Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ευχαριστούμε τζαι στα δικά σας!

Άμα μου ελαλούσαν στους γάμους "ατε τζαι στα δικά σου" ετριβιτζιάζουμουν!
Ο λόγος ήταν επειδή εννοούσαν να παντρευτώ με άντρα κάτι που δεν το είχα ποτέ στα σχέδια μου τζαι δεν το ήθελα εξάλλου! 
Απαντούσα με μια μαλακία τζαι καλά αστείο τζαι εχαχανίζαν του τύπου μα ίντα πελλή είσαι!
Μετά που ώριμη σκέψη(!!) τζαι ανάλυση ήβρα την λύση!
Μα γιατί νευριάζω σιόρ? Τα πλάσματα απλά ευχηθήκαν μου κάποτε να παντρευτώ! Εν τζαι επροσδιορίσαν φύλο!
Μπορεί εμμέσως να εννοούν άντρα αλλά στην ουσία απλά εδώσαν μου μια ευχή που στην τελική θα ήθελα κάποτε να πραγματοποιήσω με όποιον ΄ανθρωπο θέλω!


Την τελευταία φορά που μου είπαν "τζαι στα δικά σου", εδέχτηκα την ευχή με χαμόγελο, χωρίς σχόλια, είπα "ευχαριστώ" τζαι αμέσως εσυμπλήρωσα με την σκέψη μου "είμαι περίεργη να δω την φάτσα σου την ώρα της τελετής"!

Που ήμουν πιο μιτσιά εφαντάστηκα να με παντρευκουν με ένα μαλακοπίτουρα αφού εν θα ενδιαφέρουμουν ποττέ για κανένα αρσενικό τζαι θα ήταν απο προξενιό! Στα προξενιά συνήθως μόνο μαλθακούς σου φέρνουν γνωστούς του γνωστού! Εφαντάζουμουν να ήταν ούυυυλοι ευτυχισμένοι εχτός που μένα! ΕΦαντάζουμουν να κλαίω τζαι να φωνάζω εν τον θέλω, να τρέχουν τα μάσκαρα πάνω στα μούτρα μου, να με κόφκουν τα βρωμοτάκουνα τζαι να περπατώ με βοήθεια γιατί ο νουρατσος του νυφικού κλαππώνει με! 
Προς αποφυγήν αυτού του σεναρίου έίπα πως όταν φτάσει η ηλικία του γάμου θα έβρω που μόνη μου ένα παληκάρι ψηλό τζαι όμορφο τουλάχιστον, να γλυτώσουμε λλίον κλάμα! Εσκέφτουμουν ότι ακόμα τζαι με τζείνον αν με αφήσουν μόνη μου για 2 δευτερα θα αρκεφκα να βουρώ με το νυφικό μεστις στράτες για να γλυτώσω, να κάμω ώτοστοπ τζαι να με πάρει κάποιος σε άλλη πόλη ώσπου να περάσει το κακό τζαι να αναβληθεί ο γάμος!

 Μεγαλώντας ευτυχώς απόβαλα τούτα ούλλα τα κακα σενάρια, εσταμάτησα να αγχώνουμε τζαι είπα εν θα επιτρέψω σε κανένα να με πιέσει να κάμω κάτι που εν θέλω αφού η ζωή εν δική μου! Τα σενάρια ήταν δικά μου βέβαια αφού κανένας εν με επίεσε απλά νάκκον η γιαγιά αραια και που ελάλεν μου (ακόμα συνεχίζει το φκιολί της)πως θα χορέψει στον δικό μου γάμο! (Σαν να τζαι σε άλλους γάμους εν εχόρευκε, αλλά αφορμή βοήθα με!)

ΣΙγά σιγά εκατεληξα στο ότι εν θα παντρευτώ ποττέ αλλά λλίον πιο μετά είπα why not a gay marriage?

Στην ουσία ο γάμος εν όρκοι αιώνιας αγάπης, πίστης τζαι όρκοι πως θα είσαι δίπλα στον άλλο τζαι στα καλά τζαι στα κακά! Εν οι όρκοι που θα ήθελα να ανταλλάξω με το έταιρο ήμιση τζαι να περάσω μαζί της το υπόλοιπο της ζωής μου! Η ώρα που θα αποδεχτεί η μια την άλλη επίσημα με τα ελαττώματα τζαι τις ιδιοτροπίες της! Η ώρα που συνηδειτά θα καταλήξουμε ότι ο τέλειος τζαι ο πιο ταιρκαστός άνθρωπος για μας εννεν τόσο τέλειος τζαι ταιρκαστός αλλά αγαπούμεν τις παλιοιδιοτροπίες του! Με τούτον τον άθρωπο θέλεις να τσακώνεσαι, να γελάς, να κλαίεις, να νευριάζεις, τζαι να τα μοιραστείς ούλλα! Εν με πειράζει αν χρειαστεί να πάμε στο δημαρχείο 4 πλάσματα με το τζην τζαι ένα τ-shirt, αν είναι μεσημέρι ή απογευμα, αν δεν έσιει πάρτυ μετα με 200 πλάσματα ούτε καν με 20! Η ουσία του γάμου εν άλλη τζαι τζείνη πρέπει να αντιλαμβανούμαστε πρώτα τζαι μετά τα υπόλοιπα!

Και τωρά είμαστε στα υπόλοιπα!!! Τζείνη η μέρα θέλω να εν πολλά ιδιαίτερη τζαι για τις θκυο μας! Εν επισημοποίηση σχέσης με όρκους τζαι δαχτυλίθκια τζαι ένα γλέντι πάει πολλά! Όι πολλύς κόσμος! Μόνο τζείνους που αγαπω τζαι αγαπούν με! Οικογένεια τζαι στενούς φίλους! Όσοι ξινίσουν τα μούτρα τους για το ταίρι μου δεν είναι ευπρόσδεκτοι! Έσιει τόσους άλλους γάμους να παν εν νομίζω να τους λείψουμε ούτε εν να μας λείψουν!

Φαντάζουμε τον γάμο να γίνετε σε παραλία, να εν τσας στολισμένη να θυμίζει νάκκον γάμο τζαι όι μπητς πάρτυ,να έσιει μπαλόνια(τωρά μου ήρτεν τούτο),  να έσιει 30-40 καλεσμένους τζαι ξέρω πως θα είμαστε ούλλοι αμήχανοι αφού εν εξαναπήαμε σε γκέυ γάμο, τζαι θα χασκογελούμε που κάτω που κάτω! 
Μάλλον θα φορέσω κανένα τζην, κάτι άσπρο που πάνω, τζαι παπούτσια άσπρα ολ σταρ! (Βέβαια θα πέσει μεγάλη συζήτηση με το ταίρι μεν πω τζαι καφκάς του τι θα φορέσω αλλά εννα περάσει το δικό μου ποτζεί ποδά! )
Όχι δεν την φανταζομαι με νυφικό, και πιθανόν να εν πιο επίσημα ντυμένη που μένα! 
Μετά τα "I DO" θα δεχτούμε συγχαρητήρια(φακελάκια) στην παραλία με την συνοδεία chill out μουσικής και μετά το χαιρέτημα των 30 καλεσμένων (δηλαδη σε 10 λεπτά), θα ακολουθήσουν pop kai dance επιτυχίες απο το ξένο καλλιτεχνικό στερέωμα! (Gaga, Βeyonce kλπ)! 
Θα πιούμε σαμπάνια, κρασιά, και άλλα  οινοπνευματώδη τσιλλώντας την με τα καναπεδάκια κυρίως ψαρικά τζαι άλλες περιεργες λιχουδιές!
Καπάκι θα φύουμε για την ταβέρνα η οποία θα είναι στολισμένη μινιμαλ (όχι δεν θα είναι στον Τρίκκη) και δεν θα υπάρχουν αυτοκίνητα στολισμένα όπως τα δώρα! Ο φωτογράφος θα φκάλει μαξιμουμ 100 φωτογραφίες, κανένα 40λεπτο βίτεο τζαι μετά θα πάει στο καλό!

Αντί για ορχήστρα με μπουζουκάκια κλπ θα έχει ενα ροκ συγκρότημα με κοπελλουρούθκια που θα έχουν ετοιμάσει ένα δυνατό ρεπερτόριο με ελλήνικά και ξένα! Εν ξέρω πιο θα είναι το τραούδιν μας ακόμα αλλά σιουρα δεν θα είναι το "σ'αγαπώ γιατί εισαι ωραία"! Θα έχουμε τζαι ένα ντιτζέι έτσι για να κρατήσει το κεφι στο ζενίθ!
Θα αρκέψουν οι σερβιτόροι να γεμώνουν τα τραπέζια πιατέλες τζαι ποτά τζαι θα φάμε να σπάσουμε! Εν θα έσιει μπουφέ! Θα είναι όλο το μπουφέ στο τραπέζι του καθενού! Θα πιω 2 σφηνάκια τζαι θα της τραουδίσω τον Απόλυτο έρωτα (ντάξει μπορεί να γελάσετε τζαι να ξενερωσετε αλλά πάντα εφαντάζουμουν να παίζει στον γάμο μου τζαι στο κάτω κάτω ένα πετυχημένο παρτυ έσιει τζαι τις κωμικές του στιγμές)!  Αποφάσισα να το κάμω σαν surprise τούτο ελπίζω να μεν φυρτεί τζαι να βουρούμεν ! 

Ε, μετά να μεν τα πολυλογώ θα διασκεδάσουμε τζαι θα πιούμε ώσπου σώνουμε! Την επόμενη θα πρέπει να συνέλθουμε τζαι να ετοιμάσουμε βαλίτσες για το ταξίδι με τον άγνωστο προορισμό! Honeymooooooon!!
Όταν επιστρεψουμε θα μιλήσουμε τζαι για τα περαιτερω! ;)
Άτε τζαι στα δικά σας οι ανύπαντρες τζαι οι ανύμφευτες! (Έτσι εν η σωστή, μη στερεοτυπική ευχή)!!!


15 σχόλια:

  1. akouetai polla wraios o gamos!
    :-)
    xates kalo tziai sta dika mas oi animfeutes nifitses:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ πάντως επέρασα πολλά ωραία στο γάμο σου:)))

    Μακάρι να επιτραπούν οι γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων τζιαι ας τον κάμεις τζιαι στον Τρίκκη:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Efxome na vrethi asap to eteron su imisi re filenada. :)
    Ate j na sas grapso j tragudi na sas to pekso pano sti paralia molis teliosi i teleti :D
    K sta dika mas :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ate k epd terkazi elate to link na dite to gamo tis Ellen Degeneres. :P
    Pios sti xari tis :)
    http://www.oprah.com/oprahshow/Ellen-and-Portias-Wedding-Video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aaa how wonderful!!! enna eshei je resi?? an den eshei resi egw den erkoumai!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άτε με το καλό, τζαι σεις οι ανύμφεφτες τζαι μεις οι ανύπαντροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ήμουν gay ή αν ήσουν άντρας θα σε ερωτευόμουν εδώ και τώρα με τούτο το post! Οι απόψεις σου περί του τί εστί γάμος είναι τέλειες. Να τ' ακούνε κάποιοι straight τζαι να μαθαίνουν...
    :))

    Σου εύχομαι ολόψυχα να κάνεις το γάμο σου ακριβώς έτσι όπως τον φαντάζεσαι.

    Σε παρακαλώ όμως να γίνουν 31 οι καλεσμένοι σου. Θέλω να έρθω και εγώ. Και σου υπόσχομαι ότι δεν θα είμαι καθόλου μα καθόλου αμήχανη. Μπορεί να λουθώ και το κλάμα γιατί ίσως να είναι ο πιο αληθινός γάμος που θα έχω παραστεί ποτέ με τούτα που βλέπουν τα μάτια μου στους straight γάμους.. Άσε που θα είναι και πολύ γαμάτος έτσι όπως τον περιγράφεις :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @POst
    re post esi eisai anipandri oxi animfefti! xexexe

    @Appomeni
    Oi gamoi enna epitrapoun en siouro!
    O trikkis en polla avevaio..en tha eriskara etsi kouventa :P

    @GNosti
    Hthela na se anafero tagerima tzai en ixera an tha me afines! Men nomiseis oti ena en na peis! ...i dreammm of you toniiiight tomorrow u ll be goneeee.... klp klp

    @Liberty
    Re mitsi ma intampo to resi tzai mono akouo to alla en to thoro?

    @Virtual Dreamer
    Sigkineis me! H alithkia einai oti en eipa tzai kammia filosofia gia to gamo! Akoma tzai i thriskia touto pistefkei alla as men ta nekatosoume! Tora koftoun tous ta lefta tzai kapoioi anideoi laloun oti to na epitrapoun oi gay gamoi enna xeftilistei o thesmos (o poios?) tzai enna xasei o gamos to noima tou(to poio?) Anw na men arkespo ta dika mou!:)
    Efxaristo anyways gia ta kala sou logia tzai na eisai siouri oti enna se kaleso! :P TOra pou to skeftoumai en egrapsa gia to prosklitirio! A polla oraia idea na kamo ena alopos :PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήταν τέλειος ο γάμος σου, σαμπώς και ήμουν τσιαμέ!! Περιμένουμεν λεπτομέριες και που το χάνιμουν:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ξέρω, ξέρω, δική σου φαντασίωση, ό,τι θέλεις κάμνεις, αλλά τζιαι beyonce τζιαι ροκ συγκρότημα;! ποιος θα παίζει τι; :D

    ωραία η φωτό

    υ.γ. αν αποφασίσεις να κάμεις το χαττίρι της γιαγιάς σου τζιαι να παντρευτείς, consider να κάμεις καμιά συμφωνία με κανένα γκέυ άντρα που θέλει τζιαι τζείνος να ράψει 2-3 στόματα. Παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα στόματα Sike έσσει άλλους τρόπους να ράφκουνται. Δεν εν τρόπος τούτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @SIke
    Oi rockies tha einai gia na spasei llion to pop tzai meta pale me beyonce tha sinexisoume :P

    @Fovos
    Tziomos Fove mou en ontos mia lisi pou vriskoun oi gay gia na kleisun kapoia stomata! Mporei na men einai lisi pou tha thkialeamen ego tziesi alla en simainei oti en tin thkialeoun alloi gay!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτω, πάτε τζαι κάμνετε τα blogs σας πας τον blogger τζαι άτε μετά να κόψει ο νους μας εμάς να θυμηθούμε ότι εστείλαμε μήνυμα τζαι να απαντήσουμε!
    Προφανώς, απολογούμαι για την καθυστέρηση.

    Το ότι εν μια επιλογή που θα επέλεγαν αρκετοί δεν την κάμνει ούτε ηθική επιλογή, ουτέ ποιοτικά καλή επιλογή.

    Ακόμα και εν δεν μας νοιάζει η ηθική πτυχή, τα λίγα περισσότερα πράγματα που έχει κανείς να υπομείνει αν δεν κάμει την 'χάρη' στους άλλους δεν πιάνουν μια δίπλα σε όσα καλείται να ζήσει στο σκοτάδι και στην μιζέρια, θυσιάζοντας τις ευκαιρίες για ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή