Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Tζείνες οι περιεργες στιγμες....

Τζείνες οι περιεργες στιγμες που νομιζεις ότι κάτι πάει λάθος με τις σκεψεις σου τζαι πλεον σκεφτεσαι διαφορετικά.

Τζείνες οι περιεργες στιγμες που νιώθεις πολύ ρομαντισμό, να είσαι σε μουντ "γουτσου-γουτσου", να σκεφτεσαι αν εν φάση που εν να περάσει όπως μια άλλη φορά που εξανατυχε ή εν να σου μείνει αϊπι!

Να σκεφτεσαι οτι εν τα "you name it" ρολογια σου τζαι ενημερωνουν σε οτι εν ώρα να ασχοληθεις με τον συναισθηματικο τομέα. Να σκέφτεσαι αν εν ανασφαλεια ή κανένα υποσυνείδητο περιεργο φήλινγκ. Να αναρωθκιέσε αν εν λόγω ηλικίας τζαι πιάνουν σε φοβίες τζαι σιασιάρισμα να ζήσεις τζι άλλα, ή απλά έν που τζείνες τις στιγμές που έτσι γινεται με ούλλους τους ανθρωπους, χωρίς πολλές εξηγησεις, γιατί τζαι πως.
.
Τζείνες οι στιγμές που σκέφτεσαι με ποιους υποψηφιους έρωτες εν εμπλέχτηκες τζαι αν έπρεπε να είσιες μπλεχτεί. Αν εμπλέκεσουν που θα σε εφκαλλέ τζαι αν έχασες τίποτε που τζεινα που οπως λαλουν καθε πλασμα στη ζωή σου έρκεται για κάποιο λόγο ή για να σε μάθει κάτι.

Τζείνες οι στιγμες που εν καταλάβεις αν το "άτομο" φλερταρει σε ή απλα εν πολλά φιλικό τζαι εσυ προσπαθεις να το παίξεις άνετη, γιατι εν ξέρεις καν αν το "ατομο" εν γκέι.. Τρίτοι που ακουν την κουβέντα σας, ρωτουν ξερά τζαι στεγνα τι παιζει μεταξύ σας τζαι ευχεσαι να ανοιξει η γη να σε καταπιει.

Τζείνες οι περιεργες στιγμες που ξαναθωρείς τζείνα τα "στρειτ" άτομα τζαι τελικά φατσάρουν σου γκέι τζαι εν ξέρεις αν πρέπει να δεκαθκιασεις τον εαυτό σου ή να παραδεχτεις οτι εν σου περνά το γκεϊνταριλλίκι.

Τζείνες οι στιγμες με φλερτ που απόρριψες γιατι ενομιζες οτι τα ατομα εν ήταν τζαι πολλά αξιόλογα ΄η εν ήσουν σε φλερτ μουντ για να "παίξεις" ή εφοάσουν τζαι είπες "βαρκούμαι τωρά, άλλην ώρα".

Τζείνες οι περιεργες στιγμες που σκεφτεσαι οτι με καποια άτομα πρεπει να επιμενεις λλίο παραπάνω για να τα κατακτήσεις αλλά φοάσαι μήπως τζαι ξεπερασεις την λεπτη γραμμή που σε παίρνει αυτόματα στο πρηξιό.

Τζείνες οι στιγμες που κάμνεις αναθεώρηση της ζωής σου τζαι βρίσκεις την καλή αλλα εμπορούσε να εν τζαι καλύτερη, αν επροσπαθας ή ερίσκαρες λίο παραπάνω..

Τζείνες οι στιγμές που αφιερώνεσαι στη δουλειά σου για  να έσιεις κάτι να ασχολήσε τζαι να μεν σκέφτεσαι άλλες που τζείνες τις περιεργες στιγμές.

6 σχόλια:

 1. Ωσάν pansexual, μπορώ να σου πω ότι προσωπικά μου ήταν πολλά δύσκολο να κάμω ότιδιποτε με γκέι κορού στην Κύπρο τουλάχιστον. Εν τουτο που ναι, στην Κύπρο εν ήμουν σίουρη αν η άλλη εν γκέι ή πολλά φιλική ή και thesbian για το χάζι.
  Που ήρτα Αγγλία, και βασικά Brighton η γκέι πρωτεύουσα του κόσμου (χεσε μας Σαν Φρανσισκο), εβοήθησεν με να αλλάξω το perspective μου. Δαμε εν ποιό έντονο το φλέρτινγκ, νιώθεις έναν υπόγειο ηλεκτρισμό μεταξύ σας και ξέρεις ότι τζίνο το χέρι στην μέση εν νεν τζιαμέ φιλικά αλλά εν καθαρή κίνηση.
  Όταν ήρτα πίσω, εκατάλαβα ότι όντως, δεν έχει πολλές νεαρές fem γκέι κορούες και ότι τζίνες που ενόμιζα πως μου εκολλούσαν ήταν in fact ήτε curious ήτε απλά όντως πολλά φιλικές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επιτέλους!! Ξερεις ποσες φορες μπαινω να δω αν εγραψες; Έγραψες παλε!! : ) Είσαι καλα; : ) - ι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Nai mia xara eimai filaraki. Eipa siga siga na xanaevro ti forma moy k na xekiniso na grafo. Htan apo ta drafts to pano alla ekolloyse sto mood ton imeron. :P
   Elpizo na eisai k si kala k na kanonisoyme kammia mpiroexodo.

   Διαγραφή