Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Διατριβή για L word

Διατριβή εν τζαι έκαμα ποττέ μου να σας πω την αλήθκεια μου, αλλά εννα προσπαθήσω να αναλύσω λλίον το Lword. This is the way that we live and loooove λαλεί τζαι το τραούδι των τίτλων στο τέλος!

Όσες/οι (ειδικά γενετζιες) είδαν το Lword (Kυπραίες, Ελληνίδες, Γερμανίδες, Αμερικάνες και περίχωρα), νομίζω πρεπει να επάθαν μιαν ψύχωση, έναν εθισμό!
Εν ήθελα να με πουν ξενέρωτη τζαι έτσι είδα τζιεγώ που περιέργια το πρώτο επεισόδιο! Περιττό να πω ότι σε 1-2 εφτομάδες επόσπασα ούλλην την σειρά (ναι, τζαι τις 5 σεζόν, έμεινε μου η τελευταια που επαιζετουν ακόμα) τζαι οι κόρες των μαθκιών μου είχαν μέσα ένα L, όπως τον Σκρουτζ που άμα δει λεφτά οι κόρες του μαθκιού του έχουν το σήμα του δολλαρίου! Έπαθα τζιεγώ την ψύχωση τζαι τον εθισμό μου! Είμαι καλύττερα τωρά, ευχαριστώ!

Για να καταλάβουν τζαι όσοι/ες εν το έχουν υπόψην τους το Lword εν η νούμερο ένα Αμερικανική εβδομαδιαία τηλεοπτική σειρά που ασχολειται με γκευ ιστορίες και όχι μόνο!
Εν όπως το Sex & the City, αλλά με γκέυ γενέτζιες!  Εν παρελθόν πλέον γιατί μετά που 6 συνεχόμενα χρόνια προβολής της, ετέλιωσε! Μεγάλος χαττάς τζαι κλάμα για πολλές!
Το τάργκετ γρκουπ της σειράς τζαι οι φανς ήταν γενέτζιες τζαι γκες γουοτ?? Ούλλες σχεδόν λεσβίες, μπάι τζαι τρανσντζέντερ ! Σχεδόν είπα, γιατί εν θα βάλω τζαι το σιέρι μου στην φωθκιά, ότι εν το εθωρούσαν άντρες ή γυναίτζιες στρέιτ!

Την σειρά έγραφε την η Ilene Chaiken μαζί με μια μικρή ομάδα σεναριογράφων (μιλούμε για επαγγελματίες δαμέ), που η κοπέλα βέβαια είναι λεσβία τζαι έτσι προς ενημέρωση, έγραφε τζαι το  Prince of Bel Air την σειρά που εσυμμετείχε τζαι ο Will Smith αν την θυμάστε τζαι είσαστε πάνω που 30! (όχι κιλά , χρονών εννοώ)!

Έψαξα τότε στο ίντερνετ να δω τι αντιδράσεις είσιε που τον κόσμο, αν άρεσκε κλπ!
Οι παραπάνω ήταν φανατικοί! Εθκιάβαζα ιστορίες ότι εμαζευκουνταν γκέυ παρέες σε σπίθκια για να δουν το επεισόδιο που θα προβάλλετουν τζαι να παραγγείλουν φαί! Όπως κάμνει ο παραπάνω κόσμος για την Γιουροβίζιον, έτσι για να καταλάβετε! Ούλλες ήταν ερωτευμένες με τις πρωταγωνίστριες, άλλη με την Shane, άλλη μετην Bette κλπ

Τι ήταν η ιστορία? Μια παρέα που λεσβίες στο Λος Άντζελες τζαι δείχνει μας τους έρωτες τους, τους τσακωμούς τους, τις κατραπατσιές στην καριέρα τους, τα κέρατα τους, τις σχέσεις τους, τις οικογένειες τους, τα προβλήματα τους, τα αστεία τους, τις πλάκες τους τζαι γενικότερα τις ζωές τους λεπτό προς λεπτό, με ούλλα τα καλά τζαι τα κακά! Πιάνεις τον εαυτό σου να συγκινείται τζαι να κλαίει, να γελά τζαι να πέφτει που την καρεκλα, να θυμώνει τζαι να βιώνει τις καταστάσεις των πρωταγωνιστριών! Στην ουσία το σενάριο τζαι οι καταστάσεις εν εμπνευσμενα που την ζωή! Ακούσαν οι σεναροιογράφοι για μια ιστορία που μια φίλη της φίλης τζαι όποτε την εθεωρούσαν ενδιαφέρον εσύρναν την μεστο σενάριο!

Η Σιέιν εν κομμώτρια, αληταρία, η πιο φιλελευθερη της παρέας που ούλλη μέρα φλερτάρει τζαι κάμνει σεξ, αλλά εν στερκώνει μες τις σχέσεις, για κάποιον λόγο! Γνωρίζει τον έρωτα της ζωής της την Κάρμεν (τζαι δικός μου έρωτας), τζαι αποφασίζουν να παντρευτούν! Την μέρα του γάμου η Σιέιν εξαφανίζεται οικοιοθελώς, επειδή έσιει αλλεργία τζαι φοβία στις μόνιμες σχέσεις! (Το επεισόδιο τζείνο εν που τα πιο ωραία)! Μόλις αποχώρησε η Κάρμεν που την σειρά έγινε πανικός στο νετ να την φέρουν πίσω! Παρακάλα τζαι να παρακαλέσεις...τίποτε εν έγινε! Τελικά έτσι για να πνάσουν ούλλες τζαι κυρίως εγώ, συμμετέχει στον τελευταίο κύκλο σ'ενα επεισόδιο νομίζω!
*Στην πραγματικότητα ποττέ εν επαραδέχτηκε δημόσια η "Σιέιν"ότι εν γκέυ, αλλά το γκευνταρ μου δουλευκει μια χαρά! Ούλλος ο κόσμος ξέρει το αλλά τζείνη εν ηξέρει ότι το ξέρουμε! Ντάξει μπορεί να υπερβάλλω λίο αλλά εν το είπε ως πέρσι που εκοίταξα! Ανακάλυψα τζαι ένα βιντεο που "κλάνει" μιαν θαυμάστρια της! Παρτ1, Παρτ2! (το 2ο έσιει πολλή χάζι)!

Η 'Αλις εν δημοσιογράφος, φλύαρη, άτσαλη τζαι πρήχτισσα! Ούλλα ξέρει τα τζαι 6 σεζόνς απλά μιλά, πρήσσιει τον κόσμο τζαι φιλοσοφεί! Στερκώνει σε δεσμούς, αλλά οι άλλες εν στερκώνουν μαζί της! Τις πρώτες 4 σεζόν εν εμπορούσα να την θωρώ τζαι να την ακούω! Την 5η εσυμπάθησα την μεν πω ερωτευτηκα την! Καλάν, καλάν ερωτευτηκα την! Εν ξέρω τι με έκαμε να αλλάξω γνώμη, αλλά εκτίμησα την στο τέλος τζαι εγέλασα πολλά μαζί της! Περιττό να σας πω ότι είχα τζαι ένα περίεργο φίλινγκ ότι εννα την γνωρίσω κάποτε τζαι θα ερωτευτούμε σφόδρα! Θα θέλει να με πάρει στο Ελ Έι τζαι εν ξέρω αν θέλω να μεταναστευσω! (Καλή ιδέα να την καλέσει η αξέπτ στο πράιτ να τραουδήσει! Πληζζζζζζζζ!!)
*Στην πραγματικότητα εν γκέυ! Ασχολείται με την μουσική έσιει τζαι γκρουπάκι το "uh huh her" (εμπνευσμενο απο το ομώνυμο αλμπουμ της PJ Harvey) τζαι απο τα αγαπημένα μου τραγούδια έβερ εν τούτο τζαι τούτο!

Η Μπέττ (έπαιξε τζαι στο Fame Flashdance τούτη), έσιει τα με την Τίνα, ... που πάντα! Εν οι μεγαλύτερες της παρέας! Η Μπέττ εν γυναίκα καριέρας τζαι ασχολείται με εκθέσεις! Τζείνη φέρνει τα ριάλια, εν πολλά σικ τζαι η Τίνα εν σπίτι τζαι απλώνει ζάμπα! Αποφασίζουν να κάμουν μωρό με δότη σπέρματος τζαι μετά που σιήλια ζόρκα καταφέρνουν τα! Η ζωή φέρνει τους τα πάνω κάτω τζαι στο τέλος τσακώνουνται για το κοπελλούι!
*Η Μπεττ στην πραγματικότητα εν στρέιτ παντρεμένη με κοπελλούι τζαι η Τίνα εν μπάι παντρεμένη με άντρα τζαι κοπελλούι


Η Τζένυ εν μια στρέιτ που μετακομίζει στην γειτονιά των κοπέλλων με τον γκόμενο της! Θέλει πεχαλί να γίνει συγγραφέας τζαι τραβά πολλά ζόρκα! Στο τέλος εννεν στρείτ αλλά μια καταπιεσμένη γκέυ και όχι μόνο! Εν νάκκον ψυχοπαθής τζαι αν δεν έπαιζε στο Lword εν θα μου έλειπε καθόλου!
*Στην πραγματικότητα εν γκέυ μπάι! Έκαμε τζιάλλες ταινίες που παίζει την γκευ!


H Kιτ εν η μόνη στρέιτ της παρέας που παραμένει στρέιτ και στις 6 σεζόν! Εν αρφή της Μπέτ τζαι συμπαραστέκετε η μια της άλλης στα προβλήματα της ζωής! Πολλά καλές αρφάες! Με τους καφκάες τους βέβαια τζαι ότιδήποτε σημαίνει να είσαι αδελφή της αδελφής σου! Η Κιτ, 6 σεζόν ψάχνει άντρα,  τζαι γίνεται ιδιοκτήτρια κκαφέ!
Όπως τζαι στο έργο εν στρειτ!

Ο Μαξ, εν η Μόιρα (βιολογικά εν γεναίκα), η οποία αποφασίζει να μπει στην διαδικασία να γίνει άντρας τζαι στο τέλος... ούπς! What a χαττάς!
*Στην πραγματικότητα εν γκέυ τζαι τούτη εν η φιλενάδα της! Σιγά-σιγά να ανοίξετε το λινκ , μπορεί να ξιππαστείτε!

Λεπτομέρειες για την σεξουαλικότητα τους ήβρα τες δαμέ τζαιεπίσης ήβρα τζαι το LwordWiki (?)!!!

Τούτες οι 5 παίζουν τζαι στις 6 σεζόν, εκτός που την Μο...εεεε..εε.... τον Μαξ που παίζει απο τον τρίτο κύκλο ως το τέλος! Βέβαια πολλά πλάσματα μπαίνουν τζαι φκαίνουν σε κάθε κύκλο, με ενδιαφέρον ιστορίες που είτε σαντανώνουν τις πρωταγωνιστριες, είτε επειρεάζουν τες θετικά!
Μια συμμετοχή έκπληξη εν τζείνη της Cybill Shepherd! Παίζει την στρέιτ παντρεμένη που συνηδειτοποιεί την σεξουαλικότητα της στα 50 κάτι της! Χάτε τωρά στα 50 κάτι, να ζήσεις την ζωή σου όπως πραγματικά θέλεις!

Ούλλοι οι χαραχτήρες έχουν μιαν ιστορία να πουν, ένα μάθημα να δώσουν τζαι να συνηδειτοποιήσεις ότι μπορεί να έζησες τζαι ΕΣΥ κάτι παρομοιο με τις ιστορίες του Lword, τζαι να ταυτιστείς, είτε είσαι γκέυ είτε στρέιτ!

Μετά απο 6 χρόνια έφτασε αισίως το τέλος της σειράς, απογοητευτήκαν σιηλιάες θαυμαστριες τζαι εζητούσαν να συνεχίσει! Οι παραγωγοί, σεναριογράφος κλπ πρέπει να εφκάλαν τα άντερα τους απο οικονομικής πλευράς τζαι είπαν να συνεχίσουν με το "The real L word", μιας τζαι ο κόσμος διψά με έτσι πράματα τζαι γίνουντε επιτυχίες! Παίζουν άλλες κοπέλλες μέσα, εξεφύγαν που τα 25 τζαι ασχοληθήκαν με τα 30 αν κρίνω που το τρέιλερ! Εν εκατάλαβα όμως εν όπως το ριάλιτυ? Έσιει κανένα/καμμιά που το είδε να μας δώσει τα φώτα του? Επίσης θυμίζει νάκκον housewives επειδή μιλούν για νύσια, ρούχα κλπ! (Ξενερωτικο πολλά κατ'εμένα αν όντως εν έτσι)!Συνεντευξη της σεναριογράφου δαμέ!

Τα αρνητικά του The real L word & του The L word που ήβραν να τους κράξουν εν ότι οι λεσβίες που παρουσιάζουν εν πολλά θηλυκές, κάποιες όχι τόσο αλλά πάλε εν όμορφες, θηλυκές, σέξυ, με θεικά σώματα, ενώ στην πραγματικότητα έννεν ούλλες οι λεσβίες έτσι! Επίσης ερωτήσαν την σεναριογράφο αν τις παρουσιάζει επίτηδες έτσι γα να προσελκύσει τζαι ανδρικό στρειτ κοινό! Ε, η φτωσιή(που λαλεί ο λός) είπε τους εννεν γραμμένο για στρειτ άντρες τζαι ότι εν εμπορούσε να βάλει ούλλες τις κατηγορίες λεσβιών μεστην σειρά!
Εν εκατάλαβα! Ο Παπακαλιάτης που εν φατσιημένες οι μισές μαζί του εν μπορέι να παίζει τον ωραίο μεστα έργα του? Ναι, έσιει τζαι παχουλους άντρες που εννεν τόσο αρρενωποί τζαι με τόση αυτοπεποίθηση, αλλά εν θα βάλεις 10 ρόλους-χαραχτήρες χωρίς αυτοπεποίθηση στο έργο σου! Ούτε ότι απαραίτητα πρεπει να βάλεις ένα, για να δείξεις ότι εν αγνοάς καποια μερίδα ανθρώπων Ο πρωταγωνιστής πρέπει να τραβήσει τον τηλεθεατή, να εν σέξυ τζαι να φκάλλει κάτι ! Μπορεί ας πούμε η Σιέιν να μεν βάφεται στην προσωπική της ζωή αλλά άμα εννα παίξει στο L word εννα της βάλουν τζαι λιπγκλος θα την βάψουν τζαι λλίον να φατσάρει! Αν δεν της βάλουν τίποτε εννα χλωμή τζαι εννα γυαλίζει η βούκκα της! Ειδε τε σε κανένα έργο 200 διαφορετικούς χαρακτήρες? Απλά θκιαλέεις χαραχτήρες που την πραγματική ζωή που θεωρείς ενδιαφέρον τζαι σχετικούς με το θέμα σου τζαι τα μηνύματα που θέλεις να δώσεις! Εν ξέρω αν έδωσα το πόιντ μου σωστά! Hope so!

Τελοσπάντων επειδή εφκήκεν νάκκον μεγάλο χαρκούμαι τούτο το ποστ εννα κλείσω δαμέ!
Να σας δώσω τζαι μιαν πληροφορία που εννα σας κάμει να ξαναδείτε τα βιντεακια που έβαλα!
Οι ερωτικές σκηνές που παίζουν οι κοπέλες εν εγίναν τυχαία! Εν τους είπαν άτε τωρά θα προσποιείστε ότι κάμνετε σεξ, τωρά φιληθείτε, τωρά πιαστον κώλο της κλπ! Δίπλα τους είχαν χορογράφο, επειδή ούλλες οι ερωτικές σκηνές εν μια χορογραφία τζαι τίποτε παραπάνω! Είπαν τους πως ακριβώς θα τζήσουν τα σιέρκα τους πως θα γυρίσουν το σώμα τους ,πόσο αργά η γλήορα τζαι ούλλες τις λεπτομερής κινήσεις, για να φκάλουν ακριβώς το πάθος τζαι το συναίσθημα, χωρίς να φατσάρει φτηνοτσόντα τζαι χυδαίο! Κοίτα κύριε μου πράματα τούτο το Χόλλυγουντ!

ΥΓ1. Η σειρά επαίζετουν τζαι στην Ελλάδα μετά τα μεσάνυχτα (φαντάζουμε τζαι μετά τις τσόντες-ηταν πολλά εξτρημ σειρά) για ένα μικρό χρονικό διάστημα! Μετά εκόψαν την ανευ λόγου και αιτίας!

ΥΓ2 Η σειρά επαίζετουν τζαι στο PlusTV για 3 χρόνια! (χαχχαχαχαα joke)
Νομίζω έκατσα πάνω! Μόνο που το εσκέφτηκα μπορεί να μου κινήσουν τζαι αγωγή!







10 σχόλια:

  1. Cool! Έχω ξανακούσει για τούτην τη σειρά αλλά εν την είδα ποττέ μου. Μου κίνησε το ενδιαφέρον όμως τζιαι νομίζω έννα κατεβάσω κανέναν επεισόδιο (αν και δεν ήμουν ποτέ φαν σειρών όπως το sex and the city).
    P.S. Είμαι σίγουρη ότι σε καμιά 15αριά χρόνια έννα τη δείξει κανένα ΡΙΚ ή το Σίγμα τζιαι έννα το παίζουν τζιαι πρωτοποριακοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ma epaixan to se ena elliniko kanali pou to epiane k Cy (Antenna? Mega? enna sas gelasw) alla en xerw ti egine telika.....

    Btw, h Tina einai bisexual in real life...k h Carmen ennen entelws straight...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To The Real L word, είναι οκ. Κάμερες που τις ακολουθούν παντού, πολύ μοντάζ όμως. 9 επεισόδια - κατεβάστε τα torrents- . Εχει όλες τις κατηγορίες αλλά οι lipstick lesbians κυριαρχούν.

    Δεν ανέφερες τη Marina στην κατά τα αλλα πολύ καλή διατριβή σου...
    Η "Jenny" δεν είναι γκει.Η Marina (μου) είναι bi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "φαντάζουμε τζαι μετά τις τσόντες-ηταν πολλά εξτρημ σειρά"

    :-))))
    ότι και να πούμε για την αμερική, στις σειρές είναι μοναδικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sigxaritiria gia ti diatrivi. thaumazw tin oreksi su na tin kameis.. :P stin ellada edeixnen to prin 2 xronia o alpha kathe paraskeui i wra 1 to ksimerwma...en zitima an edeiksen 3-4 epeisodia to poli..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ma i Jenny en bisexual in real life...

    ps SHANEEEEE!!!!! ouf ti mou tin ethymises twra!!:PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1)XALIA o ektos kuklos! Eutuxws pou den esinexistike i seira! Vasika nomizw i seira arkepse na xanei molis efie i "Carmen" tzai "eskotwsan" ti "Dana"!
    2)Alithkeia en ekatalava potte giati oulles ekofkan fleves gia tin Shane!
    3)Btw an men eides ton 6o kuklo akoma na pw tis mammas mou na sou ton daneisei na ton deis mias tzai egorase oullous tous kuklous gia na katsei na tous dei! -.-
    4)Love your diatrivi! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλά ωραία η διατριβή σου! εν που τις φάσεις που γυρέφκω το κουμπί που λαλεί like ή το κουτούδιν με τα αστέρκα για να το τσιλλήσω :)

    Άρκησα να γινώ φαν του- μιας που μόλις πέρσυ-πρόπερσυ εξεκίνησα να το θορώ- αλλά ήτουν πολλά καλό φάρμακο κατά της κατάθλιψης, συνιστώ το έχει πολλή γέλιο και άction όι μόνο που θέμα σεναρίου αλλά και υποκριτικών ταλέντων :p

    Την Shane-mania εν την εκατάλαβα ποττέ. Και τούτη ούλλη την μίμιση που όπου πάεις θορείς κλόνους της παντού, γκόμενες "γαμ* και ρέσσω" με το συμπάθιο.

    To real L Word εχάλασεν μας τα όμως. Είδα το πρώτο επισόδειο και δεν εμπόρεσα να κάμω καμιά ταύτιση με τίποτε real στους χαρακτήρες ( οκ μόνο η γκόμενα με το μακρί μαύρο μαλλί εθύμησε μας κάποιο υπαρκτό πρόσωπο που περιφέρεται στο secrets :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ε καλα τι μας κοφτει αν ειναι bi η Jenny. Υπαρχει περίπτωση να είναι έξω και να κυκλοφορεί στη new πχ;
    η shane - overrated.

    t.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, καλό είναι να εξοικειωνόμαστε με διαφορετικούς τρόπους ζωής. Θα την δω μόλις τελειώσω το Gray's anatomy που βλέπω τώρα αν και μπορεί να το βαρεθώ σύντομα γιατί έγινε λίγο χαζό. Γενικά οι σειρές που έχουν να κάνουν με γυναίκες μου αρέσουν (ναι, είμαι ψωνάρα φαν του σεξ εντ δε σίτυ), βρίσκω πολυ πιο ενδιαφέρον τον κόσμο τους (σόρρυ άντρες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή