Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

I am gay (15min film)

Mια ταινία μικρού μήκους σχετικά με το τι βάλλει ο νους ενός ομοφυλόφιλου τζαι τι διαδικασία περνά αν θα το πει ή οι της οικογένειας του!


Το δύσκολο εννεν αν θα το πεις μόνο ή όι, αλλά τζαι η απόρριψη που ΙΣΩΣ, φάεις που την οικογένεια σου τζαι τους ανθρώπους που αγαπάς τζαι εν θέλεις να τους χάσεις!
Να θωρείς την απογοήτευση στα μάθκια τους τζαι να μεν ξέρεις αν έκαμες καλά ή όι!
Να μεν ξέρεις αν θα σε αγαπούν όπως πριν 5 δευτερόλεπτα ή αν αλλάξουν τα αισθήματα τους τζαι δείξουν σου την πόρτα!
Να προσπαθείς να τους πείσεις ότι πάντα έτσι ένιωθες τζαι πάντα τούτον ήσουν τζαι να δυσκολεύκουντε να σε πιστέψουν!
Να εύχεσαι να σε αγκαλιάσουν τζαι να σου πουν ότι εν τους κόφτει φτάνει να είσαι ευτυχισμένος!
Να θέλεις να σε σέβουντε τζαι να σε αγαπούν για τζείνο που πραγματικά είσαι τζαι όι για τζείνο που πιστευκουν ότι είσαι!


Την ταινία τούτη είδα την να παίζεται πολλές φορές στο τραπεζι που έτρωε η δική μου οικογένεια (εκτός το κατέβασμα του παντελονιού)! Ευχομαι αμα φτάσει η ώρα, να εξελιχτούν ούλλα ομαλά!
Πάνω απ'όλα θέλω να ξέρουν τι με κάμνει ευτυχισμένη, όπως ξέρουν τι φαί μ'αρέσκει τζαι να το μάθουν που μένα!

Η ομοφοβία τζαι η απόρριψη πληγώνει τζαι καταστρέφει τις ζωές πολλών ομοφυλόφιλων, λεσβιών, τρανσέξουαλ τζαι μπαισέξιουαλ ατόμων! Ατόμων που ίσως εν αδέρφκια σας, ανίψια σας, γονιοί σας, θείες, θειοι σας, φίλοι, συναδέλφοι τζαι άγνωστοι σας! ΥΓ.  Εννεν ανακάλυψη δική μου που τα ιντερνετεθκια η ταινία! Αναδημοσιευκω το λινκ απλά όπως το ήβρα!
ΥΓ2.  Αν δεν μπορειτε να δειτε απο το μπλογκ το βιντεο τσιλλάτε δαχαμέ!


Τελικά, την ουσία στη ζωή μου
την δώσανε οι φίλοι μου οι άνθρωποι μου
Όλα στο σήμερα μετράνε και το ξέρω επειδή
θέλει προσπάθεια τρελή
αν θες να ζήσεις μια ζωή με δύναμη και πάθος
κι ας βγεις και κάπου λάθος

SONG
(Προταση τραουθκιου από Γνωστη ανώνυμη)6 σχόλια:

 1. πολύ καλή η ταινία. και όλα αυτά που λες, πιστεύω ότι ισχύουν και για πολλά άλλα πράγματα πέρα από την σεξουαλική ταυτότητα.

  εύχομαι όταν έρθει η ώρα να το πεις να εξελιχθούν όλα ομαλά! βάλε φούστα καλού κακού :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αστεία ταινία, αλλά πολύ αληθινή. Είναι σίγουρα κάτι πολύ δύσκολο να πεις στην οικογένειά σου. Εύχομαι και γω όλα να πάνε καλά ¨)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χμμ το δίλημμα ειναι να το πείς ή όχι?
  Εγω πιστεύω οτι ενας γονιός το καταλαβαίνει αργά ή γρήγορα, αρα αυτό που μένει είναι η επιβεβαίωση.

  Στην Κυπρο είμαστε όμως φοβερά συντηρητικοί, αλλά και απιστευτα υποκριτές, αρα κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μια αντίδραση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Patatouli: εν δύσκολο μάλλον γιατι πάντα σκέφτεσαι έστω τζαι τζείνη την μικρή πιθανότητα να σε απορρίψουν! Έστω τζαι αν είναι 0.001%, αλλά ποττέ εν ξέρεις αν όντως είναι 0.001% αν αφορά την οικογενεια σου! Για τους άλλους μπορει να μεν σε κοφτει τζαι να το δεχτεις πιο ευκολα!

  Okyalos: Ναι, εν ένα δίλημμα, τζαι κυρίως φοάσε τις αντιδράσεις! Μπορεί να το εκαταλάβαν τζαι απλά το να το πω να είναι όντως η επιβεβαιωση που λαλείς, αλλά εγώ ούτος η αλλίως εν να ξαλαφρώσω τζαι εν να νιώθω ότι εν χώνουμαι πισω που κανένα δάκτυλο μου!

  ΣΚοντε: Τζαι φραγκοσυριανή, τζαι φέττα, τζαι ελληνικά, τζαι η πίεση της μάνας στο τραπέζι να φάεις τζαι που τζείνο τζαι που το άλλο :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή