Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ακόμα ένας "Γαβρίλης" βάλλει υποψηφιοτητα για βουλευτης!


Ακόμα ένας "Γαβρίλης" βάλλει υποψηφιοτητα για βουλευτης!
Τζαι σκέφτουμαι μα γιατί τα λαλούν τζιολας? Ρισκάρουν να κακοχαραχτηριστουν ομοφοβικοί τζαι βάλλουν τζαι υποψηφιότητα οι γέριμοι? Μα ξανασκέφτουμαι τζαι λαλώ που ποιόν να κακοχαραχτηριστούν? Που την πλειοψηφία του κόσμου που πιστευκει το ίδιο? Έτο λαλούν τα επίτηδες (όι πως εν τα πιστευκουν) απλά για να πει η πλειοψηφία (οι άλλοι ομοφοβικοί)  "μπράβο ρε πε τα που θέλουν οι ανώμαλοι γάμο τζαι κοπελλούθκια! Μα τι άνθρωπος με αρχές μα τι παλλικάρι!" τζαι έτσι να τσιμπήσουν ψήφους!
Γιώρκο μου για τους ομοφυλόφιλους τζαι τους ανθρώπους που εθκιαβάσαν τζαι ξέρουν τι σημαίνει ομοφυλοφιλία τα λόγια σου κάμνουν μας τζαι γελούμε, αλλά που την άλλη φκάλλουν μας τζαι έξω που τα ρούχα μας τζαι οφείλω να σου το πω! Σε άλλη χώρα θα σου εσύρναν τομάτες με έτσι δηλώσεις τζαι ίσως να σε κατηγορούσαν για τις ρατσιστικές σου δηλώσεις!
Ο λόγος για τον αθκιάβαστο τζαι ομοφοβικό  Γιώργο Αναστασίου.
(Ποιός ένει μεν με ρωτάτε έτα στοιχεία του παρακάτω τζαι τι είπε στην ερώτηση-κόλαφος ακόμα πιο κάτω)!
Ηλικία: 55
Επάγγελμα: Αρχιτέκτονας
Επαρχία: Λευκωσία
Κομματικό αξίωμα: Γραμματέας Περιβάλλοντος ΕΥΡΩΚΟ
Ο ομοφοβικός υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Αναστασίου
"Θα δεχόσασταν να είσαστε κουμπάρος/κουμπάρα στο γάμο ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού ή να βαφτίσετε το παιδί ενός ζευγαριού με δύο γονείς ίδιου φύλου;
Η ελεύθερη βούληση ομοφυλόφιλων να δεσμεύονται νομικά, ώστε να αλληλοεξασφαλίζονται, οικονομικά και συναισθηματικά, αποτελεί ανθρώπινό τους δικαίωμα και θα το στήριζα.
(Αααα, ευχαριστούμε!!!! Να σαι καλά! Εϊπες μας ότι εμείς οι δευτερης κατηγορίας ανθρώποι έχουμε ανθρώπινα δικαιώματα! Ποιοι μας τα διούν δηλαδή οι στρέιτ? Μάνα μου ρεεε! Τούτο εν μεγάλη μεγαλοψυχία! Αγωνιώ να το πω στους άλλους φίλους μου γκέυ, να τους κάμω να χαρούν!)
Τα κουμπαράτα και τα κουφέτα πιθανόν να ξεπερνούσαν τις προσωπικές μου αντοχές. 
(Ε, όι να σε θυμώσουμε κύριε Γιώρκο μου! Αν θέλετε να μας δώσετε 1-2 δικαιώματα για να μεν σας κακοχαρακτηρίσουν εν τζαι έχουμε πρόβλημα! Σύρτε μας κανένα κοκκαλούι να γλείφουμε τζιεμεις! Αλήθκεια οι προσωπικές σας αντοχές τζαι ανοχές λειτουργούν μόνο απέναντι στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων? Οι καταχρήσεις του δημόσιου χρήματος που ξετσίπωτους πολιτικούς, η κατάντια της κοινωνίας/οικονομίας, οι αδικίες σε όσους πεινούν ή εν άρρωστοι εν σου λαλεί τίποτε? Εν σε ενοχλούν τόσο όσο τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων?)
Στο θέμα παιδιού, όμως, θα είμαι κάθετος. 
(Μια τζαι είπες "κάθετος" ήθελα να σου πω εν τζαιρός να αρκέψουμε να ψηφίζουμε οριζόντια! Προσωπικά προτιμώ το!)
Δεν είναι δυνατόν να μεγαλώσεις παιδί χωρίς να του μεταφέρεις τις προσωπικές σου θέσεις για τη ζωή
(Αλίμονο, γιαυτό απαιτούν οι γονιοί να ψηφίζουν τα κοπελλούθκια τους το κόμμα που στηρίζουν οι ίδιοι! ΓΙαυτό φανατίζουν τα κοπελλούθκια τους με τις ομάδες, άμα τον μάθεις που μιτσή.....συνέχισε όμως να δούμε!)
και πιστεύω θα ήταν άδικο για ένα παιδί να μεγαλώνει νομίζοντας ότι η ομοφυλοφιλία είναι φυσική μορφή της ζωής. 
(Α, τους παλιοαλήτες τους ομοφυλόφιλους! Τους ψευτες! Μα πε μου εν κάμνει κανένας καμμιά έπιστημονική ερευνα πιον πέρκει μάθουν τίποτε? Ψάξε το λλίον τζαι πε μου κύριε Γιώρκο εσύ που τα ξέρεις ούλλα, που γράφει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αφύσικη να μάθω τζιεγώ!)
Η επιμονή ομοφυλόφιλων να μεγαλώσουν παιδί, ακόμη κι αν αυτό είναι βιολογικά δικό τους, βάζει το δικό τους προσωπικό συναισθηματικό κόσμο σε πρώτη μοίρα αντί αυτόν του παιδιού." 
(Δηλαδή έλεος με τούτη την επιμονή των ανθρώπων να κάμνουν κοπελλούθκια! Πόσο εγωιστής μπορεί να γίνει ο άνθρωπος τζαι να θέλει να κάμει μωρά! Άμα θέλει ο ετεροφυλόφιλος εν ευλογία, άμα θέλει ο ομοφυλόφιλος εν εγωισμός! Πραγματικά κύριε Γιώρκο μου απορώ μαζί σου! Που τα βρίσκεις? Ήπιες πριν απαντήσεις?)

5 σχόλια:

  1. Αρεσεκι μου που νοιωθουν τζιαι καλα με τον εαυτο τους οτι εν μοντερνοι... εν εχουν ιδεα ποσο προσβλητικες εν οι θεσεις τους. Εγιω προτεινω να καμουμε γραφειο εκδοησ αδειας τεκνοποιησης.... να δουμε ποσου εννα δωσω αδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος πκιόν!!!!! Το να βάλλει τις προσωπικές του ανοχές πάνω που την κοινονική ισότητα δηλαδή έννεν εγωϊστικό?

    Άτε, αφου αρκέψαμεν, ας περιθοριοποιήσουμεν τζαι την τεκνοποιήσην μεταξύ αλλόθρησκων, παχύσαρκων, φτωχών, ξένων τζαι ντόπιων, μονογονιών τζαι γενικά ούλλων των κοπελλουθκίων που εν θα έρκουνται που οικογένια στρέητ παντρεμένων κυπραίων με γεμάτες τζέπες τζαι σώμα μοντέλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οκ...κατεβαινει με το ΕΥΡΩΚΟ οπως η αλλη που σας ζητησα στο Facebook να μου πειτε την γνωμη σας. Μα καλα τελος παντων, μεχρι ποτε πρεπει να ανεχομαστε τον καθε ανοργασμικο, ανικανοποιητο κομπλεξαρα που με το ετσι θελω κατεβαινει στις εκλογες; Και αντε καικατεβηκε: τι θελει να δημιουργησει η να αλλαξει εκτος βεβαι απο τον τραπεζικο του λογαριασμο και την συνταξη. Εγω, για να στηριξω τον Ρηγινο, ουτε καν θα τον δαγκανα, γιατι τον βλεπω να βγαινει ακολουθως με ζαρτιερες στους δρομους και ουε κι αλοιμονο μας μετα.
    Κι επειδη ειμαι καπως ακραιος...βαλτε τον οπως και τους υπολοιπους στον θαλαμο αεριων! Τελος. Κανενας οικτος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν ωραίος ο τρόπος που τα λέεις. Τωρά για τα μωρά έχω το απορία. Αν κάποιος gay και πάει μόνος του και θέλει να υιοθετήσει, αφού δεν θα ξέρουν ότι εν gay, φαντάζομαι εν ok να πιάσει μωρό. Τούτο εσκεφτήκαν το? Πού ξέρουν ότι πολλοί μονογονιοί δεν είναι gay? Ποια η διαφορά αν είναι δύο οι γονιοι αντί ένας?

    Potppot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Kyπρολεων:
    Όπως έγινε τζαι με τους γάμους τούτο που λαλεις! Ξέρουμε ότι δεν γίνονται γάμοι αλλά έγινε θέμα και εφάνηκε η διακριση δικαιωμάτων με το που εβρέθηκε ενα γκέυ ζευγάρι που ήθελε να παντρευτεί!

    @Ανώνυμος: το τραγικό εν ότι τούτος ο άνθρωπος βάλλει για βουλευτής τζαι θα έσιει ατομα που θα τον ψηφίσουν!

    @greekstories:
    Τούτες εν κυπριακές ιστορίες που σε φκάλουν έξω που τα ρούχα σου! ¨Όι μόνο εν έχεις δικαιώματα αλλά θεωρούν το τζαι κατι φυσιολογικό να μεν έσιες δικαιώματα γιατί στην ουσία εν σε υπολογίζουν καν! Δεν υπάρχεις, πως αλλιώς να το εξηγήσουμε!

    @Pot Pot:
    Για να υιοθετήσεις κοπελλούι το μόνο προσόν που χρειάζεσαι είναι ΛΕΦΤΑ! Αν είσαι γκέυ απλα δεν αναφέρνεις τιποτε! Δείξε τους ριάλλια τζαι εν ούλλα οκ! Θα σου πάρει κλασσικά κάποια χρόνια λόγω γραφειοκρατίας κλπ , αλλά άμα κρατας λεφτά εν οκ! Είτε μονογονιος είτε με γάμο, έσιεις το σίουρο!
    Άλλος τρόπος είναι ο κλασσικός ή με εξωσωματική! Τρόποι υπάρχουν να αποκτήσεις είτε άντρας γκέυ έιτε γυναίκα γκέυ μωρό! ΤΟ θέμα είναι να μπορεί κάποιος να υιοθετήσει χωρίς το γκευλίκι του να θεωρείται μειονέκτημα! Η ομοφυλοφιλία δεν είναι μειόνεκτημα γιατί δεν είναι αρρώστια! Αρρώστια εν η ομοφοβία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή