Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Οι γκευ διακοπές!

Αποφάσισα τζιεγώ όπως κάθε νεαρά που σέβεται τον εαυτό της να πάει στην Ελλάδα διακοπές!
Έτυχε τζείνον τον τζαιρό μια απο τις κολλητές μου να είναι ποτζιεί τζαι έπεισε με να πάω! (Εν εδυσκολευτηκε, γιατί ειχα το τζαι ανάγκη)
Ηταν καλοτζαίρι λάλλαρος, ήμουν φρεσκοχωρισμένη, έτυχε εμιλούσα τζαι με μιαν καλαμαρού που τα ιντερνετεθκια τζαι αποφασισα να ζήσω μιαν εφτομάδαν ξέφρενα τζαι ρεμπέλικα με πολύ πολύ σεξ!
Η χαρά μου εν περιγράφετε γιατί είχα σπίτι να μείνω, η κολλητή ήταν γκέυ τζαι έταξε μου να με γυρίσει σε ούλλα τα γκευ μπαρς της Αθήνας, είχα έτοιμο φλερτ να με περιμένει τζαι να έσιει την έννοια μου αν έφτασα καλά!

Ήρτεν η κολλητή έπιασε με που το αεροδρόμιο το πρωί, επήαμεν σπίτι, επληροφόρησα τζαι το καινούριο φλερτ ότι κατεφθασα τζαι θα εβρεθούμασταν σε λίγες ώρες! Εσυντονίστηκαμεν τι ώρα περίπου θα επήαιννα στο ραντεβού, τζαι στην μισή ώρα να μου χτυπήσει η κολλητή τηλέφωνο για να δει καταρχήν αν με κατακρεούργησε το υποτιθέμενο φλερτ, αν έπληξα, ή αν περνώ τέλεια! Είπα της αν σου πω "έλα" σημαίνει τσακκίστου έλα, γιατί έπληξα τζαι εν εγουσταρω γενικότερα! Αν σου πω "μια χαρά" σημαίνει ποσκολίστου ώσπου να έρτω ή να σου ξανατηλεφωνήσω εγώ! Αν δεν απαντήσω καθόλου, τηλεφώνα αστυνομία τζαι βούρα!
Εξήγησεν μου η κολλητή που έπρεπε να πάω να έβρω το φλερτ τζαι στον δρόμο ετηλεφωνούσα της συνέχεια, ελαλούσα της τι θωρώ τζαι αν πάω σωστά στο μιτινγκ πόιντ! Εν εμπορούσα να αρκήσω τζαι να πει η καλαμαρού τον λοο της ή να χαθώ τζαι να με πάρει για παλαβή, επειδή ήταν σχεδόν δίπλα το σπίτι που εμεινίσκαμεν, αλλά εγώ μες τις Αθήνες εν μπορώ!

Εσυναντήθηκα με το φλερτ σε μιαν στάση, αποφασίσαμε να πάμε για καφέ! Μπροστά τζείνη πίσω εγώ επήρεν με ποτζεί, επήρεν με ποδά, επιασαμεν το μετρό έκαμεν τζαι 2-3 στάσεις τζαι επερπατούσαμεν αλλο μισή ώρα χαρκούμαι! Εξητήμασα την κάμποσο γιατί εν γίνεται να φκει ο κώλος μου για να φτάσω σε ένα κωλοκκαφέ! Ερωτούσα συνέχεια σε ποση ώρα φτάνουμε τζαι αν έπρεπε να φέρω κανένα σακκίδιο μαζί μου τζαι μπόλικο νερό! Ίντα τσιανς να αντέξω να πάω πισω τζείνον ούλλο το δρόμο! Εν ξίκκος σου για καφέ!
Εντυπωσιάστηκα με το Θησείο, είδα την Ακρόπολη που μακρυά επειδή εν είσιε τσιανς να περπατήσω άλλην τόση ώρα με τις ανηφόρες τζαι τις κατηφόρες! Εκάτσαμε να πιούμε τον καφέ μας τζαι έπεσε το τηλεφώνημα της κολλητής! Είπα της τον κωδικό "ΕΛΑ", είμαστε στο Θησείο εν ωραία! Ετσακκίστηκεν η φτωσιή ήρτε, εσυστηθήκαν τζαι ύστερα που λλίον εφύαμεν τζαι οι τρεις μαζί, ώσπου να πάρουμε πίσω το φλερτ να πιάσει το μετρό τζαι εμείς να πάμε σπίτι μας!

Η καλαμαρού είσιε το δεδομένο ότι μια εφτομάδα θα την επερνούσα μαζί της τζαι θα εβρεθούμασταν κάθε μέρα! Ήταν γελασμένη όμως τζαι κάμποσο ομοφοβική τζαι ετσακώνετουν συνέχεια με την κολλητή μου! Την επόμενη μέρα που εξαναβρεθήκαμε εκάμναν ομηρικούς καφκάες αλλά εγώ έπληττα τζαι εθωρούσα γυρώ γυρώ τζαι εποθαυμαζα τον κόσμο τζαι την Αθήνα! Επέμβηκα αναγκαστικά 2-3 φορές να κατευνάσω τα αίματα πριν τριχομαλλιστούν!
Εν εξεκολλούσεν η άλλη τζαι στο τέλος εσυνεχίσαμεν τζαι οι 3 για το γκευ κλαμπ!  Επότισεν την η κολλητή κάμποσα σφηνάκια για να την φύρει αλλά απέτυχε! Στην πολλήν την ώρα εσκαρφίστηκα  ένα τρομερό τέχνασμα για να ξεκολληθεί τζαι τζιαμέ που ήταν να τα καταφέρναμε αντιλήφθηκα ότι μόλις μου είχαν κλέψει το κινητό τζαι έτσι εφύαμεν αφού ήμουν πολλά στεναχωρημένη!
Ποτζεί ποδά εξαναβρεθήκαμεν ακόμα μια φορά με το φλερτ  τζαι μετά εσυνεχίσαμεν τις διακοπές μόνες μας!

Κάθε νύχτα η ίδια κουβέντα! Επηένναμεν στο ίδιο κλαπ, έμαθαν μας οι σερβιτόροι, οι μπαργουιμεν,επίναμεν τα άντερα μας, μετα βίας να καταφέρουμε να γοράσουμε κανενα βρώμικο, να πάμε σπίτι να φάμε τζαι μετά ανάλυση της νύχτας φυρμένες που το γέλιο, ώσπου να μας πάρει ο ύπνος!

Μπορεί οι διακοπές μου να μεν ήταν γεμάτες σεξ τζαι πάθος, όμως ήταν γεμάτες με στιγμές, αναμνήσεις, γέλιο τζαι πολλά ευτράπελα που ακόμα θυμούμαστε τα τζαι γελούμε! Απομυθοποίησα την Ελλάδα, τις καλαμαρούες τζαι τα ξενικά γκεύ κλαπ! Την επόμενη φορά που θα ξαναπάω θα ασχοληθώ πιο πολλά με την Ακρόπολη τζαι τα μνημεία που δεν εσυγκινήθηκα καν να πάω να δω! Θα περπατήσω ώσπου να φυρτώ, να γυρίσω πατίν πατίν τα γραφικά δρομούθκια τζαι θα φκάλω πολλές φωτογραφίες!

Εν τζαι χρειάζεται να πω ότι θα δώσω τζαι τον γυρό μου στο γκέυ κλαπ για να φλερτάρω με μιαν τσαχπίνα καλαμαρού, έννεν? Εννοείται!!!

Το τραγούδι τούτο ήταν πολλά σουξέ στις Αθηναϊκές διακοπές μου!

4 σχόλια: