Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η πουστια ειναι αηδια, οχι δικαιωμα!

Τελικά η ζωή μπορεί να σου φέρει πούκουππα πολλά πράματα!
Τζιαμέ που εμπήκα να γράψω για ένα θέμα που μου έκαμε εντύπωση εχτές, τσουπ, θκιαβάζω ένα κόμεντ που μου θυμίζει μια άλλη κατασταση που εσυνέβηκε τζαι έκαμεν μου εντύπωση αλλά εν το είχα στα σημερινά μου σχέδια να το σχολιάσω! Να μεν τα πολλύλοώ, η κατάσταση (να σας βάλω λλίον στο θέμα) έσιει ως εξής!
Ο συμπλόκκερ Ζέφυρος λόγω των πολλών αυτοκτονιών απο γκέυ εφήβους γράφει τούτο το ποστ!
Ένα ποστ πολλά δυνατό με πολλές αλήθκειες που σε κάμνει να θέλεις να σηκωστείς τζαι να πισκαλίσεις ώσπου να πιπιρίσουν οι χούφτες σου (την όθόνη σου έστω)!!
Ο άλλος συμπλόκκερ Κυπρολεων, μάλλον επειδή του άρεσε τζαι εν εμπορούσε να σηκωστεί τζαι να πισκαλίσει, ήταν ανώφελο αφού εν θα τον άκουε κανένας, (εν στα μπλογκς που είμαστε) έκαμε αναδημοσίευση!




Ο τίτλος μου εν κλεμμένος! Βασικά εν ένα απόσπασμα που το πρώτο κόμεντ στην αναδημοσίευση που τον Κυπρολέων!
Το τραγικό εννεν το πρώτο κόμεντ! Προφανώς εν γραμμένο που κάποιον/καποια ομοφοβικό/η που εν εθκιάβασε ποττέ τη σημαίνει ομοφυλοφιλία, δικαιώματα, υιοθεσία απο γκέυ οικογένειες κλπ!
Το τραγικό είναι τουτες ούλλες οι ομοφοβικές απόψεις να φκαίνουν που το στόμα ενός γκέυ ατόμου!

Και επιτέλους έρχομαι στο πόιντ!
Εκάθουμαστουν που λαλείτε σε ένα τραπέζι με τις μπυρούες μας, με 2-3 φίλενάδες τζαι κάτι άλλες/ους που εν τους ήξερα τζαι δεν τους εξαναείδα ποττέ (τους παραπάνω τελοσπάντων)! Οι παραπάνω είχαμεν ένα κοινό! Την σεξουαλικότητα μας! Είμαστουν γκέυ! Τζαι τζιαμέ που στυλλώνω το ποτήρι μου να δροσίσω τον τσάρουκκα μου με ζύθο, ακούω την εξής ατάκα!
 "Τζαι πετε μου ρε κοπέλλες εσείς που ανακατώνεστε με τα δικαιώματα των γκέυ ίντα δικαιώματα θέλετε?"
Σχεδόν να πνιώ! Εκατέβασα κάτω το ποτήρι τζαι ξαναθωρώ το άτομο με πολλή παρατηρικοτήτα τζαι νιώθω μαλάκας! Σκέφτουμαι ότι το άτομο που μόλις αμόλησε την ατάκα 
ενόμιζα εν γκέυ! Αλόπως ενν ενει! Ίσως να ψάχνετε ακόμα σεξουαλικά τζαι ίσως να είναι τζαι στρέιτ! Άραγες σου ποιον ήταν το πόιντ ?? Αποκλειετε να εν γκέυ τζαι να μεν έσιει γνώση τι δικαιώματα απαιτούμε! Όι σιορ αποκλείετε!!!
Επήρα πρέφα την παγωμάρα των 4-5 δευτερολέπτων που έππεσε στο τραπέζι! Θωρούμε η μια φιλεναδα την άλλη τζαι ρωτώ γελώντας "Μα τι εννοείς?"
Λαμβάνει τον λόγο η φιλενάδα εξ αριστερών μου τζαι λαλει της αυτομάτως με αυτοπεποίηθηση: "Έσιεις το δικαίωμα να παντρευτείς?", "Έσιεις το δικαίωμα να υιοθετήσεις?", "Έσιεις το δικαίωμα να κληρονομήσεις μετα θάνατο την σύντροφο σου, την περιουσία που εκάμετε μαζί?"
Συνηδητοποιώ ότι εν κρύφκετε κανένα αστείο πίσω που τες κουβένετς! Εν γίνεται κουβέντα για τον πασιαμά! Γίνεται κουβέντα σοβαρή!
Περιττό να πω ότι εκρεμμαστήκαμεν ούλλες οι φιλενάδες που τα σιήλη της ομοφοβικής! Ήμουν σίουρη ότι μας αστίευκε ή ήταν πιωμένη τζαι ελάλεν τσιόφτες να περάσει η ώρα...εν ήθελα να χάσω τις ελπίδες μου!!!!
Εγέλασε δυνατά τζαι ένιωθα πολλά αχάπαρη τζείνη την ώρα! Ξέρει κάτι που εν ηξέρω άτζιαπης σου? 
Ερώτησε αν είμαστε αφελής τζαι πιστευκουμεν στις σχέσεις! Ερώτησεν ποσες γκέυ σχέσεις είδαμεν που αντέχουν χρόνια? Πόσοι γκέυ θελουν να παντρευτούν?
"Εγώ!!!" λαλεί η φιλενάδα τζαι ξαναπαγώνει το τραπέζι!!!
"Πόσο τζαιρό έσιεις σχέση?" λαλεί η ομοφοβική!
"Εφτά χρόνια"!!! απαντά η φιλενάδα!
Ησυχία..... Αντίδραση καμμιά.... Ουυυπς!!!

Συμπέρασμα πρώτο: Ο γάμος εννεν δικαιωμα των πολλών! Ο γάμος εν δικαίωμα ούλλων των ανθρώπων! 

Ήθελα κάποιον να με τσιμπήσει , να μου δώκει θκυο πάτσους, να μου πει σύνελθε, εν αστείο! Εν ο Σεφερλής ντυμένος λεσβία τζαι εν το νούμερο του έτσι! Εν επιστευκα στα φκια μου! 

"Μα ποιος εν τούτος σιορ που πιστευκει ότι στην Κύπρο εννα αλλάξουμεν κουλτούρα τζαι μυαλά? Ποιος εν τούτος που πιστευκει ότι εννα πείσει τον Κυπραιο τον ττόπουζο ότι οι γκέυ έχουν δικαιώματα? " φαίνεται να μας λαλεί η ομοφοβική γκέυ!
Παίρνω τον λόγο τζαι θυμίζω την ότι κάποτε τζαι οι μαυροι ήταν αλυσοδεμένοι γιατί ήταν χρήσιμοι μόνο στις φυτείες τζαι στα περβόλια των πλουσιων λευκών ανθρώπων! Σήμερα αν δεν με απατά η μνήμη μου ένας μαυρος εν πρόεδρος της Αμερικής? Κάμνω λάθος? Μήπως πολλοί μαυροι διαπρεπουν σε πολλά επαγγέλματα που εν εχουν σχέση με φυτείες τζαι αλυσίδες?
"Άλλον η Αμερική, άλλον Κύπρος" απαντά μου κοφτά με πολλήν γνώση!
"Η Αμερική εννεν ένα πράμα! Έσιει πολιτείες που αναγνωρίζουν τζαι παντρευκουν τα γκευ ζεφκάρκα, άλλες πολιτείες που τους διούν το δικαίωμα της υιοθεσίας, τζαι άλλες που απαγορευουν στους γκέυ να έχουν δικαιώματα!" απαντά της η φιλενάδα εξ αριστερών, της εξ αριστερών μου! 
"Ναι αλλα οι μαυροι πάντα θα είναι μειονότητα", απαντά μας η ομοφοβική γκέυ τζαι ζαώννουμεν!

ΕΘύμισε μου την ατάκα "Θκυο πράματα μισω! Τον ρατσισμό τζαι τους μαυρους!

Συμπέρασμα δευτερο: Ο αγώνας υπερ των δικαιωμάτων των γκέυ, γίνεται παντού! Επειδή είμαστε παντού! Κανέναν "όι" τζαι καμμιά άρνηση εν μειώνει κανέναν αγώνα! Αντίθετα κάμνει τον πιο δυνατό τζαι πιο μεγάλον!

"Κακά τα ψέματα αλλά η ομοφυλοφιλία εννεν πράμα φυσιολογικό!", λαλεί μας με μιαν άνεση τζαι είμαι έτοιμη να πάθω εγκεφαλικό! Εν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με τις απόψεις της!
Είμαι σε κατασταση σιοκ αλλά το γέλιο φκαίνει μου αυθόρμητο τζαι σπουρτώ! Μόλις καταφέρνω να μαζευτώ ρωτώ την ευθέως πλέον, αν θεωρεί τον εαυτό της ανώμαλη! Μιλά μου γενικά τζαι όντως θεωρεί ότι οι γκέυ είμαστεν ανώμαλοι γιατί είμαστεν μειονότητα τζαι εν συμβαίνει σε ούλλο τον κόσμο! Ούτος η αλλιώς εν μπορούμε να αναπαραχθούμε μόνοι μας! 
Η φιλενάδα εξ αριστερών συμπληρώνει ότι με τούτην την λογική πρέπει να απαγορευτεί τζι ο γάμος μεταξύ των ζευγαριών που είτε απο επιλογή είτε όχι δεν μπορούν να αποκτησουν κοπελλούθκια!
Ε, όι! Να μεν τα ισοπεδώσουμεν ούλλα! Τζείνοι εξαιρούνται, λαλεί μας! 
"Μα γιατί?? Αφού είναι ενάντια στην φύση μας! Μοναδικός σκοπός του ανθρώπου είναι η αναπαραγωγή, αλλιώς να πάει να ψοφήσει!" συμφωνούμε με τις φιλενάδες τζαι βάλλουμεν της το σαν επιχείρημα!
Εν το δέχεται!  Απορρίπτει το τζαι για να είμαι ειλικρινής, εχάρηκα τσας, ότι η βλακεία ενός ανθρώπου ή ο παραλογισμός του μπορεί να έσιει τζαι όρια!

ΕΘύμισε μου την ατάκα "Οι ομοφυλόφιλοι γεννιούνται απο ετεροφυλόφιλους"

Συμπέρασμα τρίτο: Το να αγαπάς ειναι φυσιολογικότατο! Απλά εν το κάμνουν ούλλοι οι ανθρώποι!

Η κουβέντα επήρεν μας στις υιοθεσίες! Πως μπορεί ένας γκέυ γονιός να ξεστομίσει του κοπελλουθκιού του ότι εν γκέυ? Ότι αγαπά ανθρώπους του ιδιου φύλου? Πως μπορεις να πεις του παιθκιου σου ότι ο άνθρωπος που σε μεγαλώνει τζαι αγαπά σε εν ανώμαλος? Πως?...Καλύτερα να το περιπαίζεις τζαι να του μεταφέρεις τις ομοφοβίες σου? Καλύτερα να χώνεσαι πίσω που το δάχτυλο σου? Πως μπορείς να μεγαλώσεις  σαν γκέυ ένα κοπελλούι φυσιολογικά τζαι να είναι φυσιολογικό? 
Εν μπορείς να του πεις τίποτε αν πιστευκεις ότι είσαι ανώμαλος! Πρώτα πρέπει να τα έβρεις με τον εαυτό σου! Μετά εν χρειάζεται να του πεις τίποτε! Εν να το μάθει που αλλού! Τα μυστικά εν μεινίσκουν πάντα μυστικά! Ειδικά το παιδί σου είτε εγεννησες το είτε υιοθέτησες το έσιει μιαν άλφα νοημοσύνη! Ξέρει!! Επίσης κάποιος θα βρεθεί να του το επιβεβαιώσει!

Συμπέρασμα τέταρτο: Ένα μωρό για να μεγαλώσει σωστά χρειάζεται αγάπη! Εν το κόφτει αν ο γονιός του εν κοντός, πασιής, κκέλης, άσιημος, όμορφος, πλούσιος, φτωχός, αγράμματος, ιδιοφυία, γκέυ , ή στρειτ! Κόφτει το να το αγαπάς τζαι να το σέβεσαι όπως κάμνεις με τον εαυτό σου! 

Τραβεστί, τοιούτοι, κουνιστοί! Μα γιατί σουζουνται? Εν μπορεί να το καταλάβει! Εν πολλά σπαστικό να υπάρχουν αντρες που να κάμνουν τις γενετζιες! Ένας άντρας πρέπει να μυρίζει άντρας! (εν εκαταλαβα αν εμίλαν για τις μασχάλες τους)! Η εξ αριστερών της εξαριστερών επήρεν τα! 
"Επειδή έτσι νιώθουν!", φάινεται να της απαντά με ένταση η φιλενάδα! "Επειδή κάποιοι εγεννηθηκαν σε λάθος κορμί τζαι κάποιοι άλλοι απλά νιώθουν πιο θυληκοί χωρίς να τους απασχολεί τι έχουν ανάμεσα στα πόθκια τους"!!
Εν γίνεται καμμιά αναφορα στις γενετζιες αντράκια που κάθουνται στο τραπέζι μας χωρίς ίχνος θηλυκότητας!
Εν ξέρω αν επειδή εν αντροπή! Εν ξέρω αν δεν μπορεί να δει η ίδια τον εαυτό της! Τζείνο που κατακρίνει εν η ίδια! Κάπου τζιαμέ βρίσκω το πρόβλημα της! Εν αποδέχεται την ομοφυλοφιλία της τζαι τον εαυτό της! Εν την αποδέχεται η κοινωνία τζαι οι πολλοί! Γιατί να το αποδεκτή τζείνη?

Η συζήτηση είσιε εντάσεις, νευρα, γέλιο! Επεξήγηση στην επεξηγηση τζαι επιχείρημα στο επιχείρημα!
Ακόμα τζαι η επιστήμη κάπου σηκώνει τα σιέρκα ψηλά! Πρώτη εσήκωσε τα σιέρκα η εξ αριστερών μου! Σε λλία λεπτά εγώ τζαι σε κλάσματα δευτερολέπτων η εξ αριστερών της εξ αριστερών μου! Εξημέρωσε! Οι μπύρες εφκερώσαν, οι κουβέντες όμως ακόμα αιωρούνται μεστα μυαλά μας! 
Απογοητευτηκα που εν ήταν τελικά ο Σεφερλής! 
Εσυνηδητοποίησα ότι για να κερδιθούν δικαιώματα που κάποιος σου τα στερεί, γιατί νομίζει εν σωστός τζαι αποδίδει δικαιοσύνη, εννεν ευκολο πράμα! Εσυνηδητοποίησα ότι εννεν αυτονόητο άμα είσαι γκέυ να θέλεις τζαι να απαιτείς τα δικαιώματα σου! Επίσης εσυνηδητοποίησα ότι πρώτα πρέπει να αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως τζαι να είσαι, αν θέλεις να προχωρήσεις τζαι να αποβάλεις ότι σου εφυτέψαν οι προηγουμενες γενιές που ήταν τζαι ένουν στο μαυρο σκοτάδι περι ομοφυλοφιλίας! Εσυνηδητοποίησα την τραγικότητα που πολλές πλευρές!

Τούτη η κοπέλα εν ο λόγος που πρέπει να αποκτήσουν οι γκέυ τα δικαιώματα τους! Εν η κατάντια της ομοφοβίας, οι ρητορίες της εκκλησίας τζαι τα απαξιωτικά λόγια που θωρώ μεστα μάθκια της που άκουσε τζαι ακούει!
Τα δικαιώματα που ζητά κάθε ομοφυλόφιλος εν η απόδειξη ότι κάθε άνθρωπος αξίζει όπως ένει, όπως νιώθει τζαι όποιον αγαπά ασχέτου φύλου! Το να αγαπάς εννεν ντροπή τζαι ποττέ εν θα είναι ντροπή!

Συμπέρασμα πέμπτο:  Η πουστιά εννεν αηδία! Η ομοφοβία εν αηδία! Η πουστιά εν δικαίωμα!

9 σχόλια:

  1. Συμφωνω εν μέρη με τα λεγόμενα σου. Οπωσδήποτε πρεπει να υπάρχει συμβίωση και να αναγνωρίζεται.
    Το μωρό οντως θα αγαπα το γονιό του ανεξαρτητα εαν είναι γκευ, χασικλής, τζογαδόρος, τραπεζικός υπάλληλος, ιερέας κ.λ.π.
    Η συμμετρία της σχέσης και της φροντίδας χάνεται εαν το παιδί δεν έχει το input και απο τα δύο φύλα. Και πριν παρεξηγηθείς, να σου πως οτι αλλιώς ερμηνευει ενας ανδρας τη φροντίδα του μωρού και αλλιώς μια γυναίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα πρώτα BlogSkepseon ευχαριστούμε που μοιράστικες τούτο το περιστατικό μαζί μας. Εν υπάρχει τίποτε πιο επικίνδυνο για την κοινότητα που έτσι αθρώπους σαν την κορού στο τραπέζι σου. 'Οταν ένας έτερο έχει τέτοια άποψη, διάς του τζαι ένα μικρό benefit of the doubt επειδή η άποψη/ιδέα που έσσιει για τους ομοφυλόφιλους εν βασισμένη πάνω στα στερεότυπα που του σερβίρουν. Το να έρκεται άτομο μέσα που το ίδιο το community τζαι να φέρνει έτσι ακραίες απόψεις εν πολλά πιο άσχημο, γιατί σημαίνει ότι έζησε την ομοφυλοφιλία απο πρώτο χέρι τζαι ακόμα τζαι σαν (ενεργός?) ομοφυλόφιλος δεν έπιασε το ππόιντ της.. τραγικό !

    Ο Οkyalos π.χ, που, απο τα λεγόμενα του φαίνεται να έτερο.. Με μιαν πρώτη μμαθκιά συγχωρώ του τούτην την αυτόματη άμυνα που έφκαλε απέναντι σε μιαν οικογένια που δεν θα ήταν τυπική, ενός παιδιου που θα μεγάλωνε χωρίς να έσσιει τζαι τα δύο πρότυπα.

    Συγχωρώ του την παρ'όλο που η άποψη του βάλλει σε δεύτερη μοίρα πέρα που ούλλα τα μωρά ομοφυλόφιλων οικογενειών, τζαι ούλλα τα ορφανά, τα μωρά χωρισμένων γονιών που μεγαλώνουν με τον ένα μόνο, τα μώρα των single parents κτλ. Εκτός και αν είναι αποδεκτό ότι τούτα ούλλα τα μωρά εμεγαλώσαν και εγίναν "προβληματικά" λόγω της έλλειψης συμμετρίας.

    (Μικρά παραδείγματα αθρώπων που μεγαλώσαν σε οικογένειες χωρίς συμμετρία: o Αριστοτέλης, ο Johan Sebastian Bach, και o Leo Tolstoy - ήταν όλοι τους ορφανοί)

    Τζαι σίγουρα, αν πιστέψουμε τις στατιστικές στην λίστα με τους διάσημους που τέτοιες οικογένειες θα δούμε και ονόματα παιδιών με 2 ομοφυλόφιλους γονείς. Οι έρευνες τούτο δείχνουν. Αν θέλει κάποιος να μάθει περισσότερα μπορεί να διαβάσει εδώ:

    http://www.parentdish.com/2010/01/20/psychologist-defends-against-gay-parents-against-california-law/

    'Οπως και νά'χει, τον Okyalos των συγχωρώ (αν είναι έτερο) για την κεκτημένη ταχύτητα σκέψης. 'Ισως επειδή τα δικαιώματα είναι αυτονόητα για μιαν μερίδα ανθρώπων, να είναι πιο εύκολο να αποκλείσουν κάποιο εναλλακτικό σενάριο. Την κοπέλα όμως του τραπεζιού σου, που ανήκει στα έναλλακτικά σενάρια, δεν μπορώ να την συγχωρέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, μυάλον αγκάθιν τούτο.
    Υπάρχουν ΛΟΑΔ που έν αποδέχουνται τον εαυτόν τους, πόσον μάλλον να αποζητήσουν τζιαι τα δικαιώματα τους.
    Έχει άλλους που γενικά εν απαθείς τζιαι έν ασχολούνται ούτε για να γίνουν αποδεχτοί· αρέσκει τους το περιθώριο;

    ΥΓ. Ωραίον ποστ όπως πάντα. Ευχαριστούμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά μου ανάβουν τα λαμπάκια άμα ακούω τέτοιες στενόμυαλες ιδέες και πεποιθήσεις για τους ομοφυλόφιλους. Είμαι straight και πάλι παίρνω προσωπικά την αδικία που αντιμετωπίζουν από ηλίθιους (και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί). Έχω φίλους ομοφυλόφιλους και βλέπω κάποτε τον ρατσισμό που υφίστανται και με πνίγει το δίκιο. Είναι μαγκιά σου που τα λες και που μένεις πιστή σε αυτό που είσαι και αυτό που πιστεύεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά ό,τι θέλει guts, είναι για τους δυνατούς! Καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρε, Blog Skepseon και ευχαριστούμε. Διασκεδαστικότατη όπως πάντα :)

    Όντως, μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό όταν οι ΛΟΑΤ *φαίνεται* να στρέφονται εναντίων της κοινότητας. Υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα όπου τα άτομα αυτά καταλήγουν να νομοθετούν και να στρέφονται εναντίων άλλων ΛΟΑΤ. Ο υποκριτής George Rekers και ο τρισαπαίσιος Roy Cohn έρχονται στο νου μου άμεσα, αλλά βεβαίως δεν είναι οι μόνοι.

    ΟΜΩΣ!

    Μπορεί ορισμένοι/ες να κάνουν αυτά στα σχόλια μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας τους για αυτο-αποδοχή. Όπως, για παράδειγμα, όταν πηγαίνει κάποιος στην θάλασσα και βάζει το δακτυλάκι του μέσα για να δει πρώτα αν είναι κρύα πριν βουτήξει... Η αυτο-αποδοχή είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Δεν είναι εύκολο να αποβάλει κάποιος τις αντιλήψεις με τις οποίες του γεμίζουν το κεφάλι από μικρό παιδί.

    Για αυτό νομίζω χρειάζεται, σε κάποιο βαθμό βέβαια, κατανόηση και διάθεση για συζήτηση.

    Βεβαίως, με άτομα τα οποία καταλήγουν να εγκληματούν εναντίων της ίδιας τους της κοινότητας (να νομοθετούν, να προβαίνουν σε ρητορική μίσους κλπ), εγώ νομίζω δεν πρέπει να υπάρξει κανένας δισταγμός. Πρέπει να τους πολεμίσεις αλύπητα.

    Νομίζω θέλει λίγη προσοχή ώστε να μην συγχίζουμε αυτές τις δύο ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Okyale μου δεν παρεξηγώ καμμια αντίθετη άποψη με την δική μου! Δεν φωνάζω τζαι δεν τσακώνουμαι χωρίς λόγο, απλά αρέσκει μου να συζητώ τζαι μαζί σου θα συζητήσω! Καθένας δικαιούται να πει τζείνα που πιστευκει αλλά τζαι γιατι τα πιστευκει! Εν ξέρω τι εντυπώσεις διώ αλλά εν ευκαιρία να ξεκαθαρίσω ότι το μπλογκ μου δέχεται τζαι αντίθετες απόψεις στα πλαίσια της συζήτησης τζαι της επιχειρηματολογίας!
    Μπορείς να γράφεις ελευθερα την άποψη σου τζαι να το συζητούμε! Εν τα ξέρω ούλλα τζαι εν θα το παίξω οτι ξέρω τα πάντα περι ομοφυλοφιλίας! Εν υπάρχει καμμιά σχολή ή επιμορφωτικά μαθήματα για να μάθουμε πρώτα εμεις οι γκευ τι ειμαστε τι εν σωστο τζαι τι λαθος! Καθένας μιλά μέσα που τις εμπειρίες του τα πράματα που έμαθε τζαι τα πράματα που εθκιάβασε ή άκουσε! Αφορά με η ομοφυλοφιλία τζαι τραβά με να θκιαβάζω συνέχεια επιστημονικές έρυενες τζαι άρθρα να κατανοήσω τζιεγώ τι είμαι τζαι να πιστεψω οτι εν είμαι τέρας! Θκιαβάζω για να αποκτήσω γνώσεις να μεν ζιω στο τι με εμαθε η γιαγια μου, να αποκτήσω αποψη (την δική μου άποψη), τζαι να έχω επιχειρήματα άμα την λαλώ!
    Η οικογένεια μου εμεγάλωσε με με τις ίδιες αντιλήψεις τζαι στερεότυπα που είσαι μεγαλωμένος εσυ, ο γείτος, οι στρέιτ τζαι οι γκέυ στην Κύπρο! Εν στο σιέρι τζαι στο μυαλό του καθενού πόσο εν να τα ξεπεράσει να τα αποβάλει τζαι να δει πιο αντικειμενικά κάποια πράματα τζαι καταστάσεις!
    Τζιεγώ επίστευκα ένα φεγγάρι ότι τα κοπελλούθκια που μεγαλώνουν με τηνν μαμα τζαι τον παπά τους γίνουνται καλύτεροι ανθρώποι τζαι πιο ολοκληρωμένοι! Θκιαβάζοντας ανακάλυψα οτι εν συμβαίνει πάντα τούτο! Ζώντας,μιλώντας τζαι συζητώντας με άλλους ανθρωπους η πείρα έδειξε μου ότι οντως εν συμβαινει παντα τούτο το πράμα! Πλέον εν το θεωρώ δεδομένο ότι ενα παιδί που έσιει μάνα τζαι τζύρη εν καλύτερο που μένα που εν έχω τζύρη, ούτε μεγαλώνει με πιο λλία ψυχολογικά! Εγνώρισα πολλόυς συνομήλικους μου που εν πολλά ανισόρροπα άτομα τζαι είχαν τζαι τους θκυο γονιούς!
    Τα γειτονούθκια μου μεγαλώνουν χωρίς μάνα επειδή έφυεν τζαι άφηκεν τους με τον τζύρη! Ο τζύρης τους ούλλη μέρα εν μεστους δρόμους να τους φέρει που το σκολείο, να τους πάρει ιδιαίτερα, να τους μαιρέψει να τους καθαρίσει, να τους πάρει διακοπές, να πάει δουλειά να μεν τους λείψει τίποτε τζαι επίσης εν ο μόνος που περιποιείται τα δεντρουθκια της πολυκατοικίας!!Σχίζεται όπως κάμνει η μάνα μου τζαι ούλλες οι κυπραίες μανάδες με τα τέκνα τους! Πρώτη φορά θωρώ έτσι άντρα! (όι εννεν πούστης)!
    Εν είμαι γκευ γιατι εμεγάλωσα χωρίς τζύρη! Ξέρω άλλες λεσβίες που έχουν τον καλύτερο τζύρη ή τους πιο αγαπημένους γονιους τζαι πάλε εν λεσβίες! Ξέρω κοπέλα που εμεγάλωσε μόνη της τα αδέλφια της χωρίς μάνα τζαι τζύρη τζαι εν πολλά ισορροπημένη τζαι διά σου την ψυσιη της αν την ζητήσεις! Ξέρω άτομα που εμεγαλώσαν την μάνα τους, τον τζύρη τους τζαι εν εκάμαν χαίρι στη ζωή τους! Συνηστώ σου να θκιαβάσεις λλίες έρευνες στο ιντερνετ για τα κοπελλούθκια που μεγαλώνουν σε γκευ οικογένειες, είτε 2 μανάδες, είτε 2 πατεράδες τζαι να το ξανασυζητήσουμε! Εν θέλω να μειώσω ένα που τους θκυο γονιούς απλά προσπαθώ να σου πω ότι εν φέρνει πάντα τα καλά αποτελέσματα να μεγαλώνεις με θκυο γονιούς (μανα, παπά)! Σημασία εσιει με όποιο γονιό τζαι να είσαι να σου διά αγάπη να σε σέβεται τζαι να μεν σε θεωρεί κτήμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oops! Okyale sorry efkiken moy llion megalo to comment! :P

    @Marmite
    Εν τραγικό να είσαι εχθρός του ίδιου του εαυτού σου, τζαι να εσιεις τζαι επιχειρηματα! Εν κολλά με τίποτε! Κάτι πάει λάθος! Θενκ γιου για τα λινκς!

    @δμ3κ
    Ενα saVe του wordpress σου να μεν μπορώ να καμω εν πράμα? Howwww?????

    @tinkerbell
    Άμα με ρωτουν φίλοι μου αν θκιαβάζουν μόνο γκευ το μπλογκ μου πάντα με πολυ καμάρι λαλώ τους όχι βέβαια! Είσαι που τζείνου τους ανθρώπους που με κάμνουν τζαι καμαρώνω!

    @Xρίστος
    Καλώς τον χασιμιό!
    Εν ήξερα για τουτους τους τύπους που εγραψες! Θα συμφωνήσω με την αυτοαποδοχή που λαλείς!
    Θα τους πολεμήσουμε αλύπητα...επιχειρηματολογωντας!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγιω νομιζω εν πρεπει να καταγνωνουμε γκευ ατομα που εχουν εσωτερικευμενη ομοφοβια. Που την μια εχουμε το ειναι μας να μας καθοδηγα στις σχεσεις μας τζιαι εν μπορουμε να δραπετευσουμε που τον ιδιο τον εαυτο μας τζιαι που την αλλαη εχουμε την κοινωνια τζιαι τον περιγυρο μας να μας διδασκει (νομιζωντας ειμαστε στρεϊτ) οτι το να εισαι γκευ εννεν σωστο. Εγιω νομιζω το προβλημα παει βαθκια τζιαι εννεν απλα συζητησεις πρωτοετων φοιτητων. Εν ευθυνη των γκευ αμαν εχουμε φιλους που εχουν εσωτερικευμενη ομοφοβια να τους βοηθουμε να την απαλλαγουν. Τουτο εν σημαινει οτι ενας καυκας εν βοηθα, καποτε βοηθα. Εδοκιμασα τζιαι τον καυκα τζιαι δουλευκει, ισως οϊ τζιεινη την ωρα αλλα ποιο υστερα. Το ουσιαστικο ενει να μεν μεινισκουμε σιωπητοι μπροστα στην ομοφοβια με οσο πιο ευχαριστο τροπο γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kyproleon,
    Moλις ηρτα σπιτι τζεινη την νυχτα ήθελα να μπω να τα γραψω, ειπα όμως να καμω υπομονη να ψηθει λλίον μεστο νου μου να καταλαβω γιατί και πως!
    Μεχρι την ώρα που έγραφα το ποστ (και σχεδόν ενα μήνα μετά το συμβαν) η άποψη μου ήταν ότι εν απαράδεκτο να μεν καμνει καποιος προσπαθεια να μαθει τζαι να δεχτει τον εαυτό του!
    Πρώτη φορά εγνώρισα ομοφοβικό γκευ τζαι ήταν όντως σιοκαριστικό αλλα τζαι γελοίο!
    Εν ήξερα αν πρέπει να την λυπηθώ ή να θυμώσω μαζί της!
    Mέχρι να τελειωσω το ποστ εκαταλαβα πόσο τραγικό είναι να εισαι γκευ τζαι ομοφοβικός τζαι τι μπορει να έζησε ή να ακουσε ο καθενας για τους γκέυ!
    Εσυζητησαμεν το πολλές ωρες! Το ποστ εν το 1/10 όσων είπαμε! Εκαταφεραμεν να φτασει 2-3 φορές στο σημείο να αναθεωρήσει τζαι να μας πει εσιετε δίκαιο! Το σημαντικό είναι να καταλαβει τζαι να της μείνει έστω κάτι αποσα είπαμε τζαι όι να εβρουμε απλα ποιος εσιει δικαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή