Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

All my heros died!

Toύτο το τραγούδι εταυτισα το με μένα τότε που ήμουν εικοσικάτι χρονών τζαι επήεννα κολλέγιο!
Τότε που έσιεις όνειρα τζαι νομίζεις εννα κατακτήσεις τον κόσμο! Τότε που νομίζεις ότι μπορείς τζαι να τον αλλάξεις φτάνει να θέλεις!
Μετά που έππεσα με τα μούτρα στην πραγματική ζωή εξίχασα το! Σήμερα μετά που 10 κάτι χρόνια έπεσα ξανά πάνω του στο youtube τζαι εθυμήθηκα τον τότε τζαιρό!
Επαραξενευτηκα που ξαναταυτίζουμε μαζί του τζαι εν εχαμογέλασα τζαι να πω ήντα πελλή που ήμουν! Ενόμιζα ήταν να θωρώ αλλιώς τα πράματα! Θωρώ τα που άλλη σκοπιά τωρά πιο ώριμα, πιο προσγειωμένα τζαι πιο φιλοσοφημένα! Αλλά πάλε φατσάρουν μου το ίδιο!
Ο στίχος που λαλεί
"Jimmy shoes busted both his legs, trying to learn to fly
From a second story window, he just jumped and closed his eyes
His momma said he was crazy, he said "Momma, I've got to try
Don't you know that all my heroes died
And I guess, I'd rather die than fade away"
εσκέφτουμουν ότι τζαι εγώ μια μέρα θα ζήσω τούτο το πράμα με την μανα μου! Εσιέρουμουν γιατι εγώ θα τα καταφέρω καλύτερα που τον Τζίμυ! Μετά που χρόνια ήρτεν η μέρα που έφα τα μουτρα μου! Τωρά γυρευκω τούτο το παιδί να ανταλλάξουμε εμπειρίες! Έκαμεν τα άραγες σου τζαι τζείνος σαλάτα? 
Ήρωες είχα που ήμουν μιτσιά! Τωρά νομίζω εν έχω! Κανένας άνθρωπος εννεν τόσο ήρωας όπως τον Σούπερμαν με το κότσιηνο βρακούι που η μόνη του έννοια είναι να προλάβει να σώσει  τον κάθε άγνωστο! Ήρωας εν τζαι ο Σπάιντερμαν βέβαια που του έχω τζαι ιδιαίτερη αδυναμία επειδή βρίσκω τον πολλά σέξυ με την αραχνοστολή τζαι....οκ εννα σας το ομολογήσω! Γουστάρω τον! Θέλω να κάμω σεξ μαζί του! Ξέρω το εν άντρας αλλα εν με πτοεί τούτο! Ο Σπάιντερμαν είναι μια απο τις σεξουαλικές φαντασιώσεις μου!
Τελικά εν πολλά μεγάλη λέξη ο ήρωας εν την λαλείς σχεδόν ποττέ! Μπορεί να θαυμάζω κάποιον άνθρωπο για συγκεκιμένο λόγο αλλά εν μπορώ να πω ότι εν τζαι ήρωας μου!

Όποτε ακούω το  These Days του παρέα μου του Jon, ερκουνται μου οι ήρωες στον νου τζαι το πιο κάτω συγκεκριμενο σκηνικό! 

Που ήμουν 9-10 χρονών εμεινίσκαμεν σ'ενα σπίτι με μεγάλη αυλή γεμάτη δεντρά! Θυμούμαι είχα μιαν έντονη επιθυμία να κάμω την αυλή κάτι διαφορετικό! Ένα τόπο που εννα πάιζω τζαι εννα κάμνω τον ήρωα για τον υπόλοιπο κόσμο! Εν είχα εξτρα, μυστικές και υπερφυσικές δυνάμεις, αλλά είπα ότι ίσως αποκτήσω! Όσο τζαι να αφουγκράζουμουν δεν ακουα κανένα να φωνάζει "βοηθειααα"! Ήθελα να μάθω να σκαρφαλώνω πάνω στους τοίχους χωρίς να πέφτω χαμέ τζαι να λατσιήζουμε! Ήθελα να μάθω να πετώ με την χούφτα μου τζαι να κάμνω φιγούρες στον αέρα! Να περνώ πάνω που τα σπίθκια της Κύπρου τζαι να φκαίνουν τα μωρά έξω να με δουν τζαι να τους σιερετώ με το αριστερό, επειδή το δεξί ενναν πάντα τεντωμένο για να πετώ, όπως τον Σούπερμαν!
Έτυχε να έχουμε ένα παλιοτραπέζι ψηλό μεστην αυλή τζαι εφκαινα τζαι πηδούσα για να κάμω προπόνηση! Έτρωα ούλλο μου το φαί να δυναμώσω τζαι άρκευκα να πιστευκω ότι εννα τα καταφέρω! Μόλις θα πηδούσα πολλά ψηλά τζαι θα έκαμνα βελτίωση θα εφωναζα της μαμας μου να με θαυμάσει τζαι να το κρατήσουμε μυστικό! Να μεν ξέρει κανένας ότι εν εγώ που σώζω τον κόσμο! Ήξερα ότι θα πετούσα κανένα μέτρο απόσταση τζαι ύστερα θα έπεφτα χαμέ, γιατί εν θέμα συνήθειου να πετάς μεγάλες αποστάσεις! Θα το προσπαθούσα όμως!

Μετά ήθελα να έχω τζαι σιοινιά! Να κρεμμαλίζουμε όπως τον Ταρζάν! Χμ...! Ταρζάν, νομίζω ήταν πιο εφικτός! Εν εχρειάζουμουν  υπερφυσικές δυνάμεις τζαι έβρισκα τον πιο προσιτό! Σε κάποια φάση θα εγόραζα τζαι ελέφαντα αλλά εν ήμουν σίουρη αν θα ήταν σύμφωνη η μάμμα! Εζήτησα της όμως να μου γοράσει σιοινιά τζαι να φυτέψουμε πιο πολλά δεντρα γιατι ήθελα να κάμω μια μίνι ζούγκλα! Είπεν μου εντάξει αλλά ακόμα περιμένω τα! Νομίζω εν με επήρεν στα σοβαρά ποττέ!

Ήταν τζαι τζαιρός του βίτεου τζαι εθωρούσα Μπρους Λη τζαι Τσάκυ Τσαν! Εν λοάτε ήρωας που να μεν ήξερε καράτε! Ο Σούπερμαν τζαι ο Σπάιτερμαν εν εξέραν έτσι πράματα! Εγώ θα ήξερα που ούλλα!
Έκαμνα καρατίστικες φιγούρες να βελτιώσω την ππουνιά μου τζαι την τεχνική μου! Ανακάλυψα τζαι ένα βιβλιαρούι που είσιε ο παππούς μου με οδηγίες καράτε! Εν νομίζω να προσπάθησε ποττέ να μάθει καράτε απλά ότι έβρισκε άρεσκεν του να το φυλάει! Η γιαγια πάντα εφώναζε που τα πατσαρίτζια που της έφερνε έσσω! Τέλοσπαντων εφύλαξα το βιβλιαρούι τζαι έχωννα το να κάμνω μυστική προπόνηση! Έδειξα το στα ανίψια μου τζαι εθεώρησα ότι η ομαδική δουλειά τζαι η πρακτική θα έφερνε αποτελέσματα! Εκάμναμε πράκτις ο ένας πάνω στον άλλο εκαταφατσελλωνούμαστουν, τζαι εκωστοννούμαστουν! Η γιαγιά έμπαινε στην μέση να μας χωρίσει γιατί εν ήξερε ότι εκάμναμε προπόνηση! Πρέπει να το φαρατζισε το βιβλιαρούι εν το εξαναήβραμεν ποττέ! Τέλος τα μαθήματα καράτε!

Ύστερα ήρτεν ο σιειμώνας! Η ζούγκλα μου εγινε μια μεγάλη λάντα! Επερίμενα να σταματήσει να βρέσιει να αρκέψω προπόνηση! Εβαρέθηκα να περιμένω!
Απορροφήθηκα που άλλα ενδιαφέροντα! Έπιανα τα βιβλία του σπιθκιού τζαι κόλλες όφκερες τζαι εσυστάριζα τα! Είπα της μάνας μου ότι ήθελα να γίνω ιδιαιτέρα γραμματέας γιατί αρέσκει μου να γράφω τζαι να συσταρίζω! Είπε μου εν καλά που εννα κάμω τζαι εχάρηκα! Κάποτε εβαρκούμουν να συσταρίσω τις κόλλες τζαι εμινήσκαν σκορπισμένες σε ούλλο μου το δωμάτιο! Η μάνα μου είπε ότι έτσι ιδιαιτέρα ασυστάριστη θα την απολύαν! Εν με έκοφτε, ας με απολύσουν! Εν μου άρεσκεν ούτε τούτον πιον!
Ήθελα να γίνω τραουδίστρiα πλέον! Αρέσκαν μου οι Modern Talking...  το "γιο μα χαμ, γιο μα σο", τότε ήταν πελλαμός!! Μέγάλο χιτ!!! Ήθελα να τους γνωρίσω τζαι να το τραουδούμεν μαζί! Η μάνα μου ήταν μεγάλη φαν τους! Τουλάχιστον μια θαυμάστρια είχαμεν την σίουρη!

8 σχόλια:

  1. Εσένα ταιριάζει σου το cheri cheri lady γιατί έτσι είσαι. Ήμουν κι εγώ fan, πρόσθεσε ακόμα έναν σίουρο θαυμαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aaa!Ευχαριστω!
    Φανταζουμαι σας ήδη στην συναυλία με το πανώ να κρατάς την μιαν ακρη εσύ τζαι την άλλη η μάμμα μου τζαι να σας αφιερώνω το "πρά δε λούβι λούβι".. Πάντα εδιερωτουμουν γιατί τουτο το συγκρότημα ετραουδούσε για το φαί! Έξακαθάρισα το πιο ύστερα όμως που έμαθα εγγλέζικα!! xexexe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χεχεχ έφαα πάλε το ντεζαβού - την άλλη φορά με το πιστολούι, τωρά με τον Μπρους Λη , νομίζω εν να εκάμναμε καλό team αν εγνωριζούμασταν που ήμασταν μωρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ego elalusa sta alla mora tis gitonias oti ixa mavri zoni sto karate, eno en epia potte m mathimata :P
    To agapimeno m itan na pezo commandos me ta ksaderfia m. Epetassumun pu ta parathira j etsiliumun mes tin avli.. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Uuuu.. Ma pu na ethores j to ilektroniko sistima tu ksaderfu m.. :D
    Eforuses to san stoli j efkallen ixus otan se evriskan i "sferes".. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή