Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Άμμα είμαι γκέι!


Ένα που τα πιο μεγάλα  διλήμματα στην ομοφυλόφιλη ζωή είναι αν θα το πεις στους δικούς σου ή όι, για την σεξουαλικότητα σου!
Σκέφτεσαι,  ξανασκέφτεσαι, κάμνεις σενάρια πως θα το πάρουν, σκέφτεσαι το καλύτερο σενάριο, το σιηρότερο,  ζυγίζεις τα πράματα, προσπαθείς να το δεις πιο αντικειμενικά, ξανασκέφτεσαι, ξαναζυγίζεις,  να το πεις ή να μεν το πεις τελικά;

Ζητάς γνώμες, απόψεις, εμπειρίες που φίλους τζαι γνωστούς, τζαι αντί να σε βοηθήσουν να πάρεις μιαν απόφαση παραπάνω σε μπερδεύκουν.  Ακούεις ιστορίες καταθλιπτικές, συγκινητικές, αλλά  τζαι ιστορίες που σηκώνεται η τρίχα σου.

Πολλά πράματα εξαρτούνται για το πως θα το πάρει ένας γονιός. Πολλά πράματα εξαρτούνται  τζαι που το ίδιο το παιδί, κάτω που ποιες συνθήκες θα το πει, αν σου έχουν ή έσιεις εμπιστοσύνη στους γονιούς, αν ξέρουν τι σημαίνει ομοφυλοφιλία, ποιες εν οι σχέσεις μεταξύ γονιών-παιδιών τζαι διάφορους άλλους παράγοντες που αν τους αναλύσουμε εν θα τελειώσουμε ποττέ.  Κάθε γονιός αλλά τζαι κάθε παιδί εν διαφορετικό , αλλά διαφορετική εν τζαι η σχέση που έσιει ο καθένας μας με τους γονιούς του!

Οι γονιοί μπορεί να εν ελαστικοί τζαι κατανοητικοί με τους γείτονες, τους φίλους, τους γνωστούς, αλλά άμα εν για τα δικά τους παιθκιά,  εν μια τελείως διαφορετική περίπτωση, που τις παραπάνω φορές εν μπορείς να ξέρεις, τζαι έτσι να βρεθείς προ ευχάριστων ή δυσάρεστων εκπλήξεων.
Σε τούτο το δίλημμα προσωπικά "έκαμα" διατριβή,  γιατί ακόμα εν αποφάσισα,  πως,  που τζαι με ποιο τρόπο θα το πω, επειδή για να λαλούμε τζαι την αλήθκεια ένας φόβος πάει τζαι έρκεται άμα σκέφτουμαι να ξεστομίζω το  "Άμμα, εν ξέρω αν το εκατάλαβες, αλλά ήθελα να σου πω ότι είμαι λεσβία!"

 Έτσι απλά τζαι λιτά με ουσία, θέλω να της το πω. Κάτι όμως εν μου άρεσκε, εν μου εκάθετουν τζαι αποφάσισα ότι η λέξη "λεσβία" σιοκάρει  με ακόμα τζι εμένα, που... είμαι λεσβία.
Η πρόταση κόλαφος, με μικρή αλλαγή έγινε : "Άμμα, εν ξέρω αν το εκατάλαβες, αλλά ήθελα να σου πω ότι είμαι γκέι!"

 Η λέξη "γκέι" εν πιο απαλή, πιο εύηχη, πιο μοντέρνα τζαι  με λλιότερες ενοχές!
Εθκιάβασα όσα άρθρα έβρισκα  για το coming out, για να φκεις  που την ντουλάπα.
Υπάρχει ένας απλός τρόπος? Υπάρχει ένας ανώδυνος τρόπος ή έστω ένας απλοποιημένος που να εν σαν να τζαι λαλείς της "Άμμα εν ξέρω αν το εκατάλαβες, αλλά η τασιηνόπιττα αρέσκει μου πολλά!"
Η απάντηση είναι "Τσου"!

Σκέφτουμε ξανασκέφτουμε τζαι η πρόταση άλλαξε σε: " Άμμα εν τζαι είπα σου ποττέ, είμαι γκέι"!  Έτσι να δείξω τάχα ότι εν το έφερε ποττέ η κουβέντα, αλλά μιας  τζαι θυμήθηκα το τωρά είπα να σου το πω!

 Αναλύω το τζαι ξανά αναλύω το! Σκέφτουμε πως παραπάνω φοούμε μήπως τζαι απογοητευτώ ή πληγωθώ που την συμπεριφορά τους ή "ππέσω" που το μάτι τους. Άμα θέλεις όμως να το ξέρουν, επειδή έτσι νιώθεις, εν ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις, είτε με πολλή σκέψη, είτε αυθόρμητα. Έτσι για να πνάσει η ψυσιή σου ρε παιδί μου, να φύει ένα βάρος  τζαι η σκοτεινή πλευρά που κρύφκεις να γίνει λλίο πιο φωτεινή, άσχετα των αποτελεσμάτων.

Εσκέφτηκα όσα σενάρια μπορούν να σκεφτούν τρία πλάσματα μαζί, έκαμα φανταστικούς διαλόγους ότι τάχα λαλώ το τους το, εσκέφτηκα που θα τζοιμηθώ αν με θκιώξουν που σπίτι, (πράμα που εν παίζει, αλλά εν ξέρεις ποττέ),  αν θυμώσουν τζαι γινεί καφκάς  πως θα πρέπει να αντιδράσω, (πάλε εν παίζει αλλά ας όψεται η ανασφάλεια), ακόμα τζαι αν φυρτούν έχω άμεσο σχέδιο δράσης να τους συνεφέρω.

Πιο λλίο εσκέφτηκα πως θα είναι αν το πάρουν καλά τζαι κόσμια, γιατί στην προκειμένη περίπτωση εν θα χρειαστεί να κάμω τζαι τίποτε ιδιαίτερο πέρα των ερωτήσεων που θα αρκέψουν να μου κάμνουν.
"Μα γιατί να το ξέρουν; Εν να ωφελήσει σε κάτι;"  εν η συχνή ερώτηση που μου κάμνουν κάποιοι φίλοι.  Μα επειδή θέλω να ξέρουν την σεξουαλικότητα μου, όπως ξέρουν τι φαί μου αρέσκει,  ποιες εν οι ιδιοτροπίες μου, τζαι σίλιες άλλες θκυό λεπτομέρειες που εν ωφελούν σε κάτι. Νιώθω πως τους κρύφκω ένα κομμάτι  της ζωής μου, της προσωπικότητας μου, έτσι απλά χωρίς λόγο . Εν σαν να τζαι έχω ταλέντο στην ζωγραφική ή αρέσκει μου η σπανακόπιτα τζαι κρύφκω το.  Τζαι εκτός των άλλων, θέλω να συζητώ μαζί τους τζαι να ξέρουν για τα αισθηματικά μου τζαι τις σχέσεις μου όπως ακριβώς κάμνουν ούλλοι μες το σπίτι...εκτός εγώ.

"Άρκησες ήδη να τους το πεις! Πε τους το αύριο", λαλούν άλλοι τζαι απλά προκαλούν μου άγχος σε κάτι που χρειάζεται  προετοιμασία τζαι συνειδητοποίηση, για να σκεφτείς ότι θα το κάμεις, άσχετο αν στην τελική μπορεί να σου φκει αυθόρμητα σαν τρώτε σουβλάκια, χωρίς να το περιμένεις τζαι να εκπλήξεις τζαι τον ίδιο σου τον εαυτό.

Μα γιατί εν μου φκαίνει το " Άμμα είμαι γκέι", αφού οι σχέσεις μας εν σχεδόν τέλειες;
Ίσως γιατί ακόμα τζι εγώ η ίδια αναστατώνουμε στην ιδέα ότι η μάνα μου μπορεί να μάθει κάτι που έμαθα να της το κρύφκω για χρόνια? Ίσως γιατί εν να πληγωθώ αν αντιδράσει όπως εν θα ήθελα να αντιδράσει στο σιηρότερο μου σενάριο? Ίσως γιατί ακόμα εν απενοχοποιήθηκα που την ομοφυλοφιλία μου αρκετά? Ίσως γιατί αναλύω το πολλά?

Επρόσεξα ότι άμα βάλω καμιά ταινία με ομοφυλόφιλο θέμα (μεν πάει ο νους σας στα πορνό, έσιει απίστευτες ταινίες κωμικές τζαι δράματα με πρωταγωνιστές ΛΟΑΔ άτομα), παίρνω λλίον πάνω μου τζαι  θέλω να πάω να της το σπουρτίσω να ησυχάσω !

 Πριν τζαιρό επήρα την απόφαση ότι θα της το πω. Εφκήκα που το δωμάτιο μου με μια αυτοπεποίθηση τζαι έκατσα δίπλα της στον καναπέ. Άρκεψα της κουβέντα για τον φίλο μου τον τάδε που εν γκέι τζαι ότι είπε μου τα τάδε πράματα για την ομοφυλοφιλία. Είπα της ό,τι καινούρια έρευνα κυκλοφορεί στο ιντερνέτ που αφορά την σεξουαλικότητα τζαι εκρεμάστηκε που τα σιήλη μου. Άκουε με, με προσοχή τζαι θαυμασμό για τα πράματα που ήξερα. Εν ήταν η πρώτη φορά που ανοίξαμε έτσι κουβέντες αφού τζαι πιο παλιά εμιλήσαμε γενικά και αόριστα για το σύμφωνο συμβίωσης, αλλά τζαι τον ομοφυλόφιλο γάμο. Ήμουν σίουρη ότι εκατάλαβε τζαι έπιασε το πόιντ μου τζαι τον σκοπό της κουβέντας. Επερίμενα την να μου πει "Εν τζαι πειράζει με αν είσαι γκέι", ή έστω "Μεν μου πεις ότι είσαι γκέυ?" αλλά τίποτε.
Ξαφνικά εγύρισε η κουβέντα σένα συγγενή, που πιθανόν εν γκέι τζαι πως κάποια εμίλησε της υποτιμητικά για την σεξουαλικότητα του.
Έμπηξε τα κλάματα τζαι ελάλεν μου τι της είπε, τζαι μετά εφάτσιησε τζαι το σιέρι της με νεύρο τζαι είπε " εν με κόφτει αν εν γκέι, αφού έτσι γεννιούνται τα πλάσματα, εγώ εν να τον αγαπώ ότι τζι αν ένει. Ποιο εν το πρόβλημα των υπολοίπων?"
Αντί να την σιοκάρω εσιόκαρε με. Ήθελα να την αγκαλιάσω τζαι να της πω "μπράβο ρε μάνα! "
Εκατάλαβα ότι οι κουβέντες μας επιάσαν τόπο! "Τζι εγώ γκέι είμαι", ήθελα να της πω, αλλά εσιώπησα για κάποιο περίεργο λόγο!
Εξανασκέφτηκα αν ήθελα να της το πω τζαι πραγματικά τζείνη τη στιγμή ήμουν πολλά ικανοποιημένη μόνο με τζείνο που εξεστόμισε τζαι εν με έκοφτε τίποτε. Ώρες μετά εσκέφτηκα πως έπρεπε να της το ελαλούσα αλλά το πουλί επέτασε.

 Πρέπει να περιμένω τζείνη την στιγμή που λαλούμε "κατάλληλη" για να της το πω. Εν ξέρω αν εν την ώρα που θα καταβροχθίζουμε σουβλάκια ή πίτσες, εν ξέρω αν εν μια ώρα που εν να την πετύχω μόνη της, αν θα είναι η ώρα που θα βλέπει τηλεόραση ή την ώρα που θα πλυνίσκει πιάτα, απλά το μόνο που περιμένω εν τζείνη την "κατάλληλη" στιγμή.

Η οποία, "κατάλληλη" στιγμή για τον καθένα εν διαφορετική. Πολλές φορές εν απλά με στον νου μας, άλλες φορές  περιμένουμε να νιώσουμε έτοιμοι πρώτα εμείς, άλλες φορές περιμένουμε να καταλάβουμε αν οι άλλοι εν έτοιμοι να ακούσουν τζείνο το σκοτεινό μας μυστικό, τζαι πάει λέγοντας.
Ποια εν η κατάλληλη στιγμή τελικά?  Πότε εν η κατάλληλη στιγμή?

Περιμένω τζαι περιμένω τζαι εν ξέρω γιατί!  Πιστεύκω εν που τις  πιο αγχωτικές τζαι βασανιστικές στιγμές που μπορεί να περάσει ένας ΛΟΑΔ άνθρωπος τούτη! Να το πει στους δικούς του! Η φράση "Έξω που δαμέσα ρε ανώμαλε/η",  εν κάτι που εν θέλει κανένας να ακούσει που τους δικούς του ότι σχέση τζαι να έσιει μαζί τους. Ποιόν άραγε εν τον κόφτει να φάει απόρριψη που τους γονιούς?
Εν θα ήθελα να τους το κρύψω για πολλά ή για πάντα, επειδή αργά ή γλήορα μπορεί να το μάθουν που τρίτους τζαι άσχετους τζαι εν ξέρω πως ανάθεμα μπορεί να τους το πουν!
"Μάνα μου,  κυρία μάμμα της Μπλογκσκέψεων τζαι εν ξέρω πως να σου το πω, αλλά η κόρη σου μπλα μπλα μπλα! Μάνα μου ίντα κακό σας ήβρε! " Ξέρετε τζείνο το κυπριακοκουτσομπολίστικο ύφος σαν να τζαι είδαν με που εκλεφκα τράπεζα ή εκατέβασα το παντελόνι μου μεστην μέση του δρόμου τζαι έδειξα τον κώλο μου ενός περαστικού, (αν τζαι αξίζει τους το τελευταίο)!

Η ομοφυλοφιλία έννεν κάτι σπουδαίο που πρέπει να χουμίζεσε, αλλά αντίθετα  να είσαι περήφανος /η, γιατί έννεν  τζαι κάτι απαίσιο που πρέπει να σε κάμνει να ντρέπεσαι!  Τούτο εν τζαι το γιατί κάμνουμε τζείνες ούλλες τις παρελάσεις τζαι φκαίνουμε στους δρόμους για να το γιορτάσουμε άμα κοντέψει το καλοτζαίρι! Γιορτάζουμε ότι εν χωνούμαστε πιον γιατί εν ντρεπούμαστε που είμαστε ΛΟΑΔ άτομα!
Α! Τζαι όι, εν επολλήναν τα ΛΟΑΔ άτομα, αλλά σήμερον ημέρα απλά είμαστε πιο ανοικτοί τζαι εν κρυφκούμαστε τόσο! Κανεί πιον καταπίεση!  Εν τζαιρός να σταματήσουμε να χωνούμαστε τζαι να ντρεπούμαστε επειδή ο παραπάνω κόσμος  θεωρεί τους ομοφυλόφιλους, άρρωστους  ψυχικά τζαι σεξουαλικά!  Εν κάτι πολλά απλό, εν κάτι που απλά είσαι τζαι εγεννήθηκες μαζί του, τζαι πρέπει στην τελική δυστυχώς (ακόμα)να εξηγήσεις τζαι να δείξεις στους γυρώ σου ότι it's ok to be gay!

ΓΙ'αυτό ρε μάμα, θέλω να σου το πω εγώ.  Να σου εξηγήσω ότι επειδή είμαι γκέι, εν σημαίνει ότι εν είμαι τζαι τζίνα ούλλα που ήξερες ότι ήμουν πάντα! Τζαι επίσης να σου πω ότι...τζαι με εγγόνια εν να με δεις αλλά τζαι παντρεμένη! Μόνο που αντί  "ο γαμπρός μου", εν να λαλείς "η νύφη μου" !

Σιγά τα λάχανα!

15 σχόλια:

 1. :)
  Αμα ακούσει τη λέξη εγγόνια νομίζω θα το πάρει πιο ανάλαφρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Loved it! :P εσυγκινησε με τζιαι ωσπου να συνελθω που την συγκίνηση εφυρες με που τα γελια (ναι, με το παντελονι κ τους περαστικους!) - περιγραφει πολλα το πως νομιζω πολλοι νιωθουν για το θεμα! (γενικα το κειμενο, οχι η επιδειξη στους περαστικους! :Ρ) - ι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. νομίζω ότι μια μάνα τζαι φόνο να κάμει το παιδί της πάντα εννα του βρει ελαφρυντικά. Πιστευκω ότι μια μάνα οτι τζαι να ναι το παιδί της...εν παιδί της.Τζι αν αντιδράσει κάπως εν θα πάψει ποττέ να το αγαπά.Επίσης οι μάνες έχουν τρομερό ένστικτο τζαι ξέρουν τα πάντα ακόμα τζαι τζίηνα που σκέφτεσαι.
  Απλά εν πιο έντιμο να ξέρει τα πραματα που αφορούν το παιδί της, εννα το εκτιμήσει δεόντως αν δεν το κρατήσεις κρυφό που τζιήνη.
  Το θέμα είναι ότι εν τζ εν υποχρεωτικο να διάς λοαρκασμό του καθενού τι εισαι τζαι γιατί ούτε να απολογείσαι. Απλά η μάνα εννεν ο καθένας.Εκτός τζ αν εν καμιά σκορτόπιστη μανα:PPP

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κόρη εξαφανίζεσαι αλλά το καλό σου άμα πεις να γράψεις, γράφεις :)
  Πολλά δύσκολη φάση πράγματι, τι να σου πούμε τζαι μεις. Πιστέυκω η κατάλληλη στιγμή εν τζίνη που εννα είσαι με μια κορούδα που εναν ο άνθρωπος σου. Αν θέλετε να μείνετε μαζί πχ; Εν θα της έρτει λιο ξαφνικό της μάδερ αν δεν την προετοιμάσεις; Που την άλλη όμως ούτε γω συνηθίζω να λαλώ της μάμας μου ξέρεις φκαίνω με τον τάδε, αν ποττέ έβρω κάποιον που εννα θέλω να μείνω μαζί του ε θα της το πω τζίνη την ώρα, άρα τζαι συ μπορείς να περιμένεις να έρτει τζίνη η ώρα, αναγκαστικά εν θα μπόρεις να μεν της το πεις εννε;
  Που την άλλη εν ένα πράμα που εν κομμάτι σου. Εν σάνα και θωρείς ροζ ρούχα και θέλεις να κάμεις εμετό ενώ η μάμα σου νομίζει πως εν το αγαπημένο σου χρώμα (οκεϊ λιον ατυχής παρομοίωση αλλά επίασες το ποίντ μου!).
  Μπορεί κάποια μέρα απλά να ξυπνήσεις και να δεις τη μάμα σου και να της πεις 'ξέρεις ρε μάμα, ήθελα να σου το πω που τζαιρό αλλά ε άτε ευκαιρία τωρά, είμαι γκεί΄. Και μετά εννα σιοκαριστεί λιο άμα δεν το κατάλαβε ως τωρά (χλωμό) ε και μετά εννα της περάσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χμ...το πιθανότερο να το ξέρει αφου εσhετε καλή σχέση...Εσκεφτηκες οτι περιμένει σε να της το πεις;; Ισως γι'αυτο να εκφραστηκε ετσι σε τζείνη την περίπτωση για να σου δωκει θάρρος;;;

  Τζαστ έι θοτ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "Έμπηξε τα κλάματα τζαι ελάλεν μου τι της είπε, τζαι μετά εφάτσιησε τζαι το σιέρι της με νεύρο τζαι είπε " εν με κόφτει αν εν γκέι, αφού έτσι γεννιούνται τα πλάσματα, εγώ εν να τον αγαπώ ότι τζι αν ένει. Ποιο εν το πρόβλημα των υπολοίπων?""

  Ipa su to para polles fores, i mama su en polla cool athropos j kseri to idi. Kartera se i ftosxi pote en na tis to pis na ksalafrosis. :)

  Apo prosopiki empiria en iparxi i telia stigmi.. Epd apla to telio den iparxi..
  En ime iper tu na kamnume viastikes kinisis, alla aman en na exi toso psila pososta epitixias gt vasanizese akoma?
  Apla sirto opos su fki. Grapse to. Sxediasto. :)

  J i simvuli m: STAMATA NA SKEFTESE TOSO POLLA :)

  ps: miss u, stile minima na vrethume :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @Urban Tulip
  Εν γεγονός άμα πεις ότι είσαι γκέυ απλά κάμνουν delete την σκηνή που παντρέυκεσαι, τις στιγμές που αποκτας κοπελλουθκια τζαι γενικοτερα κατι στανταρτ οικογενειακες στιγμες. Στην ουσία εννν πάντα έτσι. Απλά αν συμβουν τούτα εννεν με τον παραδοσιακό τρόπο :)

  @Anonimos/i
  Ήμουν σίουρη ότι εν θα άφηνες την συγκεκριμένη σκηνή ασχολίαστη.Θενκ γιου :P

  @Τατσα
  Κάπως έτσι τα έχω τζιεγώ μεστον νου μου. Απλά επειδη υπάρχει τζείνο το μικρό ποσοστό να αντιδράσει κάπως που εν θελεις εν σταματα να δημιουργεί ανασφάλειες τζαι φόβο. Αλλά εν δίκαιο να κρατηθεις που τζείνο το μικρό ποσοστό τζαι να θυσιασεις το μεγάλο? Χμμμ....!
  Επισης εσιεις δίκαιο ότι οι ΛΟΑΔ κάποτε εν τζαι απολογητικοί χωρίς λόγο. Νομίζω εν αυτοάμυνα τζαι ο τρόπος να προλάβεις καταστάσεις!

  @Μαριλου
  Νομιζω εν πιο σιοκκινγκ να πω είμαι γκέι τζαι έχω τζαι σχέση με την τάδε. Λάου λάου μεν της ερτει απότομο. Στάδιο πρώτο εν οτι ειμαι γκέι τα υπολοιπα εν να τα ρωτησει ποy μόνη της μόλις νιώσει τζαι πιο άνετα. Oυφ τζιέχω κάμποσα να της πω:P

  @Prasinada
  Ευχομαι να εν έτσι!

  @GNosti anonimi
  Lol εσκέφτηκα τζαι να το γράψω αλλα πάλε...! Τωρα το να σχεδιάσω ε ατε πως σχεδιαζεις τουτο το πράμα? :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση...εμένα μου άφησε την αίσθηση ότι ξέρει η μάμα σου και σχεδόν σε ενθαρρύνει να της το πεις...εσύ ξέρεις καλύτερα φυσικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. αν δεν υπάρχουν ειδικοί λόγοι, δεν βλέπω γιατί θα πρέπει σώνει και καλά να ενημερώνουμε τους γονείς μας για τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις. Όταν πιέζουν για "νοικοκύρευμα" (όλοι οι γονείς κάποια στιγμή πιέζουν σ' αυτή την κατεύθυνση), πες απλώς "αργότερα και βλέπουμε, μια χαρά την περνάω όπως είμαι...". Κι εκεί κοντά στα σαράντα, μπορείς να πεις ότι προτιμάς τελικά την εργένικη ελευθερία σου. Θα έχει ξεθυμάνει η πίεση...
  Ξενικός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Πολλά δυνατόν πόστ - αρέσκει μου που έσσιεις τόσον νηφάλιαν οπτικήν!

  Το να φκείς που την τουλάππαν, ειδικά στους γονείς, δεν είναι απλά "μοιράζομαι τις σεξουαλικές προτιμήσεις μου". Πιστεύκω πως εν το πρώτον βήμα, τζαι όι το τέλος μιας διαδικασίας.

  Εν μια απελευθέρωση, που την στιγμή που μέχρι τζείνην την στιγμήν ζεις διπλήν ζωή. Εν πολλά άσχημο π.χ. να βλέπεις την αδερφή σου να μιλά με την μάμα για τον νέο της γκόμενο τζαι σύ που είσαι σε σχέση 2-3 χρόνια να πρέπει να κρύφεις τζαι να το παίζεις ασέξουαλ. Εν μεγάλο τζαι το μυστικό αλλά τζαι το βάρος του.

  Το να είσαι στο τουλάππιν σημαίνει ότι αποκλείεις αθρώπους που την ζωή σου, εν τους διάς την ευκαιρία να χαρούν με την όποια χαρά σου ή να σε στηρίξουν στις δυσκολίες σου. Τούτο σημαίνει ότι απομακρύνεσαι που τζείνους και ιδιαίτερα σε στιγμές που τους έχεις ανάγκη.

  Σχετικά με φίλους, εμένα έτυχε μου να απομακρυνθώ που αθρώπους επειδή δεν ήμουν έτοιμη να κάμω το outing μου. Τραγικό τζαι λάθος, ξέρω το, τζαι ίσως τζαι άδικο για τον άλλον να αποφασίζεις εσύ που μόνη σου ότι εν θα το πάρει καλά, άρα καλύτερα να τον φκάλεις που την ζωή σου. Με τα χρόνια μαθαίνεις να ζυγίζεις καλύτερα τζαι να χειρίζεσαι τις καταστάσεις πιο ώριμα. Έν έσσιει κατάλληλη στιγμή, τζαι ούτε χωρούν παρορμιτισμοί στην απόφαση του coming out.

  Βy the way, μεν μας ακούεις εμάς. Κανένας εν έσσιει να σου δώκει την σωστή συμβουλή. Εν καθαρά δικό σου το θέμα, τζαι όποιαν απόφαση τζαι να πάρεις εμείς εννα είμαστεν δαμέ να σε στηρίξουμεν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. polu kalo kai alh8ino dhlhmata kai synais8hmata pou pairnoume ouloi

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. en anagkh korh mou na to ma8oun!! kurie elehson pia mhta sas!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ipopsifio plan: [toulaxiston egw etsi tha ekana an imoun gay k eixa blog k imoun sigouri oti ithela na kanw to coming out]
  an den kserei na xrisimopiei to internet mathe tin. k dikse tis to blog sou. pes tis oti ine apo ta agapimena s blogs. k ase tin moni tis na to diavasei apo tin arxi tis dimourgias tou mexri to telefteo post.
  an mono ipopsiazotan mexri simera, to diavasma tou blog s tha tis to epivevewsei..
  k esi to mono pou tha exeis na tis peis einai... "mamma einai diko mou to blog.."

  D

  p.s. wazzup with the robot thingie? why would a robot want to leave you a comment?;p den mporw na kanw ti dimosiefsi giati den vriskw ta swsta grammata, and i am not a robot!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @Brenda
  Ευχαριστω και το ελπίζω :)

  @Ξενικος
  Προσωπικα θα ηθελα να ξερει για μενα για να εχω το ρολο της κορης και οχι το ρολο της στρειτ κορης. Αναφερθηκα ηδη στους λογους που το θελω.
  Καμμια πιεση δε δεχομαι για παντρειες και γαμους δεν το κανω γιαυτο. :)

  @Μαρμαιτ
  ευχαριστω για το σαπορτ στις αποφασεις μου
  Εσιεις να τραβησεις ακομα :P

  Εν τζεινες τις στιγμες που χανουμε αν το ηξερε, που σκεφτουμε.
  Ελπιζω να κοντευκει η ωρα.

  Οντως εν πολλα αδικο να φκαλουμε πλασματα που την ζωη μας επειδη νομιζουμε οτι δεν θα το παρουν καλα για την ομοφυλοφιλια. Ας οψεται η ομοφοβια

  @Ανωνυμος/η στις 4:32:00 μμ
  Ευχαριστω:)

  @Ανωνυμος/η στις 7:20:00 μμ
  ΓΙατι να μεν το πωω...? :P

  @Ανωνυμος/η στις 3:10:00 μμ
  To υποψηφιο πλαν παιζει εδω και καιρο μεστον νου μου! :P
  PS poio robot? edimosieftike to comment sou :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή