Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Γκέυ στο κρεβάτι... αλλά τζαι στην τραπεζαρία!

Το γκευλίκι εν έσιει να κάμει μόνο με το κρεβάτι μου!
Εν τζαι γίνουμε γκέυ άμαν εννα κάμω σεξ ή άμα εννα φλερτάρω ή άμαν εννα έσιει σεξ, φλερτ, ερωτα τζαι πάθος!! Γκέυ είμαι κάθε μέρα, κάθε λεπτό τζαι κάθε στιγμή! 

Μεν το ξεχάνεις! 
Επειδή είμαι γκέυ εν σημαίνει ότι θα μιλώ μόνο για σεξ! Επειδή εν σου μιλώ για σεξ εν σημαίνει οτι είμαι προσωρινά στρέιτ! Εν τζαι καμμιά κατασταση που μπαίνω τζαι φκαίνω ανάλογα με τις περιστάσεις τζαι την κάψα μου! Εν μια κατασταση που είμαι πάντα! Surprise, surprise...ναι πάντα ήμουν, πάντα είμαι τζαι θα είμαι γκέυ! Όχι επειδη έτσι θέλω, απλά έτσι εγεννήθηκα!  
Να σου πω τζαι ένα νέο?
Εννα είμαι τζαι στα 50 στα 60 στα 70 στα 80!!! (Ωσπου ζιω)! Επειδη εννα γινώ πετσιά, εννα σουρώσω, εννα έχω μασέλα τζαι  παστούνι εν σημαίνει οτι εννα γίνω στρειτ κάποτε! Πάντα γκέυ εννα είμαι! Ναι έσιει τζαι υπερήλικες γκέυ!
Εν αλλάσσουμε όπως βολευκει τον καθένα, ή το κορμί μας! Είμαστε είτε βολευκει είτε όχι!

Άρα επειδή είμαι γκέυ εν σημαίνει ότι εν σε αφορά τι κάμνω στο κρεβάτι μου! Τζαι βέβαια εν σε αφορά! Αλλά εν έσιει να κάμει με το κρεβάτι μου μόνο!
Έσιει να κάμει με ούλλη μου τη ζωή! Έσιει να κάμει με την πιο απλή τζαι αθώα στιγμή της κάθε μέρας μου ως την πιο δύσκολη! 
Έσιει να κάμει με το κρεβάτι μου, τον καναπέ μου, την κουζίνα μου, το καθιστικό μου τζαι ούλλο μου το σπίτι!




12 σχόλια:

  1. Δικαίωμά σου τζαι καλά κάμνεις. Οι γκέι εννεν μόνο στα έργα του παπακαλιάτη (μεν με περιπέξετε αλλά αρέσκουν μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά καλα τα λέεις! τζαι επιτέλους ας φύει τούτη η ψύχωση τζαι το στερεότυπο που πάνω μας. Εν τζι εν hobby η σεξουαλικότητα για να θέλουμε να μοιραζούμαστε τα νέα hot πράματα που συμβαίνουν τζαι να τα αναλύουμεν ώςπου να λύσουμεν... εν μέρος της ζωης, τζαι όι απλά στιγμές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς, λόγω προκατάληψης, άμαν πείς ότι είσαι gay οι άλλοι μόνον αυτό βλέπουν. Καθορίζεται δηλαδή όλη σου η εικόνα και ταυτότητα. Από την άλλη, ως σεμνότυφοι, οι Κυπράιοι εθελοτυφλούν τζιαι προσπαθούν να το ξεχάσουν, αλλά just because you don't see it it doesn't mean it's not there!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Σκουλουκούιν
    μεν πιστευκεις τζαι πολλά τα γκέυ πρότυπα που θωρείς μεστην τηλεόραση! Εν ξέρω τι δείχνει ο Παπακαλιάτης αλλά συνήθως εν για να διασκεδάζουν τους θεατές τζαι να τους κάμνουν να γελούν, ή να τα παρουσιάζουν τόοσο τέλεια που να διερωτάσε τελικά ποιόν εν το πρόβλημα τζαι τα παραπονα των γκέυ τζαι κάμνουν τόση φασαρία!

    @HerMarmite
    Hobbies: Being gay, poetry, ski! lol
    Αρέσκει μου που εν αθυμούμαι ποτέ ποια που τις θκυο σας εν ποια! Σε ποιαν έκαμα σχόλιο τζαι ποια μου απάντησε ή ποια έγραψε το τάδε κείμενο!! Για μένα σαν να τζαι είσαστε ένα πλάσμα! Πρέπει να αρκέψω να παρατηρώ τα γραφόμενα σας να σας μάθω! :P

    @Patatoulis: Kάπως έτσι! Άμα συνειδητοποιήσουν ότι είσαι γκέυ απλά δημιουργούν μιαν εικόνα για σένα που εν πολλά στερεοτυπική τζαι δυστυχώς πολλά άσιημη τζαι προσβλητική! Ότι εθελοτυφλουν τζαι θέλουν να το ξιάσουν εν αλήθκεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα είπαν μας το πολλοί τελευταία τούτο!! Είσαι η τρίτη που μου το λέει μες στις τελευταίες 2 μέρες ότι εν μας ξεχωρίζει... έσσιετε κανένα suggestion? 'Αραγέσσου να γράφουμεν η καθεμιά με άλλον χρώμα τα ππόστς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Xm... εν τζαι τούτο μια λύση! Θκιαλέξετε κανένα χρώμα που να θκιαβάζετε εν τζαι ανάγκη να τυφλωθούμε όπως σε κάτι άλλα μπλογκς που θωρώ αστερούθκια μετά που το κλείω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ωραία όλα αυτά, με προβληματίζεις. αυτό σημαίνει blog skepseon όνομα και πράμα:
    είναι όμως η σεξουαλική σου προτίμησή που σε κάνει gay. μπορεί εγώ που είμαι άντρας και μου αρέσουν οι γυναίκες να είμαι gay? τι σε κάνει gay εκτός από αυτό, τη σεξουαλική σου προτίμηση δηλαδή; υπάρχουν άλλες gay επιλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαλλον πρέπει να αναπτύξω το ποστ αγαπητέ γιατί μόλις εκατάλαβα ότι δεν κάμνει ούτε έναν άππιο το πόιντ μου για να φτάσει σε όλους τους αναγνώστες! :P

    Tζείνο που θέλω να πω είναι ότι το να είσαι γκέυ δεν είναι απλά θέμα κρεβαθκιού αλλά εν τρόπος ζωής! Το μυαλό μου εν σκέφτεται ποττέ στρέιτ! πχ. Είμαι για καφέ τζαι περνά μια όμορφη κοπέλα που δίπλα μου εννα σκεφτώ: "Μμμμ...ωράια κοπέλα!!" Εννα γυρίσω να την ξαναδώ, όπως θα έκαμνες κ εσύ που ελκύεσαι απο γυναίκες! Αν μου εχαμογελούσε θα έπερνα πάνω μου όπως θα έπερνες κ εσύ! Αν μου κοντέψει τζαι ζητήσει αναπτήρα θα διερωτηθώ αν με φλερτάρει ή έμεινε όντως που αναπτήρα!
    Μια στρειτ γυναίκα θα εσκέφτετουν: "Μμμμ..ωραία τσέντα βαστά η ηλίθια...άραγες σου εν όντως Λουι Βιτόν? Η μαννή έχει τα παπούτσια που ήθελα να γοράσωωω...!!!!! Εζήτησε μου αναπτήρα??? Ήρτε να κολλήσει του παρέα μας???!!!"
    Άρα γκέυ είμαι τζαι στον καφέ!

    Επίσης άμαν εννα φκω έξω να πάω κλαμπ, κάποτε προτιμώ να πάω σε γκέυ κλαπ παρά σε στρειτ κλαπ! Οι στρέιτ φίλες μου εν βρίσκουν κανένα λόγο να έρτουν μαζί μου στα γκέυ στέκια ενώ εγώ πετάσσω τα φέσια μου!

    Γκευ ή στρειτ επιλογή δεν υπάρχει! Το να είσαι γκέυ δεν είναι επιλογή! Εν εξύπνησα μια μέρα τζαι είπα που σήμερα τέλος οι άντρες! Πάντα ενδιαφέρουμουν για γυναίκες και στο σχολείο ερωτευκουμουν κοπέλες επειδή εγεννήθηκα γκέυ και εσυνηδητοποίησα το νωρίς (ευτυχώς)!

    Ναι, οτι μου αρέσκουν οι γυναίκες, ότι μπορώ να τις ερωτευτώ τζαι να λειτουργήσω τζαι ερωτικά μαζί τους κάμνει με γκέυ! Αν μου αρέσκαν τζαι οι άντρες θα ήμουν μπαισέξιουαλ!Αν μου αρέσκαν μόνο άντρες θα ήμουν στρέιτ!

    Ελπίζω να ξεκαθάρισα λίγο τα πράματα τζαι να σου έλυσα κάποιες απορίες αν εκατάλαβα σωστά το πόιντ σου!

    Χαίρομαι που σε προβληματίζω τζαι συζητούμεν το! Ομολογώ εν εσκέφτηκα ποτέ την άλλη διάσταση που έδωκες στο μπλογκ σκέψεων!
    Για άλλους προβληματισμούς δαμέ είμαστε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι ξεκάθαρη. Ένας φίλος μού είπε ότι δυσκολεύομαι να οδηγήσω σε άλλη χώρα επειδή δεν μπορώ να ανατρέψω τη σκέψη μου όσο αυτός. Οι gay έχουν αυτό το ταλέντο, να ανατρέπουν αυτό που για κάποιους είναι δεδομένο και να το δουν από την άλλη πλευρά. Εγώ πολλές φορές δυσκολεύομαι, αλλά τουλάχιστον αναγνωρίζω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο, και ίσως είναι αυτό που κάνει τους gay συνήθως καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες (αν μου επιτρέπεις το κλισέ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H αλήθκεια είναι ότι οι γκέυ δεν κάμνουν κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια να σκεφτούν αλλιώς! Απλά σκέφτουνται "αλλιώς"! (Αν το θέσουμε έτσι)!
    Για να οδηγήσεις στην χώρα σου εν σκέφτεσαι σε ποια λωρίδα πρέπει να μπεις! Ήδη βρίσκεσαι στην σωστή λωρίδα! Σκέφτεσαι μόνο αν παέις σε χώρα που οδηγούν "ανάποδα"! Συμπέρασμα τζείνοι που κάμνουν προσπάθεια να σκεφούν ανάποδα εν πάντα οι άλλοι!(Είτε είσαι γκέυ είτε στρέιτ) :)

    Επιτρέπω σου το κλισέ, αλλά διερωτούμε κ εγώ αν υπάρχουν παραπάνω γκέυ στον καλλτεχνικό χώρο ή αλλού! Οι καλλιτέχνες εκφράζονται μέσω της δουλειάς τους και εν απλά πιο φανερό!
    Ένας γκέυ ποιητής θα γράψει για τον ομοφυλόφιλο έρωτα του, ένας γκέυ ζωγράφος θα ζωγραφίσει ένα γυμνό άνδρα κλπ! Ένας γκέυ λογιστής? Θα κάμει πιο καμπυλωτό το 8? Ένας γκέυ λεωφοριατζής? Θα στρίφει το τιμονι με χάρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με αποστόμωσες! :) Ευχαριστώ για τη συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σε ρώτησε κανένας αν είσαι γεωγραφικά gay?

    πολύ τέλεια η συζήτηση στα τελευταία σχόλια... πιο καμπυλωτό το 8????!!!!!!
    :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή