Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Τζείνες οι στιγμές...

Τζείνες οι στιγμές που....
σε ένα ουδέτερο χώρο περνάς που ενα ράντομ τραπεζάκι τζαι η παρέα των τριών (γυναίκες και άντρας) καρφώνει σε κυριολεκτικά. Εσύ με το απλό σου μυαλό σκέφτεσαι ότι πάλε έκαμες εντύπωση, γιατι θυμάσαι  μια που τζείνες στο γκέι κλαπ. Εν είσαι σίουρη αν όντως "καρφώνει σε" τελικά τζαι σκέφτεσαι μήπως  κάτι έσιεις πανω στη φάτσα σου ή αφησες φερμουαρ πάλε ανοικτό ή εν εχτενίστηκες, γιατί το κάρφωμα τους πέρνει ώρα.
Ξαναγυρίζεις πάνω τους τζαι εν ήδη στο ψου-ψου τζαι ξέρεις τι ακριβώς  ψουψουρίζουν , αφού μπορεί τζαι τζείνη να σε θυμήθηκε τότε στο κλαμπ..
Ξαναπερνάς που μπροστά τους, αναγκαστικά, για να κάμεις τη δουλειά σου τζαι κοφκουν την συζήτηση μασιέρι τζαι ξανακαρφώνουν σε. Το μάτι σου πιάνει 3 κελές που γυρίζουν αργά και σταθερά οσο εσύ περπατάς που μπροστά τους. Θέλεις απλά όπως εν αχάπαροι τζαι συγκεντρωμένοι, να τους κάμεις άξιππα "ΜΠΟΥΥΥΥΥ!!!!" τζαι να τους δεις να ποτινάσσουνται για να κάμεις το χάζι τους.

Τζείνες οι στιγμές που....
Κάμνεις τον καρακιόζη μεστο κλαπ, γιατί βαρκέσαι. Παίζει Loreen τζαι χορευκεις τύπου γιουροβίζιον-πρόβες -λαβές καράτε με την παρέα σου, τα σιέρκα σου αννοίουν τζαι παν πάνω κάτω τζαι τρώει μιαν γερή ο δίπλα που περνά. Γυρίζεις σιγά σιγά να δεις πόση εν η ζημιά που έκαμες τζαι σκέφτεσαι μαζί με το συγνώμη να γονατίσεις τζιόλας για πλήρη συγχώρεση.

Τζείνες οι στιγμές που...
Πίνεις, πίνεις τζαι ξαναπίνεις, συνεχίζεις να μιμείσαι την Λορίν γιατί τελειωμό δεν εσιει το τραούδι τζαι σιέρεσαι που είσαι τόοοσο μεγάλος καρακιόζης. Μετά γυρίζεις τζαι θωρείς ότι κάποια σε θωρεί (πρέπει να έσιει τζαι ώρα) τζαι χαμογελά που κάτω που κάτω για τις μαλακίες που κάμνεις. Χαμογελάς τζιεσύ (πως αλλιώς να αντιδράσεις, μετα που τόσα καρακιοζιλίκια) τζαι σκέφτεσαι ότι η φτωσιή βαρκέται τζαι τζείνη τζαι της είσαι ευχάριστο θέαμα. Ξαναθωρείς την τζαι σκεφτεσαι ότι εν καλή τζαι του γούστου σου αλλά με τι μουτρα να παεις να φλερτάρεις μετά που τόσα καρακιοζιλίκια!

Τζείνες οι στιγμές που....
μπαίνει μεστο γκέυ-κλαπ μια αιθέρια ύπαρξη τζαι εν μπορείς να σταματήσεις να την θωρείς. Στέκεται κοντά σου τζαι εσύ ατού. Άμέσως πέρνει σε πρέφα τζαι αντιλαμβάνεσαι ότι το δειν σου ήταν too long. Γυρίζεις που την άλλη να παίξεις πελλόν τζαι τζείνη ακόμα θωρεί σε. Λαλείς σίκκιμε εν να ξαναγυρίσω πάνω της με το "καλό" μου το δειν τζαι αμέσως γυρίζει που την άλλη με απαξιωτικό ύφος. Νευριάζεις για την απαξίωση τζαι το δειν σου αλλάσσει που "100 φλερτινγκ καρδιναλίων" σε "Ένας καρδινάλιος τζαι νευριασμένος". Ξανάγυρίζει θωρεί σε αν την θωρείς τζαι εσύ επειδή την θωρείς γυρίζεις που την άλλη του στυλ "Ατε ολαν!" Σκέφτεσαι ότι εν καμμιά στρείτ σίουρα που ήρτε παρέα με την γκέυ παρέα της. Πίνεις το ποτούδι σου αμέριμνα λες τζαι εν εγινε τίποτε τζαι ειδοποιούν σε ότι έσιει μια τύπισσα απέναντι που σε θωρεί συνέχεια. Κάμνεις ότι εν καταλαβαινεις. Ξιάννεις την για λλίο τζαι μετά γυρευκεις την. Εφυε? Που επήεν μάνι μάνι? Ίντα με κόφτει? Γυριζεις τζαι εν ακριβώς δίπλα σου. Ξιππάζεσαι τζαι πίνεις το ποτό σου ασπρο πάτο. Χαμογελά σου τζαι ανοιεί σου κουβέντα. Χάνεται όπως εχαθην τζαι το αλκοόλ που μεστο ποτήρι σου.

Τζείνες οι στιγμές που....
φκαίνεις έξω τζαι νιώθεις ότι ποψε εν η νύχτα σου. Ή πολλά καλά εν να περάσεις ή εν να γνωρίσεις την μια και μοναδική. Φκαίνεις τζαι αγωνιάς τζιολας, θέλεις να κάμεις φοργουορντ τον χρόνο να δεις τι θα παιχτεί.Τελικά εν μια νύχτα μέτρια που καμιαν εν εγνωρισες,ι η μουσική ήταν χάλια τζαι θκυο φορές παρολίγον να κοψεις την φλέβα σου που την βαρεμάρα.

Τζείνες οι στιγμές που...
φκαίνεις τζαι λαλείς αλλάσσω τωρά!!! Που τα σήμερα ξεκινώ το one-night stand.
Σοβαρολογείς τόσο πολλά που μόλις μπεις του κλαπ παιζει το ματι σου ακαταπαυστα.
Σκεφτεσαι ότι η μια εν σου αρεσκει , η αλλη ξινιζει, η αλλη βρωμεί, η άλλη εν αλλιώς τζαι πως αποτι φαινεται εννεν one-night stand νύχτα πόψε!
Ακούεις μια φωνή του εγκεφάλου, να σου λαλεί ειρωνικά "Τρομάρα σου θελεις να καμεις τζαι one-night stand"! Πιάνει σε το πείσμα τζαι λαλεις: "Ναι ολάν εν να κάμω ιντα σε κόφτει εσένα?"
Παέννεις στο μπαρ να γεμώσεις το ποτήρι σου τζαι πιανει σε κουβεντα μια που εν τζει που την πίττα. Ποδά εν οι πιττές τζείνη εν πάρατζει. Συστηνεται σου τζαι εσιεις την εννοια όπως εποταβρίστηκε μεν πέσει που την καρέκλα της τζαι ότι αύριο θα έσιει τζει που το χανγκόβερ. Γεμωνουν το ποτήρι σου τζαι πάεις στην παρέα σου. Η νύχτα τελιώνει τζαι φευκεις απογοητευμένη που εν εκαταφερες να καμεις καμμια βλακεία να έσιεις να λαλείς στο γεροκομείο. Λαλέις να είχα καμμιά ευκαιρία τζαι να μεν την επρόσεξα επειδη εν είμαι εξπερτ στα one-night stand? Μια μεθυσμενη πιλέ μου εν εβρέθηκε..!!
Τζαι ξαναδιακοπτει τις σκέψεις σου η φωνή να σου λαλεί " Εν σου περνά μάνα μου παρτο αποφαση!"
Το μόνο που εσιεις να κάμεις ειναι να αποφασεις οτι ναι εν σου περνά!

Τζείνες οι στιγμές που...
τελικά πείθουνται οι κολλητες στρειτ φίλες σου να παν μαζί σου στο γκει κλαπ να δουν τζαι τζεινες τι παιζει τζαι πως περνάς. Λαλείς του ότι εν ωραία τζείνη που στεκει στο μπαρ τζαι λαλούν σου "νο γουει εσιει κυτταρίτιδα"! Σκέφτεσαι ότι ούλλες έχουμε κυτταρίτιδα αλλά πως μπορει να δει την κυτταριτιδα μια στρειτ που πάνω που τα ρούχα? Δείχνεις μιαν άλλη τζαι λαλουν σου τζείνο το αίπιν της που εσυ ακόμα εν είδες ή ίσως να το ήβρες τζαι χαριτωμένο.  Σκέφτεσαι ότι με τουτη την παρέα χαϊριν εν θα δεις.

Τζείνες οι στιγμές που...
φκαίνεις ένα ραντεβού τζαι προσπαθείς να το παίξεις άνετη τζαι να εντυπωσιάσεις, αλλά μοιαζες όπως τον Μίστερ Μπιν που θερίζει τα πάντα στο πέρασμα του. Ούλλα τα παραλογα, περίεργα τζαι ανατρεπτικά καρακιοζιλίκια-ρεζιλίκια τυχαίνουν σου σε μια νύχτα. (Παίζει να σηκώνει δικό του ποστ τουτο το ντειτ)!

Τζείνες οι στιγμές που είσαι μίζερη τζαι μπαίνεις να θκιαβάσεις κανένα μπλογκ αλλα ούλλοι εν μίζεροι τζαι γίνεσαι πιο χάλια. Μπαίνεις να γράψεις ένα ποστ για την μιζέρια αλλά πέφτει το μάτι σου σενα ντραφτ που είσιες τζαι πιντωνεις του αλλο 2-3 παραγραφους τζαι σύρνεις το να ποσταριστει γιατί άλλαξε η διαθεση σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου