Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

When i'm alone...with you!

Έσιει λλίον τζαιρό που ακούω τούτο το τραούδιν που τα ράδια!
Έν ξέρω αν είναι επειδή το άκουσα ΄τοσες πολλές φορές, αλλά στο τέλος ερωτευτηκα το!
Όποτε το ακούω ταπάρω το, όπου τζιαν είμαι! Δημιουργεί μου μιαν ανεβαστική διάθεση, θέλω να το τραουδώ δυνατά τζαι να σούζω σιέρκα ποθκια, όπως την πελλή! Πιάνει με, τζίζει μου, πως να το πω? Νομίζω ο κόσμος εν δικός μου άμα το ακούω! (Έπεισα σας?)

Εν ήξερα ούτε τίτλο, ούτε τραουδίστρια τζαι έτσι εν το έβρισκα στο youtube ότι τζιαν έβαλλα!
Άκουσα το ξανά τζαι επερίμενα με ευλάβεια τον εκφωνητή να πει ποιον τραούδιν ένει να το σημειώσω τζαι να το έβρω, άμα πάω σπίτι! Έτσι τζαι έγινε! Έν θυμούμαι  πόσες φορές το έβαλα ξανά τζαι ξανά, ποσες φορές το ετραούδησα, αλλά εν το εβαρέθηκα ακόμα!

Εφαντάζουμουν να το τραουδά καμμιά μπιμπο σεξουάλα, τζαι στο βιντεοκλιπ να  τζυλιέται πάνω σ'ενα κρεβάτι με τα εσώρουχα τζαι ώρες-ώρες να δείχνει τον τέλειο γκόμενο που έρκεται να την έβρει, μετά να βρέθουνται, να γινεται της πουτάνας, να τσακώνουνται τζαι να φεφκει! (Κλασσικό α?)
Ε, όι! Εν ήταν έτσι τζαι εχάρηκα! Τραουδά το μια που αποτι εθκιάβασα στην σύντομη βιογραφία της ούτε κονσίλερ εν βάλλει στις φωτογραφίσεις της! Αρέσκει της να φαίνεται φυσική λαλεί τζαι εν μπορεί να προσποιείται την τάκκα! Περιττό να πω ότι εκτιμησα την παραπάνω τζαι τζείνη τζαι το τραούδιν της!(ειδικά άμα άκουσα το λάϊβ βέρσιον)
Επιτέλους να δούμε κάτι που εν μοιάζει με κάτι άλλο! Να ακούσουμε κάτι που μας αρέκει τζαι να μεν εν τζείνο που φανταζούμαστε! Εκαταντήσαμεν να ακούμε κάτι τζαι να φανταζούμαστε τζαι το βίντεοκλιπ μπροστά μας τζαι την φάτσα του καλλιτέχνη!

Ήβρα τζαι κάτι άλλα κάβερς που έκαμε! Το ένα εν τούτο που έκαμε γνωστό η Λαίδη...Γκάγκα! Άρεσε μου, άρεσε μου! Κάτι τέθκια τραούθκια λάϊβ, θέλω να τα θωρώ τζαι να τα ακούω που κοντά! Να είμαι σε καμμιά μπυραριούα τζαι να μεν μπορώ να σταματήσω να θαυμάζω τον καλλιτέχνη! Να τραουδά τζαι να σου μεταφέρει τζαι την πιο απλή λέξη, το πιο απλό συναίσθημα τζαι να μεν μπορείς να κάμεις τίποτε άλλο που το να αναστενάξεις! Βέβαια έκαμε το τζαι τούτο αν το αθθυμάστε! (Σιγά που εν θα...)

Βάλλω σας ακόμα ένα κάβερ που τους 30 Seconds To Mars του ιδίου τραουθκιού της Γκάγκας!
Τελικά ένα τραούδιν έσιει πολλές πλευρές να το δείς! Ακριβώς όπως τζαι η ζωή! Τα γέριμα όμως, αρέσκουν μου ούλλες!

1 σχόλιο: