Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Shiloh Vs Suri



Η Shiloh   εν η κόρη του Πιτ, (όϊ του μαυρου Πιτ), του Μπραντ τζαι της Αντζελίνας Τζολί!
Θέλει να ντύνεται αγορίστικα, τζαι να την φωνάζουν Τζων ή Πήτερ! Εν την πειράζει ποιον που τα θκυο φτάνει να εν ένα που τούτα! (Αν την πεις Κωστή εν ξέρω αν αρκέψει να κλαίει αλλά εννεν το θέμα μας!)  Θέλει να γίνει αγόρι άμα μεγαλώσει τζαι θέλει να μοιάζει με τα αδέρφκια της τα αγόρια! Οι Μπραντζελίνα κάμνουν της το χατίρι τζαι ντύνουν την με αγορίστικα ρούχα,  παπούτσια  τζαι άλλα αξέσορις τζαι ως συνήθως οι φωτογράφοι βουρούν τους που πίσω για φώτος τζαι κουτσομπολιά!
Δεν αποφευγουν μόνο τις φούστες, τα φουστάνια τζαι το ροζ χρώμα αλλά ψουμνίζουν της απο το αγορίστικο ντιπάρντμεντ τζαι κάποτε κυκλοφορεί τζαι με σπαθκιά!
Shiloh Jolie Pitt

Η Σουρί (με τα χρυσά σκατά, εθυμήθηκα ένα ποστ του Ινβίχτους), εν η κόρη του Τομ Κρουζ τζαι της Κειτι Χολμς! Θέλει να ντύνεται πολλά κοριτσίστικα τζαι μεγαλίστικα γιατί άμα μεγαλώσει θέλει να γίνει κοπέλα! Εν έσιει ιδιαίτερες προτιμήσεις στο όνομα, αρέσκει της το Σουρί, αλλά έσιει ένα άλλο καπρίτσιο! Θέλει να βάφεται τζαι να φορεί ψιλοτάκουνα! Ο Τομ τζαι η Κέιτι εγοράσαν της τζαι τσαντάκι για να βάλλει τα καλλυντικά της για να φρεσκάρετε όποτε νιώθει πως χρειάζεται τζαι δύσκολα το αποχωρίζεται! Επίσης την κόρη του ζευγους Κρουζ έχει αναλάβει μεγάλη εταιρεία που κάμνει παιδικά παπούτσια με τακουνια ειδικά για λοόυ της!
Suri Cruise

Τα στερεοτυπικά κόμμεντς σε μπλογκς τζαι διάφορες στήλες δίνουν τζαι πέρνουν!
Πολλοί κατηγορούν τους Μπαντζελίνα ότι εν εδώσαν θκυο πάτσους της μιτσιάς να φέρει τα μιλια της τζαι ότι εννεν σωστό ότι ζητησει το μωρό να του κάμνεις! Πρέπει να έσιει όρια, αλλιώς συγχύζεται! Άκουμου τζει εν φορεί φούστες το σκατό!
Επίσης εκράξαν τζαι το ζευγος Κρουζ ότι εν απαράδεκτο να φορεί τακούνια ο κότσιρος τζαι να κυκλοφορεί με τσαντάκια τζαι μάσκαρα! Στα 15 τι θα ζητήσει επιτέλους? Ντίλντο?


Σύμφωνα με τα στερεότυπα μπορώ να πω με σιγουριά ότι η Shiloh εξελίσσεται σε μεγάλη λεσβία τζαι η Σουρί σε μεγάλη πουτάνα! (με το παρδόν)

Αν το συνεχίσουμε λλίον ακόμα καταλήγουμε στα εξής:
Επειδή η Shiloh είναι πάμπλουτη, κόρη τους Μπαντζελίνα, δηλαδή κακομαθημένη, αππωμένη τζαι εγωίστρια θα πέσει στα ναρκωτικά, θα γυρίζει τα γκέυ μπαρς τζαι τα πάρτυ των πλουσίων για να φκάλει γκόμενες τζαι να κάμνει την ασωτη ζωή της! Θα πάει σ'ενα πάρτυ που εντελώς τυχαία θα είναι τζαι η Σουρί, η οποία θα έχει πλεόν εξελιχθεί σε μεγάλο τσουλί τζαι κάμνει επίσης άσωτη ζωή! Η Σουρί επειδή έμαθε ότι θέλει να το έσιει τζαι να της διούν σημμασία θα πλανέψει την Shiloh η άλλη εντελώς καμένη θα υποκύψει στις τσαχπινιές της πρώτης τζαι οι φωτογράφοι θα φκάλουν λαβράκι!
 Επαρατραβήσαμεν το! Αλλά κάπως έτσι επροδιαθεσαν τις ζωές των μωρών! Τζαι αν το συνεχίσουμε μπορούμε να μαντέψουμε τζαι πως θα φκουν τα κοπελλούθκια τους τζαι τα κοπελλούθκια των κοπελλούθκιών τους! Στην τελική φαίνεται πολλά χαζό γιατί την μαλακία ξεκινά την τζείνος που στηρίζεται στα στερεοτυπικά!

Άκουσα πάντως πολλές φίλες μου που στα 5 τους επερνούσαν έτσι φάση! Είτε να φορούν παντελόνια, να σκαρφαλώνουν πάνω στα δέντρα τζαι να περνούν "Πιτ" φάση, είτε να περνούν την "Κρουζ" φάση τζαι να γρίζουνται με τα κοτσιηνάθκια της μάνας τους τζαι να λατσιήζουνται με τα τακούνια της!
Suri Cruise
 Τζαι εγώ επέρασα την "Πιτ" φάση αλλά δεν έγινα λεσβία! Ήμουν που τότε τζαι κατεπιλογήν εθκιάλεα αθλητικά τζαι εσκαρφάλωνα πάνω στα δεντρά! Εν ήξερα τι σημαίνει λεσβία απλά ήμουν! Ξέρω τζιάλλες που επεράσαν "Πιτ" φάση αλλά εν παντρεμένες με άντρα, κοπελλούθκια τζαι δηλώνουν στρέιτ! Υπάρχουν επίσης τζαι αντίθετες περιπτώσεις! Να περνούν την Κρουζ φάση τζαι να είναι λεσβίες!

For God sake people! Οι πιτ τζαι κρουζ εν πάμπλουτοι! Τα κοπελλουκια τους ζητούν ότι εζητούσαμε τζαι μεις ανάλογα με τις φάσεις που επερνούσαμε! Απλά η Κρουζ εν φορεί τα τακούνια της μάνας της έσιει δικά της επειδη ο τζύρης της εν ο Τομ! Τζαι η Shiloh φορεί ότι γουστάρει επειδή κάθε μέρα πάει για ψώνια με την μάνα της!

Αν η Shiloh τελικά εν λεσβία εννεν επειδή εντύναν την με αγορίστικα ρούχα αλλά εν επειδή ήταν που πάντα!
Για τις πουτάνες εν μπορώ να σας πω αν γεννιούνται ή γίνουντε γιατί απλά εν ξέρω! Ρωτάτε την Ελένη την πόρνη! Τον άγγελο της κόλασης, μη χεσω! Δείτε σχετικά ποστς(ποστ1, ποστ2)

Απότι είχα θκιαβάσει (αλήθκεια ή ψέματα) ο Τομ θυμώνει με τούτα ούλα τα καπρίτσια της κόρης του τζαι είσιε της απαγορευσει να φορεί τακουνουθκια πάνω που ξέρω γω κάποια εκατοστά! Καλάν εθκιάλεε 10 ποντα η ροκόλα?
Αντιθέτως η Αντζελίνα εδήλωσε πως ότι τζαι αν είναι η κόρη της θα την στηρίξει, τζαι ότι εν της εναντιώνουντε γιατί ίσως περνά μια φάση που θέλει να μοιάσει στα αδέρφκια της!
  Shiloh Jolie Pitt έτοιμη για βουθκιά!  

Ξέρετε κλάμα που έκαμνα εγώ άμα μου εγοράζαν τακουνια? Μεν πω που με ετσίλλαν η γιαγιά μου χαμέ τζαι η μάνα μου έβαλλε μου τακούνια για να δουν απλά αν μου κάμνει το σάιζ! Τι εκαταλάβαν? Απλά εκάμναν την ζωή μου τζαι τη ζωή τους δύσκολη! Ευτυχώς σε κάποια φάση εχωνέψαν το τζαι επνάσαμεν ούλλοι!

 Let it go people! H ομοφυλοφιλία εννεν που το σιέρι κανενού! Έννεν θέμα εκπαίδευσης τζαι ούτε θέμα επιλογής! Ή είσαι ή εν είσαι! Τζαι προπαντών μεν αγχώνεστε οι γονιοί! Εν έσιει τίποτε να κάμετε να "σάσετε" καταστάσεις!
Τα γκέυ κοπελλούθκια θέλουν την αγαπη τζαι την αποδοχή σας τίποτε άλλο! Όπως ακριβώς τζαι τα ετεροφυλόφιλα σας μωρά!
Υγεία να έχουν τζαι να τα σιέρεστε!



11 σχόλια:

  1. Μα σίγουρα είναι επιθυμία αυτών των παιδιών να ντύνονται έτσι ή είναι επιθυμίες των γονιών τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχ, εν καλά που τα λαλείς :D αλλά ένηξέρω για΄τι την τελευταία φωτό ήβρα την λλίο disturbing... μα μιλούμε για τέλεια αγόρι! χαχα
    μάνα μου ρε την μιτσιά! εν cute τζιαι kinda sad μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια χαρα φυσιολογικα ειναι αυτα, οπως λεει κ η Μπλογκ αν εκαταλαβα καλα, εν πραγματα που συμβαινουν συνεχεια, απλα επειδη εν παιδια διασημων τραβουν τα φωτα πανω τους...τουτο εν το μονο μη φυσιολογικο στην ολη φαση (κ που μπορει να τις βλαψει), αλλιως οι "Πιτ" φασεις κ οι "Σουρι" φασεις συμβαινουν κ διπλα (ή κ μέσα) στα σπιτια του καθενος μας - ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Btw, areskei mou pou epiases ergolavia!! :PP - i.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @homo anisorropus
    Ποττέ εν θα το μάθουμε!:D
    Απλά είδα τζαι έζησα έτσι καταστάσεις να θέλει το κοπελλούι να ντύνεται εκτός των στερεότυπων. Άρα γιατί όι να μεν έτυχε τζαι στα παιθκιά των Πιτ τζαι Κρουζ!

    @Sike
    Xm... νομίζω ήβρες την disturbing επειδή εν εκτός των στερεοτυπικών! Εν θα σου το κρύψω αλλά που έτυχε πρώτη φορά να δω γυναίκα που έμοιαζε με άντρα απο τα παπούτσια μέχρι το περπάτημα ήμουν τζιεγώ κάπως what the fuck? Που τζείνη την ημέρα εξαναείδα αρκετές τζαι εν μου κάμνουν καμμιά αίσθηση όπως την πρώτη φορά! Εσυνήθισα!
    Mιλώντας για μωρά όμως εν μου φαίνεται τζαι πολλά περίεργο αφού εν φάσεις που περνούν τζαι εν σημαίνει κατανάγκη ότι εν να γίνουν γκέυ ή λεσβίες!
    Χμμμ...θα σου κάμω ένα ποστ με transgender γυναίκες! Ελπίζω να μεν ξεράσεις τζαι να το έβρεις ενδιαφέρον :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Makari na itan j i mama m opos tus Brangelina.. Itan na me ntinni opos ithela j na men mu kamni psixologiko polemo na foriso fustani GIATI ETSI PREPI.. :/

    Oso gia ti Shiloh elpizo na ntinnete etsi epidi apla etsi tin ekfrazi j oi gia na travun oi Brangelina ta flashes pano tus.
    O xronos tha to diksi an en mia fasi j an tha metamorfathi se "pringkipissa" opos ti Suri. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σήμερα ετσακκώθηκα με την κόρη μου σε ένα κατάστημα όταν επέμενε ότι ήθελε ψηλοτάκκουνα τζι' εγώ ήμουν ανένδοτη στο ότι α-πο-κλεί-ε-ται. Εγίναμε ρεζίλι, αλλά εν επέρασε το δικότ της. Σπάνια είμαι τόσο αυστηρή. Ας πούμε, ούτε η μπάρμπι ή τα γυαλιστερά ρούχα μου αρέσκουν, αλλά αφήνω την να κάμει το κκέφι της με τούτα. Ως μάμα, θεωρώ ότι το πιο σωστό έν ν' αφήνουμε τις κόρες τζιαι τους γιούες μας να εκφράζονται όπως θέλουν (μέσα από το ντύσιμο κι οποιοδήποτε άλλο τρόπο) φτάνει να μεν εν κάτι που τους κάμνει κακό. Το να ντύνεται μια κορούα "αγορίστικα" ή ένα αγόρι "κοριτσίστικα" εν εν κάτι που μπορεί να της/του κάμει κακό. By the way, εντύνουμουν τζι'εγώ "αγορίστικα" που ήμουν μιτσιά, αλλά είμαι ετεροφυλόφιλη, so, εν νομίζω να εν τόσο καθοριστικό τούτο που μόνο του για τη σεξουαλικότητά μας. Που την άλλη, νευριάζω να θωρώ παιδιά με ψηλοτάκουνα ή βαμμένα... Ναι, που ήμουν μιτσιά εκτός που τη φάση του "αγοροκόριτσου" είχα περάσει (πιο πριν) τη φάση να φορώ τα ψηλοτάκουνα της μάμας μου τζιαι να βάφουμαι (κρυφά, διότι η μάμα μου εν εβάφετουν ποττέ της τζιαι κατήσσιη μου αν με εθώρε, που με εθώρε δλδ eventually...) τζιαι τούτο εν το θεωρώ προβληματικό όσο γίνεται μες στα πλαίσια του παιχνιθκιού, γιατί εννα φορήσει το παιδί τα ψηλοτάκκουνα ή εννα αφήκει το κοτσιηνάδι μερικά λεπτά τζιαι κανεί. Αλλά όι να φορούν τα παιδιά ψηλοτάκουνα ως τα κανονικά τους παπούτσια ή να βάφονται ως μια πράξη της καθημερινότητάς τους. Τούτο εν το δέχουμαι, διότι κάμνει κακό στην υγεία τους. Τα καλλυντικά εν γεμάτα βλαβερά χημικά τζιαι τα ψηλοτάκκουνα προκαλούν οσφυαλγία, διαστρέμματα τζι' άλλα προβλήματα υγείας.

    Κατά τ'άλλα, έσσιεις δίκιο: ούλλα τούτα εν κοινωνικά στερεότυπα τζιαι ρόλοι φύλων τζιαι εν καλά να μεν δηλητηριάζουμε τα παιδιά μας πιέζοντάς τα να ακολουθούν τέθκια στερεότυπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρίξε μια μαθκιά εντωμεταξύ, νομίζω εννα σ' ενδιαφέρει: http://mayissokamomata.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. nai, ivra disturbing to oti ennen apla ena agorokoritso, en agoroagoro!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι σημαίνει "αγοροάγορο" ή "αγοροκόριτσο"? τα παιδιά έτσι τζι' αλλιώς σε τούντες ηλικίες εν έχουν τζιαι πολλές σωματικές διαφορές μεταξύ αγοριών - κοριτσιών πέραν που τα σεξουαλικά τους όργανα. Ούλλα τ'άλλα, ντύσιμο, μαλλιά, ακόμα τζιαι στάση κοκ εν κοινωνικά επιβαλλόμενα στερεότυπα τζιαι τίποτε άλλο. Όπως που ήταν η κόρη μου βρέφος ακόμα τζιαι ελαλούσαν μου "μα τι όμορφο αγοράκι" τζιαι όταν τους ελάλουν "εν κορούα," η στανταρντ απάντηση ήταν "μα ίνταλως? εν έσσιει σκουλαρίτζια!¨σάμπως τζιαι οι κορούες γεννιούνται με σκουλαρίτζια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Sike εν τζαι κατσιωθηκες μου εννεν?
    Απλά συζητούμε τζαι ανταλλάσουμε απόψεις άσχετως αν εν ίδιες ή διαφορετικές!
    Ενδιαφέρουν με τζαι οι αντίθετες απόψεις :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή