Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Aπόλυτη περηφάνεια για την επίτροπο διοικήσεως

Η επίτροπος διοικήσεως στην Κύπρο εν η κα Ηλιάνα Νικολάου, για όσους εν ξέρουν!
Εν την ξέρω προσωπικά την κυρία αλλά συμπαθώ την ποοολλά!
Εστήριξε πολλές φορές τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων τζαι επειδή ενδιαφέρει με, αφορά με τζαι παρακολουθώ τα του θέματος εθεώρησα την μεγάλη σύμμαχο τζαι υποστηρικτή!
Για να μεν νομίσετε ότι τα περνω κανονικά κάτω που το τραπέζι ή είμαι σε καμμιά ομάδα στηριξης της  παραθέτω κάποια αποσπασματα άρθρων με τυχαία σειρά που τον αγώνα της ενάντια στην ομοφοβία και υπερ των ομοφυλόφιλων!
1. Η άρνηση του ΡΙΚ (ο μοναδικός σταθμός που αρνήθηκε) να προβάλει το διαφημιστικό σποτάκι ενάντια στην ομοφοβία! Σχετικό άρθρο απο το μπλογκ Stop omofovia!

2. Υπερ των ομοφυλων γάμων πριν καν γεννηθεί η Αξεπτ, πριν σχολιάσει ο ομοφοβικός πολιτικός Α.Θεμιστοκλέους και πριν την τελευταία " επανάσταση" των Κυπρίων ομοφυλόφιλων! Σχετικό αρθρο!

3. Υπερ των ομοφυλων γάμων μέχρι και σήμερα! Σχετικό άρθρο!

4. Υπερ των ομοφυλόφιλων ασχέτως υπηκοότητας! Σχετικό άρθρο!

Βέβαια σκοπός της γεναίκας δεν είναι η αποκλειστική στήριξη των ομοφυλόφιλων αλλά τζαι όσων Κυπρίων ασχέτου σεξουαλικότητας αντιμετωπίζουν θέματα αδικίας που το κυπριακό δημόσιο (δε δαμέ)!
Υπογραμμίζω τι έκαμε για τους ομοφυλόφιλους τζαι πόσο ενδιαφέρτηκε γιατί τζείνο το κομμάτι κυρίως που με αφορά ! Γενικώς ήταν άξια επίτροπος αφού τζαι οι κριτικές που άκουσα για γενικά θέματα που φίλους τζαι γνωστούς ηταν πολλά καλές! Η επίτροπος διοικήσεως εν να αλλάξει μόνο αν δεκτεί η βουλή! Η βουλή απέρριψε τον προτεινόμενο του Γριστόφκια για καινούριο επίτροπο! Καινούριο επίτροπο? Μα γιατί? Χρωστά χάρη ο πρόεδρος τζαι είπε να την ξοφλήσει? Γριστοφκια μου να σου δώκω λίστα με ανθρώπους που πρέπει να τους αλλάξεις θέση να ξοφλήσες τις χάρες σου αλλά πανω στην επίτροπο μεν τζίσεις!
Ηλιάνα Νικολάου επίτροπος διοικήσεως
Τζαι αν η επίτροπος πιάνει μεγάλο μισθό που την κυβέρνηση εγώ θα πω χαλάλι της! Άμα κάμνει την δουλεια της καλά! Δαμέ φευκουν λεφτά που την πούγκα μου για να πκιερώνεται ο Θεμιστοκλέους που είπε τους ομοφυλόφιλους  παιδόφιλους, νεκρόφιλους τζαι κτηνοβάτες! Πλερώνω να λειτουργεί το ΡΙΚ που εν δέχεται να προβάλει διαφήμιση για ίσα δικαιώματα ομοφυλόφιλων/ετεροφυλόφιλων! Εν να κάμω πρόβλημα για την επίτροπο που στηρίζει τα δικαιώματα μας?

Η Ηλιάνα Νικολάου εν του ΔΗΣΥ! Ναι, που το ίδιο κομμα με τον ομοφοβικό Θεμιστοκλέους τζαι τον υποκριτή τον Αναστασιάδη! Σχετικό ποστ για την ψευτιά του κόμματος δαμέ!

Ο καινούριος επίτροπος διοικήσεως θα είναι άντρας ή γυναίκα?  Κόφτει μας? ΟΧΙ!
Ο καινούριος επίτροπος διοικήσεως θα είναι ομοφοβικός?  Κόφτει μας? Ναιιι!
Ο καινούριος επίτροπος διοικήσεως θα είναι ευαισθητοποιημένος με τα ομοφυλοφιλικά θέματα?! Κόφτει μας? Ναιιιι!
Ο καινούριος επίτροπος διοικήσεως θα είναι αντικειμενικός?  Κόφτει μας? Ναιιι!
Ο καινούριος επίτροπος διοικήσεως θα είναι οπισθοδρομικός?  Κόφτει μας? Ναιιι!
Ο καινούριος επίτροπος διοικήσεως θα είναι άξιος της θέσης του?  Κόφτει μας? Απόλυτα και Absolutely!!!!  Στην υγειά σας!!!


Absolute pride

10 σχόλια:

  1. Polla kalo post!! :)) Dld twra pou en dektike h vouli na mpei keinos pou ithele o Christofias enna meinei h idia h epitropos??!! :)) teleia, enomiza pws eixe lixei i thiteia tis k pws *eprepe* na tin allaxei! - i. [esy grafeis post, merikes alles axaireutes na doume pote enna grapsoun, oullo yposxeseis eni - alla xerete pws sas agapw :))]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Polla oreo to post su re blog skepseon m!! I. mu, jilioponas j esi gia to pote tha grapsun.? :)
    Pantos etaksan mas to sintoma i alles agapimenes. :P

    "Σημειώνεται ότι ο διορισμός του Επιτρόπου Διοίκησης είναι ο μόνος για τον οποίο απαιτείται η έγκριση της Βουλής, ενώ για τους άλλους Επιτρόπους, απλά η ορκωμοσία τους στο Προεδρικό."

    Pale kala pu mas elipithiken o theos, epidi en mu fatsari k poli anniktomialos o kirios protinomenos. Alla na dume ti tha taksi o Xristofkias tis Vulis gia na tu akusun. Kanena trapezi.? Kanena bonus.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. e, me etsi mpakalies pou exoume gia politikous k xrwsta o enas tou allou xares...-i.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόκειται όντως για μία πραγματική σύμμαχο. Εύχομαι και ο/η διάδοχός της να είναι το ίδιο άξιος.

    Εύχομαι επίσης να ακολουθήσουν το πραδάειγμά της και όσοι είναι στις αντίστοιχες θέσεις στην Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ena prama pu mu ekamen entiposi: I gravata tu kiriu protinomenu ennen kotsini (http://www.alitheiaportal.com/images/alitheia/2011/01.jan/kapardhs_400.jpg). Intalos j ethkialeksen ton o kirios foro kokkini gravata 350 meres to xrono, uuu signomi, o kirios Xristofias....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο/Η Επίτροπος Διοικήσεως διορίζεται κάθε 7 χρόνια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η θητεία της λήγει και η ίδια έχει υπερβεί το όριο ηλικίας και γι’ αυτό δεν μπορεί να επαναδιοριστεί. Είναι νομικό το θέμα, δεν είναι όλα τόσο πια αυθαίρετα.
    www.ombudsman.gov.cy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Aνωνυμος:
    Οπως μας εγράψαν και πιο κατω μάλλον εν να φυει! ΈΛηξε η θητεία της όντως και εν να βάλουν άλλο/η! Κ εγώ ενόμιζα εν να μείνει η ίδια!Aτυχία!
    (Επαρατραβήσαν το 'οντως ρε παιδί μου οι άλλες! Αν είναι θα τις δωροδοκίσω με μπύρες πέρκει γίνει τίποτε!!:P)

    @Γνωστη Ανωνυμη:
    Μα ελυπήθηκεν μας ο Θεός? Κάτσε να δούμε!

    @Gay super hero
    Ακόμα λλίους/λλίες σαν την επίτροπο να είχαμε τζαι θα επηέννα με πολλά μπροστά σε ούλλους τους τομείς!

    @Αurora
    Ελύσαν τζαι εστάξαν στες καρέκλες άλλοι! Τρωων τζαι εν χορτάνουν τζαι οσο απο δουλειά μόνο κνίθουνται!
    Άμα εν δικαιούτε νομικά να ξανακάμει θητεία να βάλουν άλλη/ο συμφωνώ! Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν κάμνει ο επόμενος πως φκαίνει που τη καρέκλα για να μπει μεθεπόμενος? Εννεν τσας αυθαίρετο τζαι τούτο? Σημαντικό είναι να γεμώνει η θέση ή να έχουμε καλούς τζαι άξιους/ες επιτρόπους, πολιτικούς κλπ κλπ κλπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Despinis I. giati en ksekinas j esi kanena blog? :D
    Afu ksero oti en na su perna j esena. Ate na su evro to proto thema? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή