Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Μοναξιά μου όλα!

Εμπήκα να γράψω για κάτι τύπισσες που τζαι καλά θέλουν να έχουν σχέση με το ζόρι, τζαι επιασε το μάτι μου τούτο το πόστ ! Εν η ακριβώς αντίθετη περίπτωση που τζείνο που θέλω να γράψω! Επία αυτόματα που την μια μερκάν στην άλλη! Άλλον να το θέλεις τζαι να κάτσει, τζαι άλλο ότι κουτσόφτερο βρίσκεις, να πρέπει να κάτσει!
Έν νομίζω να έσιει κανέναν που θέλει να εν μόνος/η του! Ούλλοι εννα θκιαλέξουμε τον έρωτα, έστω να φλερτάρουμε λλίον παρα να μεινίσκουμε σαν τους κουκκουφκιάους μόνοι μας! Αλλά θκιαλέουμε τον έρωτα όι απλά την σχέση!

Έσιει όμως κάτι τύπισσες που εν τόσο σπαρκωμένες τζαι θέλουν πεχαλί σχέση που νομίζεις εν ένα βήμα πριν την παραφροσύνη! Είδα το σε πολλές ηλικίες γιαυτό εννεν θέμα ηλικίας! Αδυναμία να το πω? Ανασφάλεια να το πω? Σπάρκωμα να το πω?

Εγνώρισα την άλλη φορά μια κοπέλλα τζαι με το έτσι θέλω ήθελε να κάμουμε σχέση! Εμένα ερώτησεν με? Όι εν με ερώτησε! Απλά επροσπαθουσε να με πείσει ότι πρέπει να κάμουμε σχέση! Επειδή έσιεις τις ανασφάλειες σου ίντα φταίω εγώ? Επροσπαθούσα ώρες να την κάμω να το φκάλει που τον νου της με πολλά ευγενικό τρόπο! Είπα ότι θα μπορούσαμεν να κάμνουμε παρέα, να το δούμε φιλικά το πράμα! Τα κλασσικά που λαλείς άμαν εν σου αρέσκει ο άλλος! Ερώταν με αν μου αρέσκει εξωτερικά, είπα της μια χαρά είσαι αλλα δεν..!!!! Ερώταν με αν έσιει στην μέση κανένα άλλο πρόσωπο είπα της δεν...!!! Είπα της ότι αρέσκει μου να προκύψει εκ του φυσικού η κατάσταση τζαι να μεν το πιέσω το πράμα! Να έρτει ο έρωτας τζαι μετά η σχέση! Ατού ο Γαβρίλης! Μα γιατί? Γιατί το θωρείς έτσι? Μπορεί να δέσουμε, μπορεί να εξελιχτεί σε τέλια σχέση, μπορει... μπορεί...!! Εδιερωτήθηκα αν τα εννοεί!

Οι προσποιήσεις εννεν το φόρτε μου! Ο εκνευρισμός αντιθέτως σκουλλίζει με ευκολα, άμα εν χαπαρίζει ο άλλος ίντα που του λαλώ τζαι εν μπαίνει λλίον στη θέση μου! Η φιλοσοφία σχέση να ναι τζι'οτι να ναι εν μου κάθεται με τίποτε! Όσο επέρνα η ώρα εξενέρωνα τζαι ούτε φιλικά εν ήθελα να την ξαναδώ! Βασικά εν ήθελα να την ξαναδώ ποττε!Εκέφτηκα να της μπήξω τις φωνές, αλλά έδειξα της λίγο εκνευρισμό! Εσκέφτηκα να την ρωτήσω αν ενν μαννή, παλαβή, σπάρκας ή κατι άλλο! Είπα να μεν ρίψω το επίπεδο(?) της κουβέντας! Ποιό επίπεδο εννα μου πεις τωρά αλλά τέλοσπάντων!
Εϊσιε τζαι ένα υφάκι του στυλ ίνταλως εν έτσι αρνητικός ο κόσμος, κανένας εν θέλει τον έρωτα τζαι όσα της ελάλουν εφαινουνταν της παράξενα τζαι εν τα εχωρούσε ο νους της! Είχα κάτι ανησυχίες να πω την αλήθκεια μου μήπως τζαι έχω εγώ το πρόβλημα τζαι όι τζείνη!

Αναγκάστηκα να πω ότι δεν είμαι σε φάση να μπω σε σχέση, ότι δεν εξεπέρασα την πρώην μου, ότι ακόμα κάμνω κουβέντες, τζαι σιήλια άλλα θκυο για να μεν μιλήσω πιο ειλικρινά τζαι να την πληγώσω! Μόνο στην ιδέα να την φιλήσω ή να της τζίσω εγυρίζαν τα στομάσια μου αλλά εν εμπορούσα να της το πω! Αφού εν ήμουν ερωτευμένη τινα κάμω? Που τον κρεμμόν εν θα δώκω κάτω γιατί περιμένω τζιεγώ τον απόλυτο έρωτα τζαι εν θέλω να χάσω έτσι πράμα!

Ύστερα που λλίον τζαιρό έβαλε στατους στο φαισμπουκ ότι είναι σε σχέση! Έκαμνε κάτι κόμεντς ίντα ωραία που εν η ζωή τζαι ο έρωτας τζαι στην εφτομάδαν έγινε σίνγκλ πάλε, τζαι έγραφε για την ατυχία της ζωής της τζαι ότι η ζωή εν ένα μάτσο σκατά τζαι ότι εβαρέθηκε τον κόσμο που εν ηξέρει τι θέλει!! Κάποιαν έπεισε να κάμουν σχέση φαίνεται αλλά άλλαξε γνώμη η καινουρια κοπέλλα τζαι έκαμεν της την! Πολλά άδικη η ζωή ή εν εμείς που τα προκαλούμεν? Θελει τα ο κώλος μας ή εν οι άλλες που εν κωλόπαιδα?

Ένιωσα περήφανη που ακομα εκτιμώ τον εαυτό μου τζαι εστεναχωρήθηκα για λλόου της! Μα να ππέφτει το πλάσμα έτσι χαμηλά? Να μεν σκεφτεται ότι εννεν έτσι που γινουνται οι σχέσεις, εννεν έτσι που προκύπτει ο έρωτας! Είμαι πολλά έξυπνη τζαι σπουδαια που τα σκέφτουμε έτσι? Εν απλά τα πράματα εννεν επιστήμη η ζωή!
Τζιαν δεν ερωτευτεις τον άλλο με την πρώτη δωστου μιαν ευκαιρία να φκειτε να πειτε θκυο κουβέντες να καμετε παρέα, να σε γνωρίσει, να τον γνωρίσεις τζαι στην τελική ότι γινεί έγινε! Μπορεί να αλλάξεις τζιεσύ γνώμη τζαι να ξενερώσεις με την καινούρια γνωριμία!
Παρτο σιγά σιγα το πράμα μάνα μου! Εν τζαι είσαι τζαι καμμιά κουκλάρα που εννα ππέσω στο πιτς φυτίλλι! Έχουμε τζαι τα στάνταρτς μας νάκκον ψηλά εννα τα ισοπεδώσουμε ούλλα για λλόου σου?
Άτε τζαι εκνευρισες με πάλε μόνο που σε σκέφτηκα!

Μοναξιά μου όλα

5 σχόλια:

  1. Kai ego to idio kano. Perimeno ton erota kai kati amiveo. Elpizo na erti sintoma omos giati piannun mas i apesiodoksies. :/
    Apla tha erthi mia kali kopella kai gia mas apo eki pu den to perimenume :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μοναξιά μου όλα,μοναξιά μου τίποτα
    μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα
    έρωτα μου όλα, κι έρωτά μου τίποτα
    μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα.."
    (I idia anonimi me pano :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδες? Εξέχασα να βάλω τραγούδι! Ευτυχώς που με θύμισες!

    Η απαισιοδοξία εν στο παιχνίδι της ζωής! Άμα έβρεις τον έρωτα απολαμβάνεις τον καλύτερα τζαι εκτιμάς τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Otan evris ton erota apolamvannis kai ti zoi kalitera. :)
    Epd ise mesa sti trelli xara k vlepis ta ola telia giro su.
    (Prepi na vro ena nickname gia na men ime anonimi sinexia :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eperasa paromoia katastasi prin 2-3 xronia...to tragiko itan oti meta pu enan kafe arxise na mu simperiferete sampws k ekamame sxesi!!! eparanoisa entelws, anagkastika k eipa tis psemata oti eimai erwteumeni me alli gia na tin ksefortwthw...kserw to, ta psemata enen k oti kalitero alla ta gerima ti na kamw, eprisen mu ta!! sto telos ivren alli na prizei k isixasa :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή