Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Aνεκπληρωτοι έρωτες!

Για τους ανεκπληρωτους ερωτες εξαναγραψα λλίον πολλά σε παλιότερα ποστς. 
Εμπνέουμε ξανα που το ποστ της Αμαδρυάδας και το ποστ-απαντηση της Μάνας, να δωσω λλίον πολλά το οπτικο πεδίο που την άλλη πλευρα. Να είσαι τζείνος/η που εν κολλημένος/η με τον "ανεκπλήρωτο έρωτα", ή απωθημένο, ή οπως αλλιώς ο καθένας μπορεί να τον ονομάσει. 

Το πιο κάτω ποστ ήταν μες στα ντραφτς μου τζαι έγραψα το για συγκεκριμένο άτομο το 2011 περίπου, που είχα κολλήσει  για καμμιά διετία πάνω-κάτω, νωρίτερα. 
Το πόσο λλίον ή πολλά κολλάς εν καθαρά υποκειμενικο.
Πιστευκω αν δεν τους απομυθοποιησεις τζαι ξενερώσεις, μπορει να γινουν τζαι το απωθημενο σου.
 Οι ανεκπληρωτοι ερωτες που είχα ή εμειναν ανεκπλήρωτοι ή απλά εβουρούσα να αποφύγω καταστασεις γιατι απέχαν πολλά που την ιδέα που είχα δημιουργήσει για τα ατομα τους και κοινώς εξενέρωσα.
Ο συγκεκριμενος ανεκπληρωτος ερωτας, εμεινε ανεκπληρωτος.


Έσιει κάτι ανεκπλήρωτους έρωτες έξω στη ζωή που φαντάζουμε ούλλοι λλίον πολλά εζήσαμεν τους!
Εν εννοώ τους τραουδιστές/στριες τζαι ηθοποιούς που ερωτευκεσαι άμα είσαι 13, αλλά έρωτες με καθημερινούς ανθρώπους που δεν λέει να κάτσει τζαι να γιουτήσει ποττέ!
Τζαι ίσως να πάιζει τζαι κάτι ή να υπάρχει κάτι στον αέρα να το πιάνεις τζαι να προσπαθείς να καταλάβεις αν τουτα ούλλα εν παιχνιθκια του μυαλού σου ή αν όντως υπάρχει τζείνο το γαμημένο το κάτι!
Εσύ κάμνεις τα κλικ σου τζαι ευχεσαι να είσιε τζαι ο άλλος/η κλικς! Κλικς , κλακς η οκκά εν 400 τζαι το πράμα δεν προχωρά ή προχωρά τσας τζαι που τον πολύ τζαιρό αρκέφκει τζαι βρωμά.
Εσύ είσαι νάκκον κολλημένος/η εώς πολλά τζαι σκέφτεσαι περίεργα με το φτωχό σου το νου!
Άραγε το ένα , άραγε το άλλο!

Τζαι όσο εν θωρείς ή όσο θωρείς τόσο σιουρευκεσαι για όσα έσιεις μεστο νου σου!
Περίεργες τζαι συγχυστικές καταστάσεις που καλύτερα να μεν τις ζεις παρά να πιάνουν τόση ενέργεια τζαι τόσο τόπο μεστο νου ! 
Άμα κολλήσεις κολλάς τζαι το να ξεκολλήσεις εν ολόκληρος αγώνας που μόνο εσύ ξέρεις τι ετράβησες να γίνει το φλουπ τζαι το ξεκόλλημα επιτέλους!
Κάποτε πάιρνει σου λλίο τζαιρό τζαι κάποτε πολύ αλλά για την λογική των φίλων σου πάντα το λλίον σου εσένα εν το πολύ τους τζείνους!

Μια μέρα έτσι ξαφνικά περνά σου! Εν τους ξανασκέφτεσαι τους ανεκλπήρωτους τζαι μετά που τις ξιτιμασιές που τους είπες (που μέσα σου πάντα) τι χαρά είσαι πλέον ελευθερος/η να ξανακολλησεις σε κανένα πιο εφικτό- τζυλητό έρωτα που θα έσιει τζαι αντίκρυσμα!
Εν ξέρω αλλά οι ανεκπλήρωτοι έρωτες εν όπως τις ακάλυπτες επιταγές! Κρατάς τες στο σιερι σου τζαι νομίζεις πως δικαιούσε τζαι ανήκει σου το ποσό που γράφει πάνω τζαι στο τέλος πιάνεις αγγούρι γιατί μέσα εν έσιει τίποτε! Νιώθεις πληγωμένος (ο εγωισμός σου δηλαδή)! Νιώθεις αδικία τζαι στο τέλος έρκεται τζαι το ξενέρωμα!

Ίντα ωραίο πράμα όμως να τους ξαναθωρείς έτσι τυχαία κάπου κάπως κάποτε τζαι να θωρείς ότι εβάλαν τα κιλούθκια τους, ή επαστήναν, ή ασχιημήναν ή ομορφύσαν τζαι εσύ να μεν φακκάς πενιά!
Να συνηδητοποιείς ότι ήταν περαστικοί πλέον όσο περαστική ήσουν τζιεσύ που την ζωή τους!
Να διερωτάσε τι σε έκαμε να ερωτευτείς τούτο τον άνθρωπο τζαι να μεν βρίσκεις άκρη!
Να ανακαλύπτεις ότι έσιει τζαι τα κακά του τζαι να τα θωρείς μπορστά σου!
Να σου μεινίσκει τζαι ένα μικρό απωθημένο τζαι να λαλείς τα γέριμα λλίον τζαιρο να είμαστουν μαζί να ξενερώσω τζαι να τον απομυθοποιήσω!
Μετά να σκέφτεσαι αν όντως άκκανες τη λαμαρίνα τζαι ετράβας τα μαλλια σου πάλε τζαι στο τέλος να καταλήγεις ότι μια χαρά ένει όπως ήρταν τα πράματα!


Η ζωή εν τροχός τζαι γυρίζει! Κάποια πραματα ξαναέρκουνται στη ζωή για να ξεκαθαρίσουν τζαι να πιάσουν τον τελικό τους δρόμο! Είτε εξαφανίζουνται τέλια ή υπάρχουν σε διαφορετικούς ρόλους με καινουρια δεδομένα!

Πολύ ξενέρωμα να μεν γουστάρεις πλέον τον ανεκπλήρωτο σου έρωτα.5 σχόλια:

 1. Τούντο ποστ εκφράζει με απόλυτα τούντο διάστημα.
  Θανξ που το έκαμες ανάρτηση!!!
  Αποθυμοποίηση, τούντο εν το κλειδί. ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κρατάς λάθος κλειδί Lucrezia μου.
   Απομυθοποίηση εν το σωστο κλειδι. :P
   Take care :)

   Διαγραφή
  2. Lol τωρά είδα τι έγραψα. Χαχαχαχα. Θανξ, θα πάω στον κλειδαρά να πιάσω το σωστό κλειδί this time. :P

   Διαγραφή
 2. Οι πιο πολλοί ανεκπλήρωτοι έρωτας, τα λεγόμενα απωθημένα περνούν. Καμιά φορά μένουν, ίσως και για πάντα. Παράξενο πράγματα το κόλλημα, οι ορμόνες στον εγκέφαλο, κάποιες στιγμές που προκαλούν αυτό το κόλλημα. Αχ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή