Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ρε κουμπάρε βουλευτή...ουστ..!


Απ'ότι καταλαβαίνω τα ποσοστά της ομοφοβίας τελικά, ανάμεσα στους βουλευτές (υποψήφιους και μη)  μπορεί τζαι να κουμπούν το 99.9%!
Εν θα πω 100% γιατι εν μ' αρέσκει να το παίζω απόλυτη, απόλυτη μόνο η Βίσση είναι!
Έπιασε μια μανία τον Κυπρολέων, να θέλει να ρωτήσει τους βουλευτές και wanna be βουλευτές τις τοποθετήσεις τους γυρώ που διάφορα γκέυ θέματα! Καλά κάμνει ο άνθρωπος τζαι αν με ρωτάς θα σου πω ότι αν είχαμε 10 Κυπρολέωντες, κάθε μέρα θα είχαμε 10 ομοφοβικούς λιότερους! 
Έσιει ένα τρόπο να συζητά που ακόμα τζαι να τον ξιτιμάζεις τζαι να τον βρίζεις για την σεξουαλικότητα του, τζείνος ήρεμος, θα σε κάμει να νιώθεις το λιότερο βλάκας τζαι ανώριμος για τις μαλακίες που λαλείς τζαι μπορεί να ζητήσεις τζαι συγνώμη! 
Συμμερίζουμε τζαι συμφωνώ με την άποψη να αποκτήσουμε επιτέλους υλική υπόσταση οι γκέυ (άνδρες & γυναίκες) να κάμουμε την ύπαρξη μας φανερή! Έρκουνται βουλευτικές τζαι εν μια ευκαιρία να δέιξουμε ότι υπάρχουμε τζαι περιμένουμε να μας υπολογίζουν! Να μπουν οι βουλευτές στην διαδικασία να σκεφτούν τζαι λλίον ότι υπάρχουν τζαι οι γκέυ, γιαυτό απαιτούμε τα δικαιώματα μας, ισότητα, ισονομία τζαι ισοπολιτεία, επειδή απλά υπάρχουμε τζιεμείς σε τούτο το κόσμο σαν φορολογούμενοι πολίτες τζαι....ουπς ίντα χαττάς....εννεν στρειτ ούλλος ο κόσμος τελικά!
Τους πολιτικούς εν τους συμπαθώ γιατί λαλούν πολλές βλακείες τζαι θεωρώ ότι υποτιμούν την νοημοσύνη μου, την δική σου τζαι γενικότερα κάμνουν τους βλάκες τζαι ότι εν καταλαβαίνουν άμα τα έβρουν σκούρα για να ξεγλιστρήσουν που κάθε "δυσκολη" τζαι ειλικρινή απάντηση!
Εν ήθελα να μπω σε καμμιά διαδικασία να ρωτήσω βουλευτή τις τοποθετήσεις του σε γκέυ θέματα γιατί φοούμε τι θα ακούσω τζαι εξάλλου σιγά που εν θα πει "σεβασμό στη διαφορετικότητα φτάνει να μεν εν έσσω μας"! Έγινε πολλά τυπικό πλέον!
Που την άλλη όμως θέλω να πω τζιεγώ " hellooo, κύριε βουλευτά ειμαι τζιεγώ δαμέ, εσιεις κανένα καλό σκοπό τζαι για μένα οξά μόνο η μάσα?"  Να τον κάμω να διερωτηθεί, να πει " α, παναγία μου μα επολλύναν?", τζαι να του απαντήσω " Όι σιορ, πάντα τόσοι είμασταν απλά εμάθαμε να μιλούμε τζαι να απαιτούμε τα δικαιώματα μας, γιαυτό σου εφανήκαμεν πολλοί"! 
Ξινίζω νάκκον όμως! Μα να μεν σε σέβετε η κυβέρνηση τζαι να μεν αναγνωρίζει τις ανάγκες σου για αγάπη, γάμο συμβίωση, αφιέρωση της ζωής σου με το έταιρο ήμισυ τζαι απόκτηση οικογένειας? Επροχώρησες πολλά εν μου πείτε τωρά αλλά εν να σας απαντήσω ότι εν επροχώρησα πολλά, απλά εν άλλοι που εκόψαν πίσω!
Αφορμή τούτο το ποστ εν τούτο κομματούι της συνέντευξης του Κούλλη Νικολάου! Ναι, του Γαβρίλη που θέλει να γίνει βουλευτής ένας Θεός ξέρει γιατί! Τα κότσιηνα απο το αποσπασμα εν δικά μου τζαι εν πιθανές σκέψεις! (Το χρώμα ουδεμίαν σχέση έχει με κομματικές πεποιθήσεις και απόψεις απλά φατσάρει)!



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
"Θα δεχόσασταν να είσαστε κουμπάρος στο γάμο ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού ή να βαφτίσετε το παιδί ενός ζευγαριού με δύο γονείς ίδιου φύλου;(εδώ σε θέλω μάστορα)"
"Θα δεχόμουν να ήμουν ο καλύτερος (που λαλεί ο λόος), ο επιστήθιος φίλος (λέμε τώρα) ενός ατόμου που ανήκει στο «τρίτο φύλο»(για να μεν μας πάρουν με τις σφυρκές). Τα περί γάμου και κουμπαριών ανήκουν στην προσωπική ζωή του καθενός (ίντα μας κόφτει εμάς τι κάμνει ο γκέυ έσσω του, έκοψε μας εμάς τους Κυπραίους ποττέ το κουτσομπολιό?), οπόταν αν κάποιος φίλος ομοφυλόφιλος (πφφφ πείθω, γιαξ τζιόλας) ήθελε να είμαι ο κουμπάρος στο γάμο του,(φτου μεν μας τύχει) θα το σκεφτόμουν(πολλές φορές ώσπου να φυρτώ) και θα μετρούσα τι σχέση έχω με το άτομο(και τι συμφέρον για έτσι ρεζιλίκι), για να πάρω την απόφασή μου(πολλά δύσκολη απόφαση μιλούμεν, σιγά μεν πω ναι!). Βέβαια δεν θα ήταν θρησκευτικός γάμος,(πάλε καλά) γιατί είναι λίγο οξύμωρο να ζητείται γάμος μεταξύ δύο αντρών ή δύο γυναικών από την Εκκλησία(i love church), εφόσον η Εκκλησία δεν αποδέχεται την ομοφυλοφιλία ως φυσιολογική κατάσταση(πάλε καλά). Όσον αφορά την υιοθεσία παιδιού από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια (χαχαχαχα) είμαι απόλυτα ενάντια(εν τζαι να τα ισοπεδώσουμε ούλλα), γιατί όπως πιστεύω ότι ένα ομοφυλόφιλο άτομο είναι πλήρως φυσιολογικό(πιστευκω το, έπεισα σας? Έξω πόσσω μας φτου φτου), το ίδιο απόλυτα φυσιολογικό είναι το παιδί να μεγαλώνει με μάνα και πατέρα (άκουσα το σ'εναν καφενέ) και όχι με δύο άντρες ή δύο γυναίκες(που εξανακούστηκεν έτσι πράμα! Εν να μας παντρεψετε με άθρωπο σιορ? Κιάολε ελπίζω να έπεισα)". (ΠΗΓΗ)


Λίη ειλικρίνια εν τζαι έβλαψε κανένα!
Αλήθκεια θα "επροσφέρεσουν" να γίνεις επιστήθιος φίλος ενός γκέυ ζευκαρκού, αλλά κουμπάρος τους μετά που πολλή σκέψη τζαι  καμώματα?  Ήταν ναν μεγάλο το ρεζιλίκι να σταθείς δίπλα που 2 μαντράχαλους που θέλουν να παντρευτούν εσύ ο Κούλλης Νικολάου τζαι ο κάθε Κούλλης Νικολάου? Μόνο κάτω που προυποθέσεις?
Γιατί να γίνεσαι εύκολα επιστήθιος φίλος τζαι δύσκολα κουμπάρος? Μπορούσες εύκολα να πεις αν ήταν επιστήθιοι φίλοι μου ναι θα έμπαινα ή θα το εσκέφτουμουν λόγω σχολιασμού τζαι κουτσομπολιού, (αν τζαι δεν σε εσύγκοψα έτοιμο για έτσι κουμπαρκά, ούτε εν σκέψη που κανει κάποιος φίλος τούτη)!
Αν θεωρούμε τους ομοφυλόφιλους φυσιολογικούς σαν ανθρώπους τότε συνεπάγεται ότι φυσιολογική εν τζαι η οικογένεια που θέλουν να δημιουργήσουν! Έρευνες εδείξαν ότι τα μωρά μεγαλώνουν φυσιολογικά μόνο με αγάπη! Μεν κάμνουμε ότι εν υπάρχουν μονογονεικές οικογένειες τζαι οικογένειες χωρισμένες! Τα κοπελούθκια που μεγαλώνουν με γκέυ γονιούς εν γίνουνται ούτε καλύτερα ούτε σιηρότερα που τα κοπελουθκια που μεγαλώνουν με στρειτ γονείς!
Θκιαβάστε λλίον αφού θέλετε να γίνετε (για κάποιο λόγο) βουλευτές εν τζαι μόνο τα ριάλια!
Τζαι μεν προσπαθείτε να το παίζετε ανοιχτόμυαλοι πέρκει τσιμπήσει κανένας ψηφοφόρος, γιατί εν ολοφάνερο μέσα που τις απαντήσεις σας ότι δεν τα πιστευκετε όσο ανοιχτομυαλοι τζιαν θέλετε να δείχνετε! Πε τε την αλήθκεια θα το εκτιμήσουμε αφάνταστα!
Ούλλοι στην ίδια ομοφοβική κοινωνία εμεγαλώσαμε γκέυ τζαι στρέιτ τζαι ούλλοι κάποτε ακολουθούμε κάποια στερεότυπα που ακόμα προσπαθούμε να τα φκάλουμε που την ζωή μας!
Ειλικρίνεια επιτέλους, γιατί τούτες τις εκλογές, απλά εν θα σιωπήσω!
Ναι, είδα την πολλά επαναστάτρια τούτες τις μέρες!
Να ζήσει η Αιγυπτος τζαι η Λιβύη!


7 σχόλια:

  1. En esxi pleon perasi stin tv k ipen na kami enan pio kerdoforo epagkelma. :P
    Xala ton enomises na pezi sto siria pu legete "zoi" j na plironnete ta tripla k vale? Pale paramithkia tha pula.. Pale atakes pokso tha mathenni.. J i kiprei pale apovlakomeni mprosta pu to xazokuti tha ton parakoluthun..
    Pu ekatantisamen na fkennun j i ithopii sta psifodeltia. Ethimisen mu ton Utopo..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Όραμά μου, ο άνθρωπος ελεύθερος, με όπλο τη δικαιοσύνη. Μια κοινωνία με ισορροπίες, ..., μια κοινωνία κτισμένη στην αλήθεια και όχι στο ψέμα. Να είμαστε Ευρωπαίοι πολίτες και όχι να φαινόμαστε. Να διεκδικήσουμε όλα τα δικαιώματα που μας προσφέρει η κοινότητα. Όραμά μου..."

    Mono pu ti sinentefksi tu ediksen mas poson polla pistevi sto orama tu...
    Giati j oi gay en Europeoi, pu thelun na zun elefthera xoris na krifkunte j na ftiaxnun j ikogenies me pedia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Molis se anakalipsa kai se diavasa... Pellamos h anartisi sou. Keep it up. Essie tzairo na mpo mesa na diavaso prpei na kamo catch up tziai me ton Kiproleon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eilikrina an fkei o "Gavrilis" vouleftis kaluttera na to klisoume to katastima...Ti en touti i katantia Thee mou?
    PurpleButterfly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πε τα ρε blog skepseon τζ εν να μας πελλάνουν δαμέσα οι 'βο(υ)λευτές'. Φκαίνει ο κάθε Κούλλης τζι εν αντρέπεται τα μούτρα του όταν παίζει στις πιο καθυστερημένες σειρές τζαι μιλά τζαι που πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν βλέπω τηλεόραση. προχτές που ήθελα να δω μια ταινία από το ΡΙΚ αναγκάστηκα να δω λίγο Πατάτες Αντιναχτές. (άσχετο: είναι *αυτό* σάτιρα;!). ήταν ένας πολιτικός. σοβαροφανής και μαλάκας όπως όλοι. με το cut, ατάκα προς τους δημοσιογράφους: "πάμε να πιούμε ζιβανία;"

    έπαιξε καλά καλά τον ρόλο του και μετά έτοιμος για τα ρουσφέτια που προωθούν τα μούτρα του.

    ξέφυγα λίγο από το θέμα σου (σόρυ) αλλά οι εκλογές με εξαγριώνουν. ειδικά οι βουλευτικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τζαι μόνο που ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης (???) κατεβαίνει ως υποψήφιος βολευτής, αντιλαμβάνεσαι πλέον ότι επιάσαμε πάτο.
    Θεωρεί φυσιολογικούς τους ομοφυλόφυλους αλλά προς Θεού, όι να υιοθετήσουν! Τζίνον εν παραφύσικο!
    Άγια ολάν! Τζύλα το αμαξούιν σου τζήττεμερου που μου θέλεις τζαι βολευτιλλίκκια! Κουρούπεττε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή