Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την σεξουαλικότητα του!

Τελευταίως εσχολιάζαμε σε προηγούμενο ποστ αν υπάρχουν γκέυ έλληνες/ελληνίδες!
Αν το πάρουμε με τι φημολογείτε μπορώ να σας πω τουλάχιστον 20 ονόματα(άνδρες, γεναίτζιες), τζαι όι απλά ονόματα αλλά πολλά μεγάλα ονόματα, που εδώ τζαι χρόνια όσο εν στον καλλιτεχνικό χώρο οι φήμες θέλουν τους να εν γκέυ!
Που την στιγμή που εν φκαίνουν να το δηλώσουν οι ίδιοι για τους δικούς τους λόγους ή όι, απλά πρεπει να είμαστε τζαι επιφυλακτικοί, αλλά τζαι να σεβούμαστε το γεγονός ότι εν θέλουν ρε κουμπάρε να ξέρεις, ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε ο κόσμος ούλλος!
Θεωρώ ότι το να φκεις που την ντουλάπα τζαι να πεις είτε σε ένα, είτε σε θκυό, είτε στον κόσμο ούλλο ότι είσαι γκέυ θέλει μεγάλα κότσια! Εννεν κάτι που το σύρνεις έτσι για να κάμεις το μάγκα τζαι τον τρέντυ, αλλά πρέπει να είσαι συνηδητοποιημένος ότι μπορεί η κουβέντα τζαι η παραδοχή σου να στραφεί τζαι εναντίον σου! Μπορεί να σε απορρίψουν είτε ο παρέας σου, η καλύτερη σου φίλη, η μάνα σου, να μεν μπορείς να το χειριστείς τζαι να σε πάρει που κάτω!
Οπως εξαναγραψα τζαι πιο παλιά (έχω το δαμέ) εν πολλά φοιτσιάρικο αλλά τζαι πολλά λυτρωτικό! ΤΟύτη η κουβέντα πρέπει να γίνεται με πολλή συνηδητοποίηση τζαι να είσαι έτοιμος να ρισκάρεις, αλλά τζαι να εξηγήσεις θκυο απλά πράματα όπως ότι εννεν τζαι τίποτε τραγικό να είσαι γκέυ κλπ! ΑΝτιθέτως τραγικό είναι να εξηγάς γιατί είσαι γκέυ τζαι ίνταλως γίνεται να είσαι γκέυ αφού είσαι πολλά καλό μωρό τζαι φρόνιμο τζαι άλλα περίεργα!

Να αφήκουμε τις εισαγωγές τζαι να μπω στο θέμα! Εν θυμούμαι για την ώρα αν εξανάγινε που κανένα δημόσιο πρόσωπο να παραδεχτεί την ομοφυλοφιλία του αλλά ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκαμεν το! Ναι, εφκήκεν στην τηλεόραση τζαι είπε το! Βασικά εν το εφουμίστηκε! Απλά είπεν το!
Ο κόσμος το'χει τούμπανο τζιεμείς κρυφό καμάρι? ¨οι, απλά εν με ρώτησε κανένας είπε! Μα για να απαντήσεις πρέπει να σε ρωτήσουν! Ποιος εν πελλός να σε ρωτήσει έτσι πράμα? Τζαι άτε τζαι εβρέθηκε ένας πελλός να σε ρωτήσει, ποιός πελλός εν να απαντήσει?
Τελοσπαντων με τον Φώτη εβρέθηκε κάποιος να ρωτήσει ευθέως τζαι επήρε απάντηση ευθέως!
Νομίζετε ότι εφυεν του τζαι είπεν το? Νομίζετε ότι επειέστηκε τζαι εν είσιε άλλη λύση? Εν το νομίζω! Να δούμε πόσες φορές το έκαμε πρακτική μπροστά στον καθρέφτη του εδώ και τόσα χρόνια! Εν όπως κάμνω εγώ μπροστά στον καθρέφτη μου πως εν να το πω της μάνας μου! Ήταν συνηδητοποιημένος ότι μια μέρα εν να το πει, γιατί μπορεί να βαρκέτε να κρύφκετε!
Μόνο τζαι μόνο που εν φκαίνουν οι καλλιτεχνες που εν γκευ να το πουν δείχνει πόση αμόρφωσια υπάρχει για την ομοφυλοφιλία,  τζαι πόσο ακόμα πίσω εν ο κόσμος με το γκευλίκι!
Επαραξενευτηκε κανένας που ο Φώτης εν γκάυ? Εν νομίζω! Επαραξενευτήκαν μα΄λλον που το είπε! Μακάρι να'χα τζιεγώ τα κότσια να το ξεστομίσω, όι μπροστά στην μάνα μου αλλά σε ούλλο τον κόσμο! Εν σαν να διας το μήνυμα "σιγα το πράμα κοπέλια"!

Ήδη στο εξωτερικό οι διάσημοι σιγά σιγά αρκέφκουν να το λαλούν επίσημα! Οι Έλληνες εκτός που τον Φώτη εν θυμούμαι κανένα άλλο! (Ίσως έχω λάθος αλλα εν μου έρκετε κανένας)!
Με κάποιους εν φως φανάρι, με κάποιους άλλους εν το βάλλει ο νους σου! Ο λόγος εν επειδή οι γκέυ εν τζαι μόνο φούξια, σούστα τζαι φροντίδα! Γκευ μπορεί να είναι τζαι ο μάτσιο που έσιει πολλές φανς, που αφήνει μουστάτζιη τζαι κάμνει τον γαμιά τις νύχτες, που πκιερώνει μια μιτσιά να κάμνει την ερωμένη του! Σ'αλλους φαίνεται σ'άλλους όι! Κανέναν εν κατηγορούμε εν αυθόρμητα που φκαίνει του καθενού! Εξαναείπαμε ίτο οι γκέυ που σούζουνται τζαι σπαζει το σιερουι τους ετσι εγεννηθήκαν με τις σούστες! Το ίδιο τζαι με τις γενέτζιες που μοίαζουν με νταλικέρηδες! Εν είδετε ποττέ κανένα στρέιτ να περπατά περίεργα, ή γελοία? Λαλείτε να το κάμνει επίτηδες? Έτσι του φκαίνει πρέπει να τον περιπαίξουμε τζαι να τον σχολιάσουμε? Αφου εν τζαι εν επιλογη του! Έφηα που το θέμα οξά?

Τελοσπαντων! Ο Φώτης εφκήκε ακόμα παραπάνω στην εκτίμηση μου επειδή πάντα επήεννα τον αλλά τωρά δια μου τζαι λόγους! Κάμνει με να πάρω θάρρος να το πω τζιεγώ να ξαλαφρώσω! Κάμνει με να καταλάβω πως όσο τζαι να φοούμε απλά μπορεί να μεν γινεί τζαι τίποτε τραγικό τζαι να γίνει απλά λυτρωτικό!

Ελπίζω να αρκέψουν να φκαίνουν σιγά σιγά τζαι στον Ελληνικό χωρο να σπάζουν την σιωπή τους, να αλλάξει η άποψη ότι οι γκέυ εν επίφοβα άτομα για φιλία τζαι σχέσεις, αλλά τζαι να σπάσουν πολλά στερεότυπα! Να δώσουν θάροος σε σιήλια άγνωστα γκέυ άτομα να το πουν τζιαμέ που θέλουν τζαι να λυτρωθούν ! Να φύουν οι ενοχές τζαι οι τύψεις που όσους γκευ υποφέρουν τζαι να δουν ότι εννεν μόνοι τους έσιει τζαι άλλους! Να καταλάβουμε ούλλοι τελοσπάντων ότι να είσαι γκέυ εννεν το τέλος του κόσμου, ούτε η αρκή, απλά εννεν τίποτε!

Δημοσίευση για τον Φώτη εδώ, και εδώ !
Κάτω εν το βίντεο που είπε ότι εν γκέυ!

6 σχόλια:

  1. Άντε να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου σίγουρα θέλεις μεγάλα κόστια να πεις κάτι τέτοιο ανοικτά, ειδικά αν είσαι δημόσιο πρόσωπο... η κοινωνία μας δύσκολα δέχεται τους διαφορετικούς ανθρώπους- δεν με χρειάζεσαι εμένα φυσικά να σου το πω... αλλά είναι σημαντικό ο καθένας να ζει με την αλήθεια του και αν είναι καλά με αυτήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το σχόλιο μου σε προηγούμενο ποστ αυτό ακριβώς ήθελε να τονίσει. όχι ότι "δεν υπάρχουν έλληνες γκέυ" αλλά όλα αυτά που γράφεις κι εσύ σήμερα. θέλει μεγάλα κότσια. και δεν ξέρεις πως θα το πάρουν οι άλλοι. λες να μας διάβασε ο Φώτης; :Ρ

    είπε κάτι στη συνέντυξη με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. είπε ότι ο κόσμος σήμερα είναι πολύ πιο συντηρητικός από ότι παλιότερα. κρυβόμαστε πίσω από το πουτανιάρικο life style σαν να είναι αυτό "μοντέρνο" και στα σημαντικά είμαστε πολύ πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα άρεσεν μου ιδιαίτερα ο τρόπος που το είπε. Απλά και ξεκάθαρα...

    Πρόσφατα είπεν το και ενας άλλος ηθοποιός, ο Χρίστος Σιμαρδανης (η φάτσα του εν πιο γνωστη που το όνομα νομίζω) αλλά τούτος έδωσε του ματς ινφορμέισιον, κάτι που δεν εκτιμώ να κάνουν οι "σελεμπριτις" γενικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γυρέφκω να έβρω το "ξεκάθαρα" στις δηλώσεις του Φώτη μας, αλλά δεν το βρίσκω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hταν ξεκαθαρος ΓΙώργη, απλα δεν εχρησημοποίησε την λέξη γκέυ!

    -"...ειχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλΟΥΣ..."
    -"..το πες!.. " απαντά ο Κωστόπουλος

    Σε άλλο σημείο λέει ο Φώτης
    "..εγώ αυτό που αντέχω να πληρώσω είναι να αισθάνομαι ΕΓΩ, άνετα με τον εαυτό μου και να είμαι κύριος του εαυτού μου! Να μην έρθει κανένας να μου πει πρέπει να κάνεις έτσι γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να σαι!.....Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο απο το να κρύβω και να λέω ψέματα..."
    -"Καπέλο, κύριε Σεργουλόπουλε..." απαντά ο Κωστόπουλος

    Καπέλο τζαι που μένα στον Φώτη τζαι σε όσα ΛΟΑΔ άτομα εκαταφέραν ή παλευκουν να είναι ο εαυτός τους.
    Έννεν απλό θέλει κότσια τζαι να σαι έτοιμος/η να "πληρώσεις" όποιοδήποτε κόστος μπορεί να σε βάλουν άλλοι να πληρώσεις για να είσαι απλά εσύ ο εαυτός σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή