Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

The 'Sissy Boy' Experiment

Έσιει τζαιρό που θέλω να κάμω update τζαι να προσθέσω κάποια άλλα μπλογκς που παρακολουθώ τζαι ούλλο έβρισκα δικαιολογίες! Επιτέλους σήμερα ήβρα την αθκιάσιν τζαι την όρεξη τζαι βουαλά!

Περιττό να πω ότι όι μόνον έκαμα τα add στη λίστα μου αλλά ενεκάτωσα τα τζαι λλίο να δω τι έχασα που εν τα επαρακολούθουν τόσο στενά!
Ε, ήβρα!
Επεσα σ'ενα ποστ-βίτεο του Φόβου (Υeap! Έμαθα να κάμνω add τζαι wordpress!), που μου ετράβησε την προσοχή τζαι έκατσα να το παρακολουθήσω! Σαν επαρακολουθούσα με μεγάλη αγωνία, αηδία, μαράζι τζαι άλλα περίεργα συναισθήματα έληψε τζαι έσκαψα στο youtube να έβρω τα υπόλοιπα παρτς! Προς μεγάλη μου έκπληξη ήβρα τζαι μπόνους βίτεο που θα ήθελα πάρα πολλά να το μοιραστώ μαζί σας!

Το  'Sissy Boy' Experiment εν ένα πείραμα, επαναλαμβάνω Π-Ε-Ι-Ρ-Α-Μ-Α που επιστέψαν ότι μπορεί να "γιατρέψει" ή να "ισιώσει" την θηλυπρέπεια σε αγόρια!
Φακ, αφού εν πέιραμα πως μπορείς να πιστευκεις ότι θα αποδώσει τζαι θα έσιει τα αποτελεσματα που πεχαλί θέλεις εσύ να έσιει???
 Σε γενικές απλές γραμμές εμπορούσες να χρησιμοποιήσεις βία-ξύλο, να μεν διας σημασία τζαι προσοχή του μωρού άμα παίζει με κούκλες ή έσιει άλλες "θηλυκες" συμπεριφορές τζαι να το επιβραβευεις άμα παίζει με πιστολια τζαι έσιει "αρσενικές" συμπεριφορές κλπ!
Μιλούμε για πολλά σκληρό πείραμα που αν σίουρα δεν "ισιωνες" θα σου είσιε καταστρέψει την προσωπικότητα σου τζαι θα σου γαμούσε την ψυσιή σου!

PART-1/4
Το πρώτο βίτεο - δηλαδή το παρτ1- μιλά για την περίπτωση του Κirk τζαι το πόσο εδούλεψε ή όι το "πειραμα"! Το πειραμα στο μωρό άρκεψε που την δεκαετία του 70 όταν ήταν 5 χρονών! Κάποια χρόνια αργότερα το συγκεκριμένο πείραμα εσταμπαρίστηκε σαν "επιτυχημένο" τζαι ο  προφεσσορ  George Rekers, ο υπευθυνος του πειράματος με τον Kirk, έκαμε ολόκληρη καριέρα διαφημιζόμενος ότι μπορεί να γιατρέψει την ομοφυλοφιλία! Να γράψω τζαι μια λεπτομέρεια! To 2003 o Kirk, gay ακόμα, αυτοκτόνησε στα 38 του! Μικρή λεπτομέρεια εν θα επεκταθώ! Δείτε το βίτεο!




PART-2 /4
Το Παρτ2  είναι που βρίσκουν τούτο τον "ειδικό", τον "προφέσορα" George Rekers τζαι λαλεί του ο δημοσιογράφος ότι η οικογένεια πιστευκει πως η αυτοκτονία του Kirk συνδέεται άμεσα με το πείραμα του ιδίου! Εν αλήθκεια προφέσορα Γιώρκος? Τι έσιεις να πεις? Δείτε το!



Σαν "ειδικός" , ο προφέσορας Κόκος αρνείται τέθκιο πράμα αφού εν υπάρχει τίποτε αποδεικτικό (άσχετο πόσο κτηνώδες ήταν το πείραμα), που να συνδέει τα θκυο τούτα πράματα! Τζαι στο κάτω-κάτω το πείραμα άρκεψε την δεκαετία του 70!
Ας πω πως τον πιστευκω! Ας φκάλω που τον νου μου, ότι το πείραμα μπορεί να έκαμε ζημιά στην ψυσιή τούτου του ανθρώπου-θύμα! Ας πω ότι εν μέρει ο Προφέσορας Κόκος έσιει δίκαιο!


BONUS VIDEO
Δαμέ εν η ώρα που επερίμενα! Να ποστάρω το μπόνους βίτεο που ήβρα!
Εξήγα μας το τούτο προφέσορα Κόκος!
Να χαρείς σταματα να γιατρευκεις τους γκέυ γιατί ύστερα εν να θέλεις έναν για τις ορέξεις σου τζαι εν θα βρίσκεις! Δώκε παμόν ώσπου εν γλήορα!




PART-3 /4
Το παρτ3 ασχολείται με άλλη περίτπωση!
Του γκευ Ryan που εμπήκε στο πρόγραμμα για να "ισιώσει" τζαι τωρά κλαίει τζαι θέλει τζείνη την δεκαετία που έχασε που την ζωή του! Περιττό να πω ότι επιάσαν τζαι συνεντευξη του "γιατρου" του, Joseph Nicolosi, αλλά ο φτωχός έπεσε που τα σύννεφα που του είπαν για όσα τον κατηγορεί ο γκέυ πελάτης του! Ο άνθρωπος να βοηθήσει ήθελε, τωρά εν να βρεθεί τζαι κατηγορούμενος? Μα για όνομα πιον!
Εν ξέρω πόσο σημαντική εν η λεπτομέρεια τούτη αλλά η ψυχοιατρική κοινότητα εν συμμερίζεται τούτα τα πειράματα γιατί προκαλούν κατάθλιψη, τζαι άλλα πολλά τραγικά στους υποτιθέμενους "ασθενεις"!




PART-4/4
Το παρτ 4 εν το πως ανακαλύφτηκε τούτη η ιστορία!  Αnd guess how??



To site  του κυρίου Jim Burroway (Editor)
 BΟΧ TURTLE BULETTIN.COM


5 σχόλια:

  1. Το λυπηρό ειναι οτι υπάρχουν και νεοι ανθρωποι την σημερον ημερα που πιστευουν οτι η ομοφυλοφιλια εν αποτρεψιμη ή ασθενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω, εν λυπηρο...κ ακομα πιο κριμα οι ιδιοι οι ΛΟΑΔ που πιστευουν πως μπορει να πετυχει αυτο...ουπς, ξεχασα πως εν σου μιλω, ξερεις εσυ γιατι, εν σου μιλω, εσιωπησα :) - ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gt en evales k tous pomosexuals sto poll sou? - xerw to pws kalyptetai pou to "allo", alla pale en wraio concept :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @kaisi
    Isos en epeidi akoma oi epistimones exoun polla erotimatika sxetika me tin sexualikotita tou anthropou! GIati kai pos klp klp. Skeftou posa erotimatika mporei na esiei enas koinos anthropos! An den ipirxe tzai i omofovia i ipiesi pou to perivallon isos oulloi na to epername pio xalara tzai to pos proerxete tzai an einai na anastrepsimi i eteorfilofilia na apasxoluse mono tous epistimones!

    @Anonimi
    Eho dikaio! siga men ekamna to giro tis lefkosias na sas evro! Afou en na xanafkoume inta klaiesai?

    @ Anonimos
    An evala oti etelione me -sexual itan na grafo akoma! Kalifkese pou to "allo" itan i moni lisi :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή