Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ένας χρόνος, 100 ποστς μετά, τζαι βάλε!



Αρέσκει μου η τεχνολογία τζαι παρακολουθώ όσο μπορώ την εξέλιξη της!
Τζείνη η λέξη "μπλογκ" όμως εκρατούσεν μου μια περιέργεια!
 "Εβουήξαν τα μπλογκς με το τάδε κουτσομπολιό.." ελαλούσαν στην τηλεόραση τζαι εν ήξερα τι εν το μπλογκ!
Εμπήκα να κάμω το ρησερτς μου τι εστί μπλογκ! Οκ! Είδα! Χαράς την υπομονή τους τωρά να έχουν σάιτ για κουτσομπολιά τζαι να κάμνουν τζαι update! Βλακείες! Μπλογκ τζαι πελλάρες!
Ξαναβολτάρω μετά που μήνες στα μπλοκς! Οκ! Μπορεί καποιος να κάμει το δικό του μπλογκ με μιαν απλή δωρεάν εγγραφή! Οκ! Sο what? Κουτσομπολιά τζαι πολιτικά εν τα συμπαθώ! Εννεν το φόρτε μου! Τι να πω? Για τον Χριστόφκια? Την αντιπολίτευση? Μακρυά που μας! Χαρας την υπομονή τους με την θεματολογία τους! Μπλογκ τζαι πελλάρες!
Κάμνω να φύω τζαι πέφτω σενα φούξια μπλογκ! Α! Catchy! Τζαι τόσο φούξια μιλά για την πολιτική Χριστόφκια? Χαχαχαχα! Α? "Μώρατσος"? Xαχαχαχα!  Α, εν πολλά καλή τούτη! Πολλή χιούμορ! Cupcake!!! Πρέπει να το θυμούμαι να μπω αυριο στη δουλειά που θα πλήττω!
 Είχα την πιο βαρετή δουλειά στον κόσμο! Κάτι που εν ταιρκάζει στην προσωπικότητα μου τζαι ήμουν υποχρεωτικά 8 ώρες τζιαμέ χωρίς να κάμνω τίποτε! Αναπόλησα την παλιά μου καριέρα, έκαμα σχέδια για το μέλλον μου, έγραψα σε νοουτς καινούριες ιδέες, τζαι εγιέμωσα μιαν Α4 κιρκιλλούθκια τζαι τετράγωνα, γραμμές τζαι ζωγραφκιές το ένα πάνω στο άλλο! Σαν να τζαι εζωγράφισε τα ψυχοπαθής, αλλά  το οκτάωρο εν επέρναν!
 Την επόμενη εξικοκκάλησα το μπλογκ της Cupcake τζαι ευτυχώς εμειναν τζαι ποστς για την επόμενη! Χμ! Ένα μπλογκ με τα δικά μου, όπως είχαμε παλιά το ημερολόγιο! Ποιος είπε ότι το μπλογκ εν για πολιτικά τζαι κουτσομπολιά? Εθύμισε μου πιο παλιά που έγραφα ότι μου έρκετουν σε ένα τετράδιο τζαι εφύλαα το καλά μεν το πάρει πρέφα κανένας! Σήμερα εν θα αγχώνουμαι ποιος θα το έβρει! Θα είναι ανώνυμο για να μπορώ να γράφω ότι θέλω!
Σε λλίες μέρες παίρνω την απόφαση να κάμω το δικό μου μπλογκ! Τι να το ονομάσω?
Ουφφου πιον! Ναι έτσι θα το ονομάσω! Κάμνω ρησερτς τζαι βρίσκω την Ουφ! Αεισιχτιρ! Επιαν μας το! Αεισιχτιρ? Λαλείς? Όι άππαρον! Ούλλα κρατημένα γαμώτο! Έσσιει πολλύ κόσμο δηλαδη που ασχολείται α? Θέλω το να είναι ένα μπλογκ με σκέψεις μου! Δηλαδή ένα μπλογκ σκέψεων! Δηλαδή Μπλογκ σκέψεων! ΧΜ! Μαλακία εν μου αρέσκει ιδιαίτερα αλλά οκ εν ένα μπλογκ σκέψεων! Αν το παρατραβήσω με το όνομα τζιάλλο θα αποφασίσω σένα χρόνο!
Κάμνω το πρώτο ποστ! Εισαγωγικό! Wow! Μετά που μέρες έχω τζαι κόμεντ! Κάποιος με θκιαβάζει!Ποστμπάπυλον τζαι Αρκούρης! Πιιιιι έσιει κόσμο που έσιει μπλογκ για χρόνια? Άραγες σου εν να το βαρεθώ σε κάποια φάση ή εν να το συνεχίσω τζιεγώ τζαι να παέννει χρόνια? Τελοσπάντων αρκέφκουμε τζαι θωρούμε!


  Τι μπορώ να πω εγώ, μια γεναίκα όπως ούλλες τις άλλες! Μα είμαι όπως ούλλες τις άλλες? Αφού καθένας εν διαφορετικός!
Θκιαβάζω πολλά μπλογκς!
Προσπαθώ να ψυχογραφίσω τον κάθε μπλοκκερ! Με άλλους συμφωνώ , με άλλους διαφωνώ, άλλοι εν συμπαθής τζαι άλλοι αντιπαθής! Καθένας μιλα για τα δικά του, κάμνει τα παραπονα του, λαλει τις πελλάρες του, για την σεξουαλικότητα του, τα όνειρα του, ό,τι του κατεβεί! Αρέσκει μου τούτο! Θκιαβάζω απόψεις τζαι γνώμες που εν επεράσαν καν που το νου μου! Σιέρουμαι που μου ανοιξαν τα μάθκια μου!  Θκιαβάζω απόψεις που με κάμνουν να νεκατσιώ τζαι μαθαίνω να σκεφτουμε πως θα αντίκρουα εγώ με επιχειρηματα τούτα τα γραφόμενα του καθενού!
 Η μπλοκοσφαιρα, γράφουν, εν μικρογραφία της κοινωνίας, τζαι έχουν δίκαιο!

Σκέφτουμαι πως αν υπήρχαν τα μπλογκς τότε που εμεγάλωνα, τότε που έπρεπε να συμβιβαστώ τζαι να μάθω για την σεξουαλικότητα μου τζαι την ομοφυλοφιλία μου ήταν να μου κάμει καλό, ίσως!
Τότε που εγύρευκα να μάθω ίντα που εν η ομοφυλοφιλία, τότε που επάσκιζα να δω αν εσιει τζιάλλες γενετζιες γκέυ, τότε που ένιωθα μοναχικό τζαι μοναδικό alien in CY, ίσως να μεν έχαννα χρόνια που την ζωή μου να σκέφτουμαι τζαι να ξανασκέφτουμαι αν εν σωστό, ηθικό, τίμιο τζαι νορμάλ να είσαι γκέυ!
Ήταν απλά να ζω, όπως εκάμαναν ούλλοι τζαι ούλλες στην ηλικία μου! Να κάμνω δεσμούς τζαι να χωρίζω, να πέφτω στα πατώματα τζαι να κλαίω για τις παλιές μου αγάπες τζαι όι να σκέφτουμαι αν εν νορμαλ να ερωτευκεσαι γενέτζιες τζαι να νιώθω όπως τον χάχα! Εν θα έχαννα χρόνο τζαι με  πειράματα σε στρειτ σχέσεις!
Πφφφ... ίντα χρόνια, ίντα σκέψεις! Η αλήθκεια αποκαταστήθηκε! Εν νορμαλ! Κάμνει με ευτυχισμένη άρα εν νορμάλ! Τούτο αρκεί μου αλλά αν θέλετε τζιάλλα λαλούν το τζαι οι επιστήμονες! Εκάμαν τζαι κάμνουν μελετες τζαι εν δείχνει να εν τίποτε κακό!


 Έσιει μια κουβέντα που λαλεί "Λαλώ τα για να τα ακούω τζιεγώ"! Πολλά μεγάλη κουβέντα! Τες παραπάνω φορές έτσι γίνεται! Καλά, σχεδόν ούλλες!
Κάμνωντας το μπλογκ, γράφοντας τζαι σβήνοντας μεστα ποστς έμαθα πολλά!

Έχω πάντα στο νου μου ότι ίσως να με θκιαβάζει ένας άνθρωπος γκέυ που γυρευκει τζαι τζείνος άλλους γκευ για να καταλάβει ότι εννεν μόνος του! Να θκιαβάσει πως ότι παλαβοσκέψη έκαμε για την σεξουαλικότητα του εκάμαν την τζαι άλλοι! Να νιώσει κανονικός τζαι να ξεφοηθεί την ομοφυλοφιλία που του έτυχε, να αποβάλει την ομοφοβία τζαι κυρίως να την ζήσει!

Έχω στο νου μου ότι ίσως να με θκιαβάζουν τζαι ανθρώποι στρειτ που εν ασχολήθηκαν ποττέ με την ομοφυλοφιλία γιατι εν έτυχε, ή εν τους ενδιεφερε ποττέ ή απλα επειδή φοουντε να μάθουν άμπα τζαι αρέσει τους τζαι γίνουν γκέυ!
Προσπαθω στα ποστς να γράφω επιχειρήματα, να παρουσιάζω την καθημερινοτητα μου, σκέψεις μου, όνειρα μου τζαι κομμάθκια που τον εαυτο μου για να συγκρίνουν, να δουν ότι τζιεγώ το ίδιο σκατό μαζί τους είμαι! Εν τζαι έσιει καμμια διαφορά! Σε τούτην ούλλη την προσπάθεια εθκιάβασα τζαι έψαξα στο ίντερνετ διάφορα! Έμαθα τζαι εξέμαθα για πολλά!   Έμαθα να είμαι καλλύτερη σε συζητήσεις για την ομοφυλοφιλία τζαι τα δικαιώματα των γκευ! Απόρριψα παλιές μου σκέψεις τζαι υιοθέτησα τζαι καινούριες! Αρκεψα τζαι βάλλω τζιεγώ τα πράματα, τις σκέψεις τα συναισθήαματα σε μια λογική τάξη! Νιώθω ανανεωμένη τζαι λλιότερο ομοφοβική!
Ναι τζαι εμείς οι γκέυ έχουμε την ομοφοβία μέσα μας άλλος λλίο τζαι άλλος πολλά επειδή εμεγαλώσαμεν στην ίδια κοινωνία, στις ίδιες γειτονιές, στα ίδια σκολεία με τους ίδιους δασκάλους που είχαν ούλλοι οι υπολοιποι! Εμεγαλώσαμε τζι εμεις στην ίδια ομοφοβική κοινωνία!

Είχα πει πως αν επηρεάσω θετικά έναν τουλάχιστον άνθρωπο να δει πιο ανοικτά τον κόσμο τζαι τους γκέυ θα δικαιούμαι να κλείσω το μπλογκ μου τζαι θα είμαι ευτυχισμένη!  Μαλακίες μου!
Όσο θωρώ συμπλόκκερς να μου κάμνουν απορίες για να κατανοήσουν την ομοφυλοφιλία σιέρουμαι! Σιερουμαι που έσιει κόσμο που θέλει να μάθει για να φκάλει δική του άποψη τζαι να μεν παπαγαλίζει τα λόγια της στετές του τζαι του κάθε ομοφοβικού που έτυχε να ακούσει ή που μας εμάθαν!

Σιέρουμαι που μια συμπλόκκερ έκαμε ένα ποστ τι της έσιει προσφέρει το μπλοκ ως τωρά τζαι έκαμε αναφορα σε μένα τζαι στον Κυπρολέων λέγοντας ότι έμαθε πράματα για την ομοφυλοφιλία!

Σιέρουμαι για ούλλες τις συζητήσεις που εκάμα με ούλλους γιατί εμπήκα στην διαδικασία να σκεφτώ τζαι να μάθω τζιεγώ θκυο πράματα παραπάνω για την φύση μου!

Σιερουμαι  τζαι για τις καινουριες μου φιλίες που κάποιες εμεταφερα τζαι στην αληθινή ζωή!

Επίσης θα εσιέρουμουν πολλά αν σιγά σιγά εθώρουν να ξεφυτρώνουν τζιάλλα λεσβιακά κυρίως μπλογκ που κυπραίες! Σιγά σιγά να αντιμετωπίζουμε την ομοφοβία μας τζαι να δείξουμε ότι εν τζαι τίποτε ιδιαίτερο κοπέλια! Εν σαν να είσαι στρειτ!
Άτε αππωθείτε κορούδες τζαι κάμετε ένα μπλογκ! Μεν φοάστε ότι τάχα εν ξέρετε να γράφετε, γιατί εννεν διαγωνισμός συγγραφέων! Χωστείτε πίσω που την ανωνυμία ή φκείτε επώνυμα όπως σας κάμνει κέφι τζαι όπως ξέρετε να το χειρίζεστε! Κάμετε το μπλογκ σας τζαι πείτε τζαι καμμιά μαλακία εν εσιει πρόβλημα! Γράψετε τα σοβαρά σας τζαι τα αστεία σας! Κάμετε το όπως θέλετε εσείς!
 Άτε αφού εκατουρηθήκαμε που την χαρά μας εν ώρα να κλείσω το ποστ !

Aπλά να μεν ξιάννετε ότι όσο "διαφορετικους" τζαι να σας βρίσκουν οι άλλοι, το λλιότερον που έσιετε να κάμετε είναι να είσαστε περήφανοι για ότι τζιαν είσαστε, επειδή εν χρειαζούμαστε την εγκριση κανενού!



13 σχόλια:

  1. Polla wraio!! symfwnw me ola osa les!! :)) synexise tin kali douleia, Blogka-Blogka! :) - i.

    ps gt mou vgazei ti lexi "boiness" gia lektiki epalitheusi?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έσιει τζαι αλλό μια κατηγορία που σε θκιαβάζει, στρέιτ που σκέφτουνται σαν εσένα ;)

    Ένας που τους λόγους εν επειδή το μπλογκ σου εν ζωγραφισμένο με την ιδιότητα σου ως λεσβία. Τζαι καλά κάμνεις γιατί στην κοινωνία μας εν ανάγκη να το τονίζεις γιατί το δεδομένο είναι το στρειτιλλίκκι.

    I hope you keep blogging until the day comes when you don't longer have to educate people about sexuality.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να τα χιλιάσεις λοιπόν!

    και θυμήθηκα κάτι που μου ζήτησες στην πρώτη΄-πρώτη σου ανάρτηση. Ορίστε ο σύνδεσμος :)

    http://arkouris.blogspot.com/2008/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANonimi
    Thank u
    Isnt it ironic? :P

    Arkouris & Psychia
    EN dilono evaisthiti tzai klamoura alla ta mathkia mou egemosan!
    Psychia thanks gia to tote support alla tzai gia to simerino!
    Arkouris o loos tou adropou oti tzian enei! Kanena kainourio post paizei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με Ψυχία. Υπάρχουν και στρειτ που αντιμετωπίζουν την ομοφιλοφιλία ως τιποτα το ιδιαιτερο και σιγά το πράμα.

    Ειναι καλό να δυναμώσουν αυτές οι απόψεις στην κοινονία μας επιτέλους.

    Σου ευχομαι πολλά ακόμα χρόνια μπλόγκιγκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Blogskepseon, σου εύχομαι και μας εύχομαι να έχεις το blog για πολλά, πολλά χρόνια ακόμη! Εν πολλά σημαντικό να υπάρχουν blogs σαν τούτο - βοηθά στην απενεχοποίηση της σεξουαλικότητας ούλλων μας! Τζιαι εγώ απολαμβάνω τα posts σου τζιαι ας είμαι "στρέιτ." Τζιαι όπως λαλεί τζιαι η psychia, σε μιαν κοινωνία όπου η ετεροφυλοφιλία εν η κυρίαρχη σεξουαλικότητα τζιαι ο κανόνας που περιθωριοποιεί ο,τιδήποτε έξω από αυτή, χρειάζεται να τονίζεις τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό προκειμένου να δώσεις φωνή τζιαι στο "Άλλο," να το κουντήσεις έξω που τα περιθώρια της ετεροκανονικότητας!

    Το συμπέρασμα λοιπόν ειναι "keep blogging!" Άτε, τζιαι εφαντάστηκες ποννα είμαστε κοτσιακαρούδες τζιαι γέροι? Εν θα εν πολλά ωραίο ποσκόλιο το blogging? Ελπίζω μόνο ως τότε να θκιαβάζουμε τούτα που γράφουμε τωρά τζιαι να γελούμε με το πόσο καταπιεσμένη ήταν η κοινωνία τωρά :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία ανάρτηση!!
    Χαίρομαι πραγματικά το blog σου και στο τέλος της ημέρας πρέπει επιτέλους να μάθουμε ότι η σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός δεν μας αφορούν. Εκείνο που έχει σημασία είναι ο άνθρωπος. Αναμένω τα επόμενα!
    Clyde

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Efxaristo gia ta kala sas logia efxomai polla posts se palious & neous bloggers (Oxi pos eimai palia)! Gia na thkiavazoume diafores apopseis tzai na annoioun ta mathkia tzai pnevma mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Keep writing Blogka mas. :P
    To siuro oti tuto to blog kamni kalo se pollus anthropus. Efxaristume gia oles tis omorfes skepsis pu mirazese mazi mas :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συγνώμη, μόλις με σιχτίρισες;!

    :-)

    να τα χιλιάσεις!!!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Efxaristo gnosti anonimi! Epienne tzai gia sena i dimiourgia blog :)

    Ouf
    xaxaxa oi re en to ennoousa etsi! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σηκώνουμαι τζαι πισκαλώ σου -όι μόνο για τα γενέθλια του μπλογκ- αλλά τζαι για τον τρόπο που τα λαλείς. Να τα χιλιάσεις τα ποστς!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to prwto post pu ediavasa otan anakalipsa to blog su itan o dekalogos tis lesvias pornostar xaxaxaxaxa akoma thimoumai poso egelasa...na ta xiliaseis!

    *Liberty*

    ΑπάντησηΔιαγραφή