Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

It Gets Better Billy Lucas

Ο Billy Lucas εν ένας 15χρονος, ή μάλλον ήταν ένας 15χρονος ομοφυλόφιλος μαθητής!
Ούλλη μέρα οι συμμαθητές του επεριπαίζαν τον πούστη τζαι αδελφή τζαι είπαν του να πάει να ψοφήσει!  (Σε ελευθερη μετάφραση).
Ε, μιαν ημέρα επήεν τζαι εκρεμμάστηκεν που τα αλήθκεια!
O Βilly Lucas!
Εθκιάβασε την είδηση ένας άλλος ομοφυλόφιλος που επέζησε (χωρίς εισαγωγικά) που έτσι εμπειρίες όπως λαλεί ο ίδιος τζαι έστειλε το σε ένα σάιτ, ρωτώντας τι θα μπορούσε να γίνει ! Επήρε την πρωτοβουλία ο τρίτος ομοφυλόφιλος  ο  Dan, που έσιει το σαιτ, να το ποστάρει στο μπλογκ του! Εκάμναν διάφοροι αναγνώστες σχόλια τζαι ελαλούσαν τις σκέψεις τους! (Καλή ώρα όπως κάμνουμε τζαι εμείς στα μπλογκς μας)!
Ένας εσχολίασε "Μακάρι να μπορούσα να σου πω ότι τα πράματα εν να γίνουν καλλίτερα"! Τζείνον ήταν! Ο τύπος που είσιε το μπλογκ είπε τζαι εγώ ήθελα να του πω τούτο το πράμα τζαι έτσι ήρτεν του να κάμει ένα κανάλι στο Youtube, να το ονομάσει "It gets better" τζαι να μπορεί να στέλνει οποιοσδήποτε βίντεο τζαι να πει ότι τα πράματα εννα γίνουν καλλίτερα! Τζαι βέβαια έστειλε τζαι ο Dan  το δικό του video! Μπορεί να μεν τα ακούσει ο Billy εννα τα ακούσουν άλλοι μαθητές, που ζουν ακριβώς τζείνο που έζησε τζαι ο Billy! To bullying!!! (Ίντα ειρωνία το όνομα α?)
Βάλλω σας τα λινκς για να τα δείτε τζαι μόνοι σας τζαι να θκιαβάσετε που πρώτο σιέρι την ιστορία ή μάλλον την τραγωδία του μιτσή!
Κανάλι στο youtube, γκρουπ στο Φέισμπουκ εις μνήμη του Μπίλλυ, το σάιτ του Dan, γκρουπ στο Φεισμπουκ για το project! Το πρότζεκτ εν έμεινε μόνο στο youtube, αλλά εμεταδόσαν τα βίντεο τζαι στο Castro Plaza, Castro and Market του San Francisco, στην Καλιφόρνια, εμμ... εχτές! Εν επρολάβα παρά μια ημέρα να σας το πω πιο έγκαιρα !
By the way το κανάλι στο γιουτιουμπ είσιε πολλά κόμεντς απο τις πρώτες κιόλας μέρες!


Κάτι άλλο ενδιαφέρον που ήβρα τζαι αξίζει τον κόπο να θκιαβάσετε εν τούτο το γράμμα τούτου του τύπου που το στέλνει στον....εαυτό του που ήταν μιτσής...εμ... εσυγχυστήκετε;  Θκιαβάστε το να καταλάβετε! 

Αν νομίζετε ότι το bullying, δηλαδή το να ασκεί λεκτική ή σωματική βία στους συμμαθητές του κάποιος/α, εν μακρυά που την Κύπρο, απλά θυμηθείτε καταστάσεις στο σχολείο σας, όσων χρονών τζαι αν είσαστε τωρά!
To να περιπαίξεις κάποιον για την σεξουαλικότητα του που εν την αποδέχεται ούτε η κοινωνία, εν πολλά τραυματικο! Εν σαν να του λαλείς εν έσιεις λόγο να υπάρχεις εσύ με μας τους υπόλοιπους! Εν σαν να τον κάμνεις ένα μάτσο σκατά! Ειδικά αν είναι τζαι έφηβος που ίσως εν ξέρει τζαι κάποια πράματα να υπεραπιστεί την σεξουαλικότητα του τζαι το δικαίωμα του να συνυπάρχει με τους υπόλοιπους τότε εν πολλά τραυματικό! 
Εγώ λαλώ ότι η ομοφοβία πρέπει να ξελείψει!
Η ομοφυλοφυλία εν ασπάζεται το μίσος, η ομοφοβία κάποτε γίνεται τζαι συνώνυμο του μίσους!
Αφήστε τους άλλους να ζήσουν όπως θέλουν! Εν δικαίωμα τους τζαι εν έχουν ανάγκη που σωτήρες!

ΥΓ. Για το "It gets better" εθκιάβασα το στο σάιτ της Αξέπτ που το επόσταρε κάποιος! Μπορείτε να θκιαβάσετε τζαι για το κυπριακό μπούλινγκ από άνθρωπο ο οποίος το έζησε που πρώτο σιέρι!

Τραούδιν Saybia - In spite of
(Εκόλλησα τον τελευταίο τζαιρό με τούτο το τραούδι! Τo μήνυμα του είναι  "It Gets Better", ότι πρέπει για το ποστ τζαι πολλά καρμικό!)

In my mind
In the castle where I am the king
I will build up my arms
Until I cross my borders to conquer the world
On my one way crusade
I say
Things ain’t always bad



1 σχόλιο:

  1. Πολύ λυπητερή ιστορία. Είχα δει κι εγώ ένα μαθητή σε ένα σχολείο, περίπου 10 χρονών περιθωριοποιημένο γιατί φαινόταν γκέι (ίσως να έιναι δεν μπορώ να ξέρω), δεν έπαιζε ποδόσφαιρο και έκανε παρέα μόνο με κορίτσια. Ήταν πολύ καλό μωρό, εύχομαι μόνο να βρει τον εαυτό του και να καταφέρει να ζήσει ευτυχισμένος όπως θέλει. Δύσκολο πράγμα όμως να είσαι διαφορετικός και ειδικά γκέι σε μια τόσο οπισθοδρομική και κομπλεξική κοινωνία όπως η δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή