Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

Ομοφυλόφιλοι και απόκτηση παιδιών!

Ανατρίχιασες μόνο απο τον τίτλο? Πάσχεις απο ομοφοβία!!!
Θίχτηκες? Πρόβλημά σου!


Την ίδια ανατριχίλα νιώθω και το ίδιο θίγομαι , κάθε φορά που κάποιος μου λέει έμμεσα ή άμεσα ότι δεν είμαι ικανή να γίνω μητέρα! Γιατί καλέ? Από πού το συμπέρανες ότι δεν κάνω για μάνα? Απο τα δάκτυλα μου? Απο τον τρόπο που στέκομαι? Ή απο τον τρόπο που πίνω νερό? Και ποιός/ ποιά με κρίνει ?

Κάτι τέτοιες στιγμές, σκέυτομαι πως θα ήταν άραγε τόοοτε στην Αμερική και όχι μόνο, που υπήρχε ρατσισμός με τους έγχρωμους! Τότε που μικρή έβλεπα την Ιζάουρα -την καραδουλάρα- επειδή ήταν έγχρωμη! Τότε που φτύνανε τους έγχρωμους, τους βρίζανε, τους χτυπούσαν και τους αλυσοδένανε να δουλέψουν για ένα κομμάτι ψωμί , επειδή μόνο αυτό τους άξιζε! Σήμερα οι έγχρωμοι, είναι απλά έγχρωμοι! Πρωτοπόροι στην μουσική βιομηχανία, στο μπάσκετ, σαν προέδροι των ΗΠΑ, ηθοποιόι, μουσικοί, απλοί άνθρωποι, οικογενειάρχες, διευθυντές,σαν εγκληματίες, βιαστές όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους λευκούς , με τους κίτρινους και δε ξέρω κι εγώ σε τι άλλα χρώματα, βγαίνουν οι άνθρωποι. Πέρασε ο καιρός που τους θεωρούσαν ανάξιους, βλάκες και άχρηστους επειδή είχαν απλά άλλο χρώμα. Σημερα είναι οι φίλοι/ες μας, οι γκόμενοι/ες μας, τα αδέλφια μας, ο πατέρας μας, η μητέρα μας, οι συναδέλφοι μας, οι συνεργάτες μας, οι εργοδότες μας κλπ!

Κάτι τέτοιο νιώθω να συμβαίνει και με τους γκέυ.

Μα είναι αφύσικο και τα παιδιά δε μεγαλώνουν σωστά με πρότυπα, κάποιος θα πει!
Ποιός λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αφύσικη? Επειδή δεν συμβαίνει στους πολλούς? Επειδή ομοφυλόφιλοι είναι το 10 % του πληθυσμού? Έχετε διαβάσει καμμιά έρευνα των τελευταίων χρόνων που να αποδυκνυεί αυτό που λέτε? Εγώ άλλα διαβάζω στις έρευνες! Ότι τα παιδια που μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους γονείς, μεγαλώνουν το ίδιο φυσιολογικά όπως τα υπόλοιπα παιδιά, φτάνει να υπάρχουν αξίες στην οικογένεια! Τα παιδία που μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους γονείς, ΔΕΝ γίνονται ομοφυλόφιλα!
Αν σας καίει τόσο πολύ το θέμα, ψάξτε το! Οι έρευνες κυκλοφορούν ελεύθερα στο ίντερνετ, διαβάστε βιβλία, ξυπνήστε!  Συμπέρασμα των μελετών? Η ομοφυλοφιλία μου δεν με κάνει λιγότερο ικανή σαν μητέρα!
Όσοι έχουν απόψεις καλύτερα να τις διασταυρώνουν και να μην ασπάζονται τα λόγια του καφενέ, και τις απόψεις του μουχτάρη, επειδή εν μουχτάρης και έχει ιματζ! Αν  σου έχει κολλήσει μια άποψη, επειδή έτσι την φυτέψαν στο μυαλό σου, οι δικοί σου ή η κουλτούρα μας, τότε δεν είναι δική σου άποψη! Απλά παπαγαλίζεις!

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αποτρέψει κάποιον ή να του απαγορεύσει να αποκτήσει παιδιά!

Κάποτε ήταν σοκ , ντροπή και μεγάλο ρεζίλεμα να παίρνει μια οικογένεια, σπέρμα απο δότη και να κάνει το δικό της παιδί! "Μα να μεγαλώνεις το παιδί ενός άλλου??"
Ήταν σοκ , ντροπή και μεγάλο ρεζίλεμα να χωρίζεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου μόνη/ος σου, γιατί το έταιρο σου ήμισυ τελικά ήταν ανάξιο ή σε παρατούσε! "Να δούμε τι έκαμε και τον/την άφησε!"
Ήταν σοκ , ντροπή και μεγάλο ρεζίλεμα, να χωρίζεις και να παντρεύεσαι άλλον/η που είχε παιδιά απο προηγούμενο γάμο! " Ούλλοι σ'ενα σπίτι ξένοι και συγγενείς"?
Ήταν σοκ , ντροπή και μεγάλο ρεζίλεμα να σε αφήνουν έγκυο και να μην έρχονται να αναγνωρίσουν τοπαιδι τους! " Α! το παλιοπουτανάκιιι...αγκαστρώθηκε..." - Ναι μόνη της?
Ήταν σοκ , ντροπή και μεγάλο ρεζίλεμα να σε εγκαταλείπουν ή να σε δίνουν για υιοθεσία!
" Εν υιοθετημένο, εννα γίνει αλήτης"
Ήταν σοκ , ντροπή και μεγάλο ρεζίλεμα να αποκτάς παιδιά πριν παντρευτείς! " Μα εχουν κοπελλούι , έτσι?"
Ήταν και είναι σοκ , ντροπή και μεγάλο ρεζίλεμα να μεγαλώνεις ή να γενιέσαι σε οικογένεια απο ομοφυλόφιλους γονείς! " Άμα μεγαλώσει το μωρό εννα παέννει με ότι κινείται..." - (Και ειρωνεύομαι εγω...-Παρα να γίνει νεκρόφιλος?!... )

Αυτές όλες οι οικογένειες υπάρχουν!!
Ποτέ δεν έπαψαν να υπάρχουν, πάντα θα υπάρχουν και ποτέ δεν έπαψαν να τις αποκαλούν οικογένειες! Όλοι ξέρουμε μια τέτοια οικογένεια! Είτε είναι η δική μας, ή του θείου/θείας, της μάνας, του πατέρα μας, του ξάδελφου κ.ο.κ
Τι κάνει μιαν "οικογένεια" οικογένεια???? 
Η αγάπη, ο σεβασμός, η κατανόηση, ο διάλογος, η προστασία , η ζεστασιά, η ασφάλεια και άλλες τόσες αξίες! Σημασία δεν έχει με ποιον μεγαλώνεις ή με ποιους! Σημασία έχει πώς σε μεγαλώνουν! Αν παίρνεις όλα αυτα που αναφέραμε πριν! Τι κιαν σε μεγαλώνει ο γείτονας? Τι κιαν η μάνα σου ειναι λεσβία? Ο πατέρας σου αδελφή?

"Και αν χωρίσουν οι ομοφυλόφιλοι, τι θα απογίνουν τα παιδιά?"
Ναι, και οι ομοφυλόφιλοι χωρίζουν , όπως και οι ετερόφυλόφιλοι. Ότι γίνονται τα παιδιά των ετεροφυλόφιλων, έτσι θα γίνουν και τα παιδιά των ομοφυλόφιλων! Γι αυτό ζητάμε νομικά δικαιώματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχουν νόμοι που πρώτα θα προστατεύουν τα παιδιά μας!

" Το σπίτι τους θα είναι μπουρδέλο, κανονικό καμπαρέ!"  
Επειδή είμαστε ομοφυλόφιλοι αυτό δε σημαίνει ότι κατεβάζουμε τα βρακιά μας με την πρώτη ευκαιρία, ή κάνουμε σεξ όπου είναι μαλακά και βολευόμαστε!

"Τα παιδιά τους θα έχουν ψυχολογικά"!
Τα παιδια δεν αποκτούν ψυχολογικά αν μεγαλώσουν σε οικογένεια που προσφέρει αγάπη και τις αξίες που είπαμε πιο πάνω! Αποκτούν ψυχολογικά με το ρατσισμό που θα αντικρύσουν απο τους ομοφοβικούς, τους στενόμυαλους, τους αμαθείς! Αυτούς που θα τα ρίξουν στο περιθώριο και θα τα φτύσουν!

Αλίμονο αν οι έγχρωμοι δεν αποκτούσαν παιδιά, γιατί υπήρχε ρατσισμός και δεν θα ήθελαν να τους δημιουργήσουν ψυχολογικά! Αντιθέτως ποτέ δεν έπαψαν να πολλαπλασιάζονται! Ποτέ δεν έπαψαν να μεταδίδουν την αξιοπρέπεια και την περηφάνεια τους στα παιδιά τους, να τα μάθουν να παλεύουν, να απαιτούν τα δικαιώματα τους και να αποκτήσουν, έστω μετά απο πολλές δεκαετίες, όσα δικαιώματα επωφελούνται οι απόγονοι τους!

Το να μην υπάρχουν νόμοι να καλύπτονται οι ομοφυλόφιλες οικογένειες δε σημαίνει ότι τις αποτρέπουμε απο το να δημιουργούνται! Σε ποιό κόσμο ζείτε επιτέλους?

Αντιθέτως, βλέπουμε ομοφυλόφιλους να παντρευόνται με ετερόφυλους, χωρίς οι δεύτεροι να γνωρίζουν την κρυφή ζωή των πρώτων, με μόνο σκόπο την απόκτηση παιδιού! Μετά εγκαταλείπουν το ταίρι τους, γιατί δεν μπορούν να προσποιούνται άλλο και να υποκρίνονται, τους ρόλους που τους πασάρει η κοινωνία! Αν ποτέ το μάθουν οι ετεροφυλόφιλοι σύζυγοι, τότε τα πράγματα είναι άσχημα ψυχολογικα και γι'αυτούς!

Βλέπουμε να γίνονται λευκοί γάμοι μεταξύ άνδρων και γυναικών γκέυ, με σκοπό την απόκτηση παιδιού! Κατοχυρωμένοι νομικά σαν οικογένειες, αλλά κλείνουν και στόματα οικογενειών και κουτσομπολιών!

Άλλα ζευγάρια μεταναστεύουν σε πολιτείες και χώρες που αναγνωρίζουν τους ομοφυλόφιλους γάμους και τις υιοθεσίες με σκοπό να δημιουργήσουν την δικιά τους οικογένεια, αρχίζοντας ξανά την ζωή τους απο το μηδέν!

Ποιά ειναι η θέση σου να κρίνεις αν αυτές οι ενέργειες είναι σωστές ή όχι? Καθένας έχει το δικαίωμα να αποκτήσει οικογένεια! Αν δεν του το δώσεις θα βρει τον τρόπο! Θα επιλέξει αυτό που τον βολεύει, ανάλογα με την προσωπικότητα του, τα πιστεύω του, την στιγμή και χίλια άλλα δυο! Ίσως υποφέρουν κιάλλοι μαζί του! ΌΧΙ δεν είναι απειλή! Δεν απειλέι κανένα! Είναι ή λύση του! Η μοναδική του λύση!

Όλες αυτές οι οικογένειες και οι άνθρωποι παλεύουν ενάντια στους νόμους και την κουλτούρα της χώρας που έχουν γεννηθεί , για το δικαίωμα τους να αποκτήσουν σύντροφο και παιδιά! Το δικαίωμα τους να αγαπήσουν και να αγαπηθούν απο τους συντρόφους και τα παιδιά τους. Να κερδίσει η οικογένεια, την αξιοπρέπεια και των σεβασμό  απο τους υπόλοιπους ανθρώπους! Ρισκάρουν, θυσιάζουν, παλεύουν, πονούν,ψυχορραγούν...και θα συνεχίσουν να ρισκάρουν, να θυσιάζουν, να παλεύουν, να πονούν, να ψυχορραγούν, μέχρι να τα καταφέρουν...!

....Και θα τα καταφέρουν...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου