Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Killa Flava & Her Marmite (The interview - part 1 of 2)


Τούτο το ποστ παρακαλώ να θεωρηθεί που τα αγαπημένα μου!
Ευκολο ποστ τζαι πολλά ενδιαφέρον!
Έγραψα 22 ερωτήσεις προς τις συμπλόκκερς τζαι φίλες μου Μαρμαιτ τζαι Κίλλα!
Ερωτήσεις προσωπικές που αφορουν τις ζωές του ξεχωριστά αλλά τζαι την κοινή τους ζωή! Εζήτησα τους να μου απαντήσουν όσες ερωτήσεις θέλουν τζαι γουστάρουν! Απαντήσαν τες ούλλες τζαι είπαν πολλά!
Αναγκαστικά θα το κάμω σε 2 παρτς, για να μεν σας κουράσω αν τζαι εν πολλά ενδιαφέρον όσα εγράψαν! Οι φιλενάδες εν ζευκάρι για όσους εν τις ξέρουν τζαι το μπλογκ τους εν τούτο για όσoυς θέλουν να τες επισκεφτουν τζαι να θκιαβάσουν τζαι τις υπόλοιπες σκεψεις τους!


KillaFlava = K
HerMarmite = H

Σημείωση: Απαντήσαμε η κάθε μια μόνη της, τζαι εν αλλάξαμεν απαντήσεις – οποιαδήποτε επανάληψη στις απαντήσεις είναι εντελώς συμπτωματική!

1. Επέρασε σας ποττέ που το νου ότι μπορεί να έσιετε επηρεάσει μέσω του μπλογκ κάποιους να αναθεωρήσουν καποιες αρνητικές απόψεις που είχαν ως προς τα ΛΟΑΔ άτομα?

K: Ένας που τους στόχους που είχαμε όταν ξεκινήσαμε το μπλοκ ήταν να επηρεάσουμε θετικά  με τις ιστορίες μας έστω τζαι τζίντον έναν που θα ετύχαινε να μας διαβάσει.  Να έρτουμε πιο κοντά με τσίνους που έχουν ομοφοβικές απόψεις πέρκει δουν ότι δεν διαφέρουμε σε τίποτε που τσίνους… καλά εκτός που το ότι εν ομοφοβικοί..! 

Η: Εν ηξέρω αν το εκάμαμεν, αλλά σίουρα περνά που τον νού μου. Τούτος εν τζαι ένας που τους λόγους που αρχίσαμεν να γράφουμεν στο μπλόγκ. Ούλλα εξεκίνησαν που το καρκασιαλλίκκιν που εδημιούργησεν ο Αντρέας Θεμιστοκλέους, που (λίγο-πολύ) επαρομοίασεν τους ομοφυλόφιλους με «παιδόφιλους, κτηνοβάτες, νεκρόφιλους και εγκληματίες». Είδαμεν ότι υπήρξεν μια συσπείρωση του κόσμου ενάντια στην δήλωση του ομοφοβικού ΑνΘεμ, αλλά, η εικόνα που εσυνεχίζαν να προβάλλουν τα media, ήταν τούτη. Εν εμπορούσαμεν να κάτσουμεν με σταυρωμένα σσιέρκα τζαι να μεν αντιδράσουμεν. Έτσι αποφασίσαμεν να μιλήσουμεν ανοιχτά, σαν ένα ζευκάριν ομοφυλόφιλων γιεναικών, μέσα που ένα πολλά ρεαλιστικό φακό. Χωρίς φουρφούλλες. Για να ξέρει ο κάθε αναγνώστης ότι οι ομοφυλόφιλοι έννεν μια σειρά που στερεότυπα. Εν απλοί καθημερινοί αθρώποι, όπως ούλλοι σας.  Τζαι ζητούν μόνον την ανθρώπινη πλευρά σας, τζαι ίσην μεταχείριση. Τίποτε παραπάνω.  ..….Η ερώτηση ποιά ήταν είπαμε?!? Απάντησα την?!? Α, ναί..! περνά που τον νού μου, ναι. Τζαι ελπίζω να τα καταφέραμε να αναθεωρήσουν κάποιοι.

2.Έσιετε μπροστά σας τον πιο ομοφοβικό άνθρωπο του κόσμου! Πως αντιδράτε, τι του λαλείτε?

K: Ήταν να του πω ότι έτσι εγεννήθηκα, ότι υπάρχουν μια φάουσα έρευνες που αποδεικνύουν ότι γεννιούνται τζαι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι τζαι ότι έννεν θέμα μόδας, παρασυρμού ή πάθους. Σε περίπτωση που ήταν να μου πει ότι έννεν φυσιολογικό ήταν να του φέρω παραδείγματα που την φύση που έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις όπως το λιοντάρι, οι πιγκουίνοι. Τζαι στην τελική ήταν να του πω ότι έννεν που το ππιριλλίν του να ασχολείται με τα σεξουαλικά των άλλων επειδή καταντά δικό του πρόβλημα τζαι εμμονή τζαι να το ψάξει επειδή έρευνες δείχνουν ότι ποσοστό των ομοφοβικών φοούνται ότι εν γκέυ. Τζαι αν είχα εύκαιρο κκομππιούτερ μπροστά μου ήταν να του δείξω τούτο το βίδεο.

Η: Δύσκολη ερώτηση. Η ομοφοβία συνήθως εν που άγνοια που γενιέται. Σε έναν ονειρικό κόσμο η απάντηση εννα ήταν «προσπαθώ να τον ενημερώσω σωστά για το θέμα της ομοφυλοφιλίας, για να δεί που μόνος του πόσον παράλογο είναι να μισείς κάποιον επειδή εγενήθηκεν διαφορετικός που σέναν.» Έτσι, αν η ομοφοβία του επεριορίζετουν σε μιαν ακραία άποψη, τζαι έβλεπα ότι έπαιρνε με, θα επροσπάθουν να τον πιάσω στο φιλότιμο τζαι να το συζητήσω.  Αλλά ο κόσμος έννεν ονειρικός, τζαι οι αθρώποι που έχουν φανατισμένες ακραίες απόψεις έννεν ιδανικοί υποψήφιοι για συζήτηση. Αν η ομοφοβία εκδηλώνετουν με λεκτική επίθεση που θα με επλήγωνε, μάλλον θα έππεφτα στο επίπεδο του τζαι θα εξεκατινιαζούμασταν. Αν εκδηλώνετουν με βία η ομοφοβία, εν ηξέρω πως εννα αντιδρούσα επειδή εν το μόνον που εν μου έτυχεν! (Μάλλον επειδή εν με εκαλέσαν σε κανένα πάνελ στην ελληνική τηλεόραση με τον Κασιδιάρη ακόμα..). Θέλω να ελπίζω ότι ήταν να του μείνει κανένα μαυρισμένο μμάτι να με θυμάται.

3. Ποιο εν το πιο μεγάλο ψέμα που είπετε όταν εχρειάστηκε να το "παίξετε" ετεροφυλόφιλες?

Κ: Έτυχε να πούμε ότι είμαστε ξαδέρφες σε αδιάκριτη υπάλληλο ξενοδοχείου που μας ερώτησε. Συνήθως λαλούμε ότι είμαστε παιδικές τζι αδελφικές φίλες σε άτομα που μόλις γνωρίζουμε.

H: Σε ένα νησί που επήαμεν διακοπές η τύπισσα του ξενοδοχείου που μας είδεν έτσι μες στα μέλια ερώτησεν μας ποιά η σχέση μας.... Είπαμεν της πως είμαστην ξαδερφούλλες! (Ανάθθεμαν τα αν μας επίστεψεν, πάντως την επομένην ήρτεν τζαι έφερεν μας πουλλόου της δώρον ένα πιάτο παττίχαν.. τζαι λλίες μέρες μετά ένα παρακμιακό κέηκ-σοκολατίνα.. (‘Η επροσπάθαν να μας πει κάτι, ή να μας δηλητηριάσει!!!)

4. Έφερε σας κάποιος ποττέ στα όρια να του το "φατσιήσετε" στα μούτρα ότι είσαστε ζευκάρι ή ότι είσαστε ομοφυλόφιλες?

K: Σε κοντινά μου άτομα μετά που πολλή πίεση είπα τους ότι είμαι λεσβία.

H: Το ότι είμαστε ζευγάρι έτυχε να το «διαφημίσουμε», αλλά μόνον σε χώρους που μας παίρνει (gay clubs και εξωτερικό).

5. Τέλος τα ψέματα! Πρέπει να αποκαλύψετε σε ούλλους την σεξουαλικότητα σας τζαι ότι είσαστε ζευκάρι, εν υπάρχει άλλη λύση! Πως ακριβώς θα το εκάμνετε?

K: Έσιει κάτι ώρες που εν κινείται μούγια που την κίνηση μες στον δρόμο, σε μια που τσίντες ώρες που εν ναν τζαι το αυτοκίνητο μας πηγμένο ανάμεσα σε άλλα ήταν να πω της Marmite κατεβούμε  τζαι να τραππηδήσουμε πάνω στο όχημα. Να της δώκω το πιο παθιασμένο φιλί ποτσίνα τα απραγματοποίητα που θορείς σε σειρά του Παπακαλιάτη. Ήταν να μας θορούν οι οδηγοί που τα άλλα οχήματα ζαωμένοι τζαι κάποιοι να μας φκάλλουν τζαι φωτογραφίες που τα κινητά τους για να γινούμεν πρωτοσέλιδο στα facebook τους με το κκόμμεντ που κάτω: «είδα θκυο λεσβίες να φιλιούνται πας σε ένα αυτοκίνητο!»/ ή στην χειρότερη:  «έτες μαλακ$%^ *λεσβίες!» Φυσικά επειδή τούτο εν θα γίνει ποττέ, πιο πιθανόν εν σε ανύποπτη φάση  να της δώκω ένα πεταχτό φιλούι στα σίειλη σε κανένα café.

H: Α τούτο εν εύκολο! Θα έπιανα την Killa που την μέση, να την εκόλλουν πάνω μου, τζαι να της εδιούσα ένα πολλά παθιασμένο φιλί. Μια εικόνα χίλιες λέξεις! (Τζαι όποιος έχει διευκρινηστικές απορίες, μπορεί μετά ποννα ξεκολλήσουμεν να ρωτήσει ό,τι θέλει). Very Hollywood!

6. Εσκεφτήκετε ποττέ το θέμα γάμος? Μεταξύ σας εννοείτε!

K: Ναι. Θέλω να παντρευτώ  την Marmite! Που εν το κακό; Εκουράστηκα να παντρεύκω συγγενείς τζαι φίλους τζαι να μου πετάσσουν τσίνο το αξιολύπητο το «τζαι στα δικά σου» αλλά κατά βάθος να σκέφτουνται ότι επέρασε η πογιά μου τζαι ότι εν να τους θυμίζω σε λλία χρόνια μιαν θκειά τους γεροντοκόρη που επέθανε μόνη της τζαι ούτε τα ζώα εν την εσυμπαθούσαν.

Η: Εμείς εσκεφτήκαμεν το…. Εσείς κύριοι βουλευτές; 

7. Αύριο παντρέφκεστε! Επιλέξετε καλεσμένους τζαι χώρα!

K: Αν εγίνετουν με τον παραδοσιακό τρόπο «βκιολιά/λαούτα/ντύσιμο νύφης τζαι ευχές που τους γονιούς/πλαστικές καρέκλες σε πλατεία του χωρκού/αλλά ΟΙ  λαϊκή μουσική» θα το έκαμνα ευχαρίστως. Αλλά τζαι τούτο θορώ το σε κάποια άλλη ζωή. Εν να χαρώ τζαι με το Σύμφωνο Συμβίωσης. Καλεσμένοι εν ναν συγγενείς οι φίλοι (εσείς οι φίλοι μας!!) μας τζαι θα έχουμε τζαι μπόντυγκαρτς σε περίπτωση που μπουκάρουν τίποτε χρυσαυγάτες μέσα.

H:  Χώρα... Αν όι στην Κύπρο (κκούχχου κκούχχου, εν έχει πρόνοια για σύμφωνο συμβίωσης πιλέ μου..), εννα ήθελα να παντρευτώ καλοκαιρινή περίοδο, στα Νησιά Γκαλάπακος, πας το τζιύμμα. Τζαι να ακολουθούσεν ένα 5ήμερο beach party! Καλεσμένοι... πέρα που σένα, δεσποσύνη Μπλόγκ, τζαι που ούλλη την κλίκκα μας τζαι τους αγαπημένους φίλους μας, θέλω να πιστεύκω πως εννα ήταν δίπλα μου τζαι οι γονιοί μου καθώς τζαι ορισμένοι εκλεκτοί συγγενείς μου. Που την στιγμή που εν φαντασίωση όμως, δικαιούμαι να το παραshέσω... Θέλω να έρτει ο Freddie Mercury τζαι να παίξει στο πιάνo το “Here come the Brides”, να κάμουν pre-wedding reuninon concert οι Στερεονόβα, κουμέρες μου να ένει η Εllen DeGeneres με την Portia de Rossi, στο wedding reception na κάμει ντουέττο η Alanis Morissette με τον Freddie, το slow τραγούδι ποννα χορέψουμεν να εν το Space Odity τζαι να το τραγουδίσει live ο David Bowie, wedding speech να φκάλουν η Δέσποινα τζαι ο Γιώργης της Accept, τζαι ο Αλέκος Μοδινός, παρανυφάκι η GnostiAnonimi, τζαι να φκεί τζαι ένας νόμος ότι υποχρεωτικά ο Αντρέας Θεμιστοκλέους πρέπει να μας πέψει φακελλάκι με ποσό 6ψήφιο αριθμό και άνω (6 ψηφία πριν το κόμμα για τα cent α...!).

8. Είσαστε παρούσες σε μια κουβέντα αγνώστων που μιλούν απαξιωτικά για τα ΛΟΑΔ άτομα! Πως αντιδράτε?

K: Πιο πιθανόν να το παίξω «Εν λευκώ» που λαλεί τζαι η Μποφίλιου.

H: Συνήθως προσπαθώ να τους πιάσω στο φιλότιμο.. κάμνω τα επιχειρήματα μου όσο πιο ήρεμα μπορώ, τζαι κρατώ την συζήτηση σε ανθρώπινα τζαι πρακτικά θέματα. Αν δεν πειστούν, έτυχε τζαι φορά που εσήκωσα τα σσιέρκα μου στον αέρα τζαι εφώναξα θυμωμένα/ειρωνικά «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!» τζαι εν εσυνέχισα την συζήτηση.

9. Εϊσαστε παρούσες σε μια κουβέντα αγνώστων που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των ΛΟΑΔ! Πως αντιδράτε?

K: Ήταν να χαρώ αλλά πάλε ήταν να το παίξω «Εν λευκώ» που λαλεί τζαι η Μποφίλιου. 

Η: Παρτάρω τους! Μπορεί τζαι να μεν προσθέσω τίποτε τζαι απλά να χαμογελάσω, μπορεί τζαι να τους κάμω κερκίδα!

10. Οι οικογενειες σας εδεχτήκαν το γεγονός της ομοφυλοφιλίας τζαι ότι έσιετε σχέση! Θέλουν οπωσδήποτε να γνωρίσουν το έταιρο σας ήμιση! Πως φανταζεστε την συγγκεκριμένη μέρα/νύχτα?

K: Μεσημέρι σε Ψαροταβέρνα. Ο παπάς μου θα εν κατουρημένος που την χαρά του που επιτέλους θα παντρευτώ, θα πίννει την μπύρα του τζαι θα της χαμογελά συνέχεια. Η μάμμα μου θα κάμει τα πάντα για να γινούν οι καλλύτερες φίλες τζαι θα την πρίζει  με τα προσωπικά της. Η Marmite θα αγχωθεί τζαι θα μπει στο silent. Θα ανεχτούμε το γεύμα τζαι θα φύουμε αγκαλιασμένες για να ξαναβρεθούμε να συζητήσουμε τα του γάμου. Μια νορμάλ οικογενειακή στιγμή. (έκλαια τζι έθελα ά;)

H: Για να γίνει σωστά η δουλειά πρέπει να παίζουμεν στην έδρα μας. Άρα θα τους καλέσουμεν εμείς στο δικό μας σπίτι. Εν έσσιει περίπτωσην να υποβάλω την Killa στο βασανηστήριο του να πάει σε ξένο περιβάλλον για πρώτη φορά τζαι να πρέπει ΤΖΑΙ να εγκλιματιστέι, ΤΖΑΙ να αγχώνεται να κάμει καλήν εντύπωσην (αν τζαι εν νομίζω να είσσιε έτσι άγχος). Άρα εννα προτιμούσα να εν καλοτζαίρι, να κάτσουμεν στην βεράντα, να σερβίρω finger food τζαι κρασί, τζαι να εν χαμηλός ο φωτισμός για να νοιώθουν ούλλοι άνετα τζαι χαλαρά. Εννα προσπαθούσα να αννοίω συζήτηση σε θέματα που να μπορούν να συμμετέχουν ούλλοι, τζαι άμμαν δω τζαι φκάλλαν οι δικοί μου τον προβολέα πάνω να αρκέψουν την ανάκριση (κάτι που κάμνουν σπάνια), θα άλλασσα θέμα. Θεωρητικά σε καμιάν ώρα εννα τους πιάσει ούλλους το κρασί, τζαι εννα τζυλίσει η νύχτα ανώδυνα! (Σημείωση: αν φέρει η μάμμα μου κανένα σπιθκιάσιμο γλύκισμα τζαι η Killa κάμει θετικά σχόλια, we may have a winner!)

.......ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΦΤΟΜΑΔΑ!!!!!.........
9 σχόλια:

 1. Πολλά ωραία ιδέα ρε Μπλογκ!!!Κονγκρατς
  Άρεσε μου πολλά η φαντασίωση της Marmite για τον γάμο τους! Πόμπα, ε άμα εναν τζαι ο Freddy θέλω τζαι 'γω πρόσκληση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Thank u Marilou!
   Εν να εσιει πολυν αφροκρεμα στο γαμο αποτι φαίνεται! Τζιεσυ Φρεντυ α? Τι του βρισκετε εν να πελλανω!

   Διαγραφή
 2. Πάρα πολλά ωραία ιδέα τζαι πάρα πολλά ωραίες τζαι απαντησεις τζαι ερωτήσεις! :)))

  Ελπιζω να μας καλέσετε στο γαμο...Είμαι τζαι καθοδόν σας για τα Γκαλαπάγκος εγω! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστουμε Πρασινάδα μου!
   Είσιε εμπνευσεις το ζευκάρι μας όντως :P
   Για τις προσκλήσεις εν ξέρω τίποτε αλλά το σωστό είναι να μας ενημερώσουν να ξέρουμε εγκαιρα να παμε να ραφτούμε :P

   Διαγραφή
 3. H fantasiwsi gia to gamo en ola ta lefta. Ta oneira kai oi fantasiwseis en ta mona pou den xrewnontai opote kamnete osa mporeite :) Arese mu h proseggisi me tus goneis kai tin psarotaverna an kai protimw th fash ths verantas me ta tsimpimata kai to krasi :).Tha anamenoume thn epomenh ebdomada th sinexeia..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Blog Skepseon: ευχαριστούμε που μας έδοκες την ευκαιρία να πούμε την γνώμη μας. Η ιδέα σου για το ίντερβιου ήταν ό,τι καλλύτερο είδαμε σε πποστ έεβερ!:)

  @σε όλους τους άλλους: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την συμπαράσταση σας, το εκτιμούμε αφάνταστα τζαι σας περιμένουμε στο γάμο!

  PS αν έχετε καμιά παραγγελιά για τραγουδιστή γάμου είμαστε ανοιχτές στις προτάσεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Mana mou Mamite mu ti mou thimises me to paranifaki. Kati tragikes stigmes pu eprepe na foriso to aspro forema me ta tulia ton jero pu imun 10. :P

  Polla sweet otan apantate ta idia pramata. :)
  Perimenume to gamo sas pos kai pos. :D
  Btw opion tragudisti k na ferete, tha kamete sifonia sto break tu na sas tragudiso to song pu tha sas grapso. :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή