Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Καλά που ήρταν τζαι τούτα!

Θυμάσε την τελευταία φορά που έδωκες ή που έπιασες λεφτά?
Πόσες φορές σου έτυχε να περιμένεις  έξτρα λεφτά (εκτός του μισθου σου), τζαι να νιώθεις ότι
μόλις τα πιάσεις εννα πνάσεις λλίον τζαι θα ανασάνεις?
Ποττέ? Καλαν. Ας πούμε ο 13ος σου εννεν πάντα δωσμένος πριν να τον πιάσεις , αλλά παίζεις πελλόν ότιν εν αθθυμάσε κάτι χρέη ποτζεί ποδά, πέρκει σου μεινει καμμια μπακιρα μεστην πούγκα?

Συνήθως άμα περιμένω τα έξτρα λεφτά πάντα χαίρουμαι ότι ποσό τζαι ναναι, τζαι λαλώ τα τύχη!! Από €50- €500!
Λαλείς που μέσα σου, καλά που ήρταν τζαι τούτα να κάμω τίποτε του χαιρκού για μένα!
Πάντα όμως είναι κανονισμένο να προκύπτουν μικρά και απροσδόκητα χρέη και οφειλές που είναι πάντα λίγο παραπάνω που τζείνα που περιμένεις!
Μετά  βρίζεις για την γαμημένη την τύχη σου, που τελικά όπως αποδείκνύεται δεν είναι τύχη σου, αλλά τύχη τους!
Πιάνει με η τράπεζα τηλ ότι εμείναν πίσω κάτι δόσεις τζαι πρέπει να κανονιστούν επείγον, αθθυμάτε ο ασφαλιστής μου, ότι έμεινε έναν υπόλοιπο ξεχασμένο εδώ και 1 χρόνο, έρκεται μου ένα πρόστιμο υπερβολικής ταχύτητας στο higway Λευκωσίας-Λεμεσού πριν  22 μήνες, που εν αθθυμούμαι καν που επήεννα! Αμέσως διερωτάσε αν σου κάμνουν καμμια πλάκα που την τροχαία , γιατί εμυριστήκαν σε ληψιμιά τζαι θέλουν να σου τα φαν! Επίσης έρκεται τζαι ένα άλλο πρόστιμο, το οποίο δεν επλήρωσες και η τιμή του εφκήκε πάνω! Αν δεν το πληρώσεις σε 15 πάεις μέσα για 15......μήνες!

Πάντα διερωτούμαι αν τούτη η επιταγή των έξτρα λεφτών, περνά που τούτους ούλλους, τζαι ειδοποιά τους ότι έπιασες τόσα λεφτά, τζαι αρκέφκουν ούλλοι τα τηλέφωνα, να πάρουν το μερίδιο τους, το κατιτίς τους, ως πάρατζει!
Μετά που τα διάς, τζαι ψιλοκανονίζεσε ξαναλαλείς το " πάλε καλά που ήρταν τζαι τούτα", αλλιώς θα επιάναν ούλλοι τον πούλλο!  Έτσι άξιππα ήταν να σαστείς τζαι βρέθουνται να κανονίζουνται άλλοι με την τύχη την δική σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου