Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Τζείνες οι στιγμες...στην πεζίνα

Τζείνες οι στιγμές που πάεις στην πεζίνα Κυριακή, κατεβαίνεις που το αυτοκίνητο τζαι αντιλαμβάνεσαι ότι το τάγκι σου εν που την άλλη μερκά. Κάμνεις επαναστροφή, παρκαρεις κατεβαίνεις, τζαι πάλε το τάγκι εν που την άλλη. Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, φέφκεις τζαι ελπίζεις να μεν βάλει κάποιος την κάμερα πίσω, να δει το ρεζιλίκι σου τζαι να σε φκάλει στο YouTube. Για τιμωρία βάλεις τον εαυτό σου να πει 10 φορές "το τάγκι μου εν στα δεξιά" για να το θυμάσε την επόμενη φορά.

Τζείνες οι στιγμές που μπαίνεις στην πεζίνα καθημερινή σταματάς πριν τα μηχανήματα τζαι ρωτάς τον πεζινάρη "Εν ποδά το τάγκι μου;", για να ξέρεις που ποια μερκα των αντλιών εν να πάεις.

Τζείνες οι στιγμές που πάεις να βάλεις πεζίνα, παρκάρεις στη σωστή μερκά, αλλά αντιλαμβάνεσαι ότι κρατάς το αυτοκίνητο της μάνας σου τζαι το τάγκι εν που την άλλη.


Τζείνες οι στιγμές που εν έσιεις καθόλου πεζίνα, λαλείς θα βάλω τωρά, ξεχάνεις, αντιλαμβάνεσαι ότι ήδη επεράσαν θκυό μέρες που την ημέρα που το είπες τζαι πεζίνα εν έβαλες ακόμα.

Τζείνες οι στιγμες που πάεις να βάλλεις πεζίνα, λουνεσαι την καταλαθος γιατι η γαμημενη η πομπα στασσει παντα, όσο τζαι να την βαστας μετα που βαλλεις το ποσο που θελεις, όσο τζαι να πηδησεις να την αποφύγεις..

Τζείνες οι στιγμές που δεν έσιεις καθόλου πεζίνα ΠΑΛΕ, τζαι λαλέις θα μπω στην πρώτη που θα έβρω τζαι ήδη μόλις την επέρασες. Προσπαθεις να θυμηθείς την επόμενη της επόμενης τζαι μετά λαλείς σίκκιμε εν θα βάλω, έτσι για την χαρά του ρίσκου τζαι της αδρεναλίνης, για να δω αν θα με πάρει σπίτι. Τζαι πέρνει σε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου