Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Νομοσχέδιο για τη ρύθμιση της ελεύθερης συμβίωσης ατόμων.


Η Mπλογκσκεψεων πληροφορήθηκε από το Facebook ότι ετοιμάζεται νομοσχέδιο για τη νομική ρύθμιση της συμβίωσης ετερόφυλων αλλά και ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Παρόλο που πιστεύει ότι θα κληθει να εκθέσει τις απόψεις της κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στα μπλογκς και αλλού,(εν εβαλα "βουλή" επειδή εν είμαι τόοοσο ψων'αρα) επιθυμει να πληροφορήσει τους πιστούς αναγνώστες για τη θέση της επί του θέματος αυτού:
1.Για την Mπλογκσκεψεων δεν είναι δυνατό να ΜΗΝ γίνει αποδεκτή η συμβίωση δύο ανθρώπων εκτός του μυστηρίου του γάμου. Η ένωση ανδρός και γυναικός, όπως επισης ανδρος και ανδρός αλλά και γυναικός με γυναικός στοχεύει στην πνευματική, αλλά και συναισθηματική τελείωση των συζύγων, γι’ αυτό και η σχέση τους ανάγεται, με το μυστήριο του γάμου, ή με τον πολιτικό γάμο, ή με το σύμφωνο συμβίωσης.
2.    Η Μπλογκσκεφτική διδασκαλία, μπορεί να αναγνωρίσει την ομοφυλοφιλία σαν ακόμα μια σεξουαλικότητα όπως η ετεροφυλοφιλική,  και να δεχθεί τη συμβίωση ομοφυλόφιλων ατόμων. Η Μπλογκσκεφτική Γραφή/Μπλογκ ΔΕΝ ομιλεί μόνο για δύο φύλα,  «ἄρσεν καί θήλυ», τα οποία τάχα δημιούργησε ο Θεός. Και η Μπλογκσκέψεων συμβουλεύει όσους έχουν ροπή, ή εθισμό, προς το κουμάρι, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τις τσόντες, τα βιντεογκειμς, το ιντερνετ, τα ψέματα, τις κλεψιες, την διαφθορά, αλλά και το να λένε μαλακίες να αγωνιστούν να απαλλαγούν από αυτά, όπως αγωνίζονται και για άλλα πάθη, αν αγωνίζονται.
Ακόμα κι αν ΔΕΝ γινόταν δεκτή η δικαιολογία για το νομοσχέδιο ότι αποσκοπεί ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ στη ρύθμιση κοινωνικών προβλημάτων ανθρώπων που δεν ανήκουν στην Εκκλησία, το γεγονός ότι προνοείται ρύθμιση της συμβίωσης ατόμων του ιδίου φύλου ΔΕΝ συνιστά καμία διαστροφή.
Η Μπλογκσκεψεων εχει τη γνώμη ότι οι νόμοι πρέπει να έχουν ως κύριο στόχο τη ρύθμιση κοινωνικών διαφορών, την ικανοποίηση των επιθυμιών των ανθρώπων και τη διαπαιδαγώγησή τους. 

3. Νομοθετήματα ξένα προς τα ήθη οποιουδήποτε λαού θα πρέπει να επηρεάζουν τους πιστούς οποιασδηποτε θρησκειας αν αυτα ειναι προς το κοινωνικο συμφερον, και την ισοτητα των ανθρωπων μεταξυ τους και απεναντι στην πολιτεια. Ακόμα και σε λαούς που έχουν πρόβλημα εθνικής επιβίωσης τέτοια νομοθετήματα βελτιωνουν τα ηθικά αισθητήρια των ανθρώπων, και συμβάλλουν στη διατηρηση των ισορροπιων της κοινωνίας. Πολύ πιο βελτιωτική θα είναι για το λαό μας, που αγωνίζεται δήθεν για την εθνική αλλά και τη φυσική του επιβίωση στην πατρώα γη, εισαγωγή τέτοιων καταστάσεων. Θα οδηγηθούμε σε υιοθετηση κι αλλων μορφων οικογένειας, που αποτελεί το κύτταρο της κοινωνίας μας, και στη διαφ(θ)ορά.

ΥΓ 1
Τα μπλετουθκια εν κατι μικροπροσθεσεις που εκαμα στο ετοιμο κειμενο! Αφαιρεσα τζαι κάτι λεξουες ποδα ποτζει τζαι εφκαλα τη δική μου ανακοινωση! Εν εκαμα πολύ κόπο, δοξάααζω τ'όνομα τους!

ΥΓ2
Εμπνευστικα ποστς, τα εξης κάτωθεν:

10 σχόλια:

  1. hehe!! : P kati mikroallages : P steile tous to k pes tous pws h arxikh anakoinwsi tous en ta katafere na perasei pou to editing board k xreiazotan merikes mikroallagoules : ) - i.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό! Προσυπογράφω! Απ'ό,τι καταλαβαίνω το έστειλε στη βουλή η προηγούμενη κυβέρνηση. Άρα, νοουμένου ότι θα το ψηφίσουν όλοι του ΑΚΕΛ, έχει ήδη 19/56 ψήφους. Θέλει ακόμη 9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Men perneis tzai orko! En nomizo na to psifisoun oulloi pou ena komma!
      Alla pou to stoma sou tzai stis voulis to fti!
      Thanks gia to comment sou :)

      Διαγραφή
  3. Hahahah!!!
    Οι ΚίλλαΦλέηβα και η Μάρμαητ της πληροφορήθηκαν από το μπλόγκ σας για τις μικρο-αλλαγές στο ανακοινωθέν σας, και δηλώνουν την πλήρη στήριξη τους στο νέο ντράφτ!!!!

    Κοινοποίηcον :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τέλειο!! εν έχουν μέηλ να τους το στείλουμε;; :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή