Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Συγκατοίκηση με τις κατσαρίδες!

Τον τελευταίο τζαιρό ακούω πολλύ κόσμο που πάει να ζήσει μόνος του δίχα τους γονιούς του!
Εν το όνειρο μου που μιτσιά! Εν αθυμούμαι πότε ήταν η πρώτη φορά που το σκέφτηκα, αλλά πάντα επίστευκα πως εν θα είχα πρόβλημα να ζήσω μακρυά που το σπίτι μου, σε ένα άλλο σπίτι που θα λοάτε τζαι τζείνο σπίτι μου! Ήμουν σίουρη ότι θα έφεφκα γλήορα τζαι εν θα με εβρίσκαν τα τριάντα τζαι κάτι  να μεινίσκω με την οικογένεια ακόμα! Ναι εν πολλά φοιτσιάρικο τούτο για τζείνους που ζουν μόνοι τους!
Θέλεις η τύχη, θέλεις ο νους μου, θέλεις ότι θέλεις, εν με εβοήθησε ο πλάστης μου να αποκτήσω τον δικό μου χώρο ακόμα!

Προχτές επήα στο καινούριο διαμέρισμα μιας φίλης να την δω και να της ευχηθώ καλορίζικο! Εκατάλαβα ότι έσιει τζιάλλα γουστα πιο καλά που τα δικά μου για να επιπλώσεις ένα σπίτι! Άρεσε μου πολλά το απλό και λιτό της στυλ που εδιούσε ενα χαρακτήρα κάπως!  Εκατσαμε στη βεραντούα , ήπιαμε το κρασούι μας, την μπυρούα μας, εφάμεν τα τσιπς μας, ακούαμεν την μουσική μας, εκουβεντιάσαμεν για τα αισθηματικά μας, τα υπαρξιακά μας, απόλαυσα το φεγγαρούι, την νύχτα τζαι την ησυχία της γειτονιάς της!

Εν άλλο πράμα να ζεις μόνος σου! Είπε μου ότι εξεπέρασε κάποιους φόβους που είσιε, έβαλε τη ζωή της σε τάξη, νιώθει ωραία τζαι καθαρίζει τζιόλας! Τζαι εγώ κάπως έτσι φαντάζουμε το πως θα είμαι στο χώρο μου! Την πρώτη εφτομάδα !!!Την δευτερη θα αρκέψουν τα ρούχα να στιβάζουνται σε μια γωνιά (πλυμμένα-άπλυτα), η βούρνα θα γεμώσει πιάτα, οι καλάθοι θα ξυσιηλίσουν, θα φκάλω σπυρούθκια που την σκονη τζαι θα αποκτήσω κατοικίδια τις κατσαρίδες και άλλα μικρά ζωύφια! Εν μπορώ να φανταστώ ότι θα προγραμματίζω μεστον χρόνο μου τζαι την καθαριότητα! Συνήθως εν κάμνω τίποτε σπίτι μου (ντάξει όχι συνήθως-αλλά ποτέ)! Εν πάντα πλυμμένα τζαι σιδερωμένα τα ρούχα μου πριν τα ζητήσω, φαί εν πάντα στο τρααπέζι βραστό τζαι περιμένει με, χωρίς να δρώσει ο κώλος μου τζαι το σπίτι εν πάντα συγιρισμένο (εκτός που το δωμάτιο μου)!

Ξέρω τζαι πως θα επερνούσα τις ώρες μου! Στην αρκή θα εκαλιούσα φίλες τζαι φίλους να φάμε τζαι να τα πιούμε, μετά θα εβαρκούμουν! Θα επροτιμούσα να φκαινω έξω ή να μεν κάμνω τίποτε! Να κάθουμαι σε μια γωνιά με σβηστά τα φώτα, να ακούω την αγαπημένη μου μουσική, να πίνω το κρασούι μου τζαι να σκέφτουμαι, να φιλοσοφώ τζαι να κάμνω απολογισμούς της ζωής μου μόνη μου!
Το απωθημένο μου είναι να αρκέψω τα ουάν νάιτ σταντς στο διαμερισματούι μου! Ουυυ, μεγάλο απωθημένο!

Είπα να κάμω ακόμα κανένα χρόνο υπομονή, να βάλω λλίο σε τάξη τα οικονομικά τζαι μετά να γυρευτώ για κανένα διαμερισματούι τζαι ουάν νάιτ στάντς! Είπα ότι εν θα συγκατοικήσω γιατί έσιει πολλές ευθύνες, όρους  τζαι σεβασμό τζαι εν θέλω να εν στρατόπεδο το σπίτι μου αλλά σπίτι! Παρόλο που συμφέρει οικονομικά! Εχτές που το εξανασκέφτηκα, εσιουρευτηκα ότι έτσι θα κάμω!!!

Σήμερα έρκεται μου μήνυμα που μιαν φίλη μου "Είσαι απο Σεπτεμβρη να ψάξουμε κανένα διαμερισματούι να συγκατοικήσουμε?" Ήταν καλό το τάιμινγκ της ομολογώ, για να μου τα φέρει ούλλα πούκουππα! Εξαναείπαμεν το τούτο πολλές φορές με τη συγκεκριμένη! Ελαλούσαμεν τώρα να δούμε, τον άλλο μήνα, τώρα ακόμα λλίον, ενναν τέλεια, ενναν πελλαμός, εγω τζιεσύ πιιιιι εννα μας φαν οι κατσαρίδες! Αποφασίσαμε πολλά πράματα! Πως θα χειριστούμε τα έξοδα, τα φαγιά, το ψούμνισμα, και άλλες λεπτομέρειες! Εν τζαι εκάμαμε τίποτε παραπάνω που τα λόγια!

Ναι, πρόκειται για ένα άτομο που δεν παθαίνει πανικό αν έσιει θκυο πιάτα μεστην βούρνα, αν το χαλί εν νάκκον πυλωμένο και αν δεν έσιει τόπο να κάτσουμε απλά σύρνουμεν τα ούλλα μια γωνιά κλπ κλπ!
Νομίζω ότι εγώ είμαι σιηρότερη αλλά εννα προσαρμοστώ ορκίζουμε!!! Είπαμε ότι εννα μας κάμει καλό στην οργάνωση και στο να αναλαμβάνουμε καμμιά ευθύνη! Ένα χώρο θέλουμεν τον! Νομίζω φοούμαστε τζαι οι θκυό όμως! Αν θα αντέξει η μια την άλλη! Όχι εγώ την φίλη αλλά η φίλη εμένα!
Άραγε εννα αντέξει που ταππάρω τις μουσικές μου άμα μου αναδώξει? Εννα αντέξει την ξιμαρισιά τζαι τις ιδιοτροπίες μου? Εννα αντέξει τα νευρα μου τζαι τα ουάν νάιτ σταντς μου? (Σιγά μεν τα ξιάσω)! Εννα αντέξει τις επισκέψεις των φίλων μου τζαι την φασαρία μας? Τωρά που τα ξαναθωρώ μαζεμένα νομίζω εν θα με αντεχα ούτε εγώ! Πρέπει να συναχτώ νάκκον! Να κάμνω τζαι καμμιά δουλειά, να πλυνίσκω τζαι κανένα πιάτο! Να μάθω να σέβουμαι τζαι τα άλλα πλάσματα που μπορεί να μεν αντέχουν τις ορέξεις μου συνέχεια!
Τωρά που το ξανασκέφτουμαι εγώ εννα την αντέξω? Εν θα κάμνει κάτι που εννα με νευριάζει? Εν δυνατόν να εν τόσο φρόνιμη? Μπαααα....!!!!!
Που την άλλη λαλείς να πάθω τίποτε που την καθαριότητα τζαι να μεν ξαπολώ την σκούπα? Να αφινιάζω αν δω κανένα πιατούι ή ποτηρούι μεσην βούρνα? Να μεν την αφήνω να μπει σπίτι με τα παπούτσια γιατί εννα μου ξιμαρίσει τα γυαλιστερά μου μάρμαρα?
Όι σιορ!!! Εν δυνατόν? Πελλάρες!
Κάτσε να έρτει αύριο πρώτα να μιλήσουμε τζαι θωρούμεν!

Τραούδιν στην νοηματική γλώσσα!!

5 σχόλια:

  1. korh preosexe... sygkatoikisi me filin en tricky. Mporei na xalasei h filia an den miliountai oulla anoixta tziai MOLIS ginoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύσκολο πράμα η συγκατοίκηση φίλων, στη συγκατοίκηση ζευγαριού αν γίνεται τζαι κάτι λόγω του ότι υπάρχει το σεξ στη μέση, στη συγκατοίκηση των φίλων τα πράγματα είναι πιο δύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν βρεθείς στην ανάγκη να κάμεις δουλειές, καθαρίσματα, μαγειρέματα και γενικά οργάνωση σπιτιού και εξόδων, τότε θα καταλάβεις πόσο άξια μπορείς να είσαι επιδή έβαλες στόχους και τους πέτυχες!
    Aντί στη γωνιά με το κρασούι σου και σβηστά φώτα να φιλοσοφάς...στάθου στη μέση του σπιτιού, κοίταξε γύρω σου τι κατάφερες και νιώσε damn proud of yrself!
    Μην το αναβάλλεις, θα σου κάνει καλό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δύσκολη η συγκατοίκηση... το έχω περάσει με τα one night stands, όχι τα δικά μου, τα της συγκατοίκου και δεν ήταν και το καλύτερο μου να βρίσκω κάθε πρωί και διαφορετικό άγνωστο στη κουζίνα (ήταν και φιλόξενη η κοκόνα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xm!!! Ευχαριστω για το φηντμπακ εννα τα λάβω υπόψην μου τα σχόλια σας παύλα συμβουλες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή