Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Διακοπές? Το πολύ μεχρι πιο κάτω!

Είμαι τουρτούρα τζαι άμα κρυώνω εν θέλω να κάμνω τίποτε εκτός που το να τυλίουμε το κουίλτ τζαι να μεινίσκω μεστα ρούχα να βράζω!
Επερίμενα να έρτει το καλοτζαίρι εδώ και πολλούς μήνες! Έφκαλα πολλά σενάρια τζαι εδημιούργησα πολλές σκηνές καλοκαιρνές μες στο νου μου, για φέτος!

Ονειρευτηκα να ξυπνώ νωρίς το πρωί, να πιάνω τα ππουρτού μου με την παρέα μου τζαι να πηέννουμε στην παραλία για κουνουσμά, μαυρισμα τζαι λίην δροσιά!
Το μεσημέρι θα πηένναμε να φάμε κανένα σαντουτσούι τζαι μετά πίσω θάλασσα ως το απογευμα!
Θα  περνούσαμεν το χρόνο μας σ'ενα μπαρ δίπλα στο κύμα να δοκιμάζουμε ούλλα τα σφηνάκια του μπαρμαν, η μουσική ττάππο,  τζαι να χαχανίζουμεν ούλλην την ώρα!
Την νύχτα θα επηαίνναμε σπίτι να σαστούμε τζαι να φκούμε για ταβερνούες, μπυρούες τζαι ψάρι!
Μετά θα λιώναμε μες στα κλαμπ τζαι τις μπυραρίες, να τραουδούμεν καραόκε τζαι να μεν αντρεπούμαστε που κράζουμε γιατί είμαστε λιώμα! Εφαντάστηκα βέβαια τζαι να φλερτάρω με τις τουρίστριες τζαι να χορευκουμεν ούλλη νύχτα καταπίνωντας σφηνάκια!

Έτσι για να μεν βαρεθούμε το σκηνικό στην Κύπρο θα εκτυπούσαμεν τζαι κανενα ταξιδάκι , έστω σύντομο σε κανένα νησί δαμέ κοντά για αλλαγή περιββάλλοντος!


Ελοάρκαζα πολλά, αλλά εξέχασα θκυό πολλά σημανττικά πράματα! Λεφτα και ελευθερος χρόνος!
Ούτε το ένα έχω ούτε το άλλο! Τις μέρες που ήμουν με άδεια εδουλευκαν οι φίλοι μου τζαι τωρά τα λεφτά μου εν λλία! Μακάρι να πάω μαζί τους έστω τζαι μονοήμερο θάλασσα τζαι θα είμαι χάππυ! Πρέπει να πάω θάλασσα επείγον! Τούτον τον καλοτζαίρι έφα ούλλον τον πύρουλλο!

Έκαμα τζιάλλα σχέδια για το υπόλοιπο καλοτζαίρι προχτές (όσο εμεινε δηλαδή)! Πιο μαζεμένα, πιο φτωχά τζαι πιο προσγειωμένα! Θαλασσούα μονοήμερη τζαι κανένα σαντουτσούι!
Ευτυχώς που ζούμε σε νησί γιατί την θάλασσα θα έκαμνα χρόνια να την δω, αν έπρεπε να ταξιδέψω!

Musikk feat. John Rock - Summer Lovin'

ΥΓ. Κυρία τραπεζική μου υπάλληλος τούτον τον μήνα θα πιάεις αγγούρι! Δόση για τα δανεια αρκές του Σεπτέμβρη! Καλές διακοπές τζαι σε σένα!!!

5 σχόλια:

  1. Τωρά εθύμησες μου κάποτε που πήγα στο καραόκε τζαι ετραγούδησα με κάτι φίλες μου το Εye of the tiger. Εχάμαμεν πολύ γέλιο. Που τότε εν ετόλμησα να ξαναβκώ στις πίστες. Πήαινε θάλλασα γρήγορα και μην χασομεράς, ας εν τζαι στη Σκάλα, εν τζαι τζιαμέ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το καλοκαίρι αποβλακώνει μας... εγώ μένω δέκα λεπτά από τη θάλασσα και μέχρι να το πάρω απόφαση να σηκωθώ και να πάω μεσημεριάζει έτσι δεν πάω, μετά λέω να πάω το απόγευμα, το απόγευμα φυσικά βαριέμαι και τώρα είμαι στη φάση που σίγουρα αύριο θα σηκωθώ πρωί να πάω θάλασσα... :/

    καλό υπόλοιπο διακοπών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @SKouloukouin:Axehastes stigmes ta karaoke!Eidika an den ta kataferneis toso pio polli etertainment prosfereis! :P Enna pao ti na kamo na men pitsialiso?

    @OUF: E eisai shiroteri pou mena! Ate na doume pia enna kataferei na paei avrio(simera)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αύριο (σήμερα) χτες, τελικά πήγα...
    πολλή πυρά όμως.... μαζοχισμός ο ήλιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή