Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Τζείνες οι στιγμές...

Τζείνες οι στιγμες που φκάλεις με την παρέα σου 15-20 σέλφις συνεχομενες, γιατι σε κάποιαν εν αρέσκει η φάτσα της τζαι εν φαίνεται cute. Τελικα αποφασιζει δημοκρατικά μόνη της, να ποσταρει την φωτο που θκυο πλάσματα έχουν τα μαθκια τους κλειστα, ένας θωρει το ταβάνι, ο άλλος διά συμβουλές για τη φωτογράφιση τζαι τζείνη φαίνεται cute, τάχα.

Τζείνες οι στιγμές που σκέφτεσαι ότι μόλις πιάσεις το μισθό θα γοράσεις τζείνο το ακριβούι πράμα που ήθελες. Πληρώνεσαι, τρώεις τα, αθυμάσαι ότι εν το εγόρασες τζαι αναγκαστικά περιμένεις τον επόμενο μήνα.

Τζείνες οι στιγμές που πειράζεις ένα συνάδελφο για ένα λάθος που έκαμε τζαι μετά κάμνεις το τζι εσυ.

Τζείνες οι στιγμές που θέλεις να γράψεις στο μπλογκ, αλλά εν έσιεις τίποτε να πεις τζαι μετά πιάνει σε η ποστ-διάρροια.

Τζείνες οι τιγμές που πάεις να γοράσεις 2-3 φανέλες τζαι έρκεσαι σπίτι με 3 παντελόνια.

Τζείνες οι στιγμες που γοράζεις ξανά μπλε πουκάμισο, άσχετο αν έσιεις ακόμα ένα σχεδόν το ίδιο σπίτι, απλά επειδή ήταν φτηνό.







4 σχόλια:

  1. Ψιλο-καταναλωτισμού το πόστ, α; Προσωπικά έκοψα τα πολλά πολλά και είδα πόσο λίγα χρειάζομαι, και πόσο παραπάνω ικανοποιούμαι και χαίρομαι τα λία, αλλά πιο καλά κομμάτια που αγοράζω, και νομίζω ήβρα μια σχετικά καλή ισορροπία προς το παρόν. :)
    Εκόψαμε τα ποστ γμτ, εν αλήθεια... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναζητειται εμπνευση οπως βλεπεις με τα θεματα κ τα ποστ. Λαλουν που την μερα που εφκηκε το φβ, επεθαναν τα μπλογκς. Εν άλλη φαση όμως το μπλοκ. Έχουν τζαι ομοιοτητες αλλα τζαι πολλες διαφορες.
      Παντως το "προς το παρον" που λαλείς εν τζαι εχω του πολλη εμπιστοσυνη :P


      Διαγραφή
  2. Οι στιγμές που πάεις σουπερμαρκετ, αγοραζεις ενα καλαθι πραματα και ξεχνας το λογο για τον οποιο πηγες: το σαπουνι για τα πιατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. True!
      Γιαυτο η λιστουα εν πολλα χρησιμη. Ούτε να λαλεις συνεχεια ωσπου να φτασεις "Φερι γιατι συμφερει". Εν πιανει! Πάλε θα ξεχασεις.

      Διαγραφή