Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Below Her Mouth

Είπα να δω καμμια γκει ταινία σήμερα.
Οι εν θα γραψω spoiler!
Έψαχνα κάμποση ώρα τζαι εκατέληξα στο "Below Her Mouth".
Ναι είμαι που τζείνες που μπορουν να ψαχνουν πάνω που 2 ώρες για μια ταινία και στο τέλος παίζει να βαρεθώ στο ψάξιμο τζαι να κάμω κάτι άλλο...
Σήμερα ήβρα. Δείτε το τρειλερ τζαι πάμε παρακάτω.



Τι λαλεί? Φατσαρει καλή?
Εφάτσαρε μου καλή. Στο τέλος άρεσε μου.
Εμπήκα που περιέργεια να θκιαβάσω καμμιά κριτική να δούμε αν συμφωνει κανένα πλάσμα μαζί μου.
Μεν τα πολυλοώ 1 στις 10 κριτικές ήβραν την καλή. Οι υπόλοιπες κριτικές εκράξαν την.
Αναμενόμενο σενάριο, φτωχοι διαλόγοι, κακή σκηνοθεσία, χάλια φώτα τζαι too much skin!
Ντάξει υπερβολές. Τόοοσο χάλια εν ήταν.


Να πω ετσι για τα πρακτικά ότι το crew που εγυρισε την ταινία, ήταν όλες γυναίκες.
Απο σκηνοθεσία μέχρι τον τελευταίο ηλεκτρολόγο. Άσχετο, αλλά ενδιαφέρον πληροφορία.
Τωρά που το λαλούμε εν τζαι προσεξα τα κρεντιτς αλλά κάπου το έπιασε το μάτι μου στο ρίσερτς.

Τεσπα να προχωρήσουμε στην ταινία. Μια λεσβιακή ταινία που εχει να καμει με ρομαντζο μεταξυ 2 γυναικων. Εν με ενόχλησε το γυμνό που έχει. Γιατί να με ενοχλήσει άλλωστε? Εκάμναν σεξ. Ναι μπορεί να έχει λίο παραπάνω σεξ απο όσα εσυνηθίσαμε να βλέπουμε, 1-2 οργασμούς παραπάνω τζαι κανένα ααααα... παραπάνω. That's all!!  Θα το έλεγα χορταστικό και ζηλευτό!


Το πιο σπουδαίο απο την ταινία είναι ότι το σεξ ήταν πειστικό. Εν μου εφάτσαρε φτηνό, αν τζαι είσιε κριτικές που ελαλούσαν το αντίθετο. Ναι ήταν θκυο γκέι γυναίκες που εκάμναν παθιασμένο σεξ ή έρωτα όπως προτιμάτε. Είτε με το ντίλντο είτε χωρίς, ήταν πειστικό.

Όσες είστε γκέι και είδετε το γαλλικό "Blue is the warmest color", καταλαβαίνετε τι σας λαλώ έννεν? Πόσο promotion και διαφημιση το "Blue.." και στο τέλος το σεξ των κοπέλων ήταν... πως να το πω...? Ξενέρωτο? Όσο κώλο και βυζί να έδειχνε ο σκηνοθέτης το πάθος κ η καύλα εν εφκενναν.
Το μόνο που έφκεννε εν το "έπλήρωσα θκυο τύπισσες να κάμουν λεσβιακό για να καυλώσω εγώ ο άντρας"! Που πάεις ρε φίλε? Κρίμα τα λεφτά! Εθώρουν την σκηνή τζαι εθύμησε μου τσόντα. Φτηνό σεξ.
Θκυό πλάσματα να καμνουν σεξ εν ένα. Το τι νιώθουν την ώρα που το κάμνουν ενα άλλο.


Το σενάριο τζαι οι διάλογοι εν ήταν τζαι για να κρατήσεις σημειώσεις, όπως τζαι στα πλείστα έργα.
Θέλει την. Τί να της πεί; Να φιλοσοφήσει; Γνωρίζουνται. Τι να την ρωτήσει; "Τίνος είσαι;" Ο τρόπος που εγνωριστήκαν τυπικός. Η προσεγγιση τους διαφορετικη απο τις τελευταίες δύο ταινίες που είδα. Εκούρασε με το να τζήζει η μια πανω στο σιέρι της άλλης τζαι να αρπάσσεται η άλλη του στυλ: "δώστε μου θκυό λεπτά, γιατί εν εκαταλαβα αν εσυντρομάχτικα ή αν μόλις ερωτευτηκα!"
Φτάνει με τούτη την προσέγγιση. Ρωτάτε τον κόσμο να πάρετε καμμιά ιδεα. Αντιγράψετε λίο την ζωή, όι άλλη ταινία.

Οι ερμηνείες οκ. Τιποτε συνταραχτικό, αλλά ούτε επροσγειώθηκα ανώμαλα που καμμιάν κακή ερμηνεία. Ετσι τζαι για τα πρακτικά πάλε, η Erika Linder (ξανθή), εν γκέι μοντέλο και η πρώτη της ταινία εβερ.

Οι κριτικές αντιθέτως εταιρκάζαν πολλά για το "I can't think straight". Εκατάταξα την στις μέτριες - "επροσπαθησαμε αλλα εν τα εκαταφέραμε". Τζέινο τζαι αν εν βαρετό τζαι τυπικό. Ντάξει επήε να πρωτοτυπήσει το ότι η μια εν απο Ιορδανία και η άλλη Ινδή, αλλά οι κουλτουρες και οι αντιδρασεις των οικογενειών τους εν διαφέρουν τζαι πολλά που μιαν τύπικαλ κυπριακή οικογένεια. Μεν σας πω επήραν το τζαι καλύτερα. Με κωμικά στοιχεια βεβαία το "I can't think straight", κάτι που εν είσιε το "Below your mouth" αλλά εν μας επειραξε, ουτε μας ελειψε.

Αν θέλετε να περασετε μιαμιση ωρα τσακ μπαμ τζαι να ψιλοζηλέψετε, δείτε το "Below her mouth".
Αν έσιετε άλλη αποψη , ή καμμιά καλή ταινία να δούμε, δαμέ είμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου