Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

The Happiest Gay Couple in All the World (.com)


Τα πιο ευτυχισμένα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στον κόσμο εν τρία τζαι εν τούτα στην φώτο!

Ο Rick με τον Steve, η  Dana με την Kirsten τζαι ο Chuck με τον Evan!
Μεινίσκουν στο φανταστικό κόσμο της West Lahunga Beach, το οποίο είναι γκευ γκετο!
Ο κόσμος τζαι γενικότερα τα ζευγάρια εγεννηθήκαν στο μυαλό του Q. Allan Brocka αρές του 90 όταν ακόμα εσπούδαζε τζαι έκαμεν το σαν ένα project στις σπουδές του!! Μετά ενδιαφέρτηκε λλίον παραπάνω τζαι ούλλη του η καριέρα εβασίστηκε πάνω σε τούτη την φοιτητική ιδέα!

Ο δημιουργός Q. Allan Brocka
Μιλούμε για μια stop motion animated σειρά  με 3 ομοφυλόφιλα ζευγάρια playmobile!
Θυμάστε τα playmobile εννεν? Bασικά μόλις εξεκίνησε η σειρά ήταν με Lego αλλα η Lego εκίνησε αγωγή του δημιουργού γιατί επέκτεινε το προτζεκτ του τζαι εν επήεννε άλλον!  Επρήστην του δημιουργού βασικά τζαι λαλεί σου ίντα Lego ιντα playmobile?
Η σειρά έσιει μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο τζαι επήεν τζαι δευτερη σεζόν! Επίσης μεταφράστηκε τζαι στα γαλλικά τζαι παίζει τζαι στην γαλλική τηλεόραση αν δεν κάμνω λάθος καθώς τζαι σε ένα αμερικάνικο κανάλι!
Λόγω της επιτυχίας της η σειρά το κοπέλι πάνω, ο δημιουργός έφκαλε τα τζαι σε dvd τζαι βάλω το λινκ αμα ενδιαφέρεστε να τα αγοράσετε!
Ο τίτλος "Τα πιο ευτυχισμένα γκευ ζευγάρια όλου του κόσμου" εν ειρωνικός επειδή τα ζευγάρια εννεν μες τα μέλια ούλλη την ώρα, αλλά έχουν τα προβλήματα τους, τους τσακωμούς τους τζαι ούλλα όσα περιτρυγυρίζουν ένα οποιοδήποτε ζευγάρι συν κάτι παραπάνω! Λαλώ συν κάτι παραπάνω επειδή εν γκέυ τζαι ως γνωστόν οι γκέυ αντιμετωπίζουμεν τζαι λλίον ρατσισμό (είπα λλίον? σόρρυ), αλλά τζαι ούλλα τα στερεοτυπικά με τις σχέσεις τζαι τους ρόλους στην οικογένεια, στη σχέση ακόμα τζαι στην συμπεριφορά ή στο σεξ! 
Τα 3 ζευγάρια εν φίλοι μεταξύ τους τζαι οι ιστορίες γυρίζουν γυρώ τους συν τζαι κάτι έξτρα χαρακτήρες που μπαινοφκαίνουν σε συγκεκριμένα επεισόδια! 
Τα καρτούνς χρησιμοποιούν μια πολλά σκληρή τζαι προσβλητική γλώσσα κάτι σε στυλ South Park με μπηχτές τζαι οι χαραχτήρες εν πολλά στερεοτυπικοί τζαι ακραίοι χωρίς να υπάρχει κάτι στο μέσο! Άρα η σειρά εν κάμνει για συντηριτικούς τζαι ευαίσθητους που πιάνουντε με το παραμικρό!


Να σας συστήσω λλίον τους χαρακτήρες:


Ο Rick Brocka εν ένας 30άρης γκέυ Φιλιππινοαμερικάνος! Εν το στερεοτυπο "είμαι γκέυ τζαι μπορείς άνετα να το καταλάβεις" που εν πιο κάπως τζαι κάμνει τις δουλειές του σπιθκιού! Έσιει το επίθετο του δημιουργού!


O Steve Ball ή άλλως Σταυρος Αρχίδας ή Μάππας (όπως το πάρει ο καθένας) εν ο πιο ματσιο γκέυ! Εν γκόμενος του Ρικ τζαι ασχολείται ούλλη μέρα με τα γυμναστήρια τζαι θωρεί μονο αθλητικά στην τηλεόραση!! Παίζει το ωραίος τζαι σέξυ!


Η Pussy άλλως Ψιψίνα ή μουν... εν η σιαμαία κάττα του πιο πάνω ζευκαρκού!
Πολλά έξυπνη μα τόοοσο έξυπνη που ξέρει τζαι μιλά!

Η Dana Bernstein εν φίλη του ΡΙκ τζαι του Στηβ τζαι αντιποσωπευκει το στερεότυπο της butch λεσβίας! Εν πολλά νευρική τζαι σύρνει συνέχεια μπινελίκια τζαι ξιτιμασιές! Εν 32 χρονών!


Η Kirsten Kellogg εν η θηλυκιά λεσβία που έσιει δεσμό με την Dana τζαι πολλά καλή φίλη του Σίγμα... εμμμ... του Ρικ! Εν πολλά φιλάνθρωπη τζαι θέλει να κάμει οικογένεια (με την γκόμενα της), τζαι εν ιδιοκτήτρια σεξ shop!


Ο Chuck εν ένας 50άρης με Aids που έφαεν την ζωή με το κουτάλι τζαι έκαμε τα πάντα!  Sex & rock & roll εν το σύνθημα του!
Την μέρα που επήε να πιάσει τα αποτελεσματα για το ειτς, τα οποία ήταν θετικά, τζαι την ώρα που εφκαινε που την κλινική εχτύπησε του ένα αυτοκίνητο τζαι έμεινε παράλυτος που την μέση τζαι κάτω! 

Ο Evan εν ο 19άρης γκόμενος του Chuck που ξέρει ούλλα τα κλαπ πόξω τζαι νεκατωτά τζαι αναγνωρίζει ούλλα τα κομμάθκια που παίζουν στα κλαπ που τις πρώτες νότες!
Πάντα εν σε δίαιτα έιτε με χαππούθκια έιτε που τα αλήθκεια!

Η Condi Ling εν παλιά συμμαθήτρια του Ρικ τζαι εκατάφερε να κάμει 11 άντρες γκέυ μαζί τζαι τον Ρικ(???)!
Επίσης έκαμε 11 απόπειρες αυτοκτονίας!
Εν μια άσιημη κοντοπάχουλη ασιάτισσα που ψουμνίζει ούλλη μέρα ρούχα τζαι μέικαπ!


Η Ebony τζαι η Ivory εν ένα ζευκάρι λεσβίες με μακροχρόνιο δεσμό που προσπαθούν να συνετήσουν τις φιλες τους Dana τζαι Kirsten να μεν πέσουν στην παγίδα των στερεότυπων, της σεξιστικης τζαι πατριαρχικής  κουλτούρας! Επίσης να σταματήσουν τις παρελάσεις τζαι να μεν κάμνουν ότι κάμνει ούλλος ο κόσμος!

Η Joanna εν η μάνα του ΣΤηβ! Θυμίζει μου την Πέγκυ (την μάνα)  στο married with children!Πιστευκω τούτη την σειρά εν να την αγαπήσετε ή να ην μισείσετε! Αντί να κάτσω να την δω τζαι να φκάλω πόρισμα να σας την συστήσω ή οχι, απλα έκαμα ρήσερτς! Είδα λλία αποσπάσματα τζαι θα μαζέψω ούλλα τα επεισόδια να τα δω με την σειρά! ΕΠεισόδια μπορείτε να έβρετε δαμέ
Πολλές πληροφορίες ήβρα τες που δαμέ τζαι δαμέ!


Βάλλω ένα δείγμα έτσι για να μεν τα γυρευκετε τζαι αν σας αρέσει ή κινήσει την περιέργεια σας να ψάξετε τζαι μόνοι σας! 


2 σχόλια:

  1. gay super hero εχαλασες τη φήμη μου!
    Μα εκαμες το ποστ το 2007??????
    Εξεπλάγην μπορώ να πω! καμνω μαυρα μεσανυχτα μαλλον :P
    Μπραβο σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή