Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Το ρόπαλο σου, το ράσο σου τζαι πίσω στην σπηλιά σου!

Υπόσχομαι ότι δε θα βρίσω, δε θα θυμώσω, δε θα ειρωνευτώ!

Είπα να το αφήσω να περάσει!
Η αλήθκεια στην αρχή εν ότι εν μου επολλοέντζησε.
Εσυνηθίσαμε την αμορφωσιά;
Το hate speech;
Την ομοφοβία;
Το μίσος;
Το καρκασιαλίκκι, τις μπουρδες των παπαδων τζαι του φανατικού ποιμνιου τους;

Ακομα ένας "ειδικός", που εν κατέχει ουτε τις βασικές γνώσεις για το θέμα τζαι ξεκινα τις γελοιότητες του.
Στην αρχή εγελασα. Εδιασκέδασα τζαι με τα memes που εφκάλαν του Νίο! (Τι εννοείς ποιου Νίο; Του Αρχιμανδρίτη Μόρφου Νεόφυτου καλέ!).
Τι να πεις σε έναν άνθρωπο  κάποιον, που "εν ηξέρει που εν η τρύπα του κώλου του"; Oh wait γιατί λαλεί ξέρει πολλά παραπάνω για το θέμα... του κώλου των μαναδων μας.

Εβομβαρδιστίκαμε με τα βίντεο κηρυγματος οχι εναντίον, αλλα υπερ του μισους, της ομοφοβίας και του ρατσισμου. Ποια εν η θρησκεία του είπαμε; Τι διδάσκει η συγκεκριμένη θρησκεία;

Τόσο χοντρες μαλακίες είπε, που καποιοι φανατικοι χριστιανοι εβουρήσαν να κατηγορήσουν ένα σάιτ ότι εν ψέματα, επειδή εν εβάλαν το βίντεο. Μετά είδαμεν τζαι το βίντεο, ακουσαμε τζαι το "κήρυγμα"! Όντως ήταν όπως τα έγραψε το σάιτ. Εν ξέρω τι εγίναν μετα τουτοι οι χριστιανοί, εκατάπιεν τους η χριστιανοσύνη τους μάλλον.
Άλλοι φανατικοι χριστιανοι είπαν ότι εν επιλεγμένο απόσπασμα απο το πανέμορφο κήρυγμα του Νίο. Εβαλα το κύρηγμα ούλλο να το ξανακουσω. Εν να μας πελλάνουν. Πόσος φανατισμος στις θρησκείες δηλαδή;

Τζαι όσο εξελίσσουνται τα πράματα πραγματικά εν ξέρω πόθθεν να το πιάσω. Εν επικίνδυνος! Κάποιος να τον μαζέψει επιτέλους!


Έγινε τζαι καταγγελία για ρητορική μίσους. Εφκηκαν τα αποτελέσματα. Αθώος! Αλίμονο!

ΥΓ. Αρνούμε να βάλω τα βίντεο του στο μπλογκ μου.  Όσοι θέλουν να τα δουν καμετε search στο Google: κολως, γαινεκα αραισκι, anal, Νίο

1 σχόλιο:

  1. Άκουσα και την δικαιολογία ότι έθελεν να κάμει τους ομοφιλόφιλους να νιώσουν ότι δεν φταιν οι ίδιοι, και τους γονείς τους ότι φταιν εκείνοι. Επειδή κάποιος πρέπει να φταίει. Και τούτο είπε το κάποιος που δεν έχει θέμα ομοφοβίας, που συναναστρέφεται με ομοφιλόφιλα άτομα, σε ομοφιλόφιλο άτομο. Στα πλαίσια του ότι "εν αποσπασμα που εδείξαν και παραποιείται το νόημα". Θέλω να κουτουλλώ τωρά που το ξαναθυμήθηκα!
    Moonlight

    ΑπάντησηΔιαγραφή