Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Σκέψεις του δρόμου!

Προχτές επήεννα δουλειά τζαι στα μισά του δρόμου εθυμήθηκα το μπλογκ!
Προσπαθούσα να σκεφτώ ένα θέμα να καταπιαστώ αλλά εν μου έρκετουν τίποτε!
Εσκέφτουμουν κανένα τρόπο να γράψω κάτι σε πόιντς τζαι όι σαν κανονικό κείμενο! Έτσι για να αλλάξει λλίο παραστάσεις το μάτι μας! Σκέφτου τζαι να σκεφτείς....ιδέα πουθενά! Συνήθως αμα γίνεται τούτο πάντα λαλώ σίουρα εν δίπλα μου η λύση τζαι εν την θωρώ, γιατι έχουμε μια τάση οι άνθρωποι να σκεφτούμαστε λλίον πολύπλοκα παρά απλά! Εσκέφτουμουν λλίο το μπλογκ τζαι έκαμνα τζαι σκόρπιες σκέψεις για τον καθένα τζαι το κάθετι που εθωρούσα στον δρόμο! Ενευρίασα τζαι με 2-3 πράματα ασήμαντα, όπως τον μπροστά μου που επρόλαβε να αφήσει μιαν κοπέλα που μου άρεσε τζαι ήθελα να την αφήσω εγώ να φκει που το αλτ τζαι ξαφνικά ήρτεν μου! Αποφάσισα να γράψω σε πόιντς για τα πράματα που με ενευριάσαν σε ούλλη την διαδρομή! Όσο επροχωρούσα εσκέφτουμουν τζαι διάφορα άλλα τζαι ήβρα το πολλά σπουδαίο παιχνίδι! Εμπορούσα να γράψω σε πόιντς κατά καιρούς τα πιο άσχετα πράματα που εσκέφτηκα, τα πιο ηλίθια, τζείνα που με ενευριάσαν ή με χαροποίησαν κλπ κλπ!
Περιττό να πω ότι ώσπου να σχολάσω τζαι να μπω στο μπλογκ εν αθθυμούμουν τίποτε πέρα του μπροστινού που εν εχώνεψα ότι επρόλαβε να αφήσει την κοπέλα να φκει μπροστά του!

Είπα θα το έκαμνα ξανά την επόμενη μέρα γιατί άρεσε μου το καινούριο μου παιχνίδι!
Ετσι τζαι έγινε! Θα ήταν καλύτερο να είχα τζαι κασετοφωνούι να με ηχογραφώ να τα θυμούμαι αλλα εν βαριέσαι τωρά! Εμάζευκα υλικό για το μπλογκ τζαι ήμουν πολλά χαρούμενη!

Έπηξα μεστην κίνηση τζαι ενευρίασα γιατι εκρατούσα λάθος λωρίδα! Ήθελα να στρίψω αριστερά ήμουν στην δεξιά τζαι η καρτάνα πίσω μου εν μου έκαμε την χάρη να με αφήσει να μπω μπροστά της! Αναγκάστηκα να πάω ίσια τζαι να πάω που τον μακρύ τον δρόμο τζαι έτσι θα αρκούσα λλίο για την δουλειά! Εν πειράζει είπα εν το τυχερό του μπλογκ! Όσο πιο μακρύς ο δρόμος τόσο πιο πολλές εμπνευσεις θα είχα! Εννα μεν πετύχω τίποτε σπουδαίο, ή καμμιά σκέψη περίεργή? Τόσα τζαι τόσα συμβαίνουν στους δρόμους! Σαν ήμουν αχάπαρη ακούω έννα ΜΠΟΥΜ, εξιππάστηκα τζαι εγέμωσε το γυαλί μου μπροστά νερά! Γκαντεμιά! Κάτι έπαθε το αυτοκίνητο μου! Πιάνω πάνταν, τηλεφωνώ να έρτουν να με παραλάβουν! Εν εσήκωννε άλλη καθυστέρηση για την δουλειά!


Αμέσως αθθυμήθηκα τους κινέζους που λαλούν να προσέχεις τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου τύχει! Όντως! Έτυχε μου! Εκτιμώ τους κινέζους για τις φιλοσοφίες τους τζαι τωρά εκτίμησα τους παραπάνω! Η όλη περιπέτεια ήταν αρκετή να ξεχάσω πάλε τις σκέψεις του δρόμου που έκαμα! Τζείνη την καρτάνα εν θα την ξεχάσω όμως!
Ευελπιστώ ότι εννα τα καταφέρω συντομα να ποστάρω κάτι με σκέψεις του δρόμου!

PS1: Συνηστώ σας το καινουριο μου παιχνίδι! Εν απίστευτα τα πράματα που σου έρκουνται! Ειδικά άμα παρακολουθείς τις σκέψεις σου, είμαι σίουρη ότι μπορεί τζαι να γελάσετε με τις μαλακίες που μπορεί να σκεφτεί το μυαλό ! Προσέχετε όμως τι εύχεστε!

PS2: Τραουδούιν γιατί έσιει τζαιρό να βάλουμε τζαι η Lιberty εν χασιμιά να μας κάμει καμμιάν υπενθύμιση!!

9 σχόλια:

  1. Polla oreo tragudaki.. :P
    Telika me to aftokinito en mas ipes ti egine.? :) En na epizisi.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι εννα επιζήσει! Νακκον υπερβολική η φώτο που έβαλα αλλα ήταν για το εφφέ! Το μπουμ που άκουσα πάντως ήταν πολλά δυνατό! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα εγύρεφκες περιπέτειες! Νομίζω να πάεις να παίξεις και Λόττο σήμερα εν να σε τυχερή. Κρίμας το αυτοκίνητον! Εν να το δοκιμάσω το παιχνίδι σου αν και εν ο χάρος μου να οδηγώ και να προσέχω τες καρτάνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να βρίσκεις πράματα να σε νευριάζουν δυστυχώς είναι από τα πιο εύκολα στην ωραία κύπρο που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εις γην εναλίαν Κύπρο, το να έβρεις πράματα να σε νευριάσουν στο δρόμο εν κομμάτι γλύκισμα (piece of cake). Το challenge είναι να καταφέρεις να μεν έβρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. agapiti blog skepseon, logw eksetasewn k logw tou oti mono sto costa coffee vriskw internet dakatw pu eimai, exoun areosei oi episkepseis mu sto blog su k sta blogs genika. do not worry, se kanena mina tha eimai statheri sto posto mu pale.. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Invictus: Συμφωνώ! Γιαυτό έβαλα τζαι ενναλλακτικές τα πιο άσχετα πράματα που εσκέφτηκα, τα πιο ηλίθια, τζείνα που με χαροποίησαν κλπ κλπ! :)

    @Liberty: Α, τζαι καλώς την! Ντάξει εννα σε συγχωρήσω! Το πόστο σου εν δαμέ τζαι περιμένει σε! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ευτυχώς που ήταν για εφφέ η φωτό! :-)

    κάτι που μου άρεσε στον δρόμο: αργά το απόγευμα, φορτηγό του δήμου, να ποτίζει τα δεντράκια στις νησίδες... έννε πολλά ωραίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα καλύτερα ποστ έρκουνται πάντα σε ακατάλληλες ώρες εν καρατσεκαρισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή