Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΠΑ3: Η μάγισσα της θεάς!


Εϊχα μια ανασφάλεια αν εν τουτη τη συνεντευξη που επρεπε να ποσταρω τζαι μετά που λογική σκέψη αποφάσισα. Τούτη! Τη δική σου καλό? Εν θα είσιε αξιον! Ελπίζω να εκούτσισα.
Την Πορτομπελλα ξερω την. Εννοω το νικ της. Εν γνωστο νικνειμ που γυριζει μεστα μπλογκς. Εν θυμουμαι να την εξαναθκιαβασα τζαι απολογουμαι. Εθκιαβασα λλία ποστς εμαθα 5-6 πράματα έτσι να έχω μιαν άποψη τι ερωτήσεις θα κάμω. Οι ερωτήσεις μου τελικά εν έχουν σχέση με τα πραματα που εθκιάβασα αλλα who cares! Ερώτησα ότι ήθελα να μάθω. Το παραπονο μου εν ότι οι 10 ερωτήσεις εν λλίες. ¨Εβαλα τζιαλλες τζαι επετσόκοψα τες.
Πορτομπέλλα τα αγαπημενα σου ποστς εν τζαι δικα μου αγαπημένα. :)


1. Γιατί «Μάγισσα του Πόρτομπέλο»?

Ε, αναμενόμενη απάντηση νομίζω, που το ομώνυμο βιβλίο του Κουέλιο. Την εποχή που ανακάλυψα τα μπλογκ, περνούσα μια φάση που ένιωθα μόνη μου, από την άποψη ότι δεν ένιωθα να καταλαβαίνουν οι γύρω μου σε ποια συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση βρισκόμουν. Σαν να ήμουν σε ένα δικό μου κόσμο, τους κανόνες του οποίου μόνο εγώ μπορούσα να κατανοήσω. Τη ίδια εποχή διάβαζα το βιβλίο και ταυτίστηκα με τη μάγισσα σε αυτό το σημείο ( μεν φανταστείς ) J καθώς επίσης και στο σημείο που χόρευε χωρίς μουσική, το κάνω ακόμα και σήμερα!

2. Ποιο το αγαπημένο σου ποστ που το μπλογκ σου τζαι γιατί?
Νομίζω τα δυο μου αγαπημένα είναι το «υπομονή, υπομονή, υπομονή» και το «κατάμάνα κατά κόρη». Αναφέρονται και τα δυο στη μικρή μου θεά και κάθε φορά που τα διαβάζω έρχονται στο μυαλό μου πολλές όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί. Και φυσικά συγκινούμαι και γελώ.
3. Κάμνεις κουβέντα με άγνωστο άτομο τζαι αποκαλύπτει σου ότι εσιει μπλογκ. Το μπλογκ του ατόμου τούτου ξέρεις το τζαι θκιαβάζεις το συχνά. Αποκαλύπτεσαι?
Ου, ακατάχνωτα…είμαι τόσο σπουρτόλοο, αυθόρμητο πλάσμα, που αποκλείεται να μεν το πω αμέσως! Φαντάζουμαι με ήδη να λαλώ «Άτε ρεεεεε!! Είσαι ο/η τάδε; Θκιαβάζω σε, αρέσκει μου πολλά όπως γράφεις. Εγώ είμαι η μάγισσα!!» Για αυτό άλλωστε, τα ποστ μου δεν αποκαλύπτουν κάτι τόσο προσωπικό, που δε θα ήθελα να μαθευτεί. Γράφω για τα απλά καθημερινά μου, χωρίς να μπαίνω σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, έτσι ώστε αν αύριο μου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσω κάποιον, να το κάνω χωρίς να σκέφτομαι «…γμτ, εν έπρεπε να ποστάρω τζείντο κείμενο με τις 5 αγαπημένες μου στάσεις στο σεξ…»
4. Έρκεται καποιος θεογκομενος τζαι ρωτά σε αν είσαι η Μάγισσα του Πορτομπελο που έσιει τζεινο το τέλειο μπλογκ. Ποιο το πρώτο πράμα που σκέφτεσαι τζαι τι του απαντάς?
Σκέφτουμαι « α μάνα μου, ιντα γκόμενος εν τούτος;» Αλλά ως τζιαμέ. Και φυσικά απαντώ του ότι ναι, εγώ είμαι και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, όπως προείπα στην απάντηση 3, εν έχω κανένα πρόβλημα να αποκαλύπτω την ταυτότητα μου J
5. Οι μπλογκερς κανονιζουν συναντηση. Αποφασίζεις να πάεις. Διας του ποτού μεστα φκια! Παρεκτρέπεσαι τζιαι αρκεφκεις ρεζιλίκκια. Τι περιπου θα εγραφες στο ποστ της επομενης μέρας, για να δικαιολογηθεις τζαι πως θα το αρκεφκες?
Ουφ, δύσκολη ερώτηση. Πολλά υποθετική. Όχι η συνάντηση, το ότι θα εδίουν του ποτού μες στα αυτιά… ήρτεν η στιγμή της αποκάλυψης…εν πίνω αλκοόλ. Με την έννοια του αλκοόλ, όπως την αντιλαμβάνεται ο περισσότερος κόσμος. Πίνω κανένα cider με γεύση φράουλας… ( εν τζαι φαντάζουμαι να γελάς έννεν;) ή μοιράζω ( ! oh yes ) καμμιάν μπύρα με κάποιον άλλον…Ενίοτε το χειμώνα, μπορεί να πιω καμμιαν ursus, τίγκα στην coca cola και στα παγάκια…. Πάντως, ας πούμε ότι οκ, έπαθα έτσι πράμμα, αυτό που θα έκανα, θα εξαρτώταν από το μέγεθος των βλακειών που θα είχα κάνει. Ας πούμε απλά επείραζα τους ούλλους; Θα απολογούμουν με ένα ποστ, όπου απλά θα έλεγα τα πράγματα με το όνομα τους, τάχα sorry ρε παιθκιά αν εστεναχώρεσα κανέναν. Αν είχα προσβάλει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, θα του έστελνα προσωπικό μήνυμα για να απολογηθώ για τη συμπεριφορά μου. Αν έκαμνα ρεζιλίκια του στυλ να φωνάζω, να γελώ δυνατά, να ανεβαίνω στα τραπέζια … τότε θα έκαμνα αυτό που με ρωτάς στην ερώτηση 8 χαχαχαχαχαχα. Μεν σου πω ότι θα έκαμνα και την αχάπαρη, ρε παιθκιά μα τζείνη η μάγισσα που εχάθην;;;
6. Γίνεται διαγωνισμός καλύτερου ποστ παγκόσμια στα μπλογκς. Νικήτρια η Μάγισσα του Πόρτομπέλο from Cyprus. Tι τίτλο είσιε το ποστ σου τζαι τι θέμα ?
Εν φημίζουμαι για τη φαντασία μου. Οπότε εν τόσο απίθανο τούτο το σενάριο που δυσκολεύομαι να απαντήσω. Πάντως το θέμα θα ήταν χαλαρό και σε χιουμοριστικό ύφος ( εν νομίζω να μου περνά και κανένα άλλο στυλ δηλαδή έτσι καραγκιόζης που είμαι χαχαχα).
7. H μπλογκοσφαιρα εγεμωσεν μπλογκς τζαι αδυνατει να λειτουργησει ετσι χαλι. Πρεπει να σβηστουν καμποσα μπλογκς. Αρκεψε μια ψηφοφορια μεταξυ των μπλογκερς τζαι το μπλογκ σου εν μεσα σε τζεινα που εψηφιστηκαν να σβηστουν για πάντα. Εσιεις μια ευκαιρια να γραψεις ενα ποστ με 5 λόγους που εν πρεπει να γινει τουτο το κακό. Άρκεψε!
Ξέρω ότι κανονικά, εν πρέπει να σου αλλάζω το σενάριο που θέτεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν το μπλογκ μου είχε ψηφιστεί για κλείσιμο, απλά θα το σεβόμουν και πθανότατα να μην έμπαινα στον κόπο να έπειθα τον άλλον να με ψηφίσει. Εξάλλου, στην μπλογκόσφαιρα, περισσότερο διαβάζω παρά γράφω, οπότε δε θα μου στοίχιζε και τόσο.
8. Κάμνεις τζαι δεύτερο μπλογκ. Γιατι?
 Ε, εν είπαμεν; Ήταν πολλά τα ρεζιλίκκια τζείντην ημέρα που εφκήκαμεν τζαι έδωκα του ποτού μες στα αυτιά : D
9. Σε 10χρόνια που σήμερα, γίνεσαι πλούσια τζαι διάσημη. Για ποιον λόγο άραγε?
Έγραψα ένα βιβλίο, φοβερό σενάριο, μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Έγινε και μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη, υπερπαραγωγή όι πελλάρες!
10. Έσιεις το ελεύθερο να θκιαλέξεις διαμονή σε μια άλλη χώρα, όπου θέλεις, οικογενειακώς, όλα πληρωμένα για 1 χρόνο. Που επιλέγεις να πάεις τζαι γιατί?

Αυστραλία! Πάντα ήθελα να πάω, μπορώ να πάρω και τη θεά, να τη γράψω σε ελληνικό σχολείο και εγώ να διδάσκω σε επίσης ελληνικό σχολείο. Θα είχα όλο το χρόνο που χρειάζεται για διάφορες εκδρομές και εξορμήσεις, έτσι ώστε να την έβλεπα όπως θέλω!

Τζαι τωρά, πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα για να μάθω ποιος με ρωτά τούτα ούλλα τα πραμματα;;;;
Σιγά-σιγά ήρτεν τζαι η Δευτέρα!!! 6 σχόλια:

  1. "Εθκιαβασα λλία ποστς εμαθα 5-6 πράματα έτσι να έχω μιαν άποψη τι ερωτήσεις θα κάμω. Οι ερωτήσεις μου τελικά εν έχουν σχέση με τα πραματα που εθκιάβασα.." χαχαχαχαχα, άρεσε μου πολλά η σκέψη σου όμως! :) πάντως έναν καλό με τούτο το παιγνίδι είναι ότι ανακαλύπτεις νέα μπλογκς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρεσε μου το "Αλλά ως τζιαμέ" στην 4.
    Δώκε μάνα μου μέσα. Ήντα περιμένεις, την θεία φώτησει? :Ρ
    Πάντως οι ερωτήσεις σου εν πολλά cheeky ρε μπόγκ :P Ενδιαφέρον βεβαίος :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή