Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Killa Flava & Her Marmite (The interview - part 2 of 2)




......ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Έγραψα 22 ερωτήσεις προς τις συμπλόκκερς τζαι φίλες μου Μαρμαιτ τζαι Κίλλα!
Ερωτήσεις προσωπικές που αφορουν τις ζωές του ξεχωριστά αλλά τζαι την κοινή τους ζωή! Εζήτησα τους να μου απαντήσουν όσες ερωτήσεις θέλουν τζαι γουστάρουν! Απαντήσαν τες ούλλες τζαι είπαν πολλά!
Αναγκαστικά θα το κάμω σε 2 παρτς, για να μεν σας κουράσω αν τζαι εν πολλά ενδιαφέρον όσα εγράψαν! Οι φιλενάδες εν ζευκάρι για όσους εν τις ξέρουν τζαι το μπλογκ τους εν τούτο για όσες θέλουν να τες επισκεφτουν τζαι να θκιαβάσουν τζαι τις υπόλοιπες σκεψεις τους!

KillaFlava = K
HerMarmite = H

Σημείωση: Απαντήσαμε η κάθε μια μόνη της, τζαι εν αλλάξαμεν απαντήσεις – οποιαδήποτε επανάληψη στις απαντήσεις είναι εντελώς συμπτωματική!

11. Θέλετε να περάσετε ρομαντικά κάποιες ώρες μαζί! Που επιλέγετε να πάτε ή να κάμετε?

K: Πριν χρόνια, στο άνθος της σχέσης μας, τσιαμέ στις αρχές που θορείς πεταλούδες τζαι τα πάντα συνδέονται τόσο αρμονικά με την λέξη έρωτας τζαι πάντα καταλήγουν στα μμάθκια της αγαπημένης σου… σε τσίνη την φάση η Marmite έκαμε μου ένα ρομαντικό δείπνο στη θάλασσα, με φεγγάρι,  κεριά, σαμπάνια, τυριά κτλ. Η Marmite όμως εν ήξερε ότι τα ρομαντικά προκαλούν μου αλλεργικό γέλιο τζαι το αποτέλεσμα ήταν (λλίο) ξενερωτικό.  Α ήταν άλλη η ερώτηση… Περνούμε τον χρόνο μας συνήθως στο σπίτι, με φαί, βιντεοπαιγνίδια, ταινίες και ό,τι κουρτιστεί ο νους μας.

Η: Γενικά εν είμαστε ΠΟΤΖΕΙΝΟΥΣ τους αθρώπους που κάμνουν «ρομαντικά» πράματα.. Θυμούμαι μιαν φορά στις αρκές τις σχέσης μας, ενορχήστρωσα ολόκληρο νυχτερινό πικ-νικ υπο το σεληνόφως πάνω στην θάλασσα.. Έστρωσα την κουβερτούλλα, επάγωσα την σαμπάνια, εσέρβιρα το καμαμπέρ, το σταφυλούδιν τζαι την τσαμαρέλλα (!!..)... Τζαι η Killa μόνον που εν έμπηξεν τα γέλια!! Το θέαμα ήταν αστείο, όι μόνον λόγω της γκουρμέ τσαμαρέλλας, αλλά τζαι επειδή έκαμνα το επειδή ενόμιζα «έτσι κάμνει ο κόσμος», τζαι χωρίς να εν της φάσης μου τούτη η στημένη σκηνή. Ρομαντικό τελικά ένει τζείνο που κάμνεις με την καρκιάν σου τζαι απολαμβάνεις το, τζαι μέσα που την κίνηση σου ανυψώνεις τζαι τον άλλον.. επειδή το νοιώθεις, όι επειδή πρέπει. Έτσι τις ώρες του bonding μας συνήθως μαειρεύκουμεν μαζί, θωρούμεν ταινίες τζαι σειρές αγκαλιά στον καναπέ, τζαι παίζουμεν παιχνίδκια πας το Playstation.. και άλλα πράματα που εν θα αποκαλύψω για να κρατήσουμεν τζαι εναν Άρφα μυστήριον!

12. Πενήντα χρόνια σχέσης! Κάποια πράματα εν αλλάσσουν! Τι θα εξακολουθεί να σας εκνευρίζει τζαι τι θα εξακολουθειτε να αγαπατε στο έταιρο ήμιση?

Κ: Ακόμα τζαι μετά που 50 χρόνια εν να μου γελά η Marmite τζαι θα πέφτει πρώτη για ύπνο τζαι θα αναγκάζομαι να σβήννω το φως που εν στην άλλη άκρα του υπνοδωματίου. Εν να αγαπώ την αγκαλιά της, τζαι τα φιλιά της.

H: ΣΤΑΝΤΑΡ ακόμα τζαι μετά που 50 χρόνια θα με εκενευρίζει που η Killa σαν τζοιμούμαστε κάμνει τον χορό της ύπουλης Κάμπιας τζαι χρησιμοποιεί ΟΥΛΛΟ το πάπλωμα/σεντόνι ως κουκκούλλι της.. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να ξιποτυλίξεις κάμπια σαν τζοιμάται τζαι να κλέψεις πίσω έστω τζαι μιαν γωνιούδα σκεπάσματος για να μεν πάθεις κρυοπάγημα???? Μπρρρρρ.... Ε, τωρά το τι θα εξακολουθώ να αγαπώ.. εν δύσκολο να δκιαλέξω ένα πράμα.. Σίουρα στο τοπ της λίστας ένει το ότι έχει τον τρόπο να με φύρνει που τα γέλια με το θανατηφόρο χιούμορ της! 

13. Αποφασίζετε να υιοθετήσετε ένα μωρό! Αγόρι ή κορίτσι τζαι γιατί?

Κ: Και αγόρι και κορίτσι. Εν να προτιμούσα το πρώτο να εν αγόρι όμως για να προσέχει την μιτσικουρούδα που θα έρτει μετά.

Η: Oυ μεν με βάλλεις να δκιαλέξω... Γίνεται να έχουμεν ένα με ένα?

14. Είσαστε ομοφυλόφιλες σε ένα κόσμο που κατά πλειοψηφία εν στρέιτ! Ποια εν τα γενικά σας συμπεράσματα μέσα που προσωπικές εμπειρίες με μια πρόταση?

K: Έχει φορές που νιώθω μισή όταν αποφεύγω να συμμετέχω σε συγκεκριμένες συζητήσεις (π.χ. σχέσεις) με στρέιτ άτομα που δεν γνωρίζουν για την σεξουαλικότητα μου.


Η: Eν πολλά δύσκολο, τζαι θέλει γερά νεύρα, πολλήν υπομονή τζαι πασσιάν πέτσα, αλλά υπάρχει ελπίδα!

15. Έσιετε μπροστά σας έναν/μια έφηβο/η  γκέυ που εν απογοητευμένος/η με την ομοφοβία του κόσμου! Πε του/της θκυο κουβέντες! Θκυό όμως!

K: Ο κόσμος φοβάται και μισά το άγνωστο. Εν να αλλάξουν τα πράματα προς το καλλύτερο τζαι όσο πιο πολλά αποδέχεσαι τον εαυτό σου τόσο πιο δυνατός θα γίνεσαι τζαι δεν θα σε ενοχλεί η άποψη των άλλων.

Η: It gets better.

16. Αγαπημένη σου αντιομοφοβική ατάκα!

K: Homophobia is gay!

Η:
 

17. Είσαι σε ένα σεμινάριο για την ομοφυλοφιλία! Φωνάζουν το όνομα σου να φκεις μπροστά στο μικρόφωνο τζαι να περιγράψεις την ζωή σου με 10 λέξεις! Πε μας τες!

K: Για κάποιους εν αυτονόητα, για εμάς εν αγώνας.

H: Έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις. Γιατί όχι και τα ίδια δικαιώματα;


18. Μια λέξη που χαρακτηρίζει την ομοφοβία!

K: Ανασφάλεια.

H: Άγνοια


19. Η μεγαλύττερη μαλακία που άκουσες που ομοφοβικό στόμα!

K: Ότι οι ομοφυλόφιλοι εν παιδόφιλοι τζαι κτηνοβάτες.

Η: “Για να έχουμε σεξουαλική διαπαιδαγώγιση στο σχολειο, όταν υπαρχει μια ταξη στην οποία κανένα παιδάκι δεν φαίνεται να έχει ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ στην ομοφυλοφιλία, κανένα υπουργείο δεν ΜΠΟΡΕΙ να βάλει τέτοιο μάθημα στο σχολείο και να πεί στα παιδιά: ‘ξέρετε, υπάρχει και αυτό’. Θα πρέπει να δούμε τι είναι η πλειοψηφία: [...] αν ο πληθυσμός έχει αυτή την ποικιλομορφία και αυτή την προτίμηση, η εκκλησία θα πει πως ασφαλώς θα τους αγκαλιάσει και θα πει ‘ελάτε κοντά μου ΚΑΙ εσείς’[...].»  - Δρ. Αρετή Δημοσθένους (Θεολόγος/Πασπαρτού), στην εκπομπή Τολμώ του Sigma, Μόρτης 2012.
Και προς υποστήριξη, συνεχίζει ο Κίκος Λανίτης (Ζωγράφος/Πανελίστας): 
«Για να σπάσω λίγο το κλίμα, θα φέρω ένα παράδειγμα: Όταν ήμουνα Χίπης είχε βγεί ο Paul McCartney και είπε έχω δοκιμάσει το LSD και βρήκα τον θεο. Εμείς στο κοινό δεν ξέραμε τι είναι το LSD, και από εκείνη την στιγμή αρχίσαμε να ψάχνουμε να βρούμε τι είναι το LSD!!!»
και συμπληρώνει ο Δημητρόπουλος (παρουσιαστής της εκπομπής που επήεν αδκιάβαστος τζαι έδειξεν τεράστια άγνοια και ομοφοβία σε πολλά σχόλια του):
«(Άρα) θα πρέπει (ας πούμε) να ενημερώσουμε τα παιδάκια (ας πούμε x2), ότι υπάρχει και ένας άλλος τρόπος να...ψαχτούνε για κάτι άλλο δηλαδή!»

 [Ναι... επειδή η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική ασθένεια, από την οποία προσβάλλεσαι μέσω συζήτησης επι του θέματος (όπως ακριβώς το πάνελ της εκπομπής με το να συζητά το θέμα έγινεν Gay, όπως ακριβώς όσοι δκιαβάζουν το μπλόγκ μας γίνουνται γκέη, τζαι όπως ακριβώς αν εγώ ενημερωθώ και γνωρίζω την ύπαρξη της ετεροφυλοφιλίας εννα γίνω στρέητ). Τζαι επειδή το κράτος πρέπει να φροντίζει ΜΟΝΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα της πλειοψηφίας (όπως ακριβώς επειδή οι γιεναίτζες εν πιο πολλές που τους άντρες στην Κύπρο, έχουν και πιο πολλά δικαιώματα σαφώς). Τζαι επειδή, ναι. Το να επιλέξεις να πιείς LSD που αππωμάραν/περιέργεια/what-have-you, εν το ίδιο με το να γενηθείς gay.]

20. Έτυχε ποττέ να είσαστε μαζί έξω τζαι να φλερτάρει κάποιος μια που τις θκυό? Πως αντιδράσετε?

K: Ναι τζαι συνήθως κάμνουμε πλάκα.

H: Έτυχε τζαι τυγχαίνει… Συνήθως γελούμε. Μπορεί να πατήσουμεν τζαι καμιάν ψευτοσκηνή η μια της άλλης για το γαμώτο!

21. Συνήθως το ζευκάρι έσιει ένα τραούδι που αγαπά τζαι αποκαλεί το "το τραούδι μας"! Ποιο εν το δικό σας?

K: «Καταφέρνει η αφή, να μας φέρνει σε επαφή/Μπροστά σου να μ' έχεις και να με περιέχεις.» Μαγνήτης-Μιχάλης Δέλτα

H:


22. Η νεράιδα της Σταχτοπούτας επισκέφτηκε σας. Ζητά σας να κάμετε μια ευχή τζαι να σας την πραγματοποιήσει. Μεν αρκείτε.....3....2.....1.....!

K&H: Να ξιλειφτεί το μίσος (τζαι να κερτίσουμεν το λόττο).



12 σχόλια:

  1. Άρεσεν μου πολλά η ιδέα της συνέντευξης!

    Νευριάζω τζαι θέλω να φακκώ πάνω μου με τους ηλίθιους στα πάνελ. Από γνωστούς και φίλους όμως είδα ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που από άγνοια είναι ομοφοβικοί ή έχουν διαστρεβλωμένη αντίληψη του τι είναι γκέυ, αμαν εν πρόθυμος κάποιος να το συζητήσει μαζί τους, να τους εξηγήσει, να τους απαντήσει με επιχειρήματα, τότε αλλάξουν τζαι μαλαθκιανίσκουν τις θέσεις τους σχετικά εύκολα.

    Πρέπει να ακούγονται και να διαδίδονται αυτά πιο έντονα πέρκει γίνουν πιο μεγάλα βήματα.

    Τζαι την εκκλησία τι την νεκατώνουν ένεκατάλαβα. Θέλουν να μας πουν ότι όλοι οι στρέιτ λαμβάνουν υπόψη τους την εκκλησία τζαι το τι θεωρεί αμαρτία αμαν παν στο κρεβάτι? Ας καγχάσω "χα χα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρεπει να γίνει ένα έλεος όντως με τα πανελ που ασχολούντε με την ομοφυλοφιλία! Να γίνει τζαι ένα έλεος με τον καθε "παρουσιαστή" που φκένει να κάμει ένα θέμα χωρις να εσιει ιδέα τι εν τούτο που παρουσιάζει!
      Εν γίνετε το θέμα της εκπομπής σου να εν η ομοφοβία τζαι να λαλεις απαγορευμενες λέξεις όπως προτιμηση σεξουαλικότητας κλπ τζαι στο τελος να διας το μήνυμα οτι η ομοφυλοφιλία μάλλον εν ασθένεια τζαι πρέπει να γιατρευτεί!
      Έσιεις δίκαιο τζαι για την μερίδα τζείνων των ανθρώπων, καισί, που εν ανοιχτοί να ακούσουν αν μεν εν άλλο για την ομοφυλοφιλία! ΤΟ σιηρότερο όμως εν τζείνοι που δεν θέλουν καν να ακούσουν τζαι επιμένουν σε μεσαιωνικές αντιλήψεις τζαι σε παραμύθκια που εν ισχύουν, ετσι απλά γιατι τα πιστευκουν τζαι χωρίς επιχειρήματα!
      Ευχαριστώ για το κόμμεντ! :)

      Διαγραφή
  2. Μάναμου ρε, ένιξερω γιατί αλλά εσυγκινήθικα πολλά με το δεύτερο παρτ της συνέντευξης. Τζαι ΄γω εύχουμαι να ξιληφτεί το μίσος σύντομα τζαι νομίζω εννα συμφωνήσετε μαζί μου ότι είμαστε σε πολλά καλό δρόμο.
    Note to Marmite: Στο γάμο (ξέρεις σε τζίνον που ενναν ο Φρέντι, να μεν πούμε τζαι του Τζιμ εντομεταξύ;) θέλω ουζααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν ξέρω αν είμαστε σε πολλά καλό δρόμο αλλά κάτι κινείται τζαι είμαστε αισιοδοξοι! Προσωπικά τον καλό τον δρόμο φανταζουμεν τον πιο σπουδαίο! :P
      Ma oyza sto gamo???
      Thanks gia to comment

      Διαγραφή
  3. πολλά γλυτζιήν ποστάκι :)

    απολαυστικότατο! (εν επρόσεξαότι είπεν τέθκοιαν κουβένταν η Αρετή τζιαι ο Κίκος.... How sad...)

    ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν επρόσεξες την κουβέντα μάλλον επειδή ήσουν φωθκια πυρούμενη τζείνη την ώρα τζαι υπο το σιοκ των υπολοιπων βλακειών που είχαν ειπωθει! :P

      Διαγραφή
  4. Agapiti Blog Skepsewn sigxaritiria gia ti sinenteuxh kai gia tis wraies eikones kai skepseis pou moirastikan mazi mas Marmite & Killa. Elpizoume se kaliteres meres kai se ligoteres tragikes ekposmpes kai ipotithemena panel me "eidikous" pou en tzi pu tus asxetus. (y.p koitaxe to e-mail su)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anνωνυμη ευχαριστωωω!!
    Μαλλον δεν επιασαν οι ευχες σου για τις εκπομπες τζαι τα πανελ! Τραγωδία ο Ματσακης!!!!
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Wraio post, skeftikes na to diamoiraseis sto koino tis Kyprou? Etsi gia lliin epimorfwsin!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oi.... fyllades, prokyrixeis ktl ktl! O kypraios thelei printed material. To internet en gia merikous mono! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω αλλα εν εχω ετσι οικονομικη ευχερεια! Αν ενδιαφερουνταν οι εφημεριδες ή τα περιοδικα ηταν να το εκαμναν ηδη. Εννεν δυσκολο να εβρεις ενα ΛΟΑΔ ατομο! Ούλλοι ξερουμε ένα που ξερει ενα ΛΟΑΔ ζευκαρι τουλαχιστον. :)

      Διαγραφή