Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Wanna dance with somebody...

Τις τελευταίες μέρες εν πάω καλά!
Πεθυμώ στιγμές τζαι καταστάσεις που πριν τζαιρό επάσκιζα να αποφύγω, για να εβρω την ησυχία μου!
Η αλήθκεια εν ότι ήβρα την! Αλλά εβαρεθηκα την! Κανεί! Πόση ησυχία?!

Θέλω λλίον καρκασιαλίκι, λλίον να φουτουνιαστώ, να χτυπά το κινητό τζαι να θκιαολίζουμαι, να κάμνω συζητήσεις τζαι να μεν φκαίνουν πούποτε, να εξηγώ τζαι να μεν με καταλαβαίνουν, να διώ αναφορά που είμαι τζαι τι κάμνω τζαι ίντα ώρα εννα πάω σπίτι!

Εκαταλάβες τι θέλω? Όϊ? Να το συνεχίσω!

Θέλω να πηέννω κάπου τζαι μεστο αυτοκίνητο να ξεκινά ο καυκας για άσχετα πράματα, να κατεβαίνουμε με τα μούτρα τζαι μετά να το παίζω χαλαρή τζαι χαρούμενη μεσ' τον κόσμο! Θέλω να της λαλώ έχω δουλειά εν μπορώ να μιλήσω τωρά τζαι να αθθυμάται τουλάχιστον 5 άσχετα πράματα να με ρωτήσει που εννεν ώρα! Να μου κλείει το τηλέφωνο τάχα ότι επήρεν τα τζαι να νευριάζω που επειράχτηκεν τζιόλας!

Σίουρα εκατάλαβες τι θέλω τωρά!!! Μπάι δε γουέϊ εγώ συνεχίζω!

Θέλω να με πιάνει τηλέφωνο πριν το μεσημέρι να με ρωτά αν έφα! Να ξέρει τι ώρα σχολάνω τζαι να με ρωτά γιατί αρκησα να πάω σπίτι! Να με ρωτά αν επέρασα καλά την μέρα μου τζαι να πειράζουμε γιατί εν δουλειά που ήμουν, πως έθελε να περάσω? Να με ρωτά αν αθθυμούμαι συγκεκριμένες στιγμές τζαι ημερομηνίες τζαι να παίζω πελλό ότι εξήχασα! Να μεν καταλαβαίνει ότι την περιπαίζω τζαι να αρκέυεκι καφκά! Να κατεβάζει τα μούτρα της τζαι εγώ να είμαι μες την τρελλή χαρά τζαι να φουτουνιάζετε παραπάνω! Να προσπαθώ να την καλοπιάσω τζαι νε μεν καϊλά!

Θέλω να μιλώ στο τηλέφωνο τζαι να μου κτυπά στην δευτερη γραμμή τζαι να μεν το κλείω! Να με ξαναπιάνει τζαι ακόμα να μιλώ! Να επιμένει να με ξαναπιάνει τζαι τρίτη φορά καπάκι τζαι να διερωτούμαι αν εν πελλή τζαι αν δεν εκαταλαβε ότι δεν πρόκειται να το κλείσω επειδή επιασεν τηλέφωνο! Να έχω τις μαυρες μου τζαι να μουρμουρά ότι εν φαίνουμαι καλά τζαι εν μπορεί! Να συνεχίζει να μουρμουρά τζαι να ρωτά συνέχεια τι έχω!Να τσακωθούμε τζαι να μου λαλεί ότι φκάλλω τα νευρα μου πάνω της! Να της λαλώ αφού με επρεισες τζαι ενευρίασες με παραπάνω!

Θέλω να θέλει παραπάνω χρόνο μαζί μου τζαι να μεν ευχαριστιέται με τίποτε! Να θέλει να πάμε για φαί να με ρωτά που θέλω να πάμε επειδή θέλει να μου κάμει το χατίρι τζαι στο τέλος να παέννουμε όπου θέλει τζείνη!

Θέλω να θέλει φιλιά τζαι χάδια τζαι να μεν έχω όρεξη! Να θέλει να κάμουμε σεξ τζαι να σιηλονυστάζω! Να  μουρμουρά ότι έννεν σεξ εν έρωτας τζαι να μου κάμνει κύρηγμα για το θέμα! Να με ρωτά αν την αγαπώ τζαι να της λαλώ ότι επαρασιεσετο! Εν η 6η φορά που με ρωτά σήμερα! Να θέλει να δοκιμάσω κάτι με το ζόρι τζαι να μεν μου αρέσκει!

Θέλω να μεν με φουτουνιάζει τζαι να διερωτούμαι αν παίζει τίποτε άλλο! Να φκαίνουμε έξω τζαι να ζαοθωρώ τζείνη που την θωρεί συνέχεια! Να προσποιούμαι ότι δεν ζηλευκω τζαι να νευριάζει επειδή δεν ζηλευκω! Να φκαίνουμε έξω τζαι να αρκώ να πάω! Να μουρμουρά ότι άρκησα τζαι να θυμούμαι 100 φορές που άρκησε τζείνη τζαι εν είπα τίποτε! Να της κάμνω χιούμορ τζαι να μου λαλεί ότι άρκεψα τις βλακείες! Να την πειράζω τζαι να μου λαλεί ότι εβαρέθηκεν με! Να φωνάζει τζαι να χασκογελώ! Να μου σύρνει την παντοφλα τζαι να σοβαρευκω γιατί ήβρεν με πάνω στην κκελλέ! Να παίζουμε τζαι να μεν σταματούμε ώσπου να χτυπήσει μια που τις θκυο!

Θέλω να πάω να την φιλήσω, να τραβά πισω τζαι να με κάμει να την βουρώ! Να με ρωτά αν θα την επαντρευκουμουν ποττέ τζαι να της λαλώ εν είμαι έτοιμη για γάμο, είμαι μιτσιά ακόμα! Να της λαλώ αν καμμια φορά παντρευτώ θέλω να κάμω 6 κοπελλούθκια τζαι να μου λαλεί ουτε και που προκειται να έχουμε 6 ροκόλους! Να της λαλώ εν τζαι εννοώ μαζί σου τζαι να καραμουτσιάζεται!

Θέλω να μιλά στο τηλέφωνο τζαι να κάμνω ότι εν με κόφτει που τζαι με ποιον μιλά! Να το κλειει τζαι να μεν ρωτώ με ποιον εμιλούσε για να φανώ απορροφημένη σε τζείνο που κάμνω τζαι να έρτει να μου πει που μόνη της! Να της κάμνω εκπλήξεις τζαι νε με ρωτά αν την απάτησα! Να της λαλώ εν που σε αγαπώ τζαι να μεν με πιστευκει! Να με πιάνει το ρομαντικό μου τζαι να με ρωτά αν είμαι καλά! Να θέλω να κάμουμε δικα μας τζαι να μεν έσιει όρεξη! Τελικά να το κάμνουμε τζαι να γυρευκω κάτι γλυτζιην να φάω!

Να θέλω λλίον χρόνο με τον εαυτό μου τζαι να με πιάνει συνέχεια τηλέφωνο για να δει τι κάμνω τζιαν την επεθύμησα! Να της λαλώ γράφω στο μπλογκ μου τζαι να μεν της λαλώ ίντα μπλογκ να μπει να θκιαβάσει! Να θέλω να περάσω την μέρα μόνη μου τζαι να με με αφήνει! Να κάμω 5 μήνες να γράψω στο μπλογκ τζαι να της λαλώ αμέλησα τζαι τα χόμπυ μου μαζί σου!  Να θέλει να μείνει μόνη της τζαι να με πιάνει πανικός! Να μεν την πιάνω τηλέφωνο τζαι να μεν της στέλλω μήνυμα για ώρες τζαι να με πιάνει να φωνάζει ότι την εξέχασα!

Θέλω να το κάμνουμε, να το ξανακάμνουμε τζαι μετά να τζοιμούμαστενν αγκαλιά! Να με ξυπνά γιατί κάτι άκουσε τζαι να της λαλώ εν η ιδέα σου! Να με σιεπάζει  τζαι να με θωρεί την ώρα  που τζοιμούμαι! Να αννοίω τα μάθκια μου να την θωρώ άξιππα τζαι να λαλώ Χριστόοος, ππέσε τζοιμήθου!!!!!Να μου λαλεί ότι εροχάλιζα τζαι εν έκλεισε μάτι! Να της λαλώ ότι τζαι τζείνη εροχάλιζε εχτές τζαι να το αρνείται! Να νευριάζει τζαι να μου γυρίζει πλάτη! Να νευριάζω να γυρίζω τζιεγώ πλάτη για να τζοιμηθώ! Να μεν έρκετε να με αγκαλιάσει τζαι να μεν σιουρκάζουμε! Να υποκύπτω τζαι να γυρίζω πρώτη εγώ να την αγκλιάσω! Να μεν αντιδρά πάλε τζαι να νευριάζω! Να την ρωτώ γιατί εν με αγκαλιάζει τζαι να μεν μου μιλά! Να την ξαναρωτώ τζαι να συνειδητοποιώ ότι ετζοιμήθηκε! Να βρίσκω ευκαιρία να την αγκαλιάσω, να ξυπνά τζαι να με κουντά!

Θέλω να μου λαλεί ότι με αγαπά τζαι ότι εν πολλά ερωτευμένη μαζί μου! Να της λαλώ έννεν η μόνη! Να με ρωτά τι εννοώ τζαι να της λαλώ ότι θέλουν με αλλό πέντε! Να μου λαλεί ότι είμαι ψώνιο τζαι να της λαλώ ότι τζείνη με εθκιάλεξε! Να μου απαντά ότι εν εγώ που την εβουρούσα τζαι να της λαλώ άτε που εν ήθελες!

Που το τίποτε να ξεκινούμε καφκά τζαι να διερωτούμαι γιατί ηθελα να ανακατωθώ με έρωτες τζαι δεν εκάθουμουν στα βραστά μου! Να σκέφτουμαι ότι είμαστεν ανθρώποι τζαι εν μπορούμε να κάμουμε αλλιώς! Να καταλήγω ότι έτσι εν ο έρωτας τζαι έτσι πάντα εννα είναι! Να ορκίζουμε ότι την επόμενη φορά που θα ερωτευτώ θα έβρω μιαν καλλύτερη,  λιγότερο σπαστική τζαι ιδιότροπη! Μιαν ρε παιδί μου που μαζί θα κάμνουμε το καλό!

Τραούδιν 1
Τραούδιν 2

10 σχόλια:

  1. Teliooo... Ti mas ethimises tora. :)
    Ontos etsi prepi na ine o erotas. Ego aman ta skeftume tuta, gia na men me piasi melagxolia prospatho na skefto ta arnitika gia na paro kuragio ospu na ksanamplekso.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Axxx aftos o erotas pou enna mas katastrepsei oulles! ;) Kalo savvatokiriako koroues... xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala, alla eisai sigouri pws en to concept tou erwta pou epethymises k oxi ti sygkekrimeni?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ουάο!! έσσιεις έναν καταπληκτικό τρόπο να κάμνεις τους αναγνώστες σου να νοιώθουν ότι έχουν κοινές εμπειρίες μαζί σου.. τζαι επίσης είσαι που τα λίγα άτομα που με κάμνουν να γελώ δυνατά την ώρα που δκιαβάζω :)

    φοβερό κείμενο, με πάρα πολλές αλήθκειες.. τζαι ούλλες οι δυσκολίες που περιγράφεις, εν τζείνες που σου κρατούν τον ενδιαφέρον στην σχέση.. είσαι σίγουρη οτι θα μπορούσες να είσαι με μιαν λιγότερο σπαστική και ιδιότροπη? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Anonimos/i: Epeidi efotisa llion tin spastiki plevra tou erota tzai oxi ta oneirika iliovalsilemata, tis voltes stin paralia, ta glikologa klp? Den eshiei na kamei me kanena prosopo to keimeno alla me sinaisthimata pou sou prokalei to concept tou erota opos eipes:)

    @HerMarmite: Ego to prokalo i ontos exoume koines empeiries? To pio simantiko nomizo einai na apokodikopoioume ti zoi sxedon me ton idio tropo tzai na antilamvanoumaste kapoia pramata sxedon to idio! Tzeino to "sxedon" pou xrisimopoio en oullo to paixnidi! Na se kamei na deis pramata pou en ekataferes na dis kai na sinideitopoiiseis akoma! To idio k ego me ti seira mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. En polla simantiko nai, na mboreis na katalavaineis ta pramata "sxedon" me ton tropo pou ta katalavainoun oi alloi! Esheis dikio!
    Je genika touta pou grafeis kamnoun mas na niothoume mian oikeiotita. Oti je na perase o kathenas, fysika je en pio efxaristo na ksereis oti en eisai h en hsoun monos se toutes tis embeiries!

    Na'sai kala:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ppee, korh en se mporw.
    emena htan na mou gurisei etsi. I need peace and love and harmony. Inta thn tiranas thn mitsian?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε postbabylon μου, εν τζαι τιραννιώ καμμιάν μεν φοάσαι! Ντάξει τούτα μπορεί να συμβαίνουν αν δεν επικοινωνείς τζαι πολλά με το άτομο που είσαι! Μπορεί να μην είναι τζαι η ιδανική σχέση, αλλά πολλα που τούτα πρέπει να τα έζησες τζαι εσύ! Νομίζω κάτι πιο ισορροπημένο μεταξύ τούτων που είπα τζαι των δικών σου (ηρεμία, αρμονία κλπ) εν πιο υγιές! Έννεν τουτο που γυρεφκουμε ούλλοι? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή