Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Σχεσεις, σχεσεις, σχεσεις!

Τα ΛΟΑΔ άτομα σε αντίθεση με τις τερατώδεις φήμες τζαι μαλακίες που φκαινουν που το στομα του καθε ομοφοβικού, μπορούν να αγαπήσουν, να ερωτευτουν τζαι να δημιουργήσουν σχεσεις που εν απλά σχέσεις, όπως ούλλες τις άλλες σχεσεις που υπαρχουν στον κοσμο!

Εν ξερω αν θα εκπλήξω μερικούς αλλά ναι, αγαπούμε, ερωτευκούμαστε, πληγωνούμαστε τζαι πληγωνουμε, θέλουμε να είμαστε ποθητοι στους άλλους αλλά τζαι να ποθούμαστε τζιεμείς που τους άλλους! Εχουμε τα θέματα μας, τις ανασφάλειες μας, τις εμπειριες μας τις καλές , τις κακές, τα one night stands μας, τα ψυχολογικά μας, τα θέλω μας, τα στανταρτς μας, τις χυλόπιττες μας, τις ανακατωσιές μας, τις ζήλιες μας, τις μοναξιές μας, τους ανεκπλήρωτους μας έρωτες, τους πλατωνικούς μας έρωτες, τους λάθος μας έρωτες, τους καταστροφικούς, τους τέλειους, τους ιδανικούς, τους χωρισμούς μας, τα καινουρια μας ξεκινηματα, τις σχεσεις που εν τραβούν, τις σχεσεις που τραβουν αλλά δεν θελουμε να τις τραβήσουμε, τα κλάματα μας, τους οδυρμούς μας, τις καταθλίψεις μας, τις βλακείες που κάμνουμε για να τραβήσουμε την προσοχή του ανθρώπου που γουστάρουμε ακόμα τζαι τις πιο μεγάλες βλακείες που καμνουμε για να ξανακερδίσουμε τον ανθρωπο μας πίσω!

Δηλαδή ακριβώς όπως τις σχέσεις που κάμνουν ούλλοι οι ανθρώποι! Μαυροι, ασπροι, κομπλεξικοι, ακομπλεξαριστοι, γκέι, στρειτ, τρανς τζαι να μεν τα αναλύω παραπάνω, όπου άνθρωποι τζαι σχέσεις!


Ένα θέμα που προκύπτει ειδικά στις σχέσεις των κυπραίων τζαι φαντάζουμε σε ουλλες τις μιτσιες χώρες, ή σε μικρες πολεις, εν ότι επειδή ο κόσμος εν λλίος, ούλλο τζαι πάνω σε καποιο συγγενή θα ππέσεις, ή σε κάποιο γνωστό ή στον πρώην του πρώην ανθρώπου σου! Αν τούτο συμβαίνει στις 800,000 κυπριακού πληθυσμού σκεφτείτε πόσες φορες συμβαίνει στις 80,000 πληθυσμού που εν το 10% (δηλαδή τα ΛΟΑΔ άτομα στην Κύπρο)!
Αν πιασεις ξεχωριστά τζαι κάθε σεξουαλικότητα σημαίνει ότι λλιοστευκει παραπάνω το ποσοστό!


Έτσι φτάνουμε στο σημείο να λαλούμε αρέσκει μου μια! Ξέρεις ποια ένει? Θωρεί η φίλη σου την "μια" καλα-καλα λαλει σου "οχι, αλλά θα ρωτησω"! Ρωτα τζαι την επόμενη μέρα μπορει να ξέρεις που τα πιο βασικά πράματα μέχρι τζαι τις πιο πιπερατες λεπτομέρειες της ζωής της!
Εν το ίδιο οπως καμνει η θκεια σου ή η μαμμα σου για οποιον γκόμενο της πάρεις σπίτι! Ρωτουν το ποιόν του, τις ριζες τζαι την καταγωγή του, κάμνουν τα τηλεφωνα τους τζαι ρωτουν ωσπου να μαθουν! Αμα μαθουν ερκουντε να σου τα ξεφουρνίσουν τζαι να τον εγκρινουν ή οχι!
Η κυπριακη κουλτούρα ισχυει τζαι στους κυπραίους ΛΟΑΔ! Γιαυτο σας λαλώ οτι τα ίδια πράματα που καμνετε ή ζιειτε στη στρειτ σας ζωή καμνουμεν τζαι ζιουμε τα τζιεμείς! Γιατί όι άλλωστε! Με το ιδιο γάλα έιμαστε ούλλοι γαλουχημενοι τζαι στην ιδια κοινωνία μεγαλωμενοι (εν ωραιο τουτο καμνει τζαι ρημα αν βρεθει κανενας να το μελοποιησει, να μου δωσει 1000 ευρω τζαι να το πιασει-θυμιζει μου Καζαντζιδη)!


Άλλο θέμα με τις γκέυ σχεσεις λόγω της μικρης κοινωνίας εν ότι σε κάποια φάση θα βρεθείς να κάμνεις κουβέντες με την πρωην της πρώην σου ή με την πρώην της κολητης σου ή με την ανιψιά της πρώην σου που ήταν κολλητη της πρώην του αρφού της πρωην της κολλητης σου! Εφκαλετε άκρη? Ούτε εγω! Επίσης παίζει τζαι το σεναριο θκυο πρώην σου να εν μαζί! Μεν το παιρνεις κατακαρδα! Εν πρώην σου!
Άρα καποιοι φτάνουν στο συμπερασμα να ρωτουν το ποιόν του αθρωπου που τους αρεσκει ή καμνουν κουβεντες μαζι του, για να αποφυγουν τα μπλεξιματα τζαι τη συζητηση "Μα εν η πρωην της ταδε που εν φιλη του ταδε της ανιψιας σου"?  Εγω όμως λαλώ και τι στον κορακα έγινε αν τελικα προκύψει μια σχεση με την πρωην της ταδε ...whatever.... αμα εσεις τα βρισκετε, τζαι θωρειτε οτι το πραμα δουλευκει τζαι προχωρα?

Καποτε βεβαια τουτα ούλλα μπορει να σε βοηθουν, ώστε να μεν μπλεκεις με ανθρώπους που εν αξιζουν τζαι εν σου ταιρκάζουν αλλά πάλε αφού μονο την μια μερκα ακουσες ή εμαθες! Άρα μηδεν στο πηλίκο μήδεν! Τίποτε εννεν σίουρο τζαι διαιωνίζεις τζιεσυ τις φήμες που υπάρχουν στον αερα για το καθε άτομο!

Παρακολουθώντας τις σχεσεις των γκέι τζαι στρειτ φίλων μου, φτάνω στο συμπέρασμα ότι πολυς κόσμος πάσχει που μοναξιά! Άλλοι κατ' επιλογήν, άλλοι γιατι κατι εστράβωσε τζαι εχωρισαν, αλλοι γιατι εφαν κέρατο, αλλοι γιατι εν ετερκάζαν, αλλοι γιατι εμπηκε τριτος στη μέση, άλλοι γιατι ψαχνουν τζαι εν ηβρίσκουν κλπ κλπ!
Αλλά πάλε τι κακό εν τουτο το "Επειδη εν έχω σχέση σημαινει πως πρέπει να πεφτω σε καταθλιψη, να νιωθω μειονεκτικα απεναντι στα ζευκαρκα, να αναπολω τζαι να παθαινω κρισεις που εγω εν εχω γκομενικό?"
Αμα καμεις ενα απολογισμο ποιος/α τα εσιει με ποιον/α, τζαι γιατι, ευκολα φτανεις στο συμπερασμα: "Καλύτερα μόνη μου παρά με ότι να' ναι"! Τουλαχιστον λίος σεβασμος στον εαυτό μας εν βλάφτει!


Αρα αυτοματα καταλήγεις στο συμπερασμα οτι καποιοι ανθρωποι (μεν πω οι παραπάνω) εχουν σχεση επειδη εν αντροπή να μεν εσιεις σχέση (ίντα εν σε γουσταρει καμμια ψυσιή εσενα? Εν ηβρες? Εισαι ιδιοτροπή?), δηλαδή κουντασε μια κοινωνικη πιεση - που στην ουσια εν μεστην κκελλε σου η πίεση, του τι θα πουν τζαι θα νομιζουν για λόου μου!


Επίσης άλλες σχεσεις γίνουντε που καθαρή ανασφάλεια! Εχω σχεση άρα αξίζω, εν έχω σχέση είμαι αποτυχημένη! Θέλω ένα άτομο να με προσεχει, να με φροντίζει αμα εν ειμαι στα καλα μου, να μου φτιαχνει το κεφι μου, να με καμνει να γελώ, να με καμνει ευτυχισμενη, να με καμνει να περνω καλα, να με καμνει να μεν βαρκουμε (πόσα μάνα μου?)....!!!
Τον άλλο ανθρωπο ερωτησες τον αν εσιει ετσι ορέξεις? Μόνος/η σου εν μπορεις να τα εβρεις τούτατζαι θα σου τα εβρει άλλος? Αν σου πει ο αλλος ανθρωπος εγω ειμαι ανασφαλής, αναξιος, απροστατευτος, εχω τα ψυχολογικα μου, εν ειμαι ευτυχισμενος, εν γελώ, εν μιλώ, εν θα βουρίσεις να φύεις?
Τι να τον καμεις ετσι άνθρωπο αν πρέπει να φτύνεις γιαίμα κάθε μερα για να νιώθει καλά? Τζαι το σιηρότερο? Άμα μπλεξεις σε έτσι περιπτωση τζαι τελικά εν τον "γιατρεψεις" μια μέρα στο τέλος θα σου την πει οτι εν τον σκεφτεσαι, ότι εν είσαι ανταξιος συντροφος, κλπ κλπ τζαι θα έσιεις τζαι ούλλο το φταίξιμο επειδη ο/α άλλος/η εννεν καλά τζαι εν μπορει που μονος του/της να εν ευτυχισμένος/η.

Άλλες πειρπτώσεις εν μόλις χωρίσουν που μια σχέση είτε μακροχρόνια, είτε 2 μηνών σχέση, επιδίδονται στον αγώνα να εβρουν την επόμενη! Αν περάσει τζαι καμμια εφτομάδα ή μηνας χωρίς αποτέλεσμα αρκέφκουν να διερωτουντε αν θα ξαναζήσουν τον έρωτα, την αγάπη κλπ κλπ! Πιάνει τους ανασφάλεια, θλιψη τζαι καημός ότι τωρα εκατσαν πάνω γιατι εν θα ξαναεβρουν σχέση!
Εσιει κανενας την εντύπωση οτι μολις χωρίσει περιμενουν τον 15 πλάσματα με ανοικτες αγκάλες τζαι ποθκια?
Τζαι στο κάτω κάτω μετα που ένα χωρισμό περνας άλλες φάσεις επούλωσεις πληγών, άρνησης, θλίψης κλπ κλπ! Αφησε να περασει λλιος τζαιρός να ποκάτσουν καποια συναισθήματα καποιες σκέψεις τζαι μετά παλε!Άλλοι/ες συνηθως μολις χωριζουν βουρουν δεξια τζαι αριστερα, μπλεκουντε σε καταστασεις τζαι τάχα σε καινουριες ιστορίες για να ξανακαμουν σχεση αλλα το συναισθηματικο κομματι τζαι το ψυχολογικο δεν τους βοηθά! Έτσι ξαναπεφτουν σε καταθλιψη τζαι σκεψεις οτι  δεν μπορουν να προχωρησουν την ζωή τους τελικά τζαι πληγώνουν τζαι άλλα άτομα που εν έτοιμα τζαι συνηδητοποιημενα να μπουν σε σχεση. Καταφευγουν στις "ειλικρινεις" δικαιολογίες τύπου "Σορρυ αλλα εν θελω να σε πληγώσω, νομιζω ακόμα εν είμαι ετοιμος/η για σχεση"! (Εμμμ....επληγωσες τον/την πιλέ!)

Μια άλλη κατασταση ειναι αμα γνωρισεις καποιον ανθρωπο τζαι που τις πρώτες μέρες νομιζεις οτι εν ο ανθρωπος της ζωής σου, το αλλο σου μισό, τζεινο που εγυρευκες τζαι πολλά αλλα ρομαντικά τζαι μαγευτικα λόγια! Το αστείο είναι ότι τούτο συνήθως μόνο οι γενετζιες το νιώθουν! Οι ανδρες (γκει ή στρειτ) εν πιο συνηδητοποιημενοι μάλλον, ή λλιοτερο συναισθηματικοι! Σκεφτείτε μια γνωριμία λεσβιών (δηλαδη 2 γενετζιες-πιο συναισθηματικα όντα) να σκεφτουντε το ιδιο πράμα! Ότι μολις εγνωρίσαν το αλλο τους μισό! Θα ειναι μαι σχέση τέλεια που μπορεί να τελειώσει είτε με μεγαλο ξενερωμα έιτε τζαι να μεν τελειωσει ποττέ τζαι να διατηρούν μια φούσκα.
Τζαι άμα το σκεφτουντε τζαι οι θκυο εν καλά! Άμα το σκεφτετε μόνο η μια όμως τζαι λαλεί της άλλης στο μήνα "Μωρούι(??) μου έισαι τζείνο που εγύρευκα τόσο τζαιρό , είσαι το άλλο μου μισό", τότε η άλλη εν κάπως "WTF?"


Άλλα πράματα που καμνουμε εν άμα σε μια καινούρια γνωριμία ή σχεση θελουμε να δείξουμε επειγοντως του άλλου οτι "Εκατσε σου! Εκερτισες το λαχείο! Είμαι το καλλύτερο πλάσμα που εμπορούσες να έβρεις!" τζαι κάμνουμε τζαι λαλούμε κάτι μαλακίες τζαι δακρύβρεχτα που αμα τα ξανασκεφτουμε ανακατσιούμε τζαι οι ιδιοι! Στο τέλος βέβαια περνουν το πρέφα ότι επαραχέσαμεν το τζαι καθούμαστε στ'αφκα μας!

Μια άλλη μαλακία που καμνουμε είναι να διουμε ούλλη μας την τρυφεροτητα, την προσοχή , την σημασία, την αγάπη τζαι ξερω γω τι αλλο τρυφερο μπορούμε να δώσουμε σε ένα ανθρωπο που τωρά γνωρίζουμε! Είτε προχωρά το πράμα προς σχέση είτε απλά τωρα εγνωριστήκαμε αρέσκει μας τόσο πολλά το άλλο άτομο τζαι φυρνουμαστε που το θωρουμε, που ειμαστε σε ουλλα απίκο τζαι μανα μου τζαι χαρώ σε!
Πφφφφ αν συνεχισεις εφυεν πιλέ! Αφηστο πλασμα να διερωτηθεί! Θέλει με? Εν με θέλει? Εξηχασεν με? Σκέφτετε με? Αφηστο πραμα να ποτυλιχτεί μόνο του!
Μεν μπαινεις μεστα μούτρα του αλλου να του πεις οτι ενδιαφέρεσαι! Θεωρα οτι εν εξυπνος τζαι οτι με μια κινηση σου ή με μια λέξη σου μπορει να καταλαβει πολλά!  Εμάς συμφέρει μας να μεν καταλαβαίνει τζαι να διερωτάτε! Να σιγοψήνεται το πράμα που λαλεί τζαι ο λαός! Το ίδιο θέλουμε τζαι που τζείνο το άτομο! Να μεν μαςτα δωσει ουλλα μεστο πιάτο να διερωτηθούμε τζιεμείς , να δημιουργηθει μια μαγεία, μια αβεβαιοτητα, ένα μυστήριο, ένα κάτι να γουστάρουμε!

Μεν το φερνεις συνέχεια στο συναισθηματικό τζαι να καμνεις τον καυμενο για να προκαλεσεις λυπηση του αλλου τζαι να σε ερωτευτει! Με την λύπηση εν ερωτευκετε κανένας! Η λύπηση εν οπως το αεροξόλ! Απωθητικο!Τζαι παω στο τελευταιο σημείο!
ΧΩΡΙΣΜΟΣ!
Χωριζουν θκυο πλάσματα! Κλαματα τζαι σκοτωμοί τζαι βεβαια πάντα εξαρτατε το γιατι τζαι το πως!
Κλαίει η μια που την αλλη τζαι εσύ που την άλλη! Ή άλλο σηνικό είναι να κλαίει η μια που την άλλη τζαι εσύ που πάνω της να προσπαθεις να της εξηγήσεις τζαι να σε τρων οι τύψεις του τι σκατα ήθελες τζαι είπες της να χωρίσετε!
Στανταρτ οι παραπάνω χωρισμοί εν ετσι! Εϊτε για γκεύ είτε για στρειτ!
Αν κακοπερνά ο άλλος στην σχέση σας θεωρώ ότι πρεπει να το εκαταλαβες τζιεσύ! Μιλάτε σαν ωριμοι αθρώποι τζαι παρτε αποφάσεις! Ξαναδωστε μια προσπαθεια ή χωρίστε! Εν λέω οτι έννεν δύσκολο τζαι πολλά πληγωτικό να ερκετε ο άλλος τζαι να σου λαλει χωριζουμε ενω εσυ εσιεις άλλα ονειρα για την σχέση, αλλά εν μια πραγματικότητα που αν σου τύχει (φτου φτου) πρέπει να την αντιμετωπίσεις ώριμα!
Καταλαβαίνω οτι το πρωην ζευκαρι θελει το χρόνο του να ξεκολλήσει, αν συνηθίσει μόνο του κλπ κλπ! Αλλά ρε παιδί μου τζιεσύ καμε μια κωλοπροσπαθεια να ξεκολλήσεις! Μεν τηλεφωνας συνέχεια τζαι να ενοχλείς επειδη αθθυμηθηκες να πεις του αλλου οτι εν γαούρι τζαι οτι μια φορά αθθυμηθηκες οτι είπε σου κατι το οποιο εν ετηρησε τζαι οτι εσυ ΜΟΝΟ αγαπησες τον αλλο, ενω ο αλλος το μονο που εκαμε ηταν να τελειωσει την τελεια σας σχέση!!!!! Get over it!'Επίσης άμα εκακοπερασες σε μια σχεση τι ξαναπιανεις τηλεφωνο να τα ξαναεβρετε αφου ξερεις οτι τα ίδια πράματα θα ξαναπερασεις αφού το πλασμα εν αλλάσει! Αν νιώθεις ανασφάλειες επειδη είσαι μονος/η εν σημαινει οτι δικαιούτε η πρώην σχέση μια προσπαθεια! Απλα εισαι ανασφαλής! Δουλεψε το! Αποκτησε αυτοπεποιθηση τζαι σιουρκα! Σταθου στα ποθκια σου!
"Don't do it Phaedon", εφώναζε έξαλλος τζαι ο μαγος! "Don't do it"!!!!
Εν δύσκολο ξέρω το! Πε μου έναν άνθρωπο που εν εχωρισε τζαι εν το επερασε, αλλά ουτε ο/η πρωτη εισαι ούτε ο/η τελευταια/ος!

Κλάψε στην μοναξιά σου, τραούδα της (της μοναξιά σου) , βάλτης σλόου, άκου το "Ι will always love you" της μακαρίστισσας της Whitney Houston, ξιτιμασε, αλλα καμε τα μόνος/η σου τουτα!
 Έφκα γίνε γαούρι που το ποτό, πε τους φιλους σου να σε παρουν που τις πρωτες βοήθειες να ξεμεθύσεις, άκου τον Καρρά σου, τον Τερζή σου, χορεψε ουλλα τα καψουροτράγουδα αλλά μετά οφείλεις στον εαυτό σου να σταθείς στα πόθκια σου!
Τζαι πληηηζζζζζ σε καθε νεο άτομο που γνωρίζεις μεν αρκέφκεις τι σου εκαμε το πρωην ετερο ήμιση, γιατί πολλά λλίους κόφτει, μεν σου πω τζαι κανέναν! Ούλλοι ξερουμεν τα που πρώτο σιερι τζαι εν χρειαζούμαστε να ξέρουμε τζαι τι δικές σου εμπειρίες!Εν θέλω να φκάλω τον νούρο μου έξω που καμμιά κατασταση που περιγράφω πιο πάνω! Νομίζω επέρασα τες ούλλες! Τζαι τζείνες που φαινετε οτι εισαι η γρκαντ λαβερ, τζαι τζεινες που φαινεται οτι εισαι το αδύναμο θύμα!
Απλά ειμαι σίνγκολ, τζαι αθκιασερή! Τούτη τη στιγμή θωρώ τα πραματα που μια σφαιρκή αποψη τζαι πιο αντικειμενικα! Άμα με τυφλώσει ο έρωτας τζαι αρκέψω μαλακίες θα σας τις καταγράψω τζαι τζείνες μεν ανησυχείτε!
Εν μπορω να μεν παρακολουθώ τι γινετε γυρώ μου τζαι να μεν φιλτράρω οσα ακουω που τις φιλες μου ή τους φίλους των φίλων μου για τα ερωτικά τους!
Κάποτε μαθαινουμε τζαι περνουμε παραδείγματα που τις δικές μας εμπειρίες τζαι κάποτε που τις εμπειρίες των άλλων!
Μεν κολώνετε να αγαπάτε τζαι να ερωτευκεστε! Εν οπως το ναρκωτικό τζαι τα ταττους! Άμα αγαπησεις μια φορά θέλεις να σου ξανατύχει ξανά τζαι ξανά, απλα μεν είσαστε μαλαππάππιες! Βάλτε τζαι λλιον τον νου σας να δουλευκει που τζαι που, να μεν την παθαινετε σαν να τζαι είσαστε πρωτάρηδες! Τζαι στην τελική κάποια πράματα τζαι καταστάσεις εν που την κκελλέ μας που τα παθαίνουμε!Μια σχεση πρεπει να εσιει βάσεις! Να στηρίζετε στον σεβασμό, στην κατανόηση, στην αγάπη, αλλιώς ενννεν σχεση! Εν περιπαιξιμο του ίδιου μας του εαυτού, κάλυψη της ανασφάλειας τζαι της ανικανότητας μας να μείνουμε μόνοι μας! Κανένας εν θελει να μεινισκει μόνος του αλλα αμα τυχει μεν μας πιανει τζαι υστερία!

Τζαι απλά να θυμαστε οτι η αγάπη εν εσιει να καμει τιποτε με το γενος ή την σεξουαλικοτητα του ανθρώπου! Γκέι, στρειτ, τρανς μπαισεξιουαλς κλπ κλπ ούλλοι περνούν τις ίδιες φάσεις στην αγάπη τζαι στον έρωτα! H αγάπη εσιει να κάμει με την ωριμότητα του άλλου, με τον συναισθηματικό του κόσμο, τις εμπειρίες του, το παρελθόν του, το μέλλον του, τον εαυτό του, τα πιστευω του, τα όνειρα του τζαι άλλα τόσα!
Εσιει άνθρωπο που εν καμνει τουτα ούλλα, που εν περιμενει τζαι εν τα θελεί? Η αγάπη είναι μία!Τζαι ένα τραουδούι για το κλείσιμο τζαι εκαθαρίσαμεν τζαι σήμερα!
Εν τραγουδι του Χρηστου Κυριαζή εν ξερω ποιος το εγραψε ποιος του εβαλε μουσική, πιθανόν ο ίδιος απλα εμένα μεν με ανακατώσεται!  Αράιτ ?? :P7 σχόλια:

 1. Apla telio. Xannis to mellon su re pedi mou! :)
  Poso dikeo exis pu to proto os to telefteo point.
  En ta kserume ulli mas? Jina ta evloimena ta sinesthimata ften mia zoi, pu mas tholonnun ta miala..
  "Ftei o erotas" lali j to tragoudi. :P

  Aman imasten single prepi na gemizoume ti zoi mas me alla pramata, gia na niothoumen olokliromeni san anthropi kai xoris sxesi.
  Sto kato kato ta orea pragmata sti zoi erxonte apo eki pou den ta perimenume ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστω Γνωστη Ανωνυμη
   Oντως ουλλοι ξερουμε τα τζαι εζησαμεν τα λλιον πολλα αλλα το γιατι τα ξανακαμνουμε εν ενα θεμα τζαι τουτο!:P
   Tζαι βαλλω πρωτη τον εαυτο μου μεσα!

   Διαγραφή
 2. πολλά όμορφη ανάρτηση. οι σχέσεις εν οι ίδιες παντού, η ζήλια οι ανασφάλειες η χαρά ο πόνος η απογοήτευση η απόρριψη εν το ίδιο ανεξαρτήτως φύλου:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Eυχαριστω daffodil
   Ίδιες τζι απαράλλαχτες οι σχέσεις αφού ούλλα εξαρτουντε που το εσωτερικό του ανθρώπου τζαι όι που την σεξουαλικότητα του!
   Θενκς για το κομμεντ!

   Διαγραφή
 3. Love is love... Θα πω εγώ εν ολίγοις, αφού τα είπες πολύ ωραία όλα με την ανάρτησή σου. Να είσαι και να περνάς καλά! Φιλάκι γλυκό!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Welcome Ευαγγελια :P
   Love is love ταιριαζει τζαι για τίτλος.:P
   Ευχαριστώ να σαι καλά!

   Διαγραφή
 4. 'γειά στο στόμα σου!!! πολλά δυνατή, αληθινή, τζαι ειλικρινής αντιμετώπιση...

  τζαι ειδικά το σημείο για τους φρεσκοχωρισμένους... ντόντ ππάνικ ντήαρ φρεσκοχωρισμένς.. τζαι η μονάδα έσσιει αξία που μόνη της :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή