Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Τζείνες οι περιεργες στιγμες....


Tζείνες οι περιεργες στιγμες που νομιζεις οτι εκαταργηθηκαν τα κατηχητικά, αλλά μαθαινεις οτι μια φίλη σου στέλλει το παιδί της κατηχητικό. Μα κατηχητικό; Το 2016; Εχαθήκαν τα αθλήματα, οι χοροί τζαι η μουσική;
Επήα 1-2 φορές αλόπως, να δω πως ήταν.Παίζει να ήμουν 10. Ήμουν δημοτικό. Εν μου άρεσε. Ένας παπάς εμίλαν μας τζαι άκουσα τόσα "ΠΡΕΠΕΙ" μαζεμένα που επνίηκα. Το dress code για μας τα καημένα τα κοριτσόπουλα ήταν φουστα. Απαγορευεται το παντελονι. Επήα με τόση όρεξη, γιατι ειπαν μου οτι ήταν ωραία, τζαι θυμούμαι να καθουμε σε μια καρεκλα τζαι να αγωνιώ να φύω. Η μανα μου παιζει να μου εγορασε 8 παγωτα επειδη εν θα την απασχολουσα ξανα ΤΖΑΙ με το κατηχητικο.

Tζείνες οι περιεργες στιγμες που λαλεις στην δουλεια οτι πρεπει να διατηρούμε την κουζινα καθαρη τζαι ούλλοι ξεκινουν να μιλουν για τους "άλλους" τζαι ποσο γαιδουρια ενει που αφηνουν τα σακουλουθκια τζαι τενεκουθκια τους πανω στο τραπέζι, αλλά φεφκωντας εν πετασσουν ούτε το δικό τους.

Tζείνες οι περιεργες στιγμες που αντιλαμβανεσαι οτι ένας άντρας εν ξέρει να φλερταρει τζαι κοκορευκεται όπως το 12χρονο. Μιλά σου λες τζαι το iq σου εν 13 υπο το μηδέν επειδη εισαι γεναικα τζαι εν θεμα χρονου να "πεσεις". Εσύ μεινισκεις χάσκοντας τζαι τελικα πεφτεις (χαμέ-λογω εγκεφαλικού). Γιατί τόση αναγκη να δείξεις ποσο άντρας είσαι; Who cares anyway?
Tζείνες οι περιεργες στιγμες που φλερταρεις με κάποια τζαι ξαφνικά νιώθεις με τις ερωτήσεις της, οτι γεμώνεις φορολογική δήλωση.Ρωτά για περιουσίες τζαι εισοδήματα. Θυμιζεις μου δημοσια υπηρεσία. Αστο καλύτερα.

Tζείνες οι περιεργες στιγμες που αντιλαμβανεσαι οτι ενα μεγαλο ποσοστο των κυπραίων μάστρων εχουν ενα καταραμενο ψυχολογικά τζαι κόμπλεξ τζαι συγχύζουν την δουλειά με την δουλεία. Διερωτεισαι γιατι στην Κύπρο οι λουζερς τζαι οι ασχετοι κρατουν τα καλύτερα πόστα με κάμποσα ριαλια, ενω στο εξωτερικό ποντάρουν σε νέους, σε ικανους ανθρώπους τζαι διουν σου τζαι παραπανω ευκαιριες; Γιατι να νομιζεις πως αν εσιεις αυστηρα τον υπαλληλο εν να αποδοσει καλύτερα; Οχι. Δεν. Ποτέ.

Τζεινες οι περιεργες στιγμες που χανεις το χιουμορ τζαι την αισιοδοξία σου τζαι νιωθεις οτι γινεσαι ενας αλλος άνθρωπος βαρετός τζαι γενικα οτι εν εφανταστηκες ποτε σου να είσαι. Που σκεφτεσαι πως ισως οτι ήταν να καμεις, εκαμες το, όπου ήταν να φτάσεις, έφτασες τζαι εν εσιει πιο πολλα. Ξαφνικά συμβαίνει κάτι αναποδογυρίζουνται ούλλα προς το καλύτερο ώσπου να ξαναχασεις την αισιοδοξία σου πάλε.

Tζείνες οι περιεργες στιγμες που πιστευκεις οτι τουτη εν καραστρειτ τζαι εν της το εσιεις αλλα στην τελική έσιει το μια χαρα η κοπέλα, ετσι για την εμπειρία τζαι αποδυκνυει σου το. Τελικά όντως you never know. Το gaydar μας εν δουλευκει πάντα με τα στερεοτυπα.

1 σχόλιο: