!

Μετά τον πρώτο μου δεσμό με γυναίκα τζαι αφού ανακάλυψε ότι τελικά αρέσκουν της τα αγόρια, έπιασε με μια κρίση σεξουαλικότητας!
Εγώ είμαι λεσβία? Εν φάση λόγω ηλικίας? Εν οι ορμόνες μου τζαι χτυπούν κότσιηνο? Εν προσωρινό? Εν θα κάμω οικογένεια? Επιλέγω την ομοφυλοφιλία? Μετά μπορεί να αλλάξω γνώμη? Καλά κάμνω? Τζεινη γιατί εννεν λεσβία? Εγώ ποθεν στα πόθεν είμαι?
Τούτα ούλλα βέβαια λόγω της άγνοιας μου για το τι εστί ομοφυλοφιλία, αλλά το χειρότερο για την άγνοια των ψυχολόγων τότε που εγράφαν στα περιοδικά της ηλικίας μας και ήταν η μόνη πηγή που εμπορούσα να πληροφορηθώ θκυο πράματα! (τα μισά λάθος, αλλά ας όψεται!)

Αποφάσισα λοιπόν να πειραματιστώ για να δω αν επιλέγω(?) το σωστο! Απαγορευσα του εαυτού μου να ερωτευκουμε άλλες γενετζιες και υπέβαλα του να σκευτουμαι μόνο άντρες τζαι οικογενειακές στιγμές!Έκατσα λίον να σκεφτώ τι τύπος άντρα μου αρέσκει και επειδή δεν εκαταληξα κάπου, είπα σικκιμέ ότι στυλ ναναι! Αγόρασα ένα φουστανούδι, παπούτσια με τακουνούθκια, (ναι ήταν σοβαρό πείραμα με όλα τα αξέσορις του), άρκεψα να σουλουπώνουμαι τζαι να βάφουμε!  Όχι, ΔΕΝ εφκήκα στο ραουντ απάουτ του "ΟΧΙ"!!!!!

Το πρώτο παιδί που αποφάσισα να ερωτευτώ ήταν εμφανίσιμος, ψηλός, ευγενικός, με χιούμορ τζαι πολλά ευαισθητος! Αν ήταν άλλη στην θέση μου θα επέταν που την χαρά της αλλά εγώ κοσμάρα μου! Σε διαστημα λίγων εφτομάδων  εξέφρασε μου τον έρωτα του τζαι εξιππάστηκα! Εν με άφηνε λεπτό, εγίνηκεν το τσουρί μου, ανταλλάξαμε τηλεφωνα, εφκαιναμεν έξω, επανήλθα στο φυσιολογικό μου ροκ ντύσιμο,εγινηκεν ο καλυτερος μου παρέας τζαι εγώ η γυναίκα των ονείρων του! ! Έμαθε το τζαι ένας φίλος μου τζαι επιβεβαίωσε μου ότι εν πολλά καλό παιδί, γιατί ήξερε τον που το στρατο! (Καλά λαλόύν εν μιτσής ο κόσμος!)

Επροσπαθουσα να συνειδητοποιησω αν είμαι ερωτευμένη μαζί του αλλά εν έπερνα σημαδι κανένα που την καρτούλα μου!! Εσιερουμουν που με ερωτευτηκε αλλά ελυπουμουν τον που δεν ένιωθα τιποτε το ερωτικό απέναντι του! Επαρακαλούσε με πολλήν τζαιρό , ώσπου μια μέρα έμπηξε τζαι τα κλάματα μεστον κόσμο, ότι με ήθελε πολλά τζαι εβαρέθηκε να του λαλώ ότι θωρώ τον φιλικά! Που την μιαν ενευριασα που μας εθώρε ο κόσμος κλεφτα-κλεφτα τζαι που την άλλη έλιωνεν τον η μύλλα μου! Έτσι αποφάσισα να αραιώσω μαζι του ώσπου εξεκόψαμεν! No more drama queens!

Αποφασισα οτι το επόμενο παιδί, θα ήταν ένας πιο σκληρός άντρας για να αποφύγω τα δράματα στην πολυκοσμία! (Επήρα το πάνω μου α?)!
Ετσιάττισε τζαι εγνώρισα ένα μάτσιο αγόρι, μελαχρινό, στο ύψος είμαστουν ισια-ισια, (με τα τακούνια εφακκούσα του μιαν κκελέ) τζαι εφκαίναμεν σχεδόν κάθε μέρα!
Εσυνηδοτοποίησα πρώτον ότι κάμνουν δουλεια το φουστανι τζαι το τακούνι τζαι δευτερον ότι  μάλλον αρέσκαν μας το ίδιο στυλ γενετζιες! Άμαν επέρναν καμμιά καλή που δίπλα μας έπεζεν το ματούι του, τζαι το ματούι μου!
Έτυχε τζαι εξαναείδα τζείνο τον φίλο μου που ήξερε τον προηγούμενο τον κλαμούρη, ερωτησε πως παμε, είπα του ότι έληξε άδοξα η ιστορία αλλά εχουμίστηκα ότι φκαίνω με άλλον τωρά! Περιττό να πω ότι ήξερεν τζαι το καινούριο αμόρε που το στρατο(πολλααααά μιτσης ο κόσμος τελικά)! Είπε μου να προσέχω γιατί εν νακκον ζωηρός τούτος, τζαι εσκέφτουμουν ότι πρέπει να σταματήσω τα ραντεβού πριν φκω με ούλλον τον λόχο!
Όντως μια μέρα στο αυτοκινητο επήεν να μου βάλει σιέρι το αμόρε αλλά έκαμα την με ελαφρά πηδηματάκια τζαι δεν του εξαναπαντησα το τηλέφωνο! Επέταξα τζαι το φουστάνι τζαι τα τακούνια, έστι για αντιπερισπασμό!

Μετά απο 2 αποτυχημένες προσπαθειες συνεχισα ακάθεκτη και για τρίτη χωρίς τα αξέσορις μου!! Αποφάσισα ότι ήθελα ένα παιδί ψηλό (να μεν με απασχολεί αν θα φορώ τακούνια-ουτως η αλλιώς εν είχα πλέον), να φαίνεται άγριο αλλά να μην είναι και να είναι κυρίως ροκ! Ήρτεν η άγια μέρα που αυτο που ονειρευκουμουν εστέκετουν μπροστα μου! Εφύρτηκα! Ήθελα τον! Πολλά!!!!Δεν εξεκολούσα τα μάθκια μου, επερνούσα συνέχεια που δίπλα του, αλλά τζείνος χαπάρι! Όποτε επερνούσε που δίπλα μας οι φιλες μου εφωνάζαν το όνομα μου πέρκει γυρίσει τζαι δει το γαμημένο το τραπεζακι μας τζαι προσέξει με! Επερνούσαν οι μέρες, οι μήνες τζαι επήρα το πατριωτικά! Δεν εσυναντηθήκαν ποττέ τα βλεματα μας, όσο τζι' αν τον εθωρούσα! Επάσκιζα τζαιρό, αλλά τίποτε δεν εγίνετουν!
Μια μέρα έπιασεν τον το μάτι μου που εθώρε προς την μερκά μου! Εγύρισα είδα τον τζαι εγύρισε που την άλλη! Ήμουν πολλά χαρούμενη! Ήξερε επιτέλους ότι υπήρχα!
Τις επόμενες μέρες εγνωριστήκαν οι παρέες μας! Έπιασεν με κουβέντα, εγνωριστήκαμε τζαι εμείς, εκάμναμε παρέα, ανταλλάξαμε τηλέφωνα , όλα καλά! Έπιανε με τηλέφωνο 3 φορές την μέρα τζαι εβαρκούμουν! Έίπε μου ότι θέλει να είμαστε μαζί τζαι παρολίγον να του στρέψω! Εγώνιασεν με στο στέκι τζαι εφιληθήκαμεν, αλλά εν ένιωσα τίποτε! Ετέλιωσε το παιχνίδι για μένα!
Απλά ήθελα να με  προσέξει, να φλερτάρουμε! Όσο εγίνετουν ότι ήθελα, ήμουν ευτυχισμένη τζαι ένιωθα ερωτευμένη! Μετά εν εισιε παιχνιδι για μένα έτσι ετέλιωσα τζαι τούτην την ιστορία μισοδότζιν!
 Εστεναχωρέθηκα! Ενιωσα ότι εν μπορώ να ερωτευτώ κανέναν άντρα, ούτε θα ήθελα να περιπαίξω κανέναν! Εσκεφτουμουν το για πολλή τζαιρό! Εδιερωτούμουν αν θα μπορούσα να ερωτευτώ όπως οι άλλες γενετζιες, αν θα μπορέσω ποττέ να είμαι ευτυχισμένη! Ενευριαζα γιατί δεν έμοιαζα με καμιάν άλλη τζαι εν ήξερα αν εσυνεβαινε τζαι σε άλλες τούτο ή μόνο σε μένα! Έριξε με το να μεν νιώθω ότι ανήκω στην κλίκα των γενεκων! Γιατί να μεν μου αρεσκουν οι άντρες? Σε ούλλες αρέσκουν!
Αποφασισα ότι πρέπει να δω πιο λογικά το θέμα, ή μαλλον πιο συναισθηματικά! Απλά να αφεθώ τζαι να δω πια μερκά του μαγνητη εννα με τραβήσει! Σε καμμιά περιπτωση δεν σταματησα να σκευτουμαι γενετζιες! Απλά έθκιωχνα τις σκέψεις για να δω αν είμαι "φυσιολογική"! Ήθελα τζαι επάσκιζα να είμαι ετεροφυλόφιλη για να μεν είμαι στην άλλη πλευρά με τους λλίους!

Επίεσα τον εαυτό μου πολλά τζαι εν εφκήκε πούποτε η ιστορία! Απλά ένιωθα άσιημα με εμενα, τον εαυτό μου, τη ζωή μου τζαι την "διαφορετικότητα" μου! Έπρεπε να βάλω ένα τέλος πριν μισήσω τον εαυτό μου! Στην ψευτιά επρεπε να βάλω ένα τέλος! Να δω την πραγματικότητα! Να αντιμετωπίσω το γεγονός ότι είμαι λεσβία, αρέσκουν μου οι γενετζιες, τζαι εν πειράζει αν είμαι η μοναδική! Εννα καταπιέζουμε εγώ για το "κανονικό"? Το να είσαι ευτυχισμένος, εννεν κανονικό? Το να αγαπάς εννεν κανονικό? Το να είσαι αληθινός τζαι ειλικρινής με τον εαυτό σου εννεν κανονικό? Είπα πρώτα εννα αγαπήσω εμένα τζαι σε όποιον αρέσκω!
Εκαταφερα τα πάλε τζαι εγνωριστηκα με ένα άτομο! Γεναίκα τούτην τη φορά! Εν έκλεια το τηλέφωνο, επειδή εν εθέλαμεν! Ήταν γεναίκα!! Εμιλούσαμε με τις ώρες! Ήταν γεναίκα!5 φορές την μέρα τζαι ήταν λλίες! Ήταν γεναίκα! Ούλλη η ιστορία ήταν μαγική! Ήταν γεναίκα! Το πρώτο φιλί ήρτεν που μόνο του τζαι ένιωθα πολλά! Ήταν γεναίκα! Ερωτευτηκα την ! Ήταν γεναίκα! Εμουρμούραν κάποτε τζαι ενευρίαζα! Ήταν γεναίκα!
Εσιουρευτηκα ότι είμαι λεσβία! Ερωτικά λειτουργώ μόνο με γεναίκα! Εν ειμαι ότι θα ήθελα να ήμουν! Είμαι ότι είμαι, γιατί μόνο τούτο μπορώ να είμαι, τουτο θέλω να είμαι!

ΥΓ. Τραούδιν

8 σχόλια:

  1. Emena pianni me i "alergia" na foriso fustani k takkunia. poso mallon na dokimaso kai me antra. =P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα είχα αλλεργία απο μωρό!
    Είχα κάμει υπέρβαση όμως! Μπορεί να φάνηκε ότι εφόρησα ευκολα τα φουστανι και τα τακούνια αλλά εν ήταν έτσι! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. haha, kati san tin Shane pou phge s'ena gamo sto spiti tis Carmen k eprerpe na valei foustani :PP telio blog, dilwnw thaumastria! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oses fores k an eprospathisa na niwsw kati gia antra den ta katafera POTTE k pleon ta paratisa oristika...oute eproxorisa pote me kanenan giati poli apla DEN THELW K DEN MPORW! Mono oi ginaikes mporoun na me steiloun i stin kolasi i ston paradeiso...enomiza imoun i moni alla telika ekana lathos mallon! :)

    P.S k egw dilwnw thaumastria! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χεχεχε
    Τζαι εγώ νομίζω πολλά πράματα ότι μόνο εγώ τα ζω τζαι σκέφτουμαι τα αλλά που τα κόμεντς νομίζω ούλλοι τα ίδια πράματα σκεφτουμαστε, καμνουμε, ζουμε, νιώθουμε και πάει λέγοντας...! :)

    PS. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Egw niwthw elxi k gia ta 2 fyla, alla antres mono elaxistes fores erwteutika, enw kamia sxesi otan erwteutw me gynaka "paradeisos k kolasi" pou leei h fili pio panw. Polles fores nomizw pws eimai lesvia, meta omws kati ginetai k lew "a, telika en eimai gt en tha ginotan touto, oi lesvies en kamnoun etsi"...potzei-poda, telika eimai bi...apla ennen angki gia tous bi na nai "omoiomorfoi" ws pros ta 2 fyla...mporei kapoios na exei tis adynamies to! epire mou 2-3 dekaeties alla empedwsa to! straight pantws en eskeftika pote pws mporei na eimai! lol

    ps synexise to blog, eimai panta thaumastria sou! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xmm! Eto pou mathainoume tzai pramata pou den kseroume! Polla endiaferon omologo...

    Ps Efxaristo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή